Foorum
2010-02-04 13:39
Jälle see iidne probleem,et noorus on hukas ja vanemad ajast mahajäänud Oli ka vanasti nii,et kes pätiks loodud,sellest pätt ka sai.Vitsahirm sundis teda vaid ettevaatlikum ja kavalam olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 13:42
Vot kus nüüd proble vanamehed on hakanud elu üle diskuteerima
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 18:57
Jah noored on ülbed aga kas oled mõtisklenud miks.
Ühiskond milles nad kasvavad on ju rajatud ainult materiaalsetile väärtustele ja välisele tugevusele sellele mis kohe silma torkab. Nende maailma kus nad peavad elama ja toime tulema on oluliselt karmim kui meil stagna ajal.
Loomulikult ma ei õigusta ülbust ja ebaviisakat käitumist aga üritan neid mõista vähemalt üritan.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 20:22
mismoodi see elu nüüd siis karmim on,kui enne?minu arvamus on,et lastel vabakasvatus-vanematel pole lihtsalt aega nendega enam tegeleda..pistetakse aga nuts pihku,et mine latseke,otsi ise omale tegevust..ja siit need probleemid alguse saavadki
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 20:55
Kui on raha siis praegu on suuremad võimalused.Ma kujutan ette kui nõuka aeg oleks selline portaal olnud???
Muidugi internett annab suuremad võimalused otsinguteks aga samas on sel ka miinuspooled.Enam nagu ei osatagi reaalis tutvuda.Ise mõistan noori rohkem kui vanemaid naisi.Mind hämmastab kui 50+ naised veel raha eest seksiteenust pakuvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 22:21
Kui on nõudlust, siis võib ju ka 50+ naine teenuseid pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 22:53
Ja nad tegid seda ka 30 aastat tagasi
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 23:36
Ei ma karda midagi, seda enam, et coya minupoolt. Coyaga ei karda ma miite keda kuraditki
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 09:19
Tegelikult ega ma ei teagi kui hea võib 50+ naine veel olla.Seni ikka nooremaid saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 14:08
ma olen 50+, teenuseid ei paku, aga samas tean kindlalt, et 30 aastat tagasi ma küll parem ei olnud., aga eks naisi ole igasuguseid - mõni kogu aeg vilets, nagu mõni meeski kindlasti D
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 14:46
arvan,et olid 30-aastat tagasi palju parem...ka mina olin võimekam.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 14:50
Elmar,kahekümne aastane võib küll olla siledam ja saledam,kui viiekümnene,aga kogemus maksab ka midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 15:00
elmar, Sina kui mees võisid enne võimekam olla - mehed vananevad ju palju kiiremini ka ja nad üldse õrnemad....
ifjm, ma ei mõelnud ainult kogemusi selle all - eks see näitab ka seda, et alati ei tähenda kalendaarne vanus midagi....aga nuh, küll ta varsti tähendama ka hakkab - kuhu see pääseb :
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 15:14
Jah aja eest pole meist keegi kaitstud ja see mees kes viiekümnesega jänni jääb,ei saa varsti noore tibinaga ka muud,kui ainult silmarõõmu
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 15:26
Alati ei pruugi noor tibi ka silmarõõmu tekitada aga samas käib keskeas naisega kohtudes selline särts läbi ja võimekust jääb ülegi.Olen vahel sellele mõelnud,millest see erinevus tuleb,et ühega on nii ja teisega ei tule midagi välja.Kas vanaduse esimene tundemärk?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 16:06
Kes otsib,see leiab ja kogemus tähendab oskust leida.Kui võhik vaatab vaid pildi üldist väljanägemist,siis kogenud silm näeb ja naudib detaile.Samuti võib eemalt nii särav tunduv pilt,lähemal uurimisel osutuda vaid saamatuks plätserduseks
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 20:58

Ladekas !
Tasuta kepitakse surnuks
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 10:42
Raha teenivad mehed on edukad ja kui sellised naisi tõmbavad, on see loodusluk valik. Mehed, kes maksavad, mida neile ette heita saab? Kui nad on raha rasje tööga välja teeninud, siis selle võrra on vähem aega ka naisi otsida ja raha on siid abiks ja paneb naised pingutama meeleheaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 11:55
Ladekas, üsnagi loogiline tähelepanek.
aga mõtlemisainet neile, kes kurdavad, et vanadel headel aegadel oli rohi rohelisem ja kiimaste naiste hordid olevat tasuta naudinguid jaganud........käesolev teema on püstitatud juba 12 aastat tagasi. järelikult on alati leidunud neid, kes lihtsatest loodusseadustest aru ei saa samuti nagu neidki, kes oma seltskonda materiaalse heaolu eesmärgil pakkunud.
-----------------------------------------------------------------------------

"aru mai saa,mis toimub,kas te mehed ei arva,et soodustate oma kuulutustega prostitutsiooni ja naised,kas te muud tõesti ei oska/ei taha,kui müüa ennast?"
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 12:13
Ise sa ju müüd ka ennast
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 12:22
mister, siin riigis ei saa inimest osta ega müüa. isegi kui saaks, siis ma seda kindlasti ei teeks ja sinul ilmselgelt kellegi ostmiseks raha poleks. ja isegi kui teeksin, siis sind see küll kuidagi ei puuduta.
kui sa maksad meestele peale, et saaksid neile minetti teha....kas sul tekib siis luul, et ostad need inimesed endale päriseks ära või?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 15:43
Ise teed ju vannitoas kunstpeenisele minetti
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 17:47
Kunstpeeniste ja naturaalsete peeniste imemine on ju sinu ala. Oled seda siin aastaid tõestanud. Ime terviseks.Tasuja saadab ka terviseid.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 19:26
Minu väärikus on kadunud juba ammu - kadus ära ning otsustasin olla Emand Veljo ning kasutada naisteriided, nii mõnus olla sukkpüksides Emand!

Võru Maximast saab mõnikord väga hea hinnaga seksikaid sukkpükse ja aluspesu oih!
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 22:59
Väärikus peitub emotsioonide taha.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 23:18
Ladekas - tema kirjutised näitavad selgelt, et ta pole 18 vaid vähemalt 35 või kirjutab tema kontolt keegi teine veel kasvõi kõrvalolles, sest tekstide sisu ja asetus on pehmed, uurivad
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 23:27
Ma oleksin valmis mõne inimesega siit kohtuma ja tõestama oma üle 35 aasta vanust Kas enam sul ei ole huvi minuga vestelda? Kas ma ajasin sind kurjaks, et kaitsen heteroseksuaalsust ja sinult sirgeid küsimusi küsin?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 00:02
mind ei sega vanus vestlemast , ainult et tore on vaadelda teksti , mis pole vanuse kleepinud isikule . Muuseas , see on üks Eesti käitumise allakäigu ja intiimsuse rikkumuse põhjuseid. Ja sealjuures, ka noorte suitsiidsus , vägivaldsus jne. - seda tingitegi valetades, ilustades, halvustades , õpetusega kuni inimene on nurka aetud oma probleemidega , edasi ta lihtsalt plahvatab .... Seega peate tänama teineteist ühiskonna allakäigus , ka selle hetero ja homo teema valust , lisades sinna isegi kooselu mittesoovitavuse - sest kõurikud(m ja n ) ei suuda vale ja õiget enam lahata ja nii on purunenud või teostamatute perede ja üksikvanemate osakaal mõranenud riigi iseloomustus või laste soovimatus peresse. Kogu selle valskusega olete toetavad toimuvale ja mitte lahendajad.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 21:49
mister, sina oled veenvalt tõestanud, et oled omasooihar eitmees. seega, MIKS peaks sind huvitama, mida suvalised võõrad naised kuskil imevad või ei ime? kas tunned end justkui rohkem naisena kui mehena ja seega arvad, et peaksid kadedust tundma....et kellegi peale rohkem peeniseid kõvastub kui sinu päevinäinud ahtri peale?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 21:51
Olen täna kuidagi kiimas.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 22:09
Caprichosa sulest..
.. mister, sina oled veenvalt tõestanud, et oled omasooihar eitmees. seega, MIKS peaks sind huvitama, mida suvalised võõrad naised kuskil imevad või ei ime? kas tunned end justkui rohkem naisena kui mehena ja seega arvad, et peaksid kadedust tundma....et kellegi peale rohkem peeniseid kõvastub kui sinu päevinäinud ahtri peale?

Mida sina caprichosa sel juhul pedekate perses sörgid? Lihtsalt harjumusest või teed päevasamme😂
Sinu päevinäinud perse peaks ju suisa närune olema.. 🧐Siukse trukkimise peale..
MA ei kaitse kedagi aga no kaua võib, ise kurguni sita sees käid näpp pikalt ees.., et nagu kes sa meil siin õige oled?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 22:17
caprile meeldivad ka suure auguga eitmehed, peaasi et kingitusega tulevad külla
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 22:33
Ei mister, ta on lihtsalt pehme munniga mööda pead saanud, no tegelikult ja igas jumala teemas on ta tõesti pruut ja kadunuke.. Aga ta on tavaline munniimeja, seega tekib küsimus, et nagu ekspert igal alal? Kuulge kuskil on ikka piir ka
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 23:44
Ehk ikka ei olnud pehme M?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 23:56
vanaproua touch1 väärib oma kunagise karjääri eest kindlasti ERILISE munniimeja tiitlit, selles keegi ei kahtlegi. kutsugem siis teda edaspidi selle aunimetusega, muidu lämbub omaenese mürki ära

ja mister, ei anna ikka võõrad kingitused rahu? kingiks ise sulle midagi, mõne vana straponi näiteks....saaksid selle öösel lohutuseks kaissu võtta, kui unetult vähkred oma voodikeses, pangakontode ja kingituste üle südant valutades
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:03
Oli aasta 2016.. vanaldase caprichosa kuulutuse lõik mis ikka veel Google avarustes silma jääb🙃

.. 16 Sept 2016, 22:47

PS. Hinnad ei ole endiselt kaubeldavad, siinsete härrasmeeste pingutustest hoolimata.
Ahjaa, meest võin ka mängida, kui kellelgi erisoovid tekivad. Strapon on täitsa olemas.

On olemas ja võimalusel ka kasutuses.

Kuidas peaks sind kutsuma..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:06
heh.. ja kui mina väidetavalt naist mängin siis saan sõimata... wtf
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:06
Ja kalendris täna suisa 01.04 2021..
24 st pildist 13 pilti e. noorusajast, eriline nostalgia või kassiahastus😂😂😂😂😂 ja vanad pildid iga nädal uute pähe, vot see on sinu tase, mis siin ikka öelda 😅 tühipea
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:08
ErutavL-
straponi kasutamine ei ole sama, mis kellegi teise teesklemine... wtf
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:11
irwwwwww.. sina isand oled meil ju expert selles..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:11
Teeks Caprist uued pildid
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:12
a kle isand.. sa küsi joti käest mitu muna mul püksis on..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:14
sa ei eruta mind, nii et ei. pole pede.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:20
võtan popcorni ligi kohe..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:21
isand, nüüd küll ütlesid valusalt.......MitteerutavL lendab kindlasti varsti järgmise kontoga ja uute varastatud piltidega kohale, et ehk mõni oinas ikka erutub...isegi kui aimab, et "veebitajal" pisike peenis püksis
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:23
irwwww.. sul mingi eriline unistus minu peenist näha..? kahjuks isegi kui vägavägaväga tahaks siis pole sulle seda näidata..
aga ehk isand aitab mind hädast välja..?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:25
kuule vaimuhaige eit L
ei saa ega tee seda.
sinu välimus ajab oksele, mitte püsti
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:25
Samast aastast kui sinulgi nostalgialaksud😂😂😂... tädi ära erutu nüüd, tükike seepi ja puhast vett tuleb sulle kasuks, aga jah olen tänulik oma vanematele 🤗, head geenid, sulle aga sügav kaastunne, nii pekkis välimusega ongi ainus võimalus ilukirurgi poole pöörduda, et sitast saia teha
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:26
Vaata minu oma. Capri on näinud, et teab rääkida kui väike on.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 00:26
a kle caprichosa, kas sul omal bisnis veitsa kehva et igas teemas siin ussi kombel susised? eriti veel meestega.. no neist pole ju sulle konkutentsi.. ?
ei mõista mitte.. ja siis vorbid mingi hunniku varikaid ka valmis... sul peaks ju järjekord uksetaga olema lausa..
˅ näita rohkem ˅