Foorum
2010-01-31 22:16
Siis on küll jamasti. Mingi kord peaks ju olema ka neil kes teenust osutavad. näiteks järjekord
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 22:19
Teenustandardid peaks olema määratletud ma arvan Ja iga aastane atesteerimine teenuse osutajatele on kindlasti vajalik
Küsimuseks jääb ainult, et kes atesteerimiskomisjoni kuuluvad ja on pädevad hindama teenuse vastavust standardile
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 22:38
Ärge unustage tervise kontrolli ja ohutustehnika instruktaaži
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 06:58
Algatuseks vist ei teeks paha üks korralik hinnakiri ja igale teemuse pakujale ka kaasa manual koos garantiikirjaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 09:37
Aegajalt saab ju turult ostetut kaubaga ka petta.Müüakse riknenud toitu või riideid,mis enne lagunevad seljas kui koju jõuad.Mis puutub prostiteenuste kohta oma tuttavate käest kuuldule siis erinevus teenusel pidi väga suur olema.Selle järgi palju keegi raha küsib ei saa head teenust kohe mitte.Mehed,kes pidevalt seda teenust külastavad,leiavad lõpuks ühe ja kindla litsikese,kelle juures hakataksegi lõpuks käima.See hakkab andma keppi ka vahel võlga kui raha momendil ei ole ja saab tingida.Vaheldust otsida polegi mõtet,sest need neiukesed nagu kõik ühe"vitsaga" löödud või ühe ja sama kursuse lõpetanud...erinevus võib olla ainult välimuses ja vanuses.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 12:52
Minumeelest on küsimus selles, et kas see leht on õigekoht sellise teenuse vahendamiseks.
To foxy: kui mees tahab vägisi maksta, siis kujutan ette, et selleks, et kui oled maksnud, siis omad ja psüholoogiliselt ei tekki mingeid kohustusi ( uuesti kokkusaada, helistada, peale keppi võid kohe jalgalasta ilma elementaarse viisakuseta , tarbida naist nagu kaupa jne)
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 21:50
huvitav,millest,see tingitud on,et osadele naistele pakutakse lausa vägisi raha...ei tea,kas välimusest või mõistusest..äkki mõlemist???
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 22:53
Äkki loodetakse, et raha välistab võimaluse keelduda?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 12:05
Ilmselt vist nii on jah, et kes maksab see tellib ka muusika ja tellitavalt siis enam mingit sõnaõigust pole. Just selle pärast ma olen alati sellist suhtlemisviisi vältinud ka. Rahateenimiseks on ka muid viise.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 14:37
Mitte vist aga päris kindlasti ja bonusena võid peksa ka saada
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 15:16
Tekkis kord soov naisterahva võlude järele....haarasin telefoni ja tellisin...teenindustöötaja. Tuli...ilus ...ahvatlev ja arusaaja naine.
'Maksin ....ja ...alustasime tegevust sellega, et...vestlesime...vestlesime teemadel, mis argised.... ja nii see tunnike möödus
Ei kahetse seda ja mõistan neid inimesi, kes nö. müüdavad.
Kerge on hukkamõista.....ja oh kui raske mõista
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 16:03
Eks asi kontekstist ja tegemist oli ausa teenindustöötajaga
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 16:07
Või ka ausa kliendiga ....Kõik on müüdavad ja kõigil on hind....aga.....kõik pole kõigile ja raha eest armastust osta....ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 19:46
nii ta on, täitsa nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 09:36
seks on omaette kaubamärk ja ostmise/müümise puhul ei eeldatagi armastust
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 11:46
Ka armastus on valuuta,aga paraku mittekonverteeritav
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 12:44
Postitusi lugedes tekkib kohati tunne, et osade arvamus selline, et mehed kes seksieest maksavad on need väärikad ja kes ei maksa on vääritud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 13:14
Eks nõudlus ja pakkumine peavad olema tasakaalus... nii kaua kui on teenuse kasutajad leidub ka pakkujaid... või siis on turg tasakaalust väljas ja pakkumist on rohkem kui nõudlust, kui nii usinasti igal poole ennast pakutakse.....kes küll teeks tutu-uuringut Eks ta ju üks maailma vanimaid ameteid ole ja kui võimalus reklaamiks, siis seda nad ka kasutavad. Ja ärge unustage et on ka meesprostituudid....ka siin saidil täitsa olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 13:20
Olen maksnud ka ainult vestluse eest.Kui ma pärast sealt naise juurest lahkusin ise teenusest loobudes,rahast kahju ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 13:38
On ka neid,kes tellivad prostituudi tube koristama
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:00
Jah,kui seda tellimise teemat jätkata siis mu tuttav ei saanud muidu hommikul üksi pead parandada kui helistas prosti koju,et istuks tal vastas kuni viina võtab.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:00
Vot Aix...mina ei pea ennast väärikaks ses suhtes, et maksin....Maksin ju tegelikult...lõppkokkuvõttes mitte seksi eest
Ja minu arvamus ...neist inimestest (naised ja mehed, kes müüvad oma...ihu, kui kaupa) pole sugugi mitte tauniv. Ju on selleks müügiks põhjus ja igal eraldivõtavalt, oma põhjus...
Ei mõista me ju hukka seda, kes peab kojamehe ametit...või seda kes direktoriks hakanud . Miks peaks siis poriga loopima neid, kes valinud endale ...inimhinge inseneri töö ...nii nimetaksin mina seda...prostituudi ametit
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:14
Aikon,see kes ajab jalad laiali,et saada raha järgmiseks süstlatäieks,pole küll mingi inimhinge insener
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:21
Jfjm...! Keegi ja kunagi...ei tea ette, mida võib tuua homne päev.
Meie tänased helged mõtted ja unistused...võivad homseks osutuda täieliseks läbikukkumiseks.
Inimene on ju tegelikult väga habras olevus oma loomult...
Mis on ajendanud tegelema enese keha müügiga....?? Selleks on palju põhjuseid ja ...see, et Sa väidad, et süstal on selleks põhjuseks....Mis on aga põhjus, et süstal tekkis? Vaevalt küll suur rõõm oma tegevusest...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:31
kui ikka vestelda sellega,kes seda teenust pakub ja kui küsida seda,miks ta nii teeb?Vastus:kus ma rohkem teenin?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:37
Või ka niimoodi...et kus ma üldse enam midagi teenin,,,!!?? Kui ikka pole enam midagi ja elu siiski tahab elamist....Müüakse ikkagi seda, mis võimalik müüa ja millele ka ostjaid on... Või saan ma millestki valesti aru...!?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:39
ja jõuamegi sinna välja et kuhu on kadunud väärikus....alati on olemas mingi muu võimalus, see tuleb ainult üles otsida. Aga lihtne on ju minna lihtsamat teed.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:49
Kaldun arvama, et kui ikka rahakott tühi, arved maksmata, tuba külm ja nii edasi....., siis ühel hetkel tuleb lihtsalt otsida võimalust ellu jääda.
Õpetajatele, et minge raisad tööle! Teie nõuanded kuluks ära riigikogus, et kuidas siis ikka neid uusi töökohti luua!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 14:53
Mnjah....Kas aga on see lihtsam tee...???
Ja väärikus....Kui kõht tühi ja tuba külm....lõpuks kaob ka see ...väärikus, sest tühi kott ei seisa püsti ja külmunud vesi toanurgas.... pole just see, mis paneks mõtlema väärikusest, kui sellisest...abstraktsest mõistest.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:00
Aikon,Ma ei vaidlustanud seda,kas on mõjuv põhjus või mitte.Samuti ei öelnud ma,kas kehamüük on taunitav või mitte.Tahtsin lihtsalt öelda,et inimene,kelle ainus mõte tiirleb raha ümber,mida nurga taga ootavale diilerile viia,ei ole just suurem asi vestluskaaslane.

Marimus,kas enda keha müümine on ikka lihtsam tee?Kõrvaltvaatajale võib see ju nii tunduda,aga kas ka sellele,kes teelahkmel otsustama peab?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:19
Näed siis Apelsin jõudis ette...aga mõtted ju samad
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:21
Eks kõik olene inimesest. Mina ei võta sellist asja isegi mitte kaalumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:28
Kunagi...mitte kunagi ei tea me ette homset päeva....Paraku
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:34
Ei tasu ennast koormata lõplike lubadustega,sest nendest on vajadusel väga raske taganeda.Nagu Aikon ütles,me ei tea mida toob homne päev.Võib juhtuda midagi ,mis pöörab meie senise elu ja tõekspidamised peapeale.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 17:21
Võiks siia ju lisada,kellel raha päris otsas,ometi kõigist ei saa varast.Samuti iga naine ei suuda prosti teenust pakkuda,olgu ta elu nii raske kui on?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 17:47
Ma ei halvusta seda kui ametit, seda enam, et see kahjuks tihti ainus teenimise võimalus, ehk siis võimalus ellujääda. Küll, et seda siin lehel tehakse, kuna see on osutunud valdavaks ja seda, et paljudel see ainus eesmärk ja prioriteet suheteks, Et siis suhte headus sõltub sellest palju pappi makstakse..
Kui nii edasi, siis pole kaugel aeg, kus tekkib foorum siinsetest kasutajatest, et kui palju maksis ja kas tasus maksta ja mis selle rahaeest sai. Stiilis voodifoorumi arutelud prostide taseme üle
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 22:20
krt teist meestest aru enam saab,mida te tahate-mõni maksab rääkimise eest,kuigi see kõige enesestmõistetav tegevus....odavam oleks ju koerale rääkida,ta oskab kah kuulata mõni makab koristamise eest prostile,a miks mitte tellida sis koduabiteenus mõni vajab seltskonda,et viinuÅ¡kt panna...ja äkki tuleb tahtmine ka kedagi muud panna-on käepärast kohe võtta,kuigi nn. taksomeeter tiksub..tundub,et te mehed ei oskagi enam tavaliste naistega läbi käia
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 22:59
Kaldun arvama, et oskamatus naistega suhelda on küll üks prostituutide kasutamise põhjusi. Sest naised on sageli kapriissed ja esitavad erinevad nõudmisi suhtele, kunagi ei tea ju millega nad rahul on või ei ole Prosti puhul on aga kõik lihtne, üks saab raha, teine saab.... kah mida tal parajasti vaja on
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 00:24
nii ta ongi.
ehk siis kokkuvõttes, et naistepoolt vaadates , mida rohkem mees maksab, seda parem mees on . Meestepoolt siis mida vähem naine pappi tahab, seda parem naine
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 10:12
vist asjad sedasi, et prostituut on aus teenusetäätaja, kes teatud hinnaeest osutab seksiteenust. Sponsoriotsija see nagu ei osuta midagi, aga otsib , kes teda heastpeast üleval peaks, ehk siis sabapeal istuja
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 11:10
Aix! kas Sa ei karda hirrrrmsat jumala viha endale langevat.... (jumalaks siis naised )
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 11:36
mina olen aixi poolt
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 11:41
Aga mina....Mina olen naiste poolt
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 11:49
sinu valik aikon
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 12:01
Ma usun, et....ma ei eksi oma valikutes
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 12:08
vääritu on ju kah huvitav olla
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 12:40
ja üleüldse, niikaua, kui vääritusel on väärtus, nii kaua on ka vääritust
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 12:42
Aikon,mina küll ennast nii üheselt paika ei paneks
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 13:19
Oleme isegi täheldanud et tänapäeva noorus arvab endast kuidagi liiga palju... tahetakse raha saada vaid selle eest et nad olemas on.
Ei tea kas tänapäeva nooruse kasvatusest on meie-aegne "distsiplineerija-rihm" puudu või milles see probleem on
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 13:20
Jah....Üheselt ....Üheselt paika panna, oleks vast liiga ennatlik ja ühekülgne Aga...ma jään enesele kindlaks ses suhtes, et....naised on need, kes annavad elule mõtte ja värvid ( muidugi...tõeline mõte elule on järglased ja neid saab vaid...naistelt )
˅ näita rohkem ˅