Foorum
2009-12-31 15:14
Palju on neid prostituute, kes töisest vahekorrast orgasmi saavad? Mònikord vòib ju juhtuda, aga enamasti on näitlemine, et vastik toiming kiiremini lòpeks.
Ma vòin ju vaene olla. Aga mitte nii vaene, et haletsust ostma läheksin.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 15:18
Ega vaene ei saagi seda värki omale lubada.
Ostma ei lähe vaid parem on siit sebida? Kas see mitte pole ka siis haletsus?
Raha pole ostmise jaoks ja siis tasuta siit vaadata?
(jfjm: ei ütle et sa vaene oled vaid see on teoreetiline targutamine. ei midagi isiklikku)
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 15:29
parmaleikin-ma kardan,et mind saadetakse otsemat teed uksest välja,kui ma seal pappi lauale ei lao ja küsimusi esitama hakkan
ja siis olen ma samasugune prostitutsioonile kaasa aitaja nagu paljud siinsed mehed ,nii et tähh soovitamast,a loobun.Küll aga võib teha seda mõni mees minu eest,kel raha palju ja seksi vähe-saaks uurimistööga ühelepoole ja oma toru ka tühjaks
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 15:37
Jah tore konkreetne värk. Pappi läheb iga pool tarvis.
Kuigi ihas maksad ainult interneti ühenduse eest. Siis saab siinseid külastajaid ka kaudselt kõiki prostituutideks pidada. Ainult, et hinnas on vahe.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 15:58
internet on nii või teisiti olemas,oled sa siis ihas või mitte,nii et nii seda asja ka võtta ei saaks
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 16:08
Sa parmaleikin unusta korraks enda rahapatakad ja proovi maksujòuetuna mòni naine ärarääkida, siis saad tunda kuidas on kui naine meest tahab ja vòibolla mòtled siis sinagi, et miks peab olema raha, mis kòik ilusa ära rikub.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 16:09
Aga sa MAKSAD interneti eest.
Mees/naise tahab sinuga seksida. Sina ütled EI. See keegi otsib siis kellegi teise või pöördub tasulise poole. Seega sinu EI ütlemine on prostitutsioonile kaasa aitamine.
Kui ütled kõigile JA. Kes sa siis oled?
Kui ei ütle EI ega JA. Mis siis saab? Kes sa siis oled?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 16:18
ifim: Teengi seda ilma rahata. va kohvi kulud, inetnet, telefon, kütus autole liikumiseks ja loomulikult lilled ning enda pesemine.
Puhas mängurõõm on see kõikse parem. Kahjuks jah raha rikub palju asju ära.
ps. isegi prostituuti on võimalik ilma rahata "ära rääkida" kuigi njah lõpuks läks ikka sinna kus raha oli.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 16:22
Arutelu oli lihtsalt silmaringi laiendamiseks. Et me kõik maksame üht või teistmoodi seksi eest. Kes vähem kes rohkem.
Väärikusega on jamad lood. Elu sunnib raha teenima ükskõik mil viisil.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 16:32
Enamusel prostituutidest on keegi, kes saab ilma ja mònuga.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 17:33
Need pole üldse lahedad tegelased. Aga seda teemat ei hakak aretama.
Ilus ilm täna!
Vihma ei sajagi.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 20:03
Kah teema, mille üle vaielda...kui on nõudlust, on ka pakkumisi ja vastupidi...ei tasu halvustada ei mehi ega ka naisi...kõik on ju puhtalt kokkuleppe küsimus...minu arvamus siis selline...head aastavahetust kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-04 22:48
Igal saidil on oma elutsükkel ja paraku tundub niimoodi, et mida rohkem kuulutusi rahateemalisteks läheb, seda jamamaks läheb. Piisaks ju täiesti, kui sponsorluse ja raha nurujad "teenuste" sektorid püsiksid.
Igatahes, kõik mida raha eest saab on odav ja määrib kõvasti mehe enesetunnet. Raha eest naist saada on ülilihtne, proovige ilma rahata hea naine sebida
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 00:23
Enamasti iga noor naine kes siia reganud tahab raha ja seda kohe regamisest alates. St, et see ei ole ajajooksul tekkinud ankeedilisa. Minu arvamus on, et sellega enamasti kõik valesti. Millegipärast arvavad nad, et kui on v...t jalgevahel, siis on see piisav põhjus raha küsida. Kui leidub lolle kes maksavad, siis andku takka. Oleks ainult niipalju mõistust, et enne summa küsimist vaadatakse peeglisse, investeeritaks natukenegi parematesse piltidesse jne. Kui küsitakse raha, siis peab olema valmis olema kaup ja igal kaubal on oma hind. Lisaks oluline vel kauba asukoht jne. Ma tõesti ei kujuta ette, et ma peaksin mingitki summat maksma tagasihoidliku välimusega, kapakohila lagunevas paneelmajas elavanoore purulolli tüdruku eest, kes veel lisaks rahale tahaks, kingitusi, telfoni kõneaega ja rate mis iganes rahasid.
Äkki ma olen vana seleks, aga heast riidest hästiistuv kostüüm täiskasvanud naise seljas on tunduvalt seksikam kui maitsetu sitsiriidest miniseelikuräbal pubekaseljas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 01:00
aix, oled liiga vana
ega need noored naised annagi keppi, saavad ettemaksu ja aidaaaaa
eks see on sihuke asi mille üle pole mõtet suuremat juurelda ehk igal oinal oma mihklipäev.
kurb kui tillitav neiu mõne hullu otsa satub, kes tillinalja mõistmatuna neiut klohmima kipub
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 09:48
Aix kohilas on kapa tänav täitsa olemas mine vaata järgi ma sealt ka vahel läbi sõitnud ja pole veel kohanud keskit kes end lagunevas paneelmajas pakuks, pole neid lagunevaid majugi seal . Aga jah mõni noor näitsik arvab et on lihtne töö viskad selili jalad laiali ja raha tuleb, eks algul ehk tulebki aga kui inf levib siis varsti ei ole peale mõne juhusliku kliendi miskit looota. See kes taha selles asjas tegija olla peab oskama mehele ka miskit pakkuda. Paljud on aga võtnud arvamuse et mehed peavad neile seksi eest tasuma, milleks???, mees saab vajadusel oma mahlad ise ka välja, ei ole vaja seda naise keha sinna juurde. tihti näeb see mees ka rohkem vaeva et see seks ka nauditav oleks kui see noor raha küsiv tydruk kes ei tea veel seksist õieti miskit. Ei kirjuta enda kogemustest vaid loetust siit ja sealt kokkuvõtvalt, aga nii see on. Aga mis siis kui ühel päeval otsustaks kõik mehed et enam ilma rahata ükski naine ei saa peale oma naise ja seegi vaid hea käitumise korral.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 10:32
Vat jah, ei ole Kohilas Kapa tänavale sattunud. Mõte oli selles, et kui raha küsitakse, peab olema ka midagi pakkuda. Näiteks autoremont. mingi suvaline aianurgas autosid remontida üritav jorss ei saa võtta sama raha mis korralik kaasaegne töökoda. Sama ka seksteenuse pakkumisega.
Üks tuttav siit saidilt (nimesid nimetamatta kes), külastas ühte nn teenusepakkujat siit saidilt (nimesid nimetamatta kes). Kokkuvõtvalt oli komentaar, et vat see oli tase. Naisterahval terve elamine selleks otstarbeks sisustatud, sealhulgas saun, mashaasituba jne.
Siin aga kuskilt kuuldud palju raha võib küsida ja siis pole kohtagi, või elsmine, mis juba 10 astat tagasi vajas hädasti remonti. Tahan lihtsalt ütelda, kui pole midagi pakkuda, siis ei saa ka hinda küsida.
Ise ei maksa ega ei kavatsegi maksta, eelistaks selliseid asju toimetada vastatstikkusest soovist mitte rahaeest. Samas ei halvusta neid, kes seda raha est teevad.Aga leian siiski, et see sait ei peaks olema sellise tegevuse vahendamiseks. Et sõita punktist A punkti B ei pea autot omama vaid võib seda taha taksoga aga autoomanike foorumisse ei ole kohane kirjutada, et kasutad taksot. On ju olemas sait litsid.com või midagi sinnapoole
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 14:29
Kahjuks ei suuda meenutada nime, aga nägin siin ükskord 17 aastast neiut, kes otsis sponsorit. Vot see on juba ausaltöeldes...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 15:12
Mind see küll ei üllata! Kust siis veel kui mitte siit!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 15:57
ta äkki vajas õpetajat,kes samal ajal ka plekib kinni selle,mida neiule selgeks õpetab
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 16:06
siin käis huvitav küsimus läbi
"Aga mis siis kui ühel päeval otsustaks kõik mehed et enam ilma rahata ükski naine ei saa peale oma naise ja seegi vaid hea käitumise korral." küsimuse esitajaks Markxs
vastus:: Te mehed sureksite siis ke..inälga ju...
nagu sinnsamas on üks eelpool kirjutaja tõdenud, on teie endi vajadus seksi järele kordi suurem.... Ja kuna vajadus teil suur, mis oma korda tekitab nõudluse. See omakrda on äris üks peamisi liikuma panevaid jõude.. sest kui on nõudlus mingi kauba /teenuse järele, siis tuleb ka pakkujaid...
Üldiselt suht mõtetu arutelu...
arutaks parem, kes,miks, kellele ja kui palju...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 16:15
nainenaine: Ei sure, sest naistel tekib ka vajadus ja siis lastakse hinnad alla või üldsegi unustatakse hinnad ära. Kuni jälle hakkab otsast peale see ring.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 17:56
no võib -olla nooremaealistel naistel pole see seksiisu tõesti nii väga sisse harjunud. aga mis puutub mõnevõrra vanematesse naistesse..... mul on omast käest päris mitu kogemust, kus "säilivustähtaja" piiril olevad naised lähevad suurest kepinäljast kergelt peast segi. umbes nii, et kui pole paar kuud saanud, siis on valmis mehe käigu pealt kasvõi pikali jooksma. ja loomulikult on muidugi seejuures mehed need kõige kiimasemad-tiirasemad, labasemad jnejnejne.....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 18:56
miks peaksid nn säilivustähtaja piiril olevad naised üldse nii pikalt ilma olema?siin ju mehi sittakanti,keda ette võtta,kui isuke peale tuleb-seisavad lausa järjekorras ja anuvad seksi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 19:05
Millised need säilivusaja piiril naised on Kõik naised on nö. söödavad. Valikuküsimus vaid. Kellele ema ja kellele tütar.
Samas ka kellele isa ja kellele poeg .
Kui keegi ilma aga jääb....ju siis pole osanud otsida õigest kohast või on otsija midagi viltu lasknud.
Jõudu kõigile otsijatele, unustamata ka iseennast
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 20:12
Kes ilma jääb, see võtab tasulise. Vbla saab isegi parema kui tasuta saaks
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:08
Appi appi, kõike ei saa ju ometi kaubaks teha?!?! Või siis selle jaoks, kes selle kaubaks teeb (või ostja jaoks) ei eksisteeri enam mittekaubalist tunnet? Kui meest ei huvita naise rahuldus siis võib ta ju kasvõi läkiläkit radika vahel põrutada... ülimalt hale on osta endale raha eest teesklemine!! Kui saaks kuidagi räpased 20 aasta vanuse ringis ja omast-arust-kavalad maaplikad ning madalalaubalised kõikelubajad-kõigegaleppivad mehed lumelabidaga kuskile eemale lükata!!!
Sellel kõigel ei ole mingit seost tõeliselt heade proffidega, kes oma tegevust naudivad, nagu hea tantsija või laulja naudib oma esinemist...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:43
Aga kellele maksta? (kui seda läki-läkit põrutada)
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:48
parmaleikin aga tee fond kuhu raha kanda ,näiteks põrutatud läki-läki fond
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:51
On ju praegu moes rohkem nagu niisama maksmine. Nagu nende petturitega on. Kõik teavad, mida need kuulutused sisaldavad ja teavad ka et saavad petta. Aga ikka maksavad. Vbla see ongi maksmise rüüm ja pärast moepärast kirutakse, et lahe olla?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:55
ju nii on ma lihtsalt lõõbin ja selle maksmise pealt ka
˅ näita rohkem ˅
2010-01-05 23:56
veidi teemaväliseks juba minnes kuid eelmisele: väga ilmselt eksisteerib juba teatav fetish - olla nn. moneypig. mõned tüübid saavadki rahulduse sellest, kui nad pappi mingile väidetavale naisele üle kannavad... kole, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:06
Igasse päeva 1 perverssus. Maailm on värviline
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 17:42
tsitaat slavetodomme ühest kirjast: "Sellel kõigel ei ole mingit seost tõeliselt heade proffidega, kes oma tegevust naudivad, nagu hea tantsija või laulja naudib oma esinemist..."
no nüüd on küll koht kus ära märkida, et ka prohvid võtavad raha, ja pole ju välistatud, et naudivad seda, mida teevad
hea esineja ei saagi olla hea ilma, et ta naudiks seda, mida teeb/esitab...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:37
nainenaine, ma ei saanud aru, et kas oled siis nõus minuga või mitte?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:49
minule tundub,et naine on nõus slavetoga
˅ näita rohkem ˅
2010-01-12 16:04
Surivoodil mees peale 27 aastat abielu
muska, ütle ausalt, palju sul on olnud võõraid mehi?
Vaikus.Mees mõtleb – isver enne surma solvasin kah veel Tunni aja pärast mees,
muska, ega sa ei solvunud?Naine Ei,Ei, ma loen neid ikka veel kokku.
Ja sinna see väärikus läkski
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 13:42
Lugesin seda teemat uuesti.
Kas see kui naine müüb oma keha (mis kuulub talle) kahandab tema väärikust?
Inimese väärikus kui selline avaldub tema käitumises kas või voodis. Väärikuse alandamise võimaluse kui sellise võimaldab inimene ise. Me võime ju arvata temast mida soovime aga kui ta on väärikas ja käitub sellena ei saa ju teiste arvamus seda olematuks teha. Me kas oleme väärikad või me seda pole. Teiste inimeste arvamus seda muuta ei saa.
Isegi kui ta müüb oma keha ei tee see temast ju väärikust mitte oamava inimest. Ise asi kuidas ta seda teeb.
Olen viibinud saatjana seltskonnas kus teatsin et, seal on neli inimest kes on sinna n.n. tellitud. Ainult minu teadmine ja selleks see ka jäi andis mulle võimaluse neid eemalt jälgida. Keegi ei pidanud neid nendeks kes nad teglikul sael sel ajal olid. Rspekst ja lugupidamine olid täiuslikud. Hiljem jah nad kadusid oma kaaslastega. Kuida ka seda ei peetud imalikuks.
Nii et, kas ikka on tegemist vääritu käitumisega. Meie mõtlemine on ehk see mis muudab maailma selliseks nagu ta meie ümber on.
Tegemist on minu subjektiivse arvamuse ja mõtisklusega
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:23
aike-küsimuse tegelik pool seisis pealkirja all
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:41
Kas pealkiri ei kajasta siis all oleva teksti sisu kokkuvõtlikult? Tuum on vist üks ja see sama või on need eraldi mõistetavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:47
Loodan, et keegi ei solvu, aga see osade naiste kaitsmine, et kui naised raha võtavad, siis see igati normaalne näitab vist, et nad ka ise arvavad, et seksis ja suhetes on eelkõige tähtis, kas ja kui palju selle eest makstakse. Hea, et ma nendega ei suhtle. Kurat kas siis tõesti on nii raske aru saada milles on küsimus. Mina ja paljud siin ei ole selle vastu, et inimene teeb tööd, võtab raha ja tööks on seks. Seda peaks tegema ausalt ja ka rahaeest miskit teenust pakkuma ja kindlasti mitte siin saidil. Kui sait on orienteeritud suhtlusele ja tutvusele, siis mitte. Kui sait on prostitutsiooni vahenduseks ettenähtud, siis andke tulla.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:58
Ma olen täiesti nõus Aix64-ga. Aga kogemus on näidanud vastupidist, et mõni mees ilma rahata seksida ei tahagi, lausa vägisi pakub sulle seda ja tahab ettemaksu teha Mida siis teha sellises olukorras, öelda, et sorry, ma raha eest ei tee seda, see alandab minu väärikust?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 16:06
foxy-ma arvan,et peaksid käituma oma südametunnistuse järgi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 17:27
Südametunnistus ütleb mulle sedasama, mida ütles Aike, st. eneseväärikust saab alandada ainult inimene ise, mitte ei tee seda teised. Seega arvan, et mees, kes tõsimeeli, mitte ajakirjandusliku eksperimendina, pakub seksi eest raha ette, või teeb seda kuulutuses, alandab oma meheväärikust ise. Raha kohta öldakse ju, et lollidelt tulekski see ära võtta ja anda nendele, kes sellega midagi mõistlikku teha oskavad
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 17:42
foxy,õige jah,et lollidelt tuleb raha ära võtta.Kahjuks niikaua kui leidub lolle,kes maksavad toimib kõik nii nagu kuulutustel kirjas.Nii on ka joomisega.Praalid ühe ööga suure summa maha ja vastu saad ainult haige pea.Raha eest ostetud seksiga sama lugu,maksad ju selle eest,et paugu lahti saad...hingele pärast ei jää midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 18:59
elmar. Jääb ikka hingele ju. Kui oli kehvasti tehtud siis jääb kriipima, et raisatud raha. Ja kui hästi läks siis on ka ju rõõmus meel ja hing hõiskab.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 19:53
parmaleikin.Võib ka sellega nõustuda.Teinekord tekib ka kiusatus kuhugi raisata ilma,et midagi suurt selle eest vastu saad.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 20:07
Kas sellist võimalust ei ole siis et, enne teenuse nimetame seda nii, lepita kokku. Maksan nõutud summa kui saan vastu seda, toda ja nii ja naa?
Kui teenus ei vasta summale siis on ju Sinu valik kas maksad või ei. Kas nii ei ole võimalik või?
Võimalik et, ma küsin lolle küsimusi aga ma tõesti ei tea. Nii et, vabandage mu madala laubalisus ja juhmus.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 20:12
elmar. See on nagu see naiste shoppmamise mõnu. Lihtsalt käivad mööda poode ja peavad midagi ostma.
No vaevalt mõni selline tegelane veel elavate kirjas on kes li..majas külma arve on teinud, et pole kaubaga nõus olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 20:28
Aike,mis hundil suus,see hundil kõhus ja tarbija kaitsel pole mingit köhimist
˅ näita rohkem ˅