No hea küll.. lugesin, ja oman ka oma arvamust... ja armastan ka välja öelda...
Vastus sinu nn. "kui inimene on tõsiselt hädas,sis läheb ta tööle ka miinimum palgaga mitte ei müü ennast"
Hirmsasti tahaks seda osa lahata natukene.
Jutt on ilustreeriv juures, ei käi otseselt minu kohta. Kuid kuna olen tegelenud töötutega, siis on näide elust enesest.
Olen hirmsasti hädas. Elan maal, mul on kaks last,pärapõrgus, kuhu käib buss kaks korda päevas. Pakutakse tööd 15 km kaugusele miinimum palgaga. Kas nõustuda? Arvutan:
4350 miinus maksud=3744 krooni kätte. Töölekäimine orienteeruvalt üks ots 15 krooni* 2= 30 krooni päev*20=600 krooni minimaalselt kuus tööle käimisele... seega jääb kätte natukene üle 3000.... elan korteris.. üür talvel ligikaudu 1200-1500..... elekter 300-400..... millest elada???
lapsed: sellise bussiliikluse juures on pahatihti lapsed omapead üle 12 tunni!!! milline on kasutegur sellisel tööl käimisel????
Aga teie kiruge aga neid naisi!!! Kõik ei ole õnnesärgis sündinud. Paljude selliste naiste elus on nii palju tegureid, mis pole neil lasknud tõusta kõrgemale sealt, kus nad on. Aga laksutage aga... mina seksin selleks et kõigil hea oleks!!!
Muidugi on ka selliseid, kes enda aitamiseks midagi ei teegi ja lihtsalt libisevad elust ennast müües läbi, kuid see ei pea paika kõigi kohta.
Ka minu ankeedis on koht "otsin sponsorit". Põhjust selle lahtri selliselt täitmise kohta ma siin ei kavatse lahata. Kuid mitte iga summa ja iga maksja ei pane mind veel hargutama.... Kas olen siis prost??
See selleks...
Head Vana ära saatmist ja meeleolukat Uue vastu võtmist kõigile!!!!