Foorum
2009-12-30 20:25
aru mai saa,mis toimub,kas te mehed ei arva,et soodustate oma kuulutustega prostitutsiooni ja naised,kas te muud tõesti ei oska/ei taha,kui müüa ennast?(küsimus on tõstatatud kuulutusi lugedes)
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:19
Ja mina arvasin, et naised ei loe kuulutusi
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:25
Polegi kuulutuste lehele sattunud, peab selle patupesa ikka üle vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:41
ajaviitex ikka loen,et kes ostab,müüb ja vahetab
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:49
Käin uudishimust ka ise neid lugemas nii ühte pidi kui teist pidiseid. Ma ehk pisut vabamõtleja aga me ju viibime sex saidil ex??
Kui siit ei leia selliseid sisuga kuulutusi siis kus nad seda siis tegema peaksid?
Muidugi jah pisut häiriv oli alguses see et naised ainult müügiks aga nüüd on see täiesti tava nähtus ju. Millestki peavad ju nemad ka elama.
See muidugi jälle taas minu subjektiivne arvamus mis arutelule ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:49
Tegelikult tundub kummaline, et siin üleüldse eraldi tutvumiskuulutuste rubriik on... võiks ju kasutada otsingut, kindlasti leiab sobiva inimese.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 22:09
aike-ma saan täiesti aru,et millestki peavad ka nemad elama-aga kui siin pakutakse meeste poolt nn. seksi eest sponsorlust(ei pea suhu võtmist seksiks,kui selle eest küsitakse/pakutakse raha),kui inimene on tõsiselt hädas,sis läheb ta tööle ka miinimum palgaga mitte ei müü ennast...., kaotab seks tegelikult oma tähenduse.. minu jaoks on seks millegi ilusa jagamine inimesega,kes mulle meeldib ja kellele mina meeldin,sama tähtis meie elus kui söömine,hingamine ja ka sit...ne a ju ma siis olen liiga vanamoodne ja lihtsalt ei saa tänapäeva inimeste mõttemaailmast aru,äkki ongi kõik müügiks,ka inimtunded ja inimlik suhtumine!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 22:42
Ometi üks,,,kes minu mõttelaadiga,,,coya,,,,,,
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 22:50
tänan Meelas,a miks sa ple varem teemat tõstatanud?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 22:58
Ma mõistan Sind täiesti, olen ise samal seisukohal et mitte öelda veel radikaalsemal. Kuid üritan olla tolerantsem. Vist ei õnnestunud.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:02
ähhhhhhhhhh,see vist minu viga,et kui pikalt häirib,pean välja ütlema aga hea et on mõttekaaslaseid
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:23
praeguse seisuga on lugejaid 95 a kommenteerijaid 10-jääb mulje,et inimesed loevad aga neil puudub oma arvamus asjast no krt,kõik me elame vabal maal ja meil kõigil on võimalus avaldada oma arvamust,huvitav.miks seda võimalust ei kasutata
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:48
Ei ole keegi veel suutnud prostitutsiooni maailmas ohjeldada, ei kujuta ette, et seda üks pisike Iha.ee-gi oma rubriikides suudaks. Alati on müüjaid ja alati on ostjaid. Kui mitte kuulutustena, siis privaatkirjadesse jääb see ikka. Elu paratamatus.
Mis puutub väärikusse, siis paljude silmis on ka kõik need inimesed, kes üleüldse Iha saiti külastavad, selle kaotanud. Kõik siin maailmas on suhteline
Eks igaüks ise ju teab, mida oma eluga pihta hakkab ja kuidas seda lörtsib.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:51
Coya: Sa jätad arvestamata, et inimesed kes juba on kommenteerinud vaatavad ka uuesti, et näha teiste arvamust

Aga esimesele postitusele vastates: arvan nii nagu Moorike'se vastuse esimene lõik
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:55
küsimus polnudki prostitutsiooni ohjeldamises,vaid meeste poolt sellele kaasa aitamises
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 23:58
Mehed on ju ka kõigest inimesed, kui ikka ihu nõuab ja muidu ei saa...mis teha
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:01
jajh naised ju ka inimesed,kes võtavad vastu selle,kes kõrgemat hinda suudab maksta
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:02
Coya, Sinus on ärimehe vaistu päris suuresti
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:03
kahju,et ma seda enda kasuks ei suuda pöörata
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:11
Tasuline seks vähendab süütunnet mis kaasneb ametlikult hõivatud mehel teise naisega seksuaalset rahuldust saades.
Tasuline seks tähendab, et naisterahvas ei oota järgmisel päeval lillekimpu või telefonikõnet ning ei helista sulle iga poole tunni tagant uurides mida sa teed.
Tasuline seks on kokkuvõttes odavam, kui keskmise külma eesti naise ärarääkimine kokku maksma võib minna. Kiirem ka.

Need siis mõned minu mõtted, miks tänapäeva kiire elutempo juures on lihtsam pakkuda raha ning asi ühelepoole saada, kui lisada siinses keskkonnas kuulutus ülejäänud 500+ hulka ning loota, et mõni naine vastab kunagi. Naised, kes on raha peal väljas, loevad neid kuulutusi ka, erinevalt ülejäänud eputajatest
Jah, mängu ilu on küll puudu, kuid tänapäeval pole kellegil eriti aega mängida nagunii...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:14
nõudlus tingib pakkumise ja hinna- tavaline turumajandus. nii ka see .et päike tõuseb idast ja selle vastu ei saa sama ka nende pakkumistega siin portaalis,kui keelustad siis leitakse mingi teine võimalus pakkumisteks. isegi kuulsal nõukaajal eksisteeris see kaubandus kui ometi võidi selle eest ka vangi pista -ei aidanud ka see. Aga head lõppevat aastat kõigile kes te siin ja paremat Uut-Aastat
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:48
minge te mõlemad mehed v..u oma mõttemaailmaga- elaga sellega ja olge õnnelikud-head uut teilegi sry väljenduse pärast a molud olete mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 00:54
aitäh Coya soojade ja niiskete soovide eest eks me sealt kunagi kõik tulnud oleme aga kõigil on oma arvamusele õigus olenemata sellest kas see meeldib kõigile või mitte - proovige teiste vastu natuke sallivamad olla ja teiegi elu on ilusam -patimat soovides
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:00
Prostituut on tagajärg, pòhjus on nikunäljas mees. Kaasa aitab meie kristlik kulturitaust, kus naine peab alluma mehele ja onaneerimine on enesepilastus. Kristlikus moraalis pole ettenähtud, et naine seksist mònu saab. Omal ajal mòeldi see välja, et kaitsta perekonda,aga nüüd on teìsed ajad.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:01
paari kommi põhjal hakkan ma aru saama ka nendest naistest,kes end müüvad- hundikarjaga koos olles tuleb ka nõrgematel õppida ulguma ärge sis kurtke,kui naised on müüdavad,frigiidsed ja külmad
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:09
Coya sina tahad lihtsalt lustida ja ma arvan,et enamus seda porti külastajatest aga on ka neid kes tahavd teenida ja pole ju võimalik neid siit eemal hoida tahad seda sina või mina või isegi 99% ihalejatest . Las nad siis ka möllavad kui tahavad ja on nende tahtjaid. Pöhiline on see ,et närvirakud ei taastu ja sellepeale neid kulutada on suht mõtetu- minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:19
Coya mina ei imesta. Ma püüan lihtsalt aru saada miks nii on. Kui raha vedeleb, siis leidub ka neid, kes selle üles korjavad. Ja süües kasvab isu.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:27
paip-ma ei kuluta oma närve nende õnnetukeste peale,kes end müüvad,vaid nende peale,kes seda soodustavad-ehk siis, küsimus on meestes et kas tõesti eesti mees on rikkam,kui eesti naine,sest naine pakub ja mees ostab???kuigi on masu aeg ja paljud meist on töötud,aga miks suudab mees maksta ja naine mitte?kui meil on võrdväärne ühiskond,sis miks ei kuuluta üle ühe mehe,et ta vajab sponsorit?on küll kuulutusi olnud,et mõni noor nolk vajab sponsorit-a enamus vist ikka homod,selge on see,et naine mehele seksi eest maksma ei hakka-enne on ilma
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 01:55
Naised on pigem ilma, sest neid on aastasadu selleks koolitatud.nad ei ole tohtinud küsida, vaid on pidanud olema rahul sellega mis antakse. Vahd mees, see maailma valitseja, on pidanud alati saama mida tahab.
Muideks Rootsis muudeti ju seksi ostmine kuriteoks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 03:49
Muide Rootsis tahetakse ka vastuvõtta võrdõiguslikkuse seadust. St, et firma juhtkonnas peab olema naisi samapalju kui mehi. Asi on seal toonud palju vastukaja, et peaks ikka olema seotud teadmistega asi
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 09:43
Ma arvan praeguseks, et sellised mehed lihtsalt ei saagi muidu!
Ja kindlasti on nende hulgas ka sellised, kelle seksieelistused esialgu lihtsalt võimatud täita tunduvad, st on ebatraditsioonilised! Ja siis see mees lõhubki lapse hoiupõrsa ära, vahetab mündid pangas paberiks ja ostab teenust
Ja siis selle raha eest ta ennast välja elabki!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 10:10
Mina arvan, et süüdi on pigem naised, kes selle eest raha võtavad. Kui kõik niisama annaks, siis poleks ju probleemi.

Lisaks veel niipalju, et otsesel pole ma seksi eest oma elu jooksul veel maksnud ega pole ka raha pakkunud
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 10:22
No ega seda väärikust nagu leivapeale ei määri või mis?
Ratsa rikkaks! Seda süna otseses mõttes.
Ja raha tuleb nii mis mühiseb. Kui on valida kas koristaja või prostituut, siis kaldutakse viimase kasuks.
Pakkusin korra ühele tüdrukule head tööd. No selleist sekretäri tööd ja suht head palka kah. Saatis mu kohe sinna kohta koos mu palganumbriga. Nii et mõttetu teema. Coya külasta mõnd sellist asutust ja suhtle ja tee uurimust, siis üllatud isegi.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 10:48
No hea küll.. lugesin, ja oman ka oma arvamust... ja armastan ka välja öelda...
Vastus sinu nn. "kui inimene on tõsiselt hädas,sis läheb ta tööle ka miinimum palgaga mitte ei müü ennast"
Hirmsasti tahaks seda osa lahata natukene.
Jutt on ilustreeriv juures, ei käi otseselt minu kohta. Kuid kuna olen tegelenud töötutega, siis on näide elust enesest.
Olen hirmsasti hädas. Elan maal, mul on kaks last,pärapõrgus, kuhu käib buss kaks korda päevas. Pakutakse tööd 15 km kaugusele miinimum palgaga. Kas nõustuda? Arvutan:
4350 miinus maksud=3744 krooni kätte. Töölekäimine orienteeruvalt üks ots 15 krooni* 2= 30 krooni päev*20=600 krooni minimaalselt kuus tööle käimisele... seega jääb kätte natukene üle 3000.... elan korteris.. üür talvel ligikaudu 1200-1500..... elekter 300-400..... millest elada???
lapsed: sellise bussiliikluse juures on pahatihti lapsed omapead üle 12 tunni!!! milline on kasutegur sellisel tööl käimisel????
Aga teie kiruge aga neid naisi!!! Kõik ei ole õnnesärgis sündinud. Paljude selliste naiste elus on nii palju tegureid, mis pole neil lasknud tõusta kõrgemale sealt, kus nad on. Aga laksutage aga... mina seksin selleks et kõigil hea oleks!!!
Muidugi on ka selliseid, kes enda aitamiseks midagi ei teegi ja lihtsalt libisevad elust ennast müües läbi, kuid see ei pea paika kõigi kohta.
Ka minu ankeedis on koht "otsin sponsorit". Põhjust selle lahtri selliselt täitmise kohta ma siin ei kavatse lahata. Kuid mitte iga summa ja iga maksja ei pane mind veel hargutama.... Kas olen siis prost??
See selleks...
Head Vana ära saatmist ja meeleolukat Uue vastu võtmist kõigile!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 11:22
Siis kui "korralikud" naised ei mòtleks, et pigem olen ilma,kui ìse küsima lähen, oleks prostituutidel palju vähem tööd. Ja ma ei taha öelda, et kohe ja kòigiga. Mòni ju lausa tilgub, aga ikka peab mängima kättesaamatut.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:01
coya: sa puudutad teemat vaid jäämäe tipust. aga jäämägi ise on palju suurem. otsekohene seks raha eest on kole, aga tegelikuses pea kõik mehed maksavad seksi eest. seda ka püsisuhtes. kes annab otseselt raha, kes toob kaudseid kinke või teeb muud viisi meelehead. miks muidu naistele on tähtis enne seksi mehe kena käitumine enda vastu

kui ifjm mainis meie kristlikku kultuuri siis naistele see peaks lausa meeldima. millises teises kultuuriruumis nad suudaks seksi majandusolukorraga siduda?

kui me kõik alasti kisume, muutub kõik valelikuks. eks me siis peame iseendale pidevalt valetama ja uskuma nagu me teeme head
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:04
aga tegelikkuses naine ei erine mehest millegi poolest. ka nemad tahavad seksi, ka nemad ostavad seda otseselt või kaudselt. aga nad ei osta seda kui niisamagi saab ja selles osas on mehed vähemuses, eriti ihas

kokkuvõtvalt on kõik võrdne
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:23
ma arvan et kuulutused tuleb teha tasuliseks ,pooled kuulutajad kohe kaoksid
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:25
Huvitav kus on kirjas olnud et naised ei taha sexi??
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:28
aike: nii ja naa nagu ikka
niipalju kui mehed tahavad te ei taha, tänu sellele peavad mehed seda mujalt lisaks otsima
mõned on koguaeg ilma, mis siis et naine olemas

väike tõepõhi on sellel olemas, vaidle palju tahad
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 12:51
jõudude vahekord ihas:

esimesel kohal - mehed
teisel kohal - seksuaalvähemused (nii naised kui mehed, k.a. kapirahvas)
kolmandal kohal - sponsori otsijad ja elukutselised (k.a. need kes ankeeti pole ausalt täitnud, nõue tekib hiljem)
neljandal ehk viimasel kohal - hetero naine
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 13:13
Ürgajal näitasid mehed oma võimekust rusikatega vastu rinda tagudes,,,nüüdsel ajal aga rahakotti liputades,,,vahet ei ole,mis seal allpool on,,,,Samas,,vanal ajal pidi mees suutma näidata,et ta on võimeline sugu edasi viima,,,Tänapäeval rahakotiga näitab,et on võimeline perekonda üleval pidada,,, Ajad on muutunud,,,,
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 13:14
nainenaine! Väga ilus kiri! Minuarust on siin sellega peaaegu kõik ära öeldud!
Loodan väga, et kõik Su soovid uuel aastal täituvad!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 13:37
Vahet ju pole kas sugu edasi viima või peret üleval pidama. Isased on alati emaste pärast kakelnud, et tõestada emasele oma paremust teiste ees.
Täna päeval aga visatakse ninaga. Mina selle ...... pärast küll pingutama ei hakka. Nii siis peavad naise ise sugu edasi viima(kunstlik viljastamine) ja peret üleval pidama. Kuna mehed on selleks jätnud võimaluse siis miks mitte. valida välja suremisest pääsemiseks ainu võimalik tee.
Tegelikult jah ei ole viriseda midagi nii kaua kui on nõudlust peab olema ka pakumist. Asja olemus on peidus meie kahekõrva vahel ehk mõtetes ja aru saamades.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 13:41
oi kui palju olete kribanud vahepeal tublid!ma nüüd mõtlen natsa ja siis ütlen
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 13:45
parmaleikin-kas sa saadad mind lõbumajja v?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 14:04
Tegelikult on kõik siin maailmas ostetav-müüdav,sõltub vaid hinnast...
kuid olen coyaga nõus,siin tõesti müüakse end kohutavas koguses ja hinnad ikka näruselt madalad
Kui end juba müüa,siis vähemalt võiks ikka end veidi kõrgemalt hinnatagi,muidu lõhnab odava turukauba järele,mis kõlbab kasutamiseks vaid korra,kuna kvaliteet jätab soovida...

Kallid ihalised...Head vana lõppu ja paremat uut ning veidi rohkem enesest lugupidamist!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 14:30
coya: jah saadan. Mine vaata ja uuri kohe otse asjapulkade käest järgi. Saad adekvaatse vastuse.
Kuulutuste maksustamine. Sellega kaasneb vastava teenuse hind selle maksu võrra!! Ja muud ei midagi. Keegi peab ju selle kepi kinni maksma.
meelasplika: vanasti siis kui raha ei olnud oli jah nii aga praegu näitab raha seda kes on tugevam ja suutlikum. Sest raha on ühik millega saab midagi mõõta ja mille väärtust kõik teavad. Selleks raha välja mõeldigi.
Ja pealegi me kõik müüme ennast. nii ühel kui teisel moel.
Töö kiidab tegijat. Olgu see töö siis milline ta iganes ka on. Vahel kiidab ka tööandja

Olge paugutamistega ettevaatlikud!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 14:53
Raha näitab vaid suutlikust raha hankida vòi seda kulutada. Siin näitab ta suutmatust naist saada ja soovimatust naist rahuldada. Kes maksab see tellib muusika ja teise poole arvamus ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 14:59
jfjm: Ole nüüd. Kirjuta, et oled vaene ja sul pole raha. Ei saa sa siis siit lehelt peale hüvastijätu kirja mitte midagi.
Katsetatud juba see asi.
˅ näita rohkem ˅