Foorum
2012-04-07 20:51
võiks olla eraldi rubriigid tasuta ja tasulised naised.Nii palju kui siin teiste meestega suhelnud olen on kõik mehed saanud siit tasuta keppi sentigi maksmata,tahaks need naised siin välja tuua.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 20:58
Kas su kaalikas tõesti sendigi eest mõistust ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 21:00
Sellise jutu peale, jääd sa ka tasulisest ilma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 21:43
No mis te norite isand Pudeli õilsat algatust , inimene soovib avaldada kiitust, ennastsalgava, kohusetundliku suhtumisega naiskodanlastele Juba hallil ja õitsval sotsialismuse ajal kiideti kangelasi , miks mitte elustada see kombetalitus ka meie päevil
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 21:58
Aikon, kas sa kah kuival?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 21:58
teema päevakorras siin jätkuvalt...

lihtsalt tahaks mainida, et midagi võiks keegi kyll teha, et VÄLISMAA LAUS-PROSTITUUDID
päris seda kohta ära ei läbustaks

nagu kasutaja claudia...
kuulutused on tal vt. naine meest
ja käib ka jututoas ennast myymas ja on puhas must tykitööline...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 22:02
giizu- kas tuleb sinu leiva kallale?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 22:04
See on vaid tunnistus sellest, et eesti hinnad on kõrgel tasemel muu maailmaga võrreldes.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 22:18
risto18, meestest on kahju lihtsalt

enamus ei kujuta yldse ette mida yks selline prostituut tähendab

tõmmatakse nahk kymme kord yle kõrvade pluss kui raha otsas, on kindel väljaviskamine
lisaks haigused, aga noh see on viimane mis kedagi huvitab

latiinodel käib see ultraagressivselt, kiirelt ja väga oskuslikult

nb, risto vastus tuli teiselt poolt maakera nunnakloostrist, kui peaks huvitama
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 22:34
lisaks pole ka väga kindel asi ka see, mis soost olevusega sa yldse kohtusid ja mis soost olevus su rahast kiirelt lagedaks tegi
mingi latiino pealetung on vägev
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 10:01
Latiinode invasioon?
Ma ei julgenud eile veel rääkida,aga mina nägin supitaldrikut maandumas,need on raudselt tulnukad ja need imevad ...oi kuidas imevad.Põgenegem,igatahes!
Ajusurmas olete või?
Sa pudel tee algust...alusta selle nimekirjaga ära."naised,kes kohe ja tasuta seksi pakuvad.Igale soovijale"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 10:04
Kõiki mida reklaamitakse ei ole sealt, tõsi sutekatega, võibolla koguni Gambiast.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 12:20
Prostid tulid Gambiast?Ehk hoopis Nigeeriast?
Aaron,palun maga kaineks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 12:30
Choco, sa vist ülepäevitigi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 14:34
mehed on samuti hakanud sponssi küsima ja kes öömaja ja sööki rubriigis "mees meest"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 17:30
Lahe suhtumine Sul Pudel13.
Isegi kui see siin on keskkond, kus otsitakse seksi, siis sellise kalkuleeriva suhtumisega ....
Mul on küsimus, oled Sa siit üldse mõnd naist saanud?
Ma isiklikult ei kujuta nagu ette, et tutvun mõne mehega ja ta niisama, jutu jätkuks, küsib et ega ma äkki midagi maksma ei lähe, või siis läbi lillede haliseb igaks juhuks oma raske majandusliku olukorra üle, a la et alimendid on maksmata jaanipäevast saadik ja talvepuud tellimata.
Mis sa arvad, kui erutav seda ühel naisel kuulda on?
Siis mul on ka küsimus, et mida Sa ise väärt oled?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:15
Aga tundub,et tasulistel äri 6itseb..m6ni soovib isegi turvamehele palka maksta..samuti tallinnas,tartus töö- pind olemas..järelikult pappi pritsib,,lollikesi leidub,,polegi ju p6hjust naistel end hr. Pudelile tasuta pakkuda..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:49
see tasuta naiste rubriik oleks siis nagu kusagil poes selline korvike, kust saab kõlbmatuid, parim enne läbi ja koledaid asju tasuta võtta ve?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:55
Sellele küsimusele oskab Utha kõige paremini vastata.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:55
uskumatu kui siin enamus mehi ei maksa iial sexi eest ja naised siin lehel ainult tasulised siis taovad pihku kodus lihtsal vist
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:04
Arvate, hm, kauba osakaal on ju veel murdosa siin. Aga tibinad ise alustavad siis rahateemat kui oled nendega tutvust teinud ju, ei mõteld ihat nüüd küll. Ja nii kavalalt mängides võta või jäta.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:11
Küsimus on ju pigem Hr Pudeli teemapüstituses - tasuta ja tasulised naised ... Kaslasel on õigus, selles valguses oleks lausa häbiasi ennast "tasuta naiseks" nimetada.
Ma kujutan ette, et sellise koopameheliku lähenemisega saab Hr Pudel pideva veetõmbamise osaliseks. Igaks-juhuks mainin, et see siin ei ole Elüüsiumi väli, kus lihtsalt soovid, tahad ja saad ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:11
misasi on tasuta naine? ma saan aru, misasjad on tasulised naised. Ja siis ma saan aru kes on tavalised naised. kujutad ette et keegi kirjutab sulle siia oma sõbrannade numbreid ve? lihtne oled ikka peast vist
Kui sõber plaatis sul tasuta vannitoa põranda ära, huvitav kas ta mul ka plaadiks, pane igaks juhuks kirja siia kõik oma sõbrad, äkki nende käest siis saaksid teised ka kõiksugu asju tasuta, sina ju saad. või mis sa ise arvad nagu?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:14
kui naine sexi eest raha küsib on ta prost ju
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:25
ja keda sina siia oma rubriiki siis nüüd otsid. kui sa otsid proste, kes raha ei küsi, siis nii kirjutagi, ja otsi edasi, kuskil seitsme maa ja mere taga elavat üks, kui ära pole surnud, ehk keegi kirjutab sulle siia, kust sa ta kätte saaksid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:56
Pudel, tasuta lõunaid ei ole. Raha maksavad need, kes ei taha või ei oska muud pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:59
Tundub sinnapoolegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 22:07
Isand Pudel, prostitutsioon on töö, nii nagu iga teinegi ja töö eest PEAB inimene saama tasu, vastasel korral on ta ori
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 22:58
pudel, miks sa nutad? kahju, et mul pole alles kirja, kus sa kiitsid sõle säästumarketi tibisid, kus sa juba nii tegija ja hea oled, et maksma enam ei pea. milleks siis veel iha?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 23:26
mina ei laida sõle säästuka omasid,teised siin laidavad ja jõlestavad,aga see lihtsalt kadedusest.Iha naised samuti kadestavad ja halvustavad, et neid ei valitud.Elagu tasuline sex!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 08:59
ma arvan, et ükski naine ei ütle sulle iialgi jah, kui on teada, kust sa endale naisi sebid. eks ma ütlen siis avalikult välja, miks ma sind ei tahtnud: vaatasin sind jututoa camist...sa olid vastik ja purjus. kui veel säästuka jutt ka lisada, siis ei peagi rohkem sõnu kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 09:05
Issand, issand, Anni! Nüüd panid küll pirraka. Sa pole ju kohtunudki, ronid vaid siia ja kukud üldistusi tegema. Kas siin alla 50 ste koht ka on?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 10:35
pudel, ma tean, kes sulle sobiks. sina soovid tasuta ja tema keeldub raha võtmast proovi seda analüütikut masseerida
˅ näita rohkem ˅