Foorum
2012-04-07 13:46
Siiani puudub teema,kus saaks jagada klubi-pubi-restokogemusi.
Teeks algust.
Vol.1 Nädalavahetus Tartus.
Ekspertgrupp..5 naist vanuses 22,24,32,32 ja mina.Kõik ilusad,stiilsed ja hästi kursis Tallinna klubimaastikuga...siirdume ringkäigule...
Tartu.
Saabume väikse hilinemisega ja selleks,et graafikus püsida otsustame ööbimiskohta kohe mitte minna,alustame..
Klubi AHI.
Üllatavalt hea esmamulje ukse taga,puhas ja viisakas,sisenedes tabab üllatus,et piletit ei olegi.Isegi meestele mitte(ehk lihtsalt eilne teema).Ruumid ja vastuvõtt korralikud,muusika hea.Oleme positiivselt meelestatud.Hakkab silma asjaolu,et mehi on tunduvalt rohkem,kui naisi.Kas mehed armastavad tasuta asju rohkem,kui naised?Rahvast suhteliselt vähe,kell on 00.30.
Revideerime suitsetamisruumi..see on eraldi korrus ja hais ei tapa,lauad puhtad.Jätab hea mulje.
Publik vanuses 20-35.
Campari (2cl)apelsinimahlaga maksab 3 euri.
Järgmine peatus ..
Klubi ATLANTIS
Pilet 7 euri,saabume 01.30
Rahvast on natuke vähe nii suure ruumi täitmiseks,valdav enamus 25-30.Muusika kohati liiga techo.
Natuke kehvem mulje,kui Ahjus.Täiesti pandav.
Järgmine peatus..
Klubi MAASIKAS
Pilet 7 euri,saabume 02.30.
Õnnestub parkida päris ukse ette.Koristamata trepp viib teisele korrusele,kus tervitab tualetiaroom..klubi,mis teenib 20000+ euri puhtalt nädalavahetusega võiks selles osas midagi ette võtta...
Rahvast on palju,ruumi ega õhku pole..
Legend ütleb:"vanakraamiturg","kasutatud odumasinate keskus"...vastab tõele.
Muusika on seinast seina..
Publik vanuses 20-55.
Naised tantsivad ja mehed vaatavad.Korjan endale soovimatu satelliidi,kellest on raske vabaneda...noormees vingerdab ümber minu,aga ma ei lase ennast sellest häirida.
Lähen võtan ühe kenama noormehe tantsima,ta loeb sellest välja ilmselt kutse seksile ja unustab tantsu.Hakkab minu tagumikku silitama.Jääb ära.Tundub,et kõik nagu passivad midagi..actionit ei ole.
me ei suuda enam ja lahkume....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 13:49
Lahkudes vaatab üle tee vastu meeldiv üllatus,igati trendikas lounge "Mint",siirdume sinna,aga see hakkab sulguma.Kõht on tühi..kõrvaluks viib kohvikusse nimega"Söökla".See ongi nagu söökla,aga selline nunnu,rahvast on palju ja me otsustame einestada.
Teenindus on kiire ja sõbralik,wrapid on maitsvad ja publik on lahe..vot sulle sööklat..
Kell on 04.50..siirdume magama..
Täna õhtul varajane algus...5 pubi ja seejärel kaks järelejäänud klubi.
Müüdimurdjad asuvad teele.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 18:10
chocolat, siin sa oled tõesti tubli. edu ja lustlikku meelt.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:04
kas sa soks selles seltskonnas emana ei tundnud?? kahele oleks sobind ju....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 20:08
misasja, Maasikas teenib nädalavahetusega 20 000 eurot väää. no hea kui nad nädalavahetusega 2 000- 3 000 eurot teenivad.
sa demi oled suurustelmises puhta segi keeranud
˅ näita rohkem ˅