Foorum
2012-04-11 16:44
Hea,et tütart ei ole... Mul on üks päris hea sõbranna,ta on 42..aga reaalis ei tõmba seda numbrit kusagilt välja.Tal on tütar 22 ja sa ei taha teada,mis rivaalitsemine toimub Ema on särav naine,kel looduse poolt antud tõeline ilu ja tütar on täielikult isasse..kes on täiesti ilmetu välimusega..raha oskab muidugi teenida.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 16:50
Isa,mitte tütar...see on ka feil,kui olla 22 ja ilmetu,märkamatu,suht rumal ja saamatu....üritavad teda "hästi"mehele panna.See vist ainuke lahendus.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 17:20
Choco, kallike, kas Sa laenaksid oma keha, tahaksin endast koos pruudiga pildi teha, aga pruuti pole. Näo leian ise, üks tuttav soome tibi lubas enda oma, aga ta keha pole suurem asi. Mis arvad?

(Päris huvitav oleks sellist kirja saada. Miks mulle keegi selliseid palveid ei esita?)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 17:21
isa on süüdi kui tütar on idu? äkki ikka ema? kui 42 aastane emme võistleb oma tütrega, siis tegu raudselt duubelidust naisega
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 21:39
JOG...selle portaali vahendusel on minult soovitud ainult seksi laenutada
Ägedamad laenujuhtumid toimuvad ikkagi reaalis.
Miks sul siis pruuti ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 21:41
Muhhi...suht koleda,aga rikka mehega abielludes võtab ilus naine selle riski,et sünnib tütar ja väga issi sarnane.Seal ei aita miski.
Tuleb loota,et sünnivad pojad...pojad kindlustavad positsioone ka paremini ja on ägedamad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-11 23:12
Mul oli see rohkem nagu stiilinäide, mitte reaalne ettepanek. Nii et ma ei pahanda, kui Sa pildi saatmata jätad (kui saadad, siis muidugi ka ei pahanda, ehkki pruuti ma sellest meisterdada ei viitsi).

Koledus on vaataja silmades. Äkki see tütar on ainult emme arvates kole, sest emme peab teda nooreks konkurendiks?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 07:33
Mina hindan alati objektiivselt.Ta ei ole otseselt kole,aga ilmetu.
Ta on üks nendest inimestest,kes "kaob ära".Sa võid temaga terve päeva ühes ruumis viibida,aga õhtul sa ei oska öelda kas ta oli seal või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 08:55
Samas... kui poleks ilmetuid siis poleks ka säravaid... Kui kõik on säravad ja silmatorkavalt ilusad siis on ju kõik ühesugused? Ilmetute taustal saavad ilusad särada.. Seega on ilmetud väga olulisel positsioonil
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 08:58
Aga ... millised on ilmetud ja millised säravad ?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 09:28
Peab chocolati ära ootama, ta vist teab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 10:15
ma usun et asi on nii, et ilmetu ja ära kaob ta teie seltskonnas lihtsalt, tema ema ja tema sõbrannad on tema jaoks kategoorias vanamutid, teie tähelepanu on talle tüütu ja ebameeldiv ja nii ta püüabki ära kaduda, aga seda, kuidas ta võib särada oma seltskonnas, teie ei näe, ja saa ka kunagi nägema, sest teile lihtsalt ei näidata. ( mul on ka tütred ja neil sõbrannad, tean mis räägin )
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 10:27
Ilmetu ja tähelepandamatu on ideaalne spioon
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 12:31
Kui särav naine siseneb ruumi,siis kõik pilgud pöörduvad..kasvõi hetkeks.Hiljem mäletavad kõik,et ta seal oli ja isegi seda,mida ta tegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 12:33
Korstnapühkija tekitab samu emotsioone mis särav nainegi. Pilgud pöörduvad, kõik mäletavad, nii et mis seal siis vahet
˅ näita rohkem ˅
2012-04-12 12:50
Daamil pole korstnaharja
˅ näita rohkem ˅