Foorum
2012-04-02 19:34
senta, sulle on see teema vist kole hinge läinud mõni väike kämbu ehmatas sind vist peast vigaseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:40
muhhi, ma lihtsalt tunnen ennast hästi mehe kõrval kes on minust suurem ja pikem
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:42
mis sa meile sellest räägid või korra juba ütlesid, nüüd igal lehel kordad üle ja üle.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:46
naiste ja meste pikkused olid siin alateemas jutuks? Kas midagi on valesti? Kui sind minu postitused mingil moel häirivad või ärritavad siis tee ettepanek modedele need kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:46
muhhi. No kolm korda on untsu läinud, siis peab ikka seda neljandat hoolega valima
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:47
kordamine ka kuidagi veider oled ebakindel?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:49
ei parma, minuarust on küll tore kui on rohkem kooselusid olnud elus kui ainult üks. iga suhe või inimene rikastab, on teistmoodi kui teised. läbi tema arened ka ise. kõige õudsam on nende elu kes surmani on koos, vihkavad üksteist vms. eluraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:50
Kui on vihkamine, siis on ikkagi kehva esialgne valik!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:51
aga keskealistel naistel on partneri leidmine ikka väga raske kui lausa mitte võimatu. ei ole kedagi valida, kõik normaalsed mehed võtavad noorema naise jäävadki mingid elunautijatest jotapotad ja muidu naise kulul elajad. eks seepärast naised kõiksugu kriteeriumeid loovadki, et olematust valikust veel vähem oleks valida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:53
Mitte ei võeta nooremaid naisi, vaid head mehed on kõik juba võetud!! Head asja ei jäeta ripakile. Oled näinud rahapakki tänaval vedelemas?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:53
mul ka kaks pikka suhet selja taga ja siis ,vaatame uue ja elu jälle lill ,valikut ju on .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:54
Vahel inimesed kasvavad lahku aja jooksul ja siis on arukas tegu kui kumbki astub oma valitud rada edasi.....
Ja siin ma mõtlen, et kas tõesti peaks eesmärk olema ilmtingimata kohe ja võimalikult kiiresti uus kaaslane/partner leida?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:55
Kasvavad lahku?
Seletage seda palun. Sellest räägitakse palju aga mina sellest aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:55
kunagi leidsin maast 500 krooni
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:56
parma, noo üks istub ihas, teine perekoolis - ongi lahku kasvanud. suheldakse ainult olmeteemadel, mõlemad panevad salaja kõrvalt, aga kumbki midagi ei tunnista
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:57
senta, muide teema on sellest miks lühikestele meestele meeldivad pikad naised mitte vastupidi. küsitakse meestelt, mitte sinult
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:00
muhhui. Üks on ihas õnnelik ja teine on perekoolis õnnelik. Milleks lahku kolida? Segatase teineteist siis või? Ostke kaks arvutit.

Push. kogu elu ei ole tants ja trall.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:04
aga milleks kooselada? võiks elada sellega koos kes ka ihas istub ja teine siis sellega kes perekoolis istub. mõte kulutada elu niisama äraolemisele kui võiks olla armastus ja tahe teha värke koos. tavaliselt suhte alguses seda tehaksegi, iga aastaga üha vähem ja 10 aasta pärast ei mäleta kumbki mis oli teise lemmiklugu. elatakse nagu korterinaabrid, seksis unistatakse kellegist teisest jne.

kindlasti see sobib paljudele, mina olen äreva loomuga inimene, mina kummi venitada ei taha. kas on või ei ole, ei võita
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:08
muhhi. Märksõna siin oli ÕNNELIKUD. Ju nad tahavdki siis nii elada. Teadlikult valitud elud.
Kui mitteteadlikult, siis on ikkagi sitt alguse valik. Juhuslikult ööklubist kaasa haaratud kaaslane, kes jäi rasedaks, suure rahakotiga kaaslane, kes jäi vaeseks jne jne
Kus siin see lahku kasvamine on? Peenem nimetus, et mitte teadustada endale ja teistele, et sita valiku tegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:15
lahku kasvama.. kui üks või teine kaotab huvi teise poole tegemiste, huvide, hobide vastu.. selle asemel,et midagi koos ette võtta teeb üks pooltest teise poole arvelt oma olemise lihtsalt mugavaks.. Keskendub iseenesele ja oma vajadusetele, arvestamata kaaslase soove, vajadusi ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:15
parma, kus sa tead et tahavad elada, äkki elavad lihtsalt kuna pole uut paremat. oled ju näinud selliseid naisi küll, kes sulle ainult oma exist või oma mehest räägivad. sellist naist ei taha ükski vaba mees.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:18
aga ok.. vahet pole.. võib ka s...ks valikuks nimatada siis.. kui ikka algusest elu lõpuni koos ei ela siis on tänapäeval väga väga palu valesid valikuid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:23
Oh jah muhhi. Kahjuks on neid naisi omajagu. Vahel ma lihtsalt kuulan neid, vahel summutan selle juba kohe eos ja ei anna võimalustki seletamiseks. Vabad vbla ei jah ei taha. Aga tegelikult tuleb lsta neil ennast tühjaks rääkida. See tükki küljest ei võta.

Alguses on ju teada juba ju huvid ja loomuomadused. Selle selgitamise aega nimetatakse "käimiseks". Mäletate vanasti oli selline sõna.
Seda tuleb kasutada.
Ja kui muutubki ühele igavaks, siis on teine ka õnnetu ja saab midagi ette võtta ja uued hobid/tegemised leida. Kodune teenistus ehk olme on ju kõigil ühtemoodi samad. Vabat aega annab igati sisustada ja KOOS välja mõelda. Mitte ei pea jäärapäiselt ÜKSI JA ISEKALT ühte rauda taguma ja jalalt jalale hüppama. (lilbe tegi lible tegi).
Ma ei saa ikka aru
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 20:45
Vaatasin minagi, kõik naised kaenlaalla, pikemaid vähe aga leidsingi endapikkuse, kepp oli suurepärane, ei voodis aru saanud kumb on pikem.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 21:00
See kokku-lahku kolimine läks massiliseks kuskil 30 aastat tagasi. Veel paarkümmend aastat ja Eesti on täis üksikuid õelaid vanainimesi, keda pole kellelegi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 22:38
Ärevaks läheb.Kui kaks koos elavat inimest üksteist veel vähemalt vihkavad,siis pole kõik kadunud.Vihkamine pidi olema isegi tugevam emotsioon,kui armastus.Armastusest vihkamiseni pidi olema ainult üks samm,astutakse see samm lihtsalt tagasi ja jälle on hea olla.
Miks elavad inimesed koos?Üks vanem daam seletas mulle seda kunagi päris hästi.Tema vanuses(55+ei soovita mitte suurt armastust ja kirge,otsitakse sõprust ja ühiseid tegevusi.Inimest,kellega koos olla.Mehed kipuvad ära surema,see daam on kahekordne lesk,aga leidis hiljuti endast mõned aastad vanema härrasmehe,kel abikaasa suri.Muide,see härrasmees on sellest daamist natuke lühem.Igati sümpaatsed ja aktiivsed inimesed.
Jotimees...mitte nooremat,vaid paremat otsitakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 00:09
Selleks, et paremat tahta, peab ise ka parem olema. Siin võivad enesehinnang ja teiste hinnang lahku minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 06:19
Et siis taas omamoodi pakendi-teema.
Nende suuruste-pikkustega on ju nii,et inimene kas meeldib või mitte.
Kui ei meeldi,siis tuuakse pakend vabanduseks.
Kui meeldib,ei ülte kunagi keegi-ma armastan teda nii väga sellepärast et ta on nii lühike.Näiteks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 06:59
pakend on ka oluline. seest suurem, kui väljast
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 08:50
Jälle demil õigus.Armastus ja kirg kokku kooselamiseks pikemaks ajaks ei kõlba.Sedasorti asjad jahtuvad üsna kiiresti ja samas sellised inimesed,kes suudavad seda pakkuda leiavad uue suhte üsna kiiresti
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 08:57
Jälle usute armastusse! Võtke siis mitu, igaks elujuhtumiks, jõuate veel. Arvate sedagi jäma, et kõike on ühes pakendis või?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 13:23
aga ikkagi, lühemad naised on etemad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 13:41
Kui nüüd teema algusesse tagasi tulla siis võibki oletada, et lühemat kasvu mehed vaatavad alateadlikult hea pilguga pikemat kasvu naiste peale, et võimalikud järeltulijad saaksid pisut pikkust juurde ja hästi pikad mehed samal moel aga pisemat naiste peale, et järeltulev põlv veel pikemaks ei kasvaks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 13:45
Vb tunnetavad pikad mehed teatavat kompleksi ja sp eelistavadki endast oluliselt lühemaid naisi ja eks see lühike, nääpsuke naine tundub selline rohkem hoidmist vajav ja pisike et mehel tekib selline isalik tunne et vot hoiaks ja kaitseks või ma ei tea ei oska seletada ja lühematel naistel sama lugu et vaja pikka meest, ema mul ikka rääkis et mu isa võlus teda pikkusega jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 13:52
Samamoodi naise alateadlik valik, et järeltulevale põlvele kasvu juurde saaks natuke? Kes teab...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 13:57
looduslik valik, sellised paarid, kus üks on pikk ja teine lühike, on elujõulisemad- lühike saab paremini maa seest ussikesi ja kartuleid kätte, pikk jälle puu otsast õunu ja käbisi ja linnumune.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 14:39
koogel ok
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 16:00
Senta jutul on jumet
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 11:18
Kahjurõõm, on kõige suurem rõõm. Mees arvab teadvat, et pikk naine põeb kasvuvahet samuti. Pealegi köidab vaatajate tähelepanu siis rohkem just naise pikkus.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 11:42
kõige parem on sama pikk, veel parem kui sama jalanumber ka. Jube siiber muidu iga kord näiteks jalgratta sadula kõrgust muuta, kui naise ratta võtad, rääkimata suuskade ja muude asjade ristkasutusest.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 11:45
võta siis lapse ratas siis ei pea sadulat regullima
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 11:47
Sa laenasid vist laste ajusid? putõlka..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 11:56
Teema solkimine praegu aga ma arvan, et õige perepea ostab igale pereliikmele jalgrattad. Samuti kannab hoolt, et igal pereliikmel suusad võtta oleks, sõltumata vanusest ja kasvust...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:03
õige perepea valib omale õigete mõõtudega pereliikmed, et saaks nende asju kasutada, siis pole endale vajagi midagi muretseda. Mis sa arvad, milleks homoabielusi tegelikult vaja läks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:06
njaaa, teeb perepea kõik otsused ja naine pole ikka rahul, ikka vingub miks temal ei lubata otsustada. naine olla on ajukas naised ei saa isegi 100 miljoni aasta jooksul üle sellest konkurentsist, onju

peres ostab see kes kõige rohkem asja jagab. kui naine jagab suuskadest ja ratastest rohkem, perele igati kasulikum kui hakata mingi tatti vedama teemal - mees peaks ikka ostma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:08
Ma ei pea lugu ihnetest inimestest või siis ihnest suhtumisest.. .. olgu homod või heterod....
Kusajuures ma olen ikka mõelnud, et tore on koos jalgrattaga sõitmas käia või perega suusatamas.. mitte kordamööda või siis kui ratas või suusad vabanevad...
Armetu variant...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:10
väkk.. pisike igerik ihne armetu mees..... kes sõidab naise roosa jalgrattaga, sest ei raatsi endale oma osta ...

Ok aga see pole selle foorumi osa teema ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:15
motikad võib samuti osta mõlemile,need tehtud kõigile ole pikk või lühike
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:16
osad motikad on väiksema raamiga, osad on ilgelt kõrged. ma ei teagi mis vahet neil on, madalamad on niisaam põristamiseks, aga reisimiseks vist kõrgemad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:29
tegelikult senta jutust tuli veel üks point, miks tasub võtta pikk naine, kui tahad oma suuski ja jalgratast- siis naine ei käpi su asju
muhhi, kõrge raamiga on üldiselt reisienduurod ja muud enduurod, millega asfaldilt kõrvale ka keeratakse, madalad on baigid, kihutamiseks ja kallutamiseks, raskuskese madalal et kiiresti kaldesse saaks. Sellega need variandid muidugi ei lõpe
˅ näita rohkem ˅