Foorum
2012-04-02 07:37
Tean seda isiklikest kogemustest,olen sellest lugenud ja kui tutvusringkonnas ringi vaadata,siis tundub see nii olevat.
Miks?Kas see on lühemat kasvu mehe alateadlik soov saada endast pikemaid järeltulijaid?Kas mehele meeldib sukeldumine 2-meetriste jalgade vahel?
Lühemaks hindan meest,kes on alla 170cm pikk.
Kellelgi kogemusi-arvamusi?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 08:50
Ma ei vaeva oma pead rohkem mingi mehega ,kui ta on alla 180cm ,milleks . Eelistan pikki ja saledaid ,nii et eelistamise küsimus .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:24
demi, pigem naistel kompleks. vaata kasvõi maarikat, 100% komplekside käes vaevlev naine. kohe kargavad siia ka teised tädid teda takkakiitma naine kes pikkuse seab kõige tähtsamaks mõõdupuuks, peab olema peast nikastunud. parem sebida kompleksi vabu naisi, sest isegi mehe pikkus võib naisele olla kompleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:25
panen kontsad alla ja patsutan kallikese pealage ,viskan käekoti nagisse
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:32
kontsade kohta olen ma mõnda saadet näinud. kontsade pidev kandmine pidi naise jala 10 aastaga koledaks deformeerima. aga kui naine tõesti oskab ainult kontsade abil end naisena tunda, eks igaühele on siin ilmas keegi, ei vaidlegi vastu.

aga siiski arvan, et pikad naised on olemuselt julgemad ja palju avatumad. ägedam on suhelda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:35
pikkadel naistel on elu umbes sama raske kui lühikestel meestel. ega pikad mehed ei taha pikki naisi, selline lühike munnivurr olevat kõige parem. kui lühike naine suudab pika mehe sebida, siis kokkab, koristab, kepib suure huviga pikal mehel on hea lühikesele naisele väga kõrgelt allavaadata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:38
no kui ollakse 166cm pikk ,siis jah ,hüppa kui palju tahad ,ma vaatan ikka kui mõttetut vedrumeest .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:47
ei kurda üldse, näe isegi demi tahab mind
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:54
Tutvusringkonnas mul vist pole sellist varianti pikk naine-väike mees... No ja samas enamus naisterahvaid minu sõpruskonnas ka minust kümmekond cm lühemad... Kindlasti on inimesed erinevad oma soovides ja suhtumises kuid üldiselt eelistan pikka kasvu meesterahvaid.
Seda kasvõi sel põhjusel, et valdavalt kannan kõrge kontsaga jalatseid ja on mugav tunda ka sel juhul on kõrval härra kes poole pea jagu pikem kõrval on
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 11:22
Huvitaval kombel pole minul kompleksi endast lühemate meeste suhtes.Kõik on kinni ikka mehes,mitte tema üldpikkuses.
Võtsin teemaks,sest sain kohtingukutse mehelt,kes on ~10cm minust lühem..ehk natuke vähem.Mees ise igati asjalik ja tema seniseid naissuhteid vaadates-kõik on olnud pikad,saledad,pikajuukselised brünetid.Võiks isegi väita,et täiesti identsed.
Kuidas tekivad sellised eelistused?Millalgi lapsepõlves?Milleks valida täpselt ühesuguseid naisi,mitte ainult väliselt ühesuguseid vaid ka loomu poolest väga sarnaseid....kasvõi selle teadasaamiseks peab kohtingule minema.Ehk ongi eriti kaval strateegia mehe poolt?
uudishimu ajab naised tegudele?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 11:40
Hmm. Kui mees otsib endast pikemat naist. Siis arvatavasti otsib mees endale ema. See võib nii olla, aga ei pruugi olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 11:41
Võimalik ka, et strateegia

Aga kompleks pikkuse suhtes.. ka see on indivduaalne. Elu ja aeg on minu ellu toonud mehe kes oli minust lühem, mehe kes oli minuga samahästi kui ühepikkune, mehe kes oli minus oluliselt pikemat kasvu. Kogemusele tuginedes eelistan ma viimast varianti
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:00
senta. Tihti sa mehi siis vahetad? Milles asi?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:02
demi, hea küsimus. tegelikult ka mul omad sümpaatiad ja natuke tean mis mulle meeldib. kui ma endasse vaatan, siis need on alguse saanud just headest kogemustest. eks ma alateadvuslikult üritan häid kogemusi paljundada ja vaatangi rohkem neid naisi kes on sarnased selle hea kogemusega. kindlasti loeb siin ka enda positiivne avanemine kui eelmine kogemus oli hea. negatiivse kogemuse puhul olen näiteks umbusklikum.

eks inimesed on ise ka mingit tüüpi ja kui nad teavad mis tüübid neile endile meeldivad, ongi lihtsam suhelda. kui ikka punapead ei meeldi, no mida sa vägistad end. ega üle oma varju ei hüppa. muidugi jama kui mõni naine koguaeg vägivaldsete meeste otsa satub, siis peaks midagi muutma oma käitumismustrites.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:03
Oluline pole pikkus vaid jämedus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:07
tegelikult on kõige parem kui mõlemad on suhteliselt ühepikkused. 90% ajast on inimesed nagunii koos hoopis kodus, kus ükski naine ei kanna kontsi (kui pole friigiga tegu). pikemas perspektiivis on voodielu ka natuke ebamugav kui ükspool on palju pikem.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:31
No ei tea, voodielu see pikkus nüüd küll ei takista. Enda ex oli 1.75cm, pikaajaline praegune partner sama pikk, ehk siis oluliselt minust lühemad ja mitte mingisuguseidki probleeme ei tähelda, ainus jah et kalli teha suts ebamugav
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:34
Milleks siis taburetid ja redelid on?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:37
Kes neid kaasas kanda jõuab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:43
Eks see jõuab, kes kallistada tahab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:45
Mis aga pikkusesse puutub, siis kohtingu saab nii pikka kasvu kui ka lüheldane mees, kuigi eelistades pikemaid mehi, olen siit kohtumas käinud ka lühemapoolsetega, üks oli koguni 1.72cm. Võib täheldada et lühemad mehed näikse eelistavat sihvakamapoolseid naisi, ju siis midagi tõmbab aga eks maitseid ole erinevaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 12:54
10cm lühem mees ,no kohe kindlasti mitte .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 13:02
Pikemat kasvu naine ja ka mees on kindlasti lahedam olla,kui mingi alam66duline. Voodis samuti naine erutavam,kel pikad ,kenad jalad näiteks.päris n6rk kui mees alla 175cm juba, Naiste puhul võib vahel erandeid teha. Naine v6iks samuti mingi 175cm min. Olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 13:27
parmaleikin küsib: senta. Tihti sa mehi siis vahetad? Milles asi?

3 suhet 30 aasta jooksul .. masendavalt tihe meestevahetus....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 13:29
Senta. Õige. Kolm on kohtu seadus.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 14:44
Mulle meeldivad ka 180 ja pikkemad naised. Ega see ei tähenda, et lühematel midagi viga peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 14:54
aikon, naisele tuleb kinkida puust käekott, seda saab kasutada taburetina
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 14:54
puusärk on ju olemas, miks mitte puust käekott või puust ridikül
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 15:56
Soovitaks ämbrit, aga siis võib tulla palju ämbrisse astumisi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:08
olgu ,korra aastas talun ka endast väiksemaid mehi ,jõulude ajal
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:11
väike naine saab rutem otsa,pikk jätkub kauemaks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:35
Aga kui lühiksel mehel on pikk ja jäme?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:46
pole parata ,küsib halastussex või maksab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:49
Ja kumba varjanti sina, Maarika, eelistaksid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:50
jfjm kirjutab: 2012-04-02 16:35:31 Aga kui lühiksel mehel on pikk ja jäme?

Suure ja jämeda küljes võik ikka natuke rohkem meest olla kui 170 cm Muidu kui kõvaks läheb kisub vennikese kummuli või kreeni
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:02
Ma käisin täna kaubanduskeskuses inimesi vaatamas lõunal.Valisin kohe sellise positsiooni,et kõike paremini näha ja tegin natuke statistikat.Enamus mehed olid pigem naistega ühepikkused,lahutame kontsad ja seega mees oli pikem.Samas jäi silma üks huvitav paar,kes samuti lõunal(ehk töökaaslased),naisel olid killerkontsad(12cm)ja mees oli naisest tunduvalt lühem,aga see ei häirinud..mees oli naisest suurem.See naine kaalus ehk 45-50kg.Ilus oli vaadata.
Pikkusevahega paaride puhul tulebki mängu vist füüsis,naine peaks olema ülisale ja mees omama muskulatuuri.Mees peab naisest suurem paistma,mitte pikem.Makaeitea.
Samas,Hollywoodis polegi vist ühtki paari,kus mees oleks pikem.
Voodis on pikad (üle 185cm)mehed kehvemad.Seda juba omadest kogemustest.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:18
Pushup,oled ikka selle suure vända otsingul Arvan,et sinust on enamus mehi lühemad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:20
elmar: Vända otsingul pole ja pole kõik nii lühemad midagi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:25
Senta kirjutab...."....kui kõvaks läheb kisub vennikese kummuli või kreeni"...Tühja ta kisub, pisike mees toetab oma suure ja jämeda maha ja seisab nagu maasse rammitud vai ...aga vaat kui naisel on rinnapartii ÜBER SUPER suur, siis kisub kooku nagu kreeka ee
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:30
Naistel on õnneks toestuseks palju abivahendeid, pole veel näinud et mõni megamelonitega naine kookus või käpakil käiks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:35
www.elu.24.ee/258179/naine-oli-ülisuurte-rindade-tõttu-kuus-kuud-voodis//
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:36
Mul on üks tuttav tüdruk 189cm pikk. Jube jama on alati kalli tehes peadpidi rindade vahele sukelduda.
Aga selle eest on ikka pikk säärejooks mida katsuda.
˅ näita rohkem ˅
Parandus* 198cm ikka.
˅ näita rohkem ˅
demi: muskulatuuri osas on lühikestel meestel palju suurem edumaa. väiksema puhul on alati lihased optiliselt massiivsemad. siin ihaski on sellised 190 cm pikkuseid mehi, kes kaaluvad vähem kui mina välimusele ei saa siiski toetuda, mis siis kui teine on näiteks varas, varastab sul rahakotist raha ära. mis kasu sellest ägedast välimusest kui inimene pole aus või koguaeg valetab jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:31
Muskulatuuri osas olen nõus.Lühematel paistab lihas alati rohkem välja.Lühemal mehel peabki väga treenitud ja heas konditsioonis keha olema,siis ei pääse teiste pikkus mõjule.Kõhnapoolne ja lühike mees on ju jupats,täiesti mõtetu.
see,kes mind õhtusöögile kutsub ei ole päris kindlasti varas. Valetada ta suurt ei saa,sest me oleme juba ammu tuttavad.Ta polnud lihtsalt vaba.Nüüd on.
Ma olen harjunud,et koos 7-8cm kontstega on minu silmad mehe omadega samal kõrgusel.Ei pea olema,vanadest harjumustest tuleb vabaneda.Ma vist pole ka teab mis pikk(175),siin räägitakse lausa kahemeetristest naistest.neil on kindlasti raske.
Nõrk mees ei julge neile vist lähenedagi.Parma julgeb ja julgeb seda ka tunnistada.Parma,kas sa abielluksid 2-meetrise naisega?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:46
demi: sina räägid kõike ühe öö võtmes, aga mina räägin elu võtmes. kui sa leiad isendi kes sulle väga meeldib ja kellele sina väga meeldid, võiksite ju elud ühendada. vot siis tulevadki teised väärtused mängu.

mis nõrk mees ei julge lähenedagi, küsi parem, miks keegi üldse peaks lähenema? ainult see läheneb kes tahab korra saada keppi, sinu teema, olla üheöö naine mõttetu ajude raiskamine

ma käisin eile rattaga sõitmas ja olin täiesti must dress. läksin kähkukasse (mingi aknaburksimüük) ja võtsin ühe kana ja mingi vene tibinad viskasid küll silma. mõlemad olid minust peajagu pikemad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:59
chocolat kirjutab: Pikkusevahega paaride puhul tulebki mängu vist füüsis,naine peaks olema ülisale ja mees omama muskulatuuri.Mees peab naisest suurem paistma,mitte pikem

Üsna nõus. Hea.. väga hea kui pikem ka aga just.. suurem ja omama head füüsist
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:11
Mis te selle suure ja tugeva mehega peale hakkate? Panete maad kaevama või lund lükkama?

choco. Parma ei karda kedagi/midagi. Mis seal ikka karta?
Kartuse vastu aitab alati alumine pea. Ma lasen temal otsustada. Lihtne on ju. Ja kui see alumine pea ikka seisab, siis pole naist karta vaja. Kui ei seisa, vat siis peab jooksma
Naiseks? No siin on jällegi see seismise lugu mängus. Ikka võtan. See suurus pole oluline. Poogen, mis teised arvavad. Mina ju elan ööpäevläbi koos ja minul peab hea olema.
Mis seal siis nii keerulist on? Mis siin üldse arutada selle pikkuse värgi üle?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:26
Foorum ongi ju arutluste koht? Mõnele meeldib pikem kaaslane, mõne lühem, mõnele jämedam ja mõnele saledam... justnimelt arutlus mitte vastastikune inetuste ütlemine .
Ja kui jutt on võimalikest valikutest siis on ju paratamatu, et igal on oma eelistused. Ning enese kohta tean niipalju äelda, et olgu sellel 170 cm mehel kes kaalub max 75 kg .. ma ei saa parata.. mind ei eruta väikest kasvu igerikud mehed... olgu neil kuitahes hea varustus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:32
Pikkus pole mõistus

Kui nüüd aus olla, siis ma pole vel näinud ühtegi musklimeest, kellel kupliall kõik korras on.
˅ näita rohkem ˅