Foorum
2012-04-06 13:19
asjad koos ja trenni minek, kolm banaani kõhtu ja lusikas mett.

mis krdi naissponsor, kus sa võtad koguaeg seda jura? mis kuradi maksmine ja poolitamine...
iha pole ometi hullumaja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:23
on olemas naissponsorid ,kuigi olude sunnil . üks selline liik on üksikemad ,kes kasvatavad lapsi .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:31
Miks peaks üksikema kedagi sponsoreerima? Mis oleud selleks sunnivad?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:40
naine peab last üleval ,mees kulutab raha enda peale ,siis on see mehe sponseerimine ,kas pole .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:43
pmst küll jah...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:45
teil ikka raha ja kepijutud, aga kuhu jääb siis see suur armastus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 18:27
romaa kirjutas eespool-"Üks miinus veel..naised lähevad rutem kortsuliseks......."
mina vaidleksin vastu- näen vastupidist pilti, enamus minuvanuseid näevad nii vanad välja, (kere ehk on sile,ei näe ju sinna riiiete alla) kuid näo poolest küll juba üle 50sed, isegi 45 tundub juba vana, nagu oleks 10 aastat vanem, ja siis pean pidevalt endale meelde tuletama, et vaata oma passi, ega sa ise ka noorem pole
Kuid mulle meeldib chocolate algatus ja arutlus. Miks peaks ilus naine endast kehvasti arvama, mulle meeldib küll ilusaid ja enesekindlaid naisi vaadata. Kadeduse kohta ütleks, et ainult endas mitte kindlad ja alaväärsuskompleksides olevad naisolevused oskavad kadedad olla ja tõmbavad sellega veelgi oma reitinguid allapoole, nii et neist ei tasuks küll välja teha, nende probleem, las kadestavad. Ilusad olgu ilusad edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 20:56
see ongi kompleks kui vahid teisi, võrdled ja pead end paremaks mine välismaale, keegi ei vahi kedagi, kedagi ei huvitagi kes sa selline oled. nii hea rahulik elada, tahaks ka kuhugi soojale maale ära elama minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:07
kas see käis nüüd minu pihta? sa vist ei lugenud siis mu teksti läbi. ütlesin, et mulle meeldib vaadata ilusaid inimesi, mitte võrrelda, see on mõtttetu, ja eks enamasti naised kipuvad ka ilusamad olema. ma lausa naudin, kui loodus on naisele voolujoonelise keha andnud (mitte kõhn, vormikas on kenam) jne. Mina ei kadesta neid, kes minust ilusamad, milleks. Ja õnneks on ilusaid palju, silmarõõmu peab palju ju olema. ja üleüldseon lollus pidada kedagi paremaks või halvemaks. on lihtsalt erinevused, üks rohkem ilusam, teine vähem ilusam, vot nii
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:08
Selles sa eksid.Välismaal on sajandeid väljakujunenud süsteemid.Traditsioonidest peetakse väga kinni ja kõikidele läheb väga korda kes või mis sa oled.Eriti Vahemeremaades.
Inimene saab areneda tänu sellele,et ta seab endale eesmärgid.Keegi ei hakka jagratast leiutama,ikka positsioneeritakse ennast teiste peale/alla/kõrvale.Võrdlus annab ülevaate vajalikuks liikumiskiirusest(enesepiitsutamine,tahtejõu koondamine).
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:12
see ongi kompleks
demi, välismaa on suur ja lai, välismaa pole nagu võru mets
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:18
Inetul inimesel on ikka hoopis lihtsam. Tal pole vaja tunda hirmu, et teised ei näe, ega saa aru kui ilus ta on. Pole vaja ennast kogu aeg teistega võrrelda, et kas sa ikka oled see kõigem või mitte. Ja milline rõõm, kui kohtad mõnda endast veel inetumat
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:19
aga kust need kompleksid tulevad? ikka kodudest, kui lapsele kogu aeg korrutatakse, et vaata naabri mari juba oskab, teab, aga sina ei oska, oled ikka käpard, kõik teised lapsed on paremad jne jne. ja mis vaesel lapsel muud üle jääbki, kui pidada end kehvemaks ja kadestada naabri marit, mis siis jõuab selleni, et kadestatakse edukamat, ilusamat.......ega me enam seda kadestajat muuta saa, targem lihtsalt ei pööra sellele tähelepanu ja elab oma elu rõõmsalt edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:19
tõesti võib see nii olla. elad nagu tahad ja ajad oma asja. paljud inetud inimesed kepivad ka rohkem kui need end imetlevad kanatuustid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:20
to jfjm-jah on, kui seda inetut ei kõiguta iseenda inetus. kõik võiksid sellised olla, siis poleks ka siin teemas sellist pikka jahumist olnud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 21:27
nii see pidi tõesti olema jah, et inetumatel rohkem lööki on.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 22:47
mul on üks retsept. Kui ma märkan kellelgi mingit kompleksi, siis ma mõtlen, kas mind mingitmoodi see segab, ja kas ma pean ärrituma kellegi peale, keda ma ei tunne ja kes mu elu mitte millegagi ei mõjuta. Milleks korjata sappi mingist netilehest, see on nagu tõsimeeli vihastada näiteks mõne seriaalitegelase peale. Las meil olla kõigil oma kompleksid, muhhi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 22:53
väga õige, mykhan, kahju et sedasi vähesed teevad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 06:55
Mis ilust ja iluasjadest siin jutt on kui mõni teeb reklaami, et keppi müüa, Koduperenaisena riietatu saab ikka ennem keppi, sest sealt saab kergemini.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 13:46
mihkan, mille üle sina ärritusid?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 13:55
ma ei ärritunud ju üldse muhhi, püüdsin vastupidi sinu ärritust tasandada, mulle lihtsalt tundus et raiskad oma närve asjale, mida võib lihtsalt huumoriga võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 14:06
Milleks üldse ärrituda?
muhhi..kas ma nägin sind eile Ahjus?Tundus küll...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 14:09
eile ma olin juba kell 11 tekiall ja vaatasin telekat. öösel oli prints zamundast, see on nii äge film.
aga täna, täna mul perse valutab kohe sajaga. eilne jalapress annab väga tunda, uhhh
teisipäeval pressime jälle, vast teeb kükke ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 14:14
ma olen ka väsinud,aga ekspertkomisjon läheb liikvele kell 17...
alustame väikse einega,ilmselt esimeseks paigaks "suudlevad tudengid"...mina eelistaks miskit teravat,aga need kohad ei kuulu nimekirja...
Natuke peab jooma ka Illusioon olevat kaine peaga "üle mõistus"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 14:56
aaron..koduperenaise riietuses(milline see on?)naine annab kergemini kätte?Mis loogika....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 18:02
Kindlasti mitte biksudes
˅ näita rohkem ˅
2012-04-07 21:08
demi, aga miks sa ahjus üksinda ei käinud? viis naist annab välja juba pataljoni mõõdu ja ime (imema ei pea) tõesti kui kõigil eneseimetlusest nabad mööda nibusid ei pöörleks. aga üksinda, kas siis ka seda kuraasi oleks jätkunud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 08:50
ilus naine seltskonnas tekitab loomulikult kadedust...
teistes naistes seepärast, et need ei ole nii ilusad ja meestes seepärast, et nendel pole nii kena naist ja nad teavad, et selle kena naise löögile nad ilmselt ei pääse ka
aga...vahel on hoopis vahelduseks hea olla täiesti tavaline
demi - võta meik maha, lase juuksed rasvaseks, pane kasvõi sarvraamidega prillid ette ja mine siis välja
ja sa näed maailma hoopis teise pilguga - pilguga, mis pole pimestatud sinu enda autpaistest
sest lõppude lõpuks pole sa oma välimust ise meisterdanud, vaid see on sulle antud
ja see, et mõnele teisele on seda vähem antud, ei tee teda inimesena vähem väärtuslikumaks
kunagi öeldi kusagil, et kui inimeselt koorida pealt ära nahk, siiis selle all oleme 99 % ühesugused - luud ja lihased
ja veel...
ilusale naisele on vananemine palju kõrgemalt kukkumine kui tavalisele naisele
ja ilus naine jääb samuti kortsu ja vanaks - pole mõtet ennast petta kukla taha venitatud nahaga, mis teeb korraks naha näol siledaks või muude iluoppidega
vanust näeb inimesest IKKAGI - ükskõik, kui tugevalt ta ennast tuuninud on
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 09:12
Ilus naine on ka eakana atraktiivne. Ilus naine ilus ka meikimata ja isegi kui ta juuksed juhtumisi pisut rasvased on. Naine on eakana ilus kui ta oskab väärikalt vananeda.... Naine kes on harjunud enese hoolt kandma noorena teeb seda ka aastate möödudes kusjuures esialgsele füüsilise ilule lisandub aja jooksul küpse naise sisemine elutarkus. Samuti ei ole keelatud naisel vananedes enese keha eest hoolt kanda. Mitte keegi ei keela oma füüsilist ja vaimset keha treenimast ning vosmis hoidmas.
Just eile jäi ette ajaleht kus oli pilt 74 aastasest prouast kes tegeleb tasapaisi atleetvõimlemisega ja annab tunde teistelegi. Kusjuures alustas ta sellega üsna kõrges eas. Jah, tema kõhunahk oli kuiv ja kortsus, tema silmade ümber olid kortsudekiired.. aga ta oli sellele kõigele vaatamata ILUS.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 09:30
see oli nii 20 aastat tagasi ,siis veel iluoperatsioone ei tehtud ,nägin naist kel silmanurkades pesulõksud ,tartus . proua oli ilusti värvitud ja korralikult riides ,pisikesed plastmassist pesunäpsid tõstsid silmanurkasid ,kahju hakkas ,ennem siis juba lõikus .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:05
To kaslane... ma praktiliselt ei kasuta meiki,pole vajadust.Päevasel ajal ainult ripsmetush ja huuleläige.Kui juuksed rasvased ja pesta pole võimalik,siis aitab vana hea "hobusesaba"soeng..geeli võib ka veel lisada...üldiselt on hea komme end siiski pesta.
Sarvraamidega prille mul ei ole,prille üldse ei ole,sest näen nagu loom
Ilusad näojooned ei kao ka vananedes kuhugi,need lihtsalt on.
inimesed vihkavad endast ilusamaid,see on tõsi.Isegi ilmetu kassiir kuskil Selveri kassas üritab nähvata...teagi,kas teda ärritab kliendi välimus või arusaam,et kliendi kott maksab tema aastapalga.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:17
loomulikult võib ka eakam naine ilus välja näha...aga...
olgem ausad, meestele meeldivad siiski alati pigem nooremad ja pringimad kui kortsus vanamutid...
kui neile valida antakse
demi - pidasin silmas, et tee ennast ükskord KOLEDAKS ja vaata, milline siis elu välja näeb
kui sa oled kosmeetikas kodus, siis pole see sugugi keeruline
juuksed mõttetusse sorakasse soengusse
sarvraamidega prillid laena mõnelt eakamalt sugulaselt
koledad riided kaltsukast selga ja...VOILAA! oledki katseks valmis
siis saad teada, mis sa lihtsalt INIMESENA väärt oled, mitte iludiivana
see on huvitav eksperiment!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:21
Ok,eksperiment..kuhu siis niimoodi minema peaks?Tuttavad ei läheks õnge,nad arvaks,et kaotasin mõne kihlveo.
Kaltsakas-prükkarina väljanägemine ei ole stiil mida valdan.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:28
ma ei pidanud silmas prükkari stiili
kaltsuka riideid soovitasin selleks, et riided ei tohiks olla uued ja kulumata - siiski peavad olema puhtad ja terved
samas ei tohiks olla keha järgivad liibuvad riided, vaid sellised halvasti valitud ja lohvakad
oma stiili saab alati ümber mängida - või oled sa vilets näitleja?
point seisneb selles, et sa poleks ILUS mitte ühegi kriteeriumi järgi, mida MEES või ka teine NAINE võiksid sinus hinnata
ja tutvu siis kasvõi siit kellegagi, kes sind ei tunne ega tea
kuigi...ma arvan, et sa siiski ei suuda seda teha...
las ta olla
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:54
kaslane kirjutab: olgem ausad, meestele meeldivad siiski alati pigem nooremad ja pringimad kui kortsus vanamutid...
kui neile valida antakse
Kas eesmärk on meestele meele järgi olla või tunda ennast lihtsalt hästi? Teatud vanuses kindlasti on see eesmärk omaette, sest loodusel oma reeglid ja sugu peab jätkama ning mida atraktiivsem emane isend seda suurem võimalus on oma järglaste sigitamiseks leida võimalikult tugev ja tõupuhas isane.

Riietusest... ilusa naise puhul pole vahet mis tal seljas on.... Ta on alati ilus ja väärib vastassugupoole tähelepanu... Ilus naine suudab kartulikotigi huvitavaks ja pilkupüüdvaks kanda Inimese sisemist sära ei suuda miski varjutada.

siin hiljuti üks härra ütles mulle, sa nägid nii kuradima seksikas välja nendes töötunkedes... ( Pesin parajasti autot, määrdunud töötunked seljas, tutimüts silmini ja harvad juuksesalgud sealt alt välja tolknemas....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 11:59
kui te kedagi valiksite, miks veel ihas passite? kas tõesti oma parima valikuga pole elus muud teha kui netis passida, foorumis mingit haipi ajada?

jääme realistideks, teil pole mitte kedagi valida, sest teid ei valita. nii lihtne see ongi.
mida rohkem haibite, seda vähem teid valitakse, head vananemist iha veergudel
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:03
no enamik naisi üritab ilus olla ikka vastassugupoole pilkude ja komplimentide püüdmiseks
mis kasu on sellest üksi kodus ilutsemisest - et vaatad peeglisse ja muudkui õhkad, et küll ma ikka olen ilus???
on üks väga hea ütlemine - mis kasu on naise ilust, kui pole MEEST seda hindamas...
senta - meeste meelest ongi naised seksikad nende tunkedes ja särkides see ju vana nipp
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:12
senta - meeste meelest ongi naised seksikad nende tunkedes ja särkides see ju vana nipp njahhhh

Muhhi, iha pole koht kust midagi eriti valida oleks... valijaid on siin hordide kaupa ja mulle vähemalt tundub, et sõltumata vanusesst ja vananemine toimub ka väljaspool iha.ee saiti
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:12
osad üritavad iha foorumis ilusad olla, aga pildilt seda ei ütleks
seepärast see haip ongi nõme. milleks siis üldse end kiita kui tagasiside jääb ehitajate tasemele irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:14
senta, sina ei valigi kedagi, sest sina ainult passid. mehed valivad kui nad naisega hakkavad suhtlema. kui sul pole valikut, siis kõik normaalsed mehed hoiavad sinust väga kaugele. on ju nii.

naised hakkavad alles siis valima kui mees on teda valinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:20
Seda küll jahh.. SUl on täitsa õigus...Muhhi, passin jah, sest ma ei ole suhte ega tuvuse loomise peal väljas ... Aga kusjuures siin saidil on pigem äraspidine tendents. Päris paljud kes üldse kirjutada julgevad on üsna mõistlikud inimesed/mehed
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:36
Sain just kirja alles avatud kontolt...kiidab mu ilu taevani mul pole pilti ega ankeeti.. selgeltnägija?
tahab suhelda,kinos käia,teatrit vist ei olnud kavas jne....
Selge,et kellegi varikas..aga milleks?
Isegi,kui ei ole varikas....kas ükski naine hakkaks sellisele jamale vastama?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:43
Mina võin ju ka sinu ilu taevani kiita, sest mul on ju arvutis pilt allkirjaga "demi joobes" Aga mitte seda ma ei tahtnud siin ütelda, vaid hoopis teema keskelt välja tuua selle telefoninumbri teema. Uhkustate oma vanade numbritega, aga iha kontod on teil väga hiliste aastanumbritega (on erandeid), hoolimata sellest, et olete pea kõik vanad tegijad. Kas see pole sama liin, mitu kontot võrdub ju pardatÅ¡okitäie simpelitega?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:44
senta, huvitav kuidas nii. pool aastat kurtsid kui koledaid kirju saad, aga nüüd on jälle elu lill
kas motikas on sinu või oled ka üks sajast miljonist, kes kasutab sõbra asja enda haibiks (muie)

demi: ometi sa loed neid kirju ja tunned meelehead irwww. oled küll niikaua ihas olnud ja peaksid teadma kuidas kirju kirjutatakse, aga ikka ootad mingit imekirja.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:46
viisakas: naistel on koguaeg olnud sada varikat (msn, FB, reidid, iha kontod), hunnik kõnekaarte jne. mõne naise puhul ei suuda ära imestada kui paljudelt numbritelt ta sulle sms võib saata irwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 12:52
Tunnistan, et ei pidanud ainult naisi silmas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 13:18
Ma pole kordagi kurtnud koledate kirjade üle vaid olen esitanud küsimusi selle kohta mida mõtleb üks härra kui pöördub labaselt ühe naisterahva poole.... Fotod... Paljud stuudiod, eraettevõtjad kasutavad pildistamisel butafoore mis ei pruugi sugugi kuuluda piltistatavale kuid kasutatakse ka pildistatava isiklikke, olemasolevaid esemeid mida omanik soovib jäädvustada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 14:00
Ega jah, põhimõtteliselt ei vii ju kuhugi aga ringi on ikka huvitav vaadata. No kellel siis ikka kerge on.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 14:07
Aga jube hea uitmõte tuli Viisakat lugedes. Teeme Topi, kellel on kõige vanem konto!!!!!! Mina päris esikohtade pärast ei heitle, kuid kindlasti üks pigem vanemate hulgast.
----Tõsi, tehniliselt ei tea, kuidas järjestust üles saaks panna...........
˅ näita rohkem ˅
2012-04-10 15:02
jah, viisaka mõttekäik meeldib mullegi!
vanade olijate puhul saaks teha topi, kes kõige värskema uue kontoga
˅ näita rohkem ˅