Panen siis vähe Uthat ja teen ka oma väitekirja siia!!!!
Tegelikult sobiks ka täiesti uus teema, kuid ehk kõlbab see ka siia.
Ärkasin pühapäeva ennelõunal mina oma Riia vanalinna kahekordses katusekorteris ja tundsin täiega, kui hea on olla mees!!!!!
Selja taha oli jäänud värvikas nädalavahetus ja magatud oli piisavalt. Õigupoolest äratas mind meeldiv kodune lõhn. Pannkoogid, jõudsin ma mõelda ja juba nad tulidki mööda keerdtreppi üles, minu magamistuppa. Need sammud kuulusid mu tütardele, imelistele printsessidele, Eesti nokiad, kellede pärast poole maailma afffikarjad Tallinnasse sõidavad!!!!!
Koputus uksele ja minu "sisse" peale nad tulid, käes pannkoogid vahemere köögi täidisega ja pokaal veini.......
Neiude lahkudes lausus üks, et ära siia kauaks unistama jää, sest vann on Sulle kohe valmis seatud!!!!
See teadmine kiirustas mind sööma ja õige pea võtsingi Surnumere soolavanni. Katuseaknast paistis Radissoni hotelli ülakoorus, mis päikeses vastu helkis ja meelde tuli mõõdunud öö. Just sealsamas Radissoni panoraam ööklubis ma seda veetsin. Oli meeleolukas pidu kuid väheke ehk segas, et pea igas laudkonnas juhtus istuma mõni daam, kes tundus seal vaid raha pärast olema....... Ahhhhh, mingu nad kuu peale, õnneks ei pea ma ostma kedagi, ----mõtlesin ma omaette vannis!!!
Võtsin seepeale hoopis oma telefoni. Supersex oleks ju vaid kõne kaugusel, kuid seekord tegin miskit tavatut. See kõik on mind tüüdanud. Otsustasin hoopis, et kustutan oma naistuttavate nimekirjast pulli pärast esimesed 20 lihtsalt ära. Mis tähtsust, see sama, kui uue mersu hinnast 5 euri ära võtta!!!!! ----Juhuse tahtel oli viimane kustutatu Deborah, aaaaaaaaah neid mulatitare jäi ju ka mõni veel......... ----ja oh üllatust, esimene, kes alles nimekirja jäi oli Demi!!!! 50....2 ------las ta siis veel olla kuni järgmise sarnase kustutusmõtteni!!!!
----Jõin oma teist klaasi veini ja mõtlesin. KURAT, KUI HEA ON SIISKI OLLA MEES!!!!!!!!!!!