Foorum
2012-04-02 07:33
Parma..mitte,et ma su mehelikkust kahtluse alla seaks..pigem vastupidi..
Tõepoolest,kui sul oleks võimalus veeta nädal naise kehas.Mis oleks see,mida sa kindlasti teeksid mille kindlasti tegemata jätaksid?
Kui mina saaks olla mees,siis ma vist kohe esimese asjana üritaks selle webcamis onamise ära proovida Tahaks hirmsasti teada,mis mõnu see on.Nii paljud seda tahavad ja saavad petta.Peab ikka üks äge asi olema..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 08:57
Olen oma elus täheldanud ,et säravatel naistel on seltskonnas raske . Ajad mõne mehega juttu ,isegi flirtimata ja siis lendab mõni tige tikker peale . No ma ei või , naised , ärge olge ka nii armukadedad ,teete lihtsalt mehele häbi .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:16
Maarika, ma olen sinuga 100% nõus, see on tõesti nii. Ma olen sedalaadset suhtumist omal nahal pidevalt tundnud. Viimasel ajal ei julge ma enam kaasvestlejale isegi mitte otsa vaadata, peljates, et sealt loetakse välja ei tea mida. Pidevalt arvatakse, et lihtne mõtete vahetus on soov kedagi võrgutada või flirtida. Isegi siis on juhtunud selliseid naisi kes armukadetsevad ka siis, kui mul on oma mees kõrval ja vestlus toimub kolme vahel. Prrr
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:19
chocolat kirjutab: Ma tahaksin nädalakese mees olla..saaks aimu.

Mõtisklesin siin ja jõudsin arusaamisele, et ma ei tahaks hetkegi meesterahvana olla :S isegi mitte aimu saamiseks ... selleks tunnen ma vist ennast naisega piisavalt hästi..
Seltskonnast ja suhtlemisest... kui märkad abikaasat vestlemas kena naisterahvaga kes süüdimatult toetab oma käed sinu abikaasa põlvedele? Pisut ettepoole kummardudes nii, et dekolteest siravad kumerused hästi esile tuleks?
Aga tõsi ta on... suhtumisi on väga erinevaid...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:24
senta ,üks asi on flirt ,teine asi vestlus . mul küll pole vajadust kõikide meestega flirtida ,lihtsalt vestlus ja kõik .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:28
Choco. Me oleme sellest siin kunagi rääkinud, mingis teises teemas.
Aga mina prooviks selle naiste multiorgasmi ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:35
Jah... tean seda vestluse asja ka... aja jooksul õppisin või õigemini loobusin suuremast osast vestlustest.. Ja tõsi ta on, et mõnele prouale ei loe ka see kui sul abikaasa kõrval on...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:40
ja mina arvasin , et see minu probleem ainult . pärsib täiega seltskonnaelu ja hakkas see juba keskkoolist pihta .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:47
Mina naisena prooviks Å¡okolaadi ja Å¡okolaadikoogid ära. Kas on siis tõesti nii hea. Ise praegu eriti ei hinda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:53
parma: naiseks muutudes võid hoopis frigiidseks osutuda naised on ju keerulised olendid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:58
Vestlustest veel.. tõttöelda loobusin sellisest suhtlusest suurel määral ka seetõttu, et varem või hiljem hakkasid nii mõnedki härrased liigset tähelepanu osutama ja seda ka oma ja minu abikaasa juuresolekul. Üsna ebamugav situatsioon...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 10:13
muhhi.
Või on siis päevad sellelajal hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:07
Miks peaks oma abikaasaga koos sukelduma mingisse portaali? Mina küll oma eksaga seda ei tee ja milleks selline huvitatus kui armukadedus veel puuduks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:10
Mis see portaali sikeldumine praegu asjasse puutub??
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:16
mehena ,ma vist selgitaks selle munade sügamise fenomeni välja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:48
imelik ju kui ikka sügada tahad, siis ei anta, jälgidki pilvi, kuni komistad kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:18
Aaron..nüüd ma mõistan sind!Täielikult.
Sügamise ajal vaatasid pilvi ja kukkusid väga kõrgelt .Minu kaastunne.
Kodanikud,ärgem lugegem sügamise ajal pilvi!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:59
filmides sügavad naised tussi, lähevad kambakesi peltasse ja siis häbenemata sügavad õndsa ilmega
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 22:41
Päriselus ei lähe naised kambakesi lady`s room`i "tussi sügama".Ma ei tea ühtki naist,kes nii teeks.Ilmselt vaatasid mängufilmi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 23:18
Panen siis vähe Uthat ja teen ka oma väitekirja siia!!!!
Tegelikult sobiks ka täiesti uus teema, kuid ehk kõlbab see ka siia.
Ärkasin pühapäeva ennelõunal mina oma Riia vanalinna kahekordses katusekorteris ja tundsin täiega, kui hea on olla mees!!!!!
Selja taha oli jäänud värvikas nädalavahetus ja magatud oli piisavalt. Õigupoolest äratas mind meeldiv kodune lõhn. Pannkoogid, jõudsin ma mõelda ja juba nad tulidki mööda keerdtreppi üles, minu magamistuppa. Need sammud kuulusid mu tütardele, imelistele printsessidele, Eesti nokiad, kellede pärast poole maailma afffikarjad Tallinnasse sõidavad!!!!!
Koputus uksele ja minu "sisse" peale nad tulid, käes pannkoogid vahemere köögi täidisega ja pokaal veini.......
Neiude lahkudes lausus üks, et ära siia kauaks unistama jää, sest vann on Sulle kohe valmis seatud!!!!
See teadmine kiirustas mind sööma ja õige pea võtsingi Surnumere soolavanni. Katuseaknast paistis Radissoni hotelli ülakoorus, mis päikeses vastu helkis ja meelde tuli mõõdunud öö. Just sealsamas Radissoni panoraam ööklubis ma seda veetsin. Oli meeleolukas pidu kuid väheke ehk segas, et pea igas laudkonnas juhtus istuma mõni daam, kes tundus seal vaid raha pärast olema....... Ahhhhh, mingu nad kuu peale, õnneks ei pea ma ostma kedagi, ----mõtlesin ma omaette vannis!!!
Võtsin seepeale hoopis oma telefoni. Supersex oleks ju vaid kõne kaugusel, kuid seekord tegin miskit tavatut. See kõik on mind tüüdanud. Otsustasin hoopis, et kustutan oma naistuttavate nimekirjast pulli pärast esimesed 20 lihtsalt ära. Mis tähtsust, see sama, kui uue mersu hinnast 5 euri ära võtta!!!!! ----Juhuse tahtel oli viimane kustutatu Deborah, aaaaaaaaah neid mulatitare jäi ju ka mõni veel......... ----ja oh üllatust, esimene, kes alles nimekirja jäi oli Demi!!!! 50....2 ------las ta siis veel olla kuni järgmise sarnase kustutusmõtteni!!!!
----Jõin oma teist klaasi veini ja mõtlesin. KURAT, KUI HEA ON SIISKI OLLA MEES!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 23:46
Ok. Aga kui saatus juhtub tögama,ja sel naiseks muutumise päeval, juhtumisi just ka ..päevad ..on!? Äitäh,jätaks ära. Esmapilgul ei meenugi midagi,mille pärast tahaks proovida naise..nahas olla. Demi..selleks ei pea meheks muutuma,et weebika ees onamist proovida..saad seda ju ka naisena teha..meestel kuradi mugav kasv6i ..nurgataga..käiminegi..ei mingeid jamasid..m6tlesin pikemalt, ikka ei suutnud mingeid eeliseid välja m6elda,naiseks olemisel.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 18:03
Luukera...ma tänan sind komplimeni eest 50-nega algav tel nr näitab usaldusväärsust. See kuulub tavaliselt inimesele,kes ei pea kellegi ega millegi eest jookma,maksab oma arveid ja ongi igati korralik kodanik
Sul on 100% õigus,mu number algab 50-nega
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 18:51
Å okolaadised unelmad ja talvine reaalsus.
Ilusal inimesel on ikka hea olla. Aga ega koledal ka viga ole. Ma olen hetkel päris rahul, sain hädapärast palgast pooled arved makstud ja tundub, et kütteperioodi lõpuni pole ka enam palju aega. Sel kuul saab endale taas ka internetti lubada. Suvel aga pidi naabrimees oma vana Fordi sõidukorda saama ja ehk pääseb külast välja tädirandagi.

Elu nagu lill!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 20:21
Tõsi, olen Demiga päri. 50-ga algav number näitab tõesti, et inimene ei varja miskit ja minu silmis näitab see veel ka seda, et numbri omanik on olnud nö. tegija juba tunduvalt rohkem, kui 10 aastat. Tegelikult on vahest veel suuremad reliikviad 52-ga algavad numbrid. Mul üks selline on ja hoian seda juba ajast kui GSM-i veel polnud ja see oli praeguseks surnud NMT võrgu number. Minu oma pärineb aastast 1994!!!! ----neid numbreid hoitakse, isegi kui võrku vahetatakse.
-----Ja kuigi minu maailmavaade erineb Demi omast oluliselt, siis respekt Sulle igal juhul, sest Sul vähemalt ON oma põhimõte(vähemasti siin foorumis) ----Ja kui see algul mul isegi tiba ajas harja punaseks(isiklikult siiski ei võtnud), siis juba mõnda aega vaatan seda teise nö. parema pilguga!!!!!
---Tänud igal juhul foorumit värvikamaks muutmise eest!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 20:43
luukera, ega sa juhuslikult lömitamisega ei tegele?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 20:57
Teen mida tahan. Mul on tõesti kaks EMT numbrit aastast 1994 ja 1995. Valetan, kui ütlen, et see oli aeg kus igal afffil telefon taskus oli. Ehk tutvustan teid tollaste hinnakirjadega, liitumistasude ja numbritasudega!!!!
Kirjutan vastuseid vastavalt olukorrale. Kas ka mu eelnev postitus tundus lömitamisena?!??!?!?
Kindlasti aga ma ei lahmi niisama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:12
No see 50ga 52 51ga number pole nüÅ«d näitaja/tegija..omalgi oli algne number 97aastast midagi taolist.aga kuna alles suhteliselt hiljuti saab vabalt oma numbriga v6rkude vahel liikuda,siis tookord oli lihtsalt paratamatu ,et pidi numbri vahetama/loovutama. Rohkem poosetamise asi see vana number. Imelik inimeste jagamine telf nr järgi. Kuna algselt emt pani kõnehinnaga segast,kuni viimaste aegadeni,siis polnud m6tet emt enam nuumata,kas kuuarve 4000eek v6i 1500eek väike vahe ikka. Muidugi kui 200eeku arved,polegi vahet mis v6rgus passid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:26
Tunnistan, et oli hetk, kus nö hambad risti vaid põhimõtte pärast neid numbreid hoidsin. Tasuvusega polnud seal küll mingit pistmist.
Midagi need numbrid siiski näitavad, sest näit. firma kodulehele 58 ja 59-ga numbreid juhatuse esimehe kontaktiks panna..........----no ma ei tea???????
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:33
Miks ei võiks olla näiteks 58-ga algav nr. tele2-es see juba aastaid ja nüüd veel ka Elisa kõnekaardil ka??
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:33
vaatasin järgi oma liitumisaja ,2000 aasta ja 50-ga algav ,loomulikult on 52-ga algav ka olemas . ja ongi nii , 50-ga algav number näitab et oled stabiilne ja vastutusvõimeline inimene. mingi moment olid need kõnekaardid väga levinud ,kohe liigitasin rämpsuks . kuidas sai võtta tõsiselt inimest kel autos ports simple kõnekaarte .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:39
Eks ta nii ole, et tuleb uutel tulijatel silm peal hoida ja õigel ajal hinda alla lasta. Gucci kottide eelmise aasta mudelid maksavad ka palju vähem.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:50
luukeral õigus....visiitkaardile ei saa panna numbrit,mis algab näiteks 53-ga.See viib imago vabalangusse.
Minul ei ole pöhjust olnud numbrit vahetada aastast 1994,sest ma ei jaga oma numbrit igale.Totaaalselt salastatud number.Itiimees ka ei näri seda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:55
Oh. Demi, miks Sa minuga nõus oled. Nüüd Sa alles selle eest Utha käest saad!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 21:59
Mitte ükski tel.nr pole salastatud võib-olla ainult oma sõbranna jaoks on
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 22:23
Minu number on avalik sellele,kellele jagan.Valitud seltskond.
Minu numer ei vii abs mitte kuhugi,viib Kariibidele
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 09:48
See et k6ik muud numbrid olid kõnekaartide pärusmaa..see oli ehk mingi 4-6a nõnda. Praegu ei saa nagunii enam selle järgi järeldusi teha.demi. Ära luiska. Vaevalt sul 94a see number ja mobla üldse. 94a pidid sa ju mingi 15a olema...või 20a.. mäletan ,et 94a käidi veel isegi nende nn. Kohvritega ringi. Ja vaevalt keegi 90 ndatel oskas ettenäha,et need numbrid muutuvad ainulaadseks,et neid sel eesmärgil säilitada,enamus see ikkagi juhus olnud. Ja kui vaatan enda tuttavate pealt ,siis just taolistel inimestel need numbrid jäänud kel vähem suhtlemist,ehk siis arved minimaalsed tavaliselt. 50ga numbreid sai veel 99a samuti,endal viimane kogemus ehk sellest ajast. Mingi 2001 hakkasid juba teised operaatorid ka end õigustama peale emt. Ja kes muidugi need teatud aastad,enda numbrit suutis säilitada,tahtlikult või mitte. Siis edaspidi oli juba lihtne,rända kus tahad oma numbriga . Järelikult enamusel juhus,ja k6ik muud tegurid kokku,et see 50ga number säilinud.m6ned erandid muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 10:51
neid numbreid ju müüakse, tahad paar sotti anda, siis saadki endale 50 algava numbri. mida sa siis edasi selle numbriga teed? hakkab raha aknast ja uksest tulema või? kuidas üldse saavad inimesed nii piiratud olla on neid rikkad omajagu kes käivad kaltsudes ringi, telefoniks taskus vana nokia 5110 ja autoks mingi fordi parsa. aga nojah, sellised inimesed ei liputa oma rahaga, ei kingi seda naistele jne. kah kasutu jah

vbl see 50 numbri tagaajamine ongi mingi prostide teema, nagu käekella järgi vaadatakse kas raha ikka on.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 11:22
Olen samuti kuulnud,et neid nr. Saab osta. Samuti see käekella kandmine,kui vajadust pole siis milleks see kogu näitlemine. Ja vaevalt see 50ga algav nr. Firmale kasumlikust toodab iseenesest. See selline kena nostalgiline meenutus lihtsalt visuaalselt. Kuna jätan palju nr lihtsalt meelde,nagu auto reg. Numbrid, telefoni numbrid,siis neil lühematel nr. On eelis t6esti. Aga et nÅ«üd järeldada maksuj6udu,see on liialdus. Pigem nr. Valikul otsin lihtsaid,silmale meeldivaid,kergesti meenuvaid numbri kombinatsioone.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 16:14
Minu 51ga algav number pärineb aastast 98 aga see ei tähenda et 50 algavad oleksid lõppenud. Lihtsalt algselt oli see mul töötelefon ja firma oli broneerinud suurema seerja.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 18:34
muhhi..sa oled tase.
Saime siis teada,et 50-nega algavad numbrid kuuluvad prostidele ja gigolotele
Romaa..ma olin siis 20 ja mul oli "kohver"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 22:57
laps sai kummi mudida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-05 23:59
no ma mõtlesin pigem seda, et ainult proste huvitab mis numbriga algab kellegi telefoninumber. jajah, muidugi sul oli "kohver" ja autos oli autotelefon ja üldse sõitsid juba 16 aastaselt jaguariga ja käisid jeltsini juures teed joomas. sa oled täiega Galojan nr 2 tema vähemalt oskas miljoni tuusti panna ja tõesti elada, sina ainult plärad ja plärad oma kalamehejutte
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 09:33
Kuidas Galojan siia puutub?Mina ei ole kunagi midagi varastanud.
Muide,"kohver"kuulus nõuniku standardvarustusse.Mina seda ise ei ostnud ja arveid ka ei maksnud.Töö oli selline.
Ma olin ikka väga ilus tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 10:15
94 ei oska öelda, mida kanti, tõmmati sõjaväkke alatult, aga 95 oli kohvri kandmine juba kohatu. Ise kasutasin Ericsson 337-t, siiamaani hea sõnaga meenutan, mida see kõik vastu pidas. Ja pidas päris kenasti. Tänapäeva iPhone on enamuses tuttavatel klaas ämblikuvõrguga.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 10:16
mingil teenusepakkujal algasid nr ju 56-ga--- praegune elisa vist....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:15
Galojan vähemalt elas nii nagu sina ihaldad elada sina ainult unistad, aga tema elas ja näed, vangi ka veel pole pandud. mis varastamisse puutub, siis teiste vara noolimine teeb sama nagu välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:51
Sulle muhhi tundub see ulme,aga 16-aastaselt sõitsin igal reede õhtul rongiga Balti jaamast Baltiiski vaksalisse Leningradis.Vedasin endaga kaasa ~1200 shokolaaditahvlit.Ehtne Kalevi kraam,parim variant oli tiigrikutsude pildiga.Eestis maksid need 65 kopikat ja seal müüsin 3 rubla tükk.Arvuta ise kasum välja.Seda igal nädalavahetusel hetkeni,mil piir kinni pandi ja shokolaad ära solgiti.
Enamusele tundub see ulme,kohati mulle endale ka praegu.Riskid olid suured(kuul saada,varguse ohvriks langeda või vägistatud-tapetud saada).Mind see ei peatanud.Jänesed champagnet ei joo.
inimeste viga ongi selles,et nad alles "mõtlevad tagajärgedele",samal ajal minusugune juba stardib.
Galojan on sinu iidol?Oleks paremat valikut oodanud.Vihjeks võin öelda,et tõsiseid tegijaid ei näe kunagi seltskonnameedias ega meedias tervikuna. Riigi raha varastamine ei ole mingi kunst,seda on teinud tuhanded..vaene Anna Maria jäi lihtsalt mõne suurema varga teele ja toodi ohvriks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 12:57
vaeste meestega mittesuhtlemine ei ole "teiste vara noolimine".See on enda ebamugavustest säästmine.
vaene mees piniseb nagu sääsk kõrva ääres...kaua sina suudad seda sääsepininat taluda?Mitte kaua..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:11
demi, puhka tõesti aju eks. kopp ees sellest lapselalinast mida sa teinud ja olnud kõike oled. mine psühhiaatri juurde, Ennet oskab sind aidata.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-06 13:14
Tee ka midagi.Aktiivsus on moes,on alati olnud.proovi vähemalt.
Naissponsorit sa siit ei leia...vuntsi end üles ja mine linna peale,äkki õnnestub seal haakuda.
Tunnen sulle südamest kaasa.
Selliseid naisi on üks saja mehe kohta...ja sina tahad seda ühte.Ei saa.
Nii lolle naisi,kes mehe eest maksaks või miskit poolitaks ei ole olemas.
˅ näita rohkem ˅