Foorum
2012-03-31 19:20
Just sellisele järeldusele jõudsin ma täna hommikul teki all käpakesi välja sirutades.Ei viitsinud teki alt välja tulla ja hakkasin mõtlema(uskumatu ).Kõik kehaosad olid ilusti pehmed,pingevabad ja mõnus oli olla.Tundsin sügavalt kaasa kodanikele,kel mõni kehaosa jäigastunud olekus ja kes peavad hakkama nühkima ja puhkima või mingit auku otsima.
Naine ei pea vaevast vabanemiseks Venemaale,Venemaa taha ega sirtsu sohu.Nice.
Kõva sex on ühe telefonikõne kaugusel,kui soovi on.Milline suurepärane mugavus.
Iha jutukas trehvab päris kompusid poisse ...ainult vali,sest erandlitult kõik on valmis kohe startima(peale minu nägemist).Valisin siis ühe 25-aastase treenitud kommi,vaatan,millal helistan
Naiseks olemisel on ka varjupooli...minu imelise mõtiskluse katkestas järeltulev põlvkond,kes nõudis pannkooke
Pojale alati,mehele küll ei viitsi teha,tehku ise.
Naised..on ju hea olla naine
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:23
demi, ole VAIT ja tee mind õnnelikuks
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:26
nurr-nurr-nurr-nurr-nurr....sirtsu sohu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:27
aga su pojast tuleb pannkoogipunukõhuga väike ving ving
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:29
Autor:

Saaja: chocolat

Teema:
Saadeti: 2012-03-31 02:14:30
Loeti: lugemata
kustuta kiri

Las ma siis lisan lihtsalt selle. Sa oled vägagi veetlev Naine. Ja ma ootan kohtumist väga. Mida varem seda parem. Lihtsalt nimeta aeg ja koht.

Märgi kiri

Ilusad poisid saavad minu tel numbri Kui ihu imelikuks kisub,siis lasengi tal 2 tundi kätekõverdusi teha....väga nunnu poiss igatahes
Aga seal on veel kommipoisse,jagub ka teistele.Olen vähemalt 2 veel tuvastanud.Minu maitse on väga range
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:30
kui aus olla ,siis ilule ma hommikul esimese asjana ei mõtle ,mugavustele ainult ,kuidas päev mugavalt õhtusse veeretada suurema kasuteguriga .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:32
demi, ta pole sind ju näinudki
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:36
On küll
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:38
Parim hommik ärkamiseks on see, kui mees teeb hommikusöögi nii lastele, kui ka mulle ja toob selle voodisse.

Mis ilus olemisse puutub, siis eks seal on ka omad halvad küljed, kas sa Demi pole seda tunnetanud. Kohati meessoo liigne tähelepanu ja naiste kadedus suht ebamugav.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:43
Naiseks olemisel on ka pahupooli.Sa mainisid neid just äsja.Mind see kadedus enam ei häiri,see on lihtsalt paratamatu.
Iga matsiplika kräunatuse peale ju hüppama ei hakka?Sina ka ju mitte.
Need punktisõjad siin on ehe näide pahupoolest Kuidas nad viitsivad.
Mulle voodis söömine ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:44
miks on voodis hea süüa? lauataga on palju mugavam
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:45
Klassikalises mõttes ilus naine ei pea pingutama.
Ei ,ma ei ole kade,mina olen omapäraselt ilus.
Küll olen demiga nõus,hea on ärgata soojas voodis.Kalli karvase kaisus...ja mõelda-ei valutagi kusagilt,aga täitsa elus
Aunaste Maire ütles eile viimases MIda teie arvate saates,et tema otsustas 50-selt hakata olema see,kes ta on.Päriselt.
Mulle meeldib see mõte.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:49
See Maire muretseb üsna sageli oma vanuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:52
Mida sa siis 50-neselt ära teed?
Inimene ei suuda niipalju muutuda,et väga kapitaalseid pöördeid ette võtta.Kõrgusekartlik alpinistiks ei hakka.
Mis oleks sul plaanis,Iliar?
Kunagi oli mingi nimekiri tegevustest,mis teatud vanuseks tehtud peaks olema.Ei mäleta,mis seal täpselt 50-ne kohta kirjas oli.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:54
demi, ega sinugi 50nd enam mägede taga ole nijet, hakka aga elama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:55
No ma ootangi need 50-ndad ära ja hakkan siis elama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:58
ma lähen viskan end seniks diivanile siruli ja hakkan telekat vaatama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:08
Miks ka mitte siinse iha-perega mõtteid mõlgutada
50-selt...mh...loodan,et endiselt kummutikostüümi ei kanna ja kohustuslikke keemilisi lokke 2x aastas ei tee
Tahaksin istuda mehega roosipõõsa ääres ja mõnnalt kohvi rüübates meenutada,vahvaid seiklusi...
Koolitatud lapsed ja võibolla lapselapsed võiksid ka mõnikord läbi hüpata
Isiklikku helikopterit endiselt ei ihalda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:14
Demil võib see aeg päris pikaks kujuneda, alles ta keeras kella 5 aastat tagasi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:18
Naine on ju täpselt nii noor kui ise tahab
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:20
Demi, mind ei huvita teiste arvamus ja sul on tõesti õigus, igaühe ütlemine mulle korda ei lähe. Kannan seda mis meeldib ja seljas sobiv tundub. Isikupärasus ja hea maitse on kaasasündinud anne. Tegelikult ei märka ma ka meeste piidlevaid pilke. Siinses keskkonnas punktijahti ei pea. Milleks? See on nagu liivakasti sündroom siin, endast lugupidav naine ei võistle sellistes asjades ja ilu on vaataja silmades. Kellele ema - kellele tütar
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:29
Kui te ikka ei oska käituda nagu haritud venelannale sisse kodeeritult, siis parem ärgem katsetagem.
Sotanorsu aga mu närvid täielikult läbi söönud on.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:32
Äkki topis olijad peavad seal olema enesereklaami pärast ,töö pärast ,selline mõte siis . Hakka siis koguaeg kuulutusi üles saatma ,kui võib statsionaarselt reklaami saada ,lihtne .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:37
Ei tea, kas ta topsis üldse oligi. Aga üks olija pani hüüdega küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:40
Tubli, Maarika, lõpuks jõudis pärale Mine tee väike jõusaal, siis saad ka sellest aru, miks foorumis kirjutatakse
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:43
jäta järele ,jõusaal .ma vaatan noore poisi parem . no kohe on olemas ka .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:48
Iccc, neid noori lunijaid on ju iga sõrme jaoks siin ihas Võta millist tahad

Kohe valmis kargama.

Aga sellepeale ma ei tulnudki, et toppi võiks turunduse eesmärgil ära kasutada. Ma arvasin, et see on niisama poosetamise teema ja enesepettus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 21:03
No need iha noored on ennast weebitrenažöriga nii heasse vormi ajanud, et on juba enne starti finiÅ¡is
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 21:07
jot ,homme annan privaatselt aru
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 21:08
No need iha noored on ennast weebitrenažöriga nii heasse vormi ajanud, et on juba enne starti finiÅ¡is <----- hea.......
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 01:56
Mees on veel parem olla.
Juba enne ärkamist oled ilus, ei pea meikima hakkama.
Kõva riist on kohe omastkäst võtta, ei pea kellegile helistama.
Seksi ei ole kohe hommikul vaja, sest ööläbi sai seda tehtud.
Kohvi pärast ei pea kellelegi pugema ega maksma, selle teeb masin kellapealt valmis ja ilma moosimata.
Ja mittekunagi ei pea tampoonide ega muude sidemetga mässama ja selleüle pead murdma. Lihtsalt võtad õhtuks järgmise naise, kellel on asjad töökorras
Lihtne, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 02:14
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 03:45
...jah,lihtsamgi,kui muna katkilöömine....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:11
Üks miinus veel..naised lähevad rutem kortsuliseks.. Mehed veel viiekümpaselt sileda välimuse,nahaga. Palju naisi juba 35+ hakkavad selle murega elama..nagu ka paljud siit ihast..kirjas 35a,aga paistab vähemalt 45a( ju tegelikult ongi 45a)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:38
Seda et..kui mõelda siis kenal mehel vist ikka lihtsam ,muretum elu. Naisi on järjekord,helista vaid kes tänaseks 6htuks tuleb pannkooke küpsetama. Mehi ei s6ima keegi hiljem litsiks,kui igapäevaselt eri tüdruk. Keegi ei vaata väga viltu kui tarbid alkot,tubakat. Meestel pole korralikult tasustatud tõökoha leidmisega probl.tööl keegi ei ahista. Pole rasestumist,ja k6iki neid..naiste probleeme igakuiselt. Saab iseseisvalt rehvivahetusega hakkama,tehnika,kodu remondi jne alaselt ,pole hirmu,et jälle tehti tünga jne.samuti ei pea maniküüri,kosmeetiku,juuksuri,solaariumis,ja ei tea kus veel..iganädalaselt käima.jne.jne. Ei teki kapi ees seistes kÅ«simust..appi pole midagi selga panna. Arvan,et kenal mehel muretum poissmehe elu kui naisel näiteks. Isegi sõna poissmees selleks vālja m6eldud. Mis oleks vastan sõnale Poissmees? Endal küll ei meenu.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:42
Poissmees vs vanatüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:57
Seda ta vist on jah..aga mida siis õelda poissmehe korter, poissmehe auto kohta.. Päris huvitav m6elda naised taoliselt v6ttes täiesti unarusse jäetud. Järelikult elunautlemine juba algselt rohkem meeste pärusmaa..meenus veel et meeste puhul ei pea nad end iga lisakilo pärast surnuks näljutama..et turul püsida. Poismees ei tundu halvustav, vanatüdruk s6imus6na juba.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:03
vanapoiss vs ?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:07
Ühesõnaga kui naine ei ole tanualla saanud, siis on vanatüdruk ja ilmselt on tal midagi nihu kah, kui kosilasi ei ole.
Mees, kui ei ole naist võtnud, siis on vanapoiss aga keegi ei halvusta seda millegipärast.

Mina arvan, et mõlemad on natuke opakad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:23
Räägime poissmehest ja tema vastandist? Poissmees elunautleja aga kes tema vastand? Mitte vanapoiss vanatüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:26
vallasnaine
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:38
George Clooney peaks olema täpselt teie poissmehe kuvand. Siiski mina teda ei kadesta. Raha, ilusad naised, hea välimus... ikkagi tundub mulle tema elu kuidagi tühise ja mõttetuna. Võid ju elunautijana elada, aga mingi hetk muutub ka see äge poissmees Jack Nicholsoni sarnaseks rähmaks (huvitav kas ta veel elab?).

Ainuke mis Clooney puhul kadetaks teeb on tema filmid, ta on end nö ajalukku kirjutanud. Kui meid ei mäleta peale meie surma arvatavasti enam mitte keegi, siis tema võib filmides elada veel oma 100 aastat. Vbl 200 aastat hiljem mõni tudeng vaatab tema filmi ajalootunni raames ja mõtleb kuidas selline mees võis kunagi elada, mõelda jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:43
ma leian siiski ka seda, et siin elus peab just lõpp olema õnnelik. võid teenida raha, sebida ilusaid naisi, aga kui lõpp pole õnnelik, oled teinud valed valikud ja lihtsalt oma elu ära raisanud. aga kui suudad oma lõpud elada õnnelikuks, oled kõiges võitnud. lõpp on see mis jääb meelde.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:51
muhhi,sureme ju ükskord kõik,mis seal ikka saab meelde jätta?Võib-olla teistele,kes sind meenutavad vahel.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:55
no just. aga kui sa oled enne oma surma õnnelik, oled oma elu hästi elanud. aga kui sa sured õnnetult üksinda kuhugi nurka ära, siis on minujaoks selline lõpp väga kurb. võisid ju olla noorena äge eluvend, aga lõpu veedad üksinda.

aga elu ei pea olema mõte surmale vaid ka nö etappideks jaotatuks. kui saan 40nd, kas olen õnnelik? saan 50nd, kas olen eluga väga rahul? ei ole vahet kas sõidad viimase malli mersuga või tavalise toyotaga kui eesmärk on liikuda punktist A punkti B.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:56
Võidab see kellel on surres kõige rohkem asju nii läbi huumoriprisma ... ja mida meenutada -- see juba tõsiselt öelduna...mina ei kurda,olen elus saanud kõik mida olen tahtnud ja jääb ülegi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:58
Mayte: kõik inimesed räägivad nii 15 minutit hiljem algab hala kui nõme ja vastik kõik on

ma pole midagi oma elus saavutanud, lapsepõlv oli kõige ägedam osa elus. nii et ma küll ei saa öelda nagu oleks elus kõike saanud ja jääb veel ülegi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 13:01
Elus on kõik enda teha.... ju siis sina oled kas vähenõudlik või lihtsalt saamatu...no offence
Mina ei hala kunagi...amburi mentaliteet ei luba Kui midagi tahan siis võtan ja ei sheeri
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 15:10
Romaa kirjutas päris täpselt miks on just mees hea olla.Huvitav..kas on parem olla mees või naine?
Ma tahaksin nädalakese mees olla..saaks aimu.Üritaks Ihast naist sebida ja hiljem jagaks kogemusi õnnestumise-ebaõnnestumise teemal.Ma kujutan ette Romaad,Parmat või Mischat minu kingi kandmas,huuli värvimas ja lokkide lehvides...jube perversseks läheb
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 15:26
Choco. Võta üks snikers. Nälga teeb sind tõeliseks diivaks.

Parma teeb sulle lokkide lehvides pika puuga ära.
Rohkem ma ei kommentaari.
˅ näita rohkem ˅