Foorum
1
2
2012-03-31 17:19
Ah, et teile meeldib isiklikuks minna. Ma ei lasku sellesse võrku, olge omavahel isiklikult.

No lolli võib metsa saata küll. Loll sureb seal lihtalt nälga või eksib ära ja nii neist lahti saadaksegi. Mõte on hea.

Aga selleks, et väljas midagi tarka teha ja näha, peab enne internetist vaatama, kus mida tehakse ja kedagi kaasa kutsuma.
Telefoni kontatid on tühjad, kust sa siis saad kedagi kaasa? Ikka internetist on ju. Vaevalt lähed kellegi juurde tänaval ja kuule teeme seda ja seda. Või siis vaatad telekast ja näed reklaami, et mingi üritus on.
Vahest satud ka kogemata mingile üritusele. Ka see võimalus on olemas. Aga suureltosalt vaatad ikka internetist järgi.
Pakkuge veel midagi paremat välja, miks internetis targaks ei saa!!

ps. Vananaine, sa istud pikki tunde jutukas. Miks sa väljas ei käi?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:26

ma täna olen eksperimendi korras siin juba teist tundi ootamas, et kasvõi kellegi fantaasia küüniks kaugemale kui vein ja diivan ja telekas
huvitav, lollide otsa siis satun, mitte keegi peale mu enda ei ole viitsinud end kurssi viia täna igalpool toimuvaga
ja...kahju, parmaleikin, taas pöördun isiklikult sinu poole, aga...jutukas!!!???
ma olen jutukasse sisenenud üldse 2 korda, minutijagu vast kokku, ei kuulu jutukate hulka ma...
ja, tööpäev sai edukalt otsa, nüüd tõesti õue
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:32
Ma tean rohkem, kui te arvate

Ojaa. Nii need naised siin teevad. Istuvad ja ootavad, et keegi pakuks midagi eriti ägedat välja. Aastaid oodatakse, pettutakse ja hakatakse mini-munniga-idudeks sõimama.
Aga, et ise midagi välja pakkuda. Vot seda juba naljalt ei juhtu. (va. teeenusepakkujad. Sealt tuleb ideid nagu luuavarrest)

Noh lähed õue. Mida seal siis tarka teed? Ole hea kirjuta pärast mida sa TARKA tegid ja mida sa TARGEMAKS said. Kui siia ei julge siis võid postkasti kirjutada. Mid kohe hakkas see huvitama.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:34
Parma, kas asi juba nii hull, et ilma netita ei leia metsa üles. Nüüd saan küll aru, miks mehepojad vihastavad, kui eitava vastuse saavad. Korv antakse, aga seda kus seened kasvavad ei näidata.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:37
Parma,lähme teeme koos pudeli äkki ja ajame pisut meeste juttu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:37
Just. Kust sa tead, kus on mets?
google maps aitab. On ju

Vastupidi just, näidatakse seened ära aga korvi ei anta.

Ihas naisi nagu muda, pildid üleval ja puha. Mine ja nopi ainult. Aga kuhu sa nendega pärast lähed või mida nendega peale hakata. Vot see on häda.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:42
oi, tegelikult, ma üldse ei tahtnudki siin nii pikalt jutustama hakata, aga, isiklikud küsimused saavad vastuse...egas õhku tohi miskit rippuma jääda
ja...endale isiklikku tähelepanu tõmmata polnud mul plaanis, kuid, isiklikult enda eest kostan küll...parmaleikin, m i n u l t pole kindlasti mitte keegi siin ühtegi sõimusõna kuulnud!...ja, kindlasti ka ei kuule...ei avalikult ega posti teel
igal ühel on siin omad soovid ja tahtmised, kui need ei sobi omavahel, miks siis sõimata, valikuid jätkub ju
seega...äärmiselt rahumeelse naiskodanikuna lähen jah, õue....konkreetselt hakkas mind huvitama, et kas putukauurija hr Tatrese poolt juba nähtud malliksitikas on tõesti talveunest ärganud????
peab üle kontrollima ja ehk sellesama putukamaailma osas pisut tarkust juurde saab hangitud ka...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:42
elmar. Parma joob konjakit, viina, piiritust ja muid sääraseid alates 40 kraadiseid vedelikke.
Mäletad, et kui rahapaja leian, siis läheme litsimajja. Ma vaikselt kogun seda padja alla.

Täna õhtu teen perverssusi. Te ei taha nendest teada, minestate või saate infarkti veel.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:46
vananaine. Ma üldistasin. Sest enamus nii teeb. Sellest need hädad siin pihta hakkvadki. Suhelda ei mõisteta.

Mõnesmõttes saab tänaval sellesosas targemaks. Sest jääb igasugune suhtlus ära. Ja ei saagi teada, kas on loll ja väikese tilliga või mitte.
Tänaval käib see pelgalt välimuse järgi. Aga sellega saab vastu pükse põmmdi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:48
Kindlasti lähme koos naistesse.Nad ikka pommitavad siin mind paari kaupa korraga ja küsivad,millal tuled jne
aga kangem kraam hakkab ka mul alates 40 kraadist Nii,et ükskord paneme peo püsti.Ei tea,kas keegi veel ühineb?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:50
ja, ärgem alahinnakem ka putukamaailmast pärit tarkuseteri...eluks lausa kasulikke...
et...alati ei saa vastiku välimuse järgi ka sisemust kohe mürgiseks ja koledaks arvata...
ja, mida ilusam sitik, seda rohkem mürki pritsib, kindel see
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:52
Aga jama lugu on sellega, et sa saad seda mürgipritsimist ainult ühekorra elus tunda. (kui mürk on sumav)

Jällegi tuleb internetist seda enne uurida

Interneti mürgipritsimise paned lihtsalt nurgast ristiga kinni
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:55
Elmar. vaat siin neid pidude ja koosviibmiste organiseerijaid ikka on olnud. Enamusest on ka pärast hoiatustest lugeda.
Ega siin midagi organiseerida pole. Paned kuulutuse ja kui vasttakse, sis vastatakse ja tuleb mujalt sebida.
Järgmine kuupäev kunas 25grammi konjakit joon on 20 august.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:56
oota parma,varsti demi kohal kes võib tänaval ka mehe tillipikkuse kindlaks teha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:57
ok...viik, ma arvan
ja, lõppkokkuvõttes ongi ju nii, et....tark korjab igalt poolt tera...
loll sureb hunniku otsas istudes nälga...
kena päeva, mismuud!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 17:59
Seda küll.

Aga kuna tegu on Ameerika teadlastega, siis pakun välja, et kogu see jutt on ajupesu, et inimesi kodudest välja saada. Enamus on seal ülekaalulised ja trenni eriti ei teha. Teadlasi usutakse. Kõik tormavad trenni teegma, et targaks saada.
Pakasuha. Meile see ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 18:04
iccc...ma arvan, et ma siiani ja ka vägapalju aastaid olengi seda va igasugust liikumist harrastanud ainult tänu sellele, et ma igasugu teadlaste arvamusi selle kohta ei loe
muidu olekski nii, et...üks teadlane arvab ühte, teine teist ja...siis jääkski trenn igapäev vahele, kuni need pikad ja lohisevad sõnavõtud siit netist kõik loetud saaksid
see osa tarkustest jäägu teistele, ma olen nõus edaspidi ka lollina oma keha eest hoolt kandma
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:13
Joonistatu...sul on täielikult õigus.Selleks,et 3 tundi chokolatega seksida PEAB olema üliheas füüsilises vormis.Vastasel korral hakkab chocolatel igav ja mees lendab lihtsalt välja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:14
Seost liikumise ja mõistuse vahel on sõnastatud ka nii.."kui Jumal mõistust jagas, olid sportlased trennis"
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:17
ja mina vaeseke ,elan teooria järgi ,mida vähem liigutad ,seda vähem kulud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:29
Liikumine on ilu pant
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:33
teie hr aikon, olete ilmselgelt oma lause internetist veits nihkega maha kopinud....paluks mitte segi ajada nüri trennilõhkumist ja lihtsalt liikumist...muuseas, lihtsalt omaenese lõbuks!
ja...sellisel liikumisel on tõesti üks suur pluss olemas....kuni su jalg tatsub, on piisavalt aega....et mõelda!...kasvõi selle peale, et kuidas oma asjad targemini ära lahendada ja korda saada
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:33
3 tundiiiiiii???? peale 10 minutit ma annan vabatahtlikult demi sulle vibraatori
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:34
Sa suudad seksida ainult 10 min?...Nii kehv?Mina mõtlesin,et teed ikka jätkuvalt trenni....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:37
ma panustangi seksis sellele 10 minutile. 11 minut on juba ajaraiskamine. minumeelest küll
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:39
Choco kallis...ma olen piisavalt heas vormis, aga ma ei taha siiski Sinu voodisse. No ei tõmba mind sellised mõtetud maratonnühkimised Eks näljane räägib ikka leivast....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:40
Seda on vähe.
Minu seisukoht on alati,et kui miskit üldse ette võtta,siis tuleb teha seda täiuslikult.Igas eluvaldkonnas.Kui sa oled juba enne tegemist kindel,et ei saavuta maksimumi,siis on targem tegemata jätta.
Kui täiuslik seks ei ole hetkel võimalik,siis on targem oodata hetkeni,mil see on võimalik.
Kas sa Mischa arvad,et Demi ei oska ise vibrat tööle panna?Küsin siis naabrimuti käest või loen instruktsioone.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:42
nohh, vibraatoriga on lihtne. tuleb teine paigaldada tuppe, reziim peale ja siis ise telekat vaatama see on nagu kalapüük, loe aga lehte ja oota kuna kala näkib
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:43
demi, aga võistleks parem kumb ennem mõnna mõnna saab
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:45
Joonistatu on ka 10 min mees?Siis pole minu juures midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:52
demi, kui sedasi pidevalt tõkkeid ehitad, siis sa ei saagi kunagi seksi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:54
Ära muretse minu pärast,ma suur tüdruk.Küll ma midagi välja mõtlen.Võtan kätte ja sõidan metsikule seksretkele Venemaale.
Minul vist surnukuuri sattumise ohtu ka pole ja 300 euri eest saab kõik külamehed kätekõverdusi tegema panna.Tead,ma arvan,et ma saan päris tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 19:59
külameestelt kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:07
Choco....Sinu juures ei pea ma ilmselt 5 minutit ka vastu Oled ju meil selline metsik murdja
Mine võta parem külamehi edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 20:44
kätekõverdused.... eile proovisin... totaalne alavorm... 5tk põrandal + 5 madalal pingil ja rohkem mitte 1 piuks ...... masendav
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 02:01
Ainult viis või?
Pole siis kaua seksinud vist, kui niivähe jõutakse. Meritäht teeb ikka laisaks küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 10:31
Joonistatu....kuna sa eksponeerid end siin avalikult,siis ma arvan,et tundsin su ära.Me pole isiklikud tuttavad,aga sa peaks olema (olid)ühe profiklubi treener.Spordiala jätaks siinkohal mainimata.Su hoolealused on ju ülikuumad poisid ja ülikuum kaup noorte tüdrukute seas..kas treenerile miskit sealt laualt ei pudene? Rahad peaks seal klubis ka hästi ja korralikult liikuma.
Ma tegelesin selle klubi presentatiivse poolega mõned aastad tagasi
Vabandust,kui sind kellegi teisega segamini ajan
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 10:38
Vaatasin uuesti pilti...ma vist ikkagi eksisin...võta rätik peast
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:22
5+5
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 11:47
10 kätekõverdust. Tugev ja mehelik.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:47
74 kordust
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 15:08
Choco...Sa eksid. Ma pole ühegi küsimärgiga kohtunud oma lühikese elu jooksul Ja üleüldse...mulle ei paku teismelised huvi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 15:12
Tubli,Mischa..natuke trenni veel ja juba suudad 20 minutit seksida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 22:19
Proovisin ka huvi pärast. 74 tegin ka ära, midagi varuks ei jäänud. Vabanduseks, kätekõverdusi pole numbri või aja peale aastaid teinud
˅ näita rohkem ˅
1
2