Foorum
1
2
2012-03-30 13:42
hohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:44
Kas demi on kunagi väitnud,et tahab seksi ja kelleltki kunagi raha küsinud?
Milleks fantaseerida asjadest,mida pole olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:51
PS.Minu personaalküsimust arutatakse teises teemas.
Räägiks ikka seksivõimalustest välismaal.
Kogemused Soome naistega?Kas Soomes töötav eesti mees peab onama või on lahkeid soomlannasid?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:54
aga sa ju räägid koguaeg rahast. eile rääkisid, täna räägid. raha raha raha raha. keegi ei räägi seksist ka nii palju kui sina räägid. mingi võrdusmärk tekib kõigil, oled ju minuga nõus.

ma pole kunagi soomes käinudki, aga sina räägid küll pidevalt välismaalastest. mingi aeg kiitsid neid taevani
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:59
tegin deklari ära. esimene uudis oli hea, saan 234 eurot tulumaksu tagasi, teine uudis ajas itsitama, pean 318 eurot sotsmaksu juurde maksma
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:00
Mina ei ole ka Soomes käinud,ainult ca 10 X lennujaamas.
Kui ma räägin homodest,siis olen homo.Kui räägin sarimõrvarist,siis olen ise üks nendest.
Mul on hea sõbranna Helsinkis ja tema kurdab küll,et kui just krantsi ei taha,siis on valik kehv.Eestis olevat parem valik.Tema on naine,naistel on alati suurem valik.Seepärast uuriks ka meeste võimalusi.
Eelarvamused.Kui inimesed räägivad mingil teemal või jagavad infot,millega nad on kokku puutunud,siis ei tähenda see absoluutset samastumist.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:04
oehhhhh. no mis valik teil naistel siis üleüldse on? istute aastaid ihas, ei tutvu, ei kohtu, ainult jutt on kui suured nõudmised ja valikud. mehed sebivad siit ja sealt, on palju ebaõnnestumisi aga on ka õnnestumisi. naised peale ebaõnnestumist viskavad rihma päris pikaks ajaks maha. milleks üldse see enesekiitus...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:06
Pigem vaataks Venemaa poole, riskiks röövmõra ohvriks saamisega, aga mitte põhja poole. Isegi kui ei ole kole, siis alkot juues vallandub mingi Aleksis Kivi sündroom. Ei. Ka naiste valik on Eestis parem
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:13
nii nii nii pühapäeval on esimene aprill. ongi talv seljataga, alles oli aastavahetus... tegelikult ei mäleta sellest suurt enam midagi.
aga kevad tuleb nüüd. mingid valged lilled ka hoovis juba kasvavad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:26
Miks need soomenaised siis kehvemad on? Joogikult. võiks rangem ollagi ja jalgevahe ikka kokku ka veel... käib ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:46
No ikka kuulutuste jada on meeletu, nagu punaste laternate tänav, hinnad, numbrid, mis te arvate siis paremat või, ei pea välja astuma. Tegemist on ju ainult kohtumispaigaga. Keppi tegema minnes mõtlen vahel, kas eesti naised ongi sellised, kolme plussi ka ei teeniks, välimuselt, kasimatuselt, hambaravi poolest. Ja osal on lapsed, ega needki tulemata ole. Kas hammasrataste vahele jäänud või?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:49
Mul on praegu tunne nagu oleks kõvema obaduse saanud .. tuhkagi ei saa aru. Kas lapsed on hammasrataste vahel või kui naine sai lapse siis jäi kuskile vahele? Ja kes ei pea välja astuma või kuhu?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:53
MR.Aaron ajabki meil sellist juttu,millest ei ole võimalik aru saada.
Mina arvan ka,et Venemaa on meeste jaoks õige koht.Suurlinnad ei sobi,aga 1000km Moskvast provintsis...peaks kõva pidu olema.Meenub üks film karujahile minevast soomlasest
Provintsi kaunitarid ei ole just 50-ne kilosed ja vaevalt nad hambaravist ka kuulnud on,aga tore ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:55
No need noored naised kes meenutavad asotsiaali. Ei tea millepoolest aga nii on! Vaabandaan räige sõnavõtu eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 14:58
Ma nüüd ei saa jälle aru. Kas siis mõned mehed ihast ajavad foorumis tähtsat ja juttu ja keppi tegemas käivad asotsiaalidena tunduvate noorte naiste juures?

chocolat, need filmid, jaht vene moodi kaasa arvatud, on ühed kuradima hääd filmid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 15:02
Kõike on ette tulnud, kobisege nüüd edasi!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 16:25
mis moodi need vene joobarid siis kaunitare teevad ,ulme ,loll jutt .meditsiin ütleks ,et ajukääbikud on tulem .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 17:18
Te ikka vaidlete vastu haritud vene daamidele või? Miks on nad suhteks nii vabad ja tähelepanelikud ja tagatipuks kaunid? Mina seda ei tea. Mingem parem kepikõndi tegema ja kargabki mõistus pähe ja koos demiga.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 17:58
Oih Aaron...demi teeb rohkem,kui kepikõnd.Demi jookseb ja sel suvel juba maratoni.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 18:43
demi, sa jookse alasti! sa teeks maratoni parima aja ja kes su kätte saab, võtab kõik! (vibraatori võid minema visata)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 18:44
grupivõidu korral jätkub juttu lastelastelegi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 00:47
Igas ühiskonnas on teatud grupp naisi keda erutab rahalõhn ja ilma selleta sa neid ei saa. Aga samas see on nii ettearvatav stsenaarium kuidas neid saada. Sisuliselt valivad nad ise allaheitliku staatuse, kel raha see tellib muusika ja tantsi selle järgi nagu maksja tahab, siis enam pirtsutamist ei ole, muidu on kohe uulitsale tagasi. Samas ma pean väga lugu naistest kel on oma karjäär ja oma ettevõtmised. Selliseid hakkamasaajaid ja nutikaid on meitel natuke liiga vähe. Eks see olegi see üleüldine saamatus ja rumalus mis ei lase olla muretu ja rõõmus. Vaadake neid kes siin raha küsivad , seal on ilmselt ca 3 kategooriat. Aga lisaks neile on terve suur hulks naisi kes annavad kui oskad viisakalt läheneda. Samas veel suurem hulk on neid kes jah valivad sest ilmselt on neil mulje et on sattunud ihalevate meeste supermarketisse. Iseenesest tundub nagu loll olema siia tulla valima või mingit kaaslast otsima naisel, lehe suunitlus on ju ilmselge, meeste arusaama järgi "siit peab keppi saama" Naistel aga ilmselt: tutvumissait kus saab valida. Nii lihtne see arusaamade vahe ongi.
Mis puudutab kunagise miljoneeri saate 250K krooni võitja pidevatesse sõnavõttudesse teemal : raha ja mehed on nii seks, siis ma tuletaks meelde ühta vahvat rahvatarkust : Iga juut kiidab oma m..ni! Ega reklaami peab ju tegema, muidu ehk ei panda tähele. Suurem enamus neid sõnavõtte ajab naerma sest selle taga paistab vaid sisutühjus ja snoobitsemine kunagi ammu saavutatud edu üle mis väikelinna võru kadedusest roheliseks ajas. Eks ka talle kuskilt miskit jagub, siis rahuldatakse ta maha. Seniks aga nautige neid sõnavõtte, see on ju puhas huumor.
Muideks provintsis üks nädal ca 300 euriga on täiesti teostatud lahendus. Kui kohalikus esindusrestos oli venepäraselt rikkalik õhtusöök vaid ca 4 euri. Pudel väga head veini vaid 5 eur ja kõige viisakam kohalik öömaja koos mullivanni ja saunaga terveks ööks 20 eur. Lantisime koos töökaaslasega muideks kohalikust kaubamaja moodi kohast mõned tüdrukud. Käisime osakonnas kus olid meeste ja naiste pesu müügil , kaunitarid käsid pesu valimas ja kohe soovitasime neile kenasid komplekte, loomulikult pidasid nad neid kalliks. Kui aga tegime vihje et vali suurus välja ja näita ette kuidas seljas välja näeb ja õhtul võiks preilid tulla meile pesu proovima ja jalutama minna siis oli neil pilt selge ja nagu viis kopikat õhtul kohal. Komplektid mis me päeval olime ära ostnud prooviti paljale ihule ja showd oli maa ja ilm. Pärast käisime veel jalutamas, preilidel uued komplektid nappide minide ja toppide all. Silmarõõmu oli kõigile. Neiukesed lausa särasid ja kui veel restos käisime ja mõne lillekimp ka sai juurde sebitud siis järgmine päev enam oma vatti saanud M enam ei tundnud. Komplekt per nägu maksis kõigest ca 40 eur, vb isegi vähem, see rutsi kurss oli vist madalam... Neiukestel oli hea meel ja tuju, meil samuti. Mis sa hing enam tahta oskad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 01:13
vana hea silentbob jälle aktiveerunud ja muidugi kohe oma sappi pritsima.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 01:17
Asi on nii,et hästi hakkama saav ja iseseisev naine ei talu nõrka jobu enda kõrval.Pigem üksindus.Mehel PEAB olema raha,sest ükski naine ei soovi luuserit.Edukas naine saab selle luuseriga miinused kirja.Nii on asi.Mida rohkem naine ise teenib,seda rikkam peab tema partner olema.
Mehed ka ei talu naisi,kes teenivad nendest rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 05:26
Netiühiskond on imelik ja vahest paned mõttes kokku õnnelikust naisest suhteotsingul ja ahnest bitchist. Isegi pildid kaasaarvatud kui kuskilt tõmmatud ei ole. Käekiri ikka. Eks nad ikka muidu kepi ka... valitutega, kuidas siis muidu. Aga milleks see närviline õnnemäng? Ah ei taha mõeldagi, eks ise ka ummamuudu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 10:38
demi, lõppeks kelle traagika see on? sinu või meeste? mehed nagu ei kaeble kui sinult keppi ei saa, sina aga kaebled küll ja küll
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 11:13
Mina nimetan seda popsi uhkuseks - mul polesest ma ei taha, mitte sellepärast, et ma ei saa
No aga leidub ka igasuguseid põhimõttelisi. Näiteks polnud seitsmekümnendate alguses ühel ENSV ministril kodus televiisorit. Selle mehe puhul ei saanud küll võimaluste puudumisest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-31 11:16
misha, mida sa plähmid ja sahmerdad? istu ja rahune maha selle seksi teemaga ja demitsemisega. igale poole sa pead ennast vahele segama ja kaeblema hakkama. see on juba sinu isiklik probleem, mis sa siin teemast teemasse lahkad, mitte demi oma. ummikusse jooksed omadega.
sa oled sama vastikut aktiivne non-stop tegelane nagu see camplikagi. minu arust väärite teie teineteist.
söö parem hommikuks paar portsjonit kodujuustu.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 08:42
Utha,kas sina said juba aprillinalja kätte?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 08:59
aprillinalja? millest sa räägid?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 09:08
Utha, kuda sa siis aru ei saa, et Risto avaldas sule armastust
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 10:23
arvad sa? siis on ta kahjuks küll hiljaks jäänud. see istekoht pole enam vaba...

risto, kas sul on midagi põnevat üles tunnistada või öelda mulle? kas ma pidin siis midagi saama?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 10:27
hilja pole kunagi.
˅ näita rohkem ˅
1
2