Siinkohal tuleks mainida et meite naiste seksiiha on alla viinud kehv elujärg ja teostamata unistused mis on omale loodud ohtralt cosmosid ja muud saasta lugedes. Need eesti naised kes ei ela unistustes vaid elavad reaalsuses ja oskavad maailmapilti näha nii nagu see on, neil seksiisu üle kurtmist ei ole. Pigem on kurtmist et pole tegusaid mehi kes pummeldamise asemel hoopis kodus naist rautaks. Samas teeb mulle nalja see aspekt et ka siin ihas on ohtralt selliseid naisi kes on kõik suured valijad ja praalijad kuidas ei kõlba ei see ega teine ja nemad lepivad vaid parimaga. Reaalsus on aga see et neil on aastast aastasse samad pildid üleval ja kontosid vahetuvate nimedega on palju-palju. Sama teema et tuleks ikka peeglisse vaadata ja tunnistada endale et need ajad kui sina olid valija on ikka ca 10 aastat tagasi olnud. Nüüd vaata mida saad , kui saad, paremad mehed võetakse ennem alati ära ja noormate poolt. Mulle küll tundub et siiani kõik eesti naised on olnud täitsa hea tahtmisega, pole pidanud kurtma, pigem teinekord öösel tuletama meelde : aitab küll nüüd, mul vaja homme tööd ka teha! Kehva seksiihaga on pigem murede ja raskuste küüsis olevad naised. Ega siis ju lustima ei kipu küll. Sama võiks ka meeste kohta tuua, kel ikka stress kaelas ja raha pole siis libiido ka languses. Kui pappi pritsib ja tööd on, siis testosteroon nõuab läbi torude lahkumist. Omal on selline 22 vanusega silmarõõm, no ütleme nii et tööpäeviti on lausa raskusi temaga sammu pidamisel, kuid puhkepäevadel teeb tasa. Ma arvan et see meessoo kisa et seksivaegus on, tuleneb sellest et liiga suvalistelt üritatakse saada ilma viisaka lähenemiseta ja ilma romantiliselt valetamata. Kui igaltppolt saab fastfoodi siis ühe hea naise käest seksi saamine on nagu kolmekäigulise õhtusöögi valmistamine alates turulkäigust kuni serveerimiseni. "tak dela"