Foorum
1
2
2012-03-27 18:43
Kuna ihas saadav kepp on kesine, samuti klubides koperdab mingite valgete saabaste otsa, rääkimata Cucci käekottidest, siis võtaks lennupiletid ja läheks teise kultuuriruumi kuldset Adonist mängima näiteks Hispaaniasse
Seal ma arvan on põhjamaine pikkusetalon kadestustväärt, teeks korraliku geelisoegu pähe ja kuldketi kaela.
Kas õnnestuks tibinaid leida iga päev erijuhtumiga?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:19
Heades klubides ei koperda päris kindlasti valgete saabaste otsa.Valge saabas on odavuse ja labasuse sümbol.
Valged kingad on lubatud "after labor day"..st. 1.maist.Stiilireegel nr.8.Imelik,et niiiiii tark mees seda ei tea.
Barcelonas saad keppi iga tunni tagant,kui raha on.Kui raha ei ole,siis Hispaania on küll vale koht.Latiinonaised on tunduvalt ahnemad kui eestlannad ja nad ei häbene küsida.
Kui minek siiski plaanis,siis julgen lantimiseks soovitada näiteks Pulitzer lounge(sama hotelli katusekorrus),seal kohtab palju kauneid 40+ põhjamaalannasid ja kui ise väga heas vormis oled,siis ehk kutsub keegi nendest ka oma hotellituppa.Peale seksi lendad sealt muidugi välja,hoia taksoraha taskus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:25
ää niimoodi ära hirmuta mehi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:35
Tean, et teine usk ja kultuuriruum aga mõtlesin ikka ilma taskurahata.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:38
no kui sa keelt ei oska, siis saad ainult proste. miks kohalik hispaanlanna peaks mingi eestlase pärast arust minema?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:40
Nutuke fantaasiat aga seda on rääkinud põhjanaabrid. võibolla erandjuhus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:45
ketti ära kaela topi, see ei ole enam hea maitse meeste puhul, v a slaavi päritolu tüüpidel
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:48
Hispaanlannad on katoliiklased ja seks ei ole katoliiklaste silmis päris free trade.Abort on muide keelatud,kummid kaasa
http://www.hotelpulitzer.es/terraza-visit-up-barcelona.php?idioma=en....igal juhul,kui lähed,siis soovitan.Kesklinnas,superteenindus ja see Visit Up baar katusel võib isegi eesti mehele mingi hea võimaluse kätte mängida.
Daamid külastavad seda kohta tegelikult sellepärast,et sinna palgatakse itaalia päritolu noored kelnerid ja baarmenid.Väga ilusad poisid ja daamid teatavad neile oma toanumbreid.Ei oska pakkuda,kui paljud ka seal toas kohtuvad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:49
Kette kannavad lehmad ja koerad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 21:13
to muhhi
kui eestlane on ikka atraktiivne, peetud jne, läheb ikka küll kohalik hispaanlane pöördesse suhelda saab ju ka inglise keeles
tähtis on see, et ei tohi pealetükkiv olla,
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 21:28
Tähtis on aksendivabalt kehakeelt osata!!!!! ------muide töötab edukalt ka Eesti--Riia--Kaunase klubides.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 09:23
Enne tuleb vist ka selleni jõuda, et partner sinuga kaasamängiks. Hädavale võiks olla argument.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 11:06
Valged saapad viitavad labasusele?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 11:26
ega sa ometi tõsiselt ei võta, mida sokolaad odavusest ja labasusest kirjutab
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 11:30
Hispaanias unusta ketid ja geelid. Ei mõju. Seesinane "mojo" mõjub. Blond noormees põhjast mõjub veel paremini.
Samas milleks minna lõunasse kui saab ka minna idasse, valik on ülihea netis, kõik parameetrid on kirjas, kõik teenused on kirjas, tihtipeale on hotellisööbimise ja hommikusöögi asemel kasulikum minna naisele ööseks külla. See võib maksta vb ala kuni kolmkümend kuni nelikümend protsenti rohkem kui hotell aga selle eest saad ka õhtusöögi, öö otsa kuuma slaavi verd, hommikusöögi ja lahkudes poetatakse ka kohustuslik pisar. Selline ideaalne idüll nagu käiks vana armastuse juures ööseks. No arusaadavalt kõik maksab aga see mida selle eest saab on seda väärt. Moskvas käies ei ole ma küll kunagi ööbinud hotellis ja ka piiteris pole hotelle kasutanud. Peaks mainima et tase on kõrge ja nii kvaliteetset teenindust ei suudaks pakkuda meil mitte keegi isegi mitte demi
Kusjuures netist leiduvatel kuulutustel olevad preilid on täpselt see mis pildil ja petmist valede piltidega ei ole. Kõigi maitsele on ka valikut. Parim oli Punapea kes tegi minu tulekul valmis koduse õhtusöögi ala 3 käiku ja napsud. Korteris oli saun ja kamin... Preili oli hiilgavas vormis ja jättis tahtlikult mulje et tema tahaks veel. Hommikul lahkudes ei kippunud enam omal jalad kokku käima. Hommikusöök oli parim mis seal linnas kunagi saanud olen. Okei oli kaks korda kallim kui hotell aga mälestusi jääb sellest kogu eluks. Vot tak tavariÅ¡i Mõnikord on idanaaber( naabrinna ) ka hea!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 12:49
Arvan,et see on täiesti tõsi,millest kirjutad.Meie kohalik venekeelne on juba mõnesmõttes ära rikutud aga õnneks veel mitte kõik
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 13:02
Ei ole rikutuid, no on ikka briljante ka aga eks nad ikka otsi ka. Hull on see kui pesed telefoni pesumasinas ära.
Tuttavad rääkinud, et ette sattusid aatomiallveelaeva kokad 24a. Seal keppi teha ei saa, kord kui Viiburisõjakoolis ja palk on valuutas, sest nad tahavad seal olla. Pidid võrratud olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 14:05
kolmekäigulisi lõunaid tegin siis , kui olin noor ja loll ja istusin titaga kodus .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 14:13
Ära oma lapse kuuldes seda ütle.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 16:19
Engel...kõik,mis kirjutad on tõsi.Sa ei saanud vist sellest osast aru,et need härrad siin soovivad seda kõike päris tasuta saada.
Raha eest saab alati ja igal pool ja kõike.Küsimus on tavaliselt lihtsalt nullide arvus,kui kõike ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 16:57
demi, sa jäädki kaagutama nagu aborti teinud kana
sul ettevõtlikust üldse ei ole. jummel, pane äri käima ja lõpuks saad rikkaks nagu madonna
iga raisatud päev on raisatud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 17:39
choco,sa ikka mõtle,et kõikidel meestel neid ülisuuri summasid pole välja käia.Seksi otsingul on vaja nutikust ja oskusi,muidugi ka vedamist Teinekord võib mees keskmise hinnaklassist väga hea tüki kätte saada ja pole vaja neid tuhandeid tuulde visata.
Kui see ikka naistel nii lihtne peaks olema,miks siis naised üldse muud tööd veel teevad??
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 19:45
ma ei ole kuulnud veel mitte ühtegi naist hädaldamas ja vingumas,et seksi ei saa.Meeste suust muud nagu ei kuulegi.
See teemaalgatus on ju samuti üks hala.
See välismaal naisteskäik tuleb ju tegelikult kallim,kui kodumaal armukese pidamine.Lisaks veel suur ajakulu.
Miks ollakse nõus välismaal naistele maksma ja miks ei taheta seda kodus teha?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 19:54
demi, õigust räägid, aga oled kuulnud mehi hädaldamas miks nemad kepi eest raha ei saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 19:56
http://www.iha.ee/users/darkchoco7

run out of the hotel room with the money, russian guy waiting at the door

Ühe kasutaja kaebekas. Inimene ju tahtis Eestis naisele maksta, aga vaat, mis välja tuli.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:00
Sama võib juhtuda ka välismaal,tõenäosus isegi suurem,et juhtub.Lõksu püütakse pigem välismaalasi,kes oskavad vähesel määral keelt ja sõidavad koju tagasi.
Kopenhaagenis tõmbavad noored asiaadid lollidel vanadel täiesti avalikult nahka üle kõrvade.
Kesklinnas,selline pubi-klubi nagu Rosie O´Donnel.Igal nädalavahetusel.Mitte kedagi ei häiri.Ehk masode klubi?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:12
mul on vein ja pakk küpsiseid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:16
No kui lubate, vastan. Mina ei tea, miks on naiste bioloogiline seksitahtmine 3x väiksem.
Ja miks peavad mehed ilmtingimata maksma, miks ei või lihtsalt naised tunda kui hea sõbrannana, miks kerjavad nad ainult raha?Kas nad vähe oma endistelt kõri pigistavad?
Ma ei tea milline peab olema järgmine suhe aga armuke ma kellegile pole!
Välismaal pääsed ju lahti neist juurdunud dogmadest. Ja see kepitegemine millest kirjutasin ei olnud maksuline.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:39
Kui lubate, siis vastan ka Naiste bioloogiline seksitahtmine ei ole kindlasti 3x väiksem, nad lihtsalt valivad rohkem, kuna on kelle seast valida Need mehed, kes ilma rahata ei saa (loe: naised neid ei taha), need peavadki maksma Lihtne ja loogiline, ei mingit raketiteadust
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:48
tead rebane, osale eesti meestest on sisse programeeritud alaväärsuskompleks, et nad sobivad ainult tehasesse liini jälgima... need kes ilma rahata ei saa ei julge muidu küsida
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 20:56
Ma arvan, et peaks küsima, olgu ta koduperenaine või firmaomanik aga vastus on lihtne, oi milline ebaviisakas sa oled!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 21:14
Muidugi ei julge, sest kõige hirmsam viha pidi vituviha olema
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 21:31
Siinkohal tuleks mainida et meite naiste seksiiha on alla viinud kehv elujärg ja teostamata unistused mis on omale loodud ohtralt cosmosid ja muud saasta lugedes. Need eesti naised kes ei ela unistustes vaid elavad reaalsuses ja oskavad maailmapilti näha nii nagu see on, neil seksiisu üle kurtmist ei ole. Pigem on kurtmist et pole tegusaid mehi kes pummeldamise asemel hoopis kodus naist rautaks. Samas teeb mulle nalja see aspekt et ka siin ihas on ohtralt selliseid naisi kes on kõik suured valijad ja praalijad kuidas ei kõlba ei see ega teine ja nemad lepivad vaid parimaga. Reaalsus on aga see et neil on aastast aastasse samad pildid üleval ja kontosid vahetuvate nimedega on palju-palju. Sama teema et tuleks ikka peeglisse vaadata ja tunnistada endale et need ajad kui sina olid valija on ikka ca 10 aastat tagasi olnud. Nüüd vaata mida saad , kui saad, paremad mehed võetakse ennem alati ära ja noormate poolt. Mulle küll tundub et siiani kõik eesti naised on olnud täitsa hea tahtmisega, pole pidanud kurtma, pigem teinekord öösel tuletama meelde : aitab küll nüüd, mul vaja homme tööd ka teha! Kehva seksiihaga on pigem murede ja raskuste küüsis olevad naised. Ega siis ju lustima ei kipu küll. Sama võiks ka meeste kohta tuua, kel ikka stress kaelas ja raha pole siis libiido ka languses. Kui pappi pritsib ja tööd on, siis testosteroon nõuab läbi torude lahkumist. Omal on selline 22 vanusega silmarõõm, no ütleme nii et tööpäeviti on lausa raskusi temaga sammu pidamisel, kuid puhkepäevadel teeb tasa. Ma arvan et see meessoo kisa et seksivaegus on, tuleneb sellest et liiga suvalistelt üritatakse saada ilma viisaka lähenemiseta ja ilma romantiliselt valetamata. Kui igaltppolt saab fastfoodi siis ühe hea naise käest seksi saamine on nagu kolmekäigulise õhtusöögi valmistamine alates turulkäigust kuni serveerimiseni. "tak dela"
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 21:38
Nii, kui kalastama, siis tina või tila madalamale lasta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 23:12
julgeks lisada veel tagasihoidlikult hispaania teema kohtta,
et hispaania mingid vanemad mutid on hirrrrmsad pläkalõuad,
ja kisakõrid,,, kui võimalik ärge nendega tegemist tehkke
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 23:34
Eriti nendest, kes teineteist õliga kokku määrivad ja siis hullavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 07:29
Mõni naine on korduvalt maininud ,et käib suhtlemas siin ja kui aus olla , siis Te naudite ju neid mõtteavaldusi .
Kooselu endast vanema mehega ,ei iialgi enam ,ninnunännu ,jääb ära .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 08:17
Engelbrecht kirjutab: et tuleks ikka peeglisse vaadata ja tunnistada endale et need ajad kui sina olid valija on ikka ca 10 aastat tagasi olnud. Nüüd vaata mida saad , kui saad, paremad mehed võetakse ennem alati ära ja noormate poolt.

See on ainuke lõik kirjas kus ma natuke vastu vaidlen. Eks jah, kindlasti on naisi kes on rahul ükskõik millise püksikandjaga.. peaasi, et natuke mehe lõhna küljes oleks . Aga on siiski parem üksi kui valikuga "nüüd vaata mida saad"
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 08:31
Jaajaa, keppi ikka.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 12:31
Hea on olla erapooletu.Ma võin kätt südamele pannes tunnistada,et ma ei taha mitte midagi.
Ma siiski arvan,et Eestis on suht viisakad naised.Tõenäosus Eestis vastastikuse meeldimise korras seksi saada on oluliselt suurem,kui mujal.
Ma olen elu jooksul väga paljude erinevate kultuuridega kokku puutunud,kahes välisriigis elanud ja Eestis tundub see seksiasi ikkagi viisakas.
Kopenhaagenit loetakse muidugi Euroopa pervertide kogunemiskohaks ja täie õigusega.Ma pidasin pigem lugu Taani disainist ja AB martsipanist.Kopenhaagenis elades hakkasin nägema asju,mida turistina ei näe.
Ühel laupäevahommikul oli imeilus ilm(mis on suur ime CPH-s)ja ma otsustasin lihtsalt jalutama minna.Sõitsin neli peatust rongiga Fredriksbergi loomaaeda ja otsustasin sealt jalgsi Strogetile branchi ajaks jalutada.Seal on kaks võimalust..Enghage(moslemite linnak,kus toimusid rahutused)ja Istegade.Otsustasin viimase kasuks.Istegade ja Wästerbrogade on paralleeltänavad,mida ühendab palju lühikesi tänavaid ja need on täis pikitud kõikvõimalikke sexpoode ja stripiklubisid.Kaupa reklaamitakse ikka suurel vaateaknal ja miskit ei häbeneta.Minust 20 m eespool peatus suurem turismibuss ja sealt sõna otseses mõttes tormasid välja väga imelikud mehed.Inglise keeles karjudes jooksid nad üle tee ja kadusid keldrisse.Läksin vaatama,et mida huvitavat seal siis toimub...aknal oli info,et "hispaania kärbes"-50%.Nad jooksid seda ostma,samas pakuti ka striptiisi.Need mehed nägid välja nagu hullumajast pääsenud(brittidel on vaja hakata kiiremas korras verd segama).Tõeline friikshow.
Ma loodan,et eesti mehed midagi sellist ei korralda.See oleks mark tervele rahvale.
Barcelona on ikkagi Euroopa homopealinn ja naiste otsimiseks vist mitte parim koht.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 12:49
Mulle meeldiks Venemaal.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 12:59
No aga venelannas on kõike ju. Seal on musitamist, nii et huultele ei jäeta millimeetritki hammastevahe, tulemuseks paistes huuled, tühise asja eest on valmis jägama kõrvakiilu, kannatad ja pistad pea peaaegu sülle. Vastab kui kahmad ta põlve, et teda suudelda, nätab voodis biksudes keha st. strippab, enne kui asud asja kallale. Nõuab kohvi voodi, peavalu tabletti st. aspiriini, uste avamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:05
Venemaa on imedemaa. Kõrvuti võid näha maja ees sapakas elavat asotsiaali ja 200000 eurist merssu. Venemaaga on veel see lugu et mida kaugemale sa suurlinnast lähed seda rohkem tõuseb ka meie eestimõistes tavalise mehe väärtus. Tavalise toyota avensisega kuskile väiksemasse asulasse minnes oled juba tegija. Näide, ala elvasuurune linnake: avensisega eestimehed teevad seal natuke oma äri( käisin külas ja kontrollimas), Kui poes käivad siis kohalikud vaatavad nagu tsaarid oleks poes. Suvel linn on lookas kaunitaridest kes on trimmis nagu harley sadulanahk. Jutule nendega saada on ülilihtne kui kohalik keel suus. Ainus ja suurim oht: kui neil on mõni kohalik psühhopaadist boyfriend. Kui on vaba ja kohtled teda viisakalt nagu naist vaja , siis on kõik sulle tagatud. Nad ei oma illusioone guccist ja muust pasast. Nad oskavad nautida hetkes elamust ja kui suudad nende joodikmeeste rohkesse elusse pakkuda kuani vahelduse ( kasvõi üheks õhtuks ) siis nad hindavad ja käituvad selle vääriliselt, maksma ei pea midagi va õhtusöögid ja muud sarnased asjad. Kohalike meeste valik tundus seal olema masendav. Siiamaani dressides joodikud, mingi väikse osa normaalse hulga eranditega ka. Loomulik teema on seal ikkagist ExtraSafe ja tugevad kondoomid, iial ju ei tea....
Aga kui tänavapilti jägida siis meie kevadine pilt miniseelikus mcdonaldsipõlvkonnaga ja nende poolse saledate kaunitaridega ei kannata võrdlust absoluutselt. Mehe vaatevinklist on kõige ergastavam ja verd kõige rohkem liikuma panev just kevadine puhkus venemaal mõnes kaunis provintsis. Võib ennast südamerahuga tühjaks keppida ja puhata. Valik on piirmatu. Selle kõrval virilaid ja tüsenevaid diskoalteid alkolembeseid preilisid siin või mujal lääne euroopas jahtida on puhas ajaraisk ja närvikulu. Muidugist kui seal vale naist sebid ja mees on psühhist kolja siis võid ka lõpetada väljalöödud ajudega kuskil surnukuuris. Niiet tark ei torma aga planeerib kõik käigud ette. Edu kes planeerib.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:19
No näed sa Mees räägib õiget juttu.
Vahel kui seda iha lugeda siis peaks siit enamus naisi Venemaale koolitustele saatma Siin foorumis ju näha pidev meeste halvustamine päevakorras ja materj.poole tagaajamine.Pidevalt loobitakse tühje sõnu,et mees ei saa tasuta seksi ja kõik mehed peaks nagu lotomiljonärid olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:33
demi ei saa seksist üle ega ümber. osta no vibra endale. 99% keskealistel naistel on tänapäeval vibra või isegi mitu
kaua sa kured rahuldamatusest....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:35
muhhi ei saa demist üle ega ümber. no kosi ära
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:36
Venemaa on tõesti ilmselt parim valik,kui kõik turvariskid maandatud.Vastasel korral ohustab muidugi surnukuuri sattumine.
Kõige koledamad naised on Portugalis,sinna vist asja ei ole.Itaalia naisega pole midagi teha,kui multimiljonär ei ole.Ilusad ja kuumad on nad küll.Prantslannad tahavad raha,hispaanlannad samuti.
Nii et jah,mehed..Vene viisat vormistama
Engel...mis oleks objektiivne summa eurodes,millega peaks arvestama.Viisa ja sõidukulud jätame välja.Millise summaga saaks nädala seal provintsis kuninglikult puhata ja seksida.Selge on see,et need naised seal ka tasuta ei tee.
Planeerimine algab teatavasti eelarvest.Mehed tahaks seda numbrit teada,ma arvan.
Vene rahvusest ülisportlikke ja väga ilusaid noormehi vanuses 23-26 leiab Riia ööklubides tasuta.Tõelised sexmachinid.Mina leian,ma ei saa kõigi naiste nimel rääkida.Palju samaväärsed naised maksavad?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:38
Aga seda on juhtunud küll, naine minu käekott aga tema. On ju vaja teada, kes kellega kepib. Aga daamid öelnud, joomakohad kõik sellised.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:41
mina olen vaba mees nagu viimses reliikvias. mul lihtsalt kõrvad jooksevad kasemahla sellest tahan seksi + anna raha kiunust. mitmes aasta juba läheb? mingi hüvitis võiks olla, ei tahaks ka vingusurma surra
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 13:41
Miks arvab Mischa,et Demil vibraatorit ei ole?
˅ näita rohkem ˅
1
2