Foorum
1
2
2012-03-26 19:47
...olid puuder,huulepulk ja ripsmetush raudrüüks.
Kui peeglis on 42,
mõtlen,milline raiskamine oli
Peita ja eitada ennast.

Millest võidud ei sõltu.
Kaotused ammugi mitte.

Ilusat meigivaba kevadet,tüdrukud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 19:52
22 - viimane taks,
32 - ego laks,
46 - lootus uus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 19:59
Pro Iliar!
Mina sooviks ka kõigile naistele ilusat meigivaba kevadet!Kahjuks pole see paljude puhul võimalik..
Mina piirdun eeskuju mõttes ripsmetushi ja huuleläikega
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:00
56 - surm on suus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:00
66 - või ei sula enam suus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:02
76 - hambutu on mu suu
86 - proteesidki ei püsi enam suus
96 - ussis on suus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:17
choco,mina pole prominent,mul amet ei kohusta ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:19
Väga morbiidne aga samas ka temaatiline siin... Kui kujundlikult mõelda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:19
Keegi ei ole kohustatud meikima Lihtsalt mõned naised ei suuda ilma meigita ennast peeglist vaadata.Ammugi siis veel teistele näidata.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:22
Ma kribasin need read ükspäev iseendale ...jäin mõtisklema...
Asja point on,et elu õnn,armumised,lahkuminekud...miski ei sõltu sellest,kas sul on ripsmed värvitud või mitte
Minul läks selle taipamisega ...aega..aga hää,et see äratundmine tuli ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:23
Jah see on paha kui naine ei suuda ennast ilma meigita vaadata
J2relikult on tal enesehinnag nii madal, et peidab sinna paksu krovi taha oma muret
Julgemalt naised Krohv n2os ei tee teid ilusamaks
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:27
Me mõtleme sarnaselt.Mulle ei valmista abs mingit raskust väljuda kodust täiesti meigivabalt.
Mulle meenud üks eelmise suve lugu..suvel ma ei meigi üldse...saabus külla üks naistuttav koos oma playtoyga ja aru saades,et minu välimus sõidab tema oma sekundiga üle(ta ilmselt kahetses,et külla tuli)..küsis"mida sa näkku määrinud oled,et nii sile oled"..ma isegi ei suutnud sellisele nõmedusele reageerida...oleks pidanud ütlema,et kana si..a päev hiljem oleks seda daami nähtud kana si.as püherdamas....
just life..
Iliar vist nii sensitiivne ei ole ja kana si.as püherdama ka ei hakka?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:31
see mitte meikimise vajadus on vist ilmetute inimeste soovunelm. kui ise ollakse ilmetud, siis ei tohi ka teine end meikida või teistmoodi olla. mulle meigitud naised meeldivad. olen ka kooselanud naisega, kes end ülivähe meikis ja mina sellest midagi seksikat ei näinud. naine kes end ise teeb märkamatuks peaks veel madalama enesehinnanguga olema kui need vene vaabad, kes end tissideni üle võõpavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:33
Choco,teema pole sina versus mina
Ma armastan looduslikku kosmeetikat küll väga-mesi,kaerahelbed,hapupiim,oliivõli jne....
Jah,kõiki pole õnnistatud perfektse naha ja ilusate näojoontega.
Kuid see,et oleme erinevad,on omapära...mis hakkab mängima ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:34
Kerge ilus meik on hoolitsetuse märk Arvake kui soovite et Naturaalne ilu on üle kõige Aga kui mees oma " loomuliku iluga " naisega välja läheb siis piidleb ikka "maalitud" naist
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:35
muhhi,sulle see naine lihtsalt ei meeldinud...meik poleks ju midagi muutnud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:40
Loomulikult on pidulikumal juhul kerge meik igati
Minu mõte on,et sellest ei sõltu ,kui veetlev sa oled .
...ehe tõmme ja loomulik keemia inimeste vahel ei vaja maski
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:41
meeldis küll, aga aastad läksid ja tema muudkui vajus ära. alguses tegi sporti, pärast läks paksuks, paksuna häbenes oma keha ja me ei seksinud aastaid. kui koguaeg ei taheta, siis ei taha ise ka enam. seepärast mulle ilmetud naised enam pinget ei paku kunagi ei tohi eluga tagasi minna vaid ikka edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:43
midagi ikka kergelt kasutan ,ma pean teistest lugu ,see ju samaväärne suuhügieeniga .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:45
Elementaarne enese eest hoole kandmine
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:46
Samas mida loeb fassaad ( see ju laguneb ) kui sisu ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:47
Elementaarne vajadus ja oskus enese ihu ning hinge eest hoolt kanda...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:49
Mina arvan,et kui naine läheb paksuks ja n.ö.vajub ära...ta ilmselt ei tundnud sinu poolset toetust ja sa ei imetlenud teda...naised on väga tundlikud selles suhtes...ja sina hakkasid eemalduma...selle asemel,et küsida,mis toimub,mis meie suhtes on valesti,et stressis oled,naine?
Mulle meeldib väljend-mees teeb naise hooliva mehe naine ei vaju küll ära,never ever
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:50
Ja naine on ikka ja alati mehe ehe... Kui naine on käest lasknud ennast siis mees ei kanna oma ehte hoolt piisavalt..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:52
kas mõni tädi on uue kontoga maha saanud ,vasta eesti keeles
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:54
Duaalsus on in
˅ näita rohkem ˅
maarika,sina meigid end rahvale nagu kirjutad..pead teistest lugu
Hügieen on täiesti teine asi,see on loomulikult elementaarne
˅ näita rohkem ˅
Kas minu vastuses oli midagi vales keeles?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:59
Mayte..sa oled filosoofias kodus?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:00
Yep ... Minu Kilp ja mõõk siin ullumajas called iha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:02
no kui Sa nii arvad ,iliar . kui midagi tahad korda ajada ,siis nuustikut ei taha keegi eriti aidata .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:06
issand jumal,maarika,ära siis endast nii halvasti ka mõtle...ilu algab seestpoolt ikka
tüüpiline kespärase välimusega naine arvab,et meik on eluliselt oluline...vaata sissepoole....alati ja igalpool pole sul meiki...
mida sa siis teed,istud nurgas kott peas?
mina olen mõnipäev kole,aga mõnipäev ilus....seest tuleb see,mitte kosmeetikakotist
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:16
mina saan hakkama ,aga miks peaks mõni päev kole olema ,mõttetu .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:17
Samas on jube vaadata kui need v2ga sopedunud ja suurte s6jamaalingute naised ringi lippavad
Ja miks on vaja panna suur meik peale et poodi piima j2rgi minna?
Naised vahepeal on tore kui oled normaalne ja naturaalne
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:21
normaalne vahepeal? kuidas seda saavutada huvitav
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:30
Normaalne=naturaalne Selleks on vaja:
1.Küünelaki eemaldajat (võib ka atsetooni, lahustit, bensiini)
2.Pahtlilabidat (võib kasutada ka liivapritsi või liivapaberit)
3. Seepi, vett, harja (hari võib olla ka terashari)
Kui ise hakkama ei saa, võib tellida meistrimehe (soovitavalt väljakaevamise oskustega arheloogi)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:37
Ma pole kunagi kosmeetikat kuritarvitanud, küll on minu tutvusringkonnas naisterahvas, kes tõusis sellepärast alati mehest varem üles et endale meigi koorem näkku kanda. Me ikka aasisime, et ta vist enam ise ka ei mäleta täpselt, m illine ta ilma meigita välja näeb
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:45
Ilus naine(loomulikult täiuslik nahk,ilmekad näojooned)on see,kes hommikul pärast ärkamist näeb välja kui kaanetüdruk.
Mind on Loodus selles osas õnnistanud.Laitmatu nahk,mida ei ole suutnud rikkuda ei päike ega kosmeetika.Geenidest.
naise juures on minu arvates kõige olulisem detail hambad ja nende hügieen.Kui ikka hambad ei ole proportsioonis ja küljel on mõned puudu(naeratades märgatav),siis tuleks mõelda küll abivahenditele.Mitte ükski meik ega soeng ei päästa seda hambapäeva.
Igapäevaselt lauvärve kasutavad naised reedavad sellega oma ilmetuse.Ilmekas nägu ei vaja igapäevaselt lauvärve.Eriti siniseid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:46
See on üks paras kunsttükk... Teatud ajast alates on meik just see mis rõhutab ja toob esile ealisi iseärasusi varjamise asemel?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:53
Paljude probleem ongi vist selles,et nad ei oska end meikida.Riietuda ka ei oska.See on maitsemeele puudumine.
Selle vastu saab abi.On olemas hulgim meigikoolitusi ja saab lasta ju teha profimeigi,jätta meelde kasutatud tooted ja tehnikad.
Enamus kipuvad ikkagi üle meikima.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:02
iliar, ausalt, käi pimedasse kohta

ma ei tunne abs endas mitte mingit süüd, sest iga inimene, nii mees kui naine võib ja peab hoolitsema oma keha eest ISE.
hoolivatest meestest sõidavad kõik naised tankina üle ja kõik sellised hooliva mehe naised on väga paksud või on nad üldse mingid eriti kalgi olemisega kraanad. mina ei hakka mingit naist siin elus imetlema, imetlegu end peeglist või leidku endale mingi pudelisõber

mul elus muud ka teha kui naisi orjata

˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:03
Meigist, hammastest.... Kusjuures... jahh, olen nõus, et laitmatu hambakaar on vaieldamatult kaunis kuid isikupära.. puuduvad hambad paraku seda positiivses plaanis loomulikult ei mõjuta kuid oli vist keegi laulja kelle polnud laitmatu hambajoon kuid see just see laitmatus lisas tema välimusele teatavat kelmikust... Luisa Värk? Ma pole kindel.. Aga suuhügieen ennekõike ...
Riietumisest.. Tõsi ta on, et paljud naised kas ei hooli või on ükskõiksed oma välimuse suhtes ja seda just riietumise osas... Kui omal pea ei jaga siis tasuks ju õppida teiste pealt? Elementaarsed ilunipid riietumise juures.. Kui üks naine näeb kitsastes teksades välja paks ja inetu siis hästi valitud kostüümis või sobiva pikkusega seelikus võib ta olla koguni veetlev
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:24
Täna on mingi meigiliidu aastapäev või?
Mul just oli ühe naisega (ei ol eiha kasutaja) sellel teemal arutelu. Meigib väga vähe ja ei ole üldse silmatorkav.
Lõppes see arutelu sellega, et meigitakse ikkagi ENDALE meeldimiseks. Et ise hea peeglist välja näha, siis pidavat teised ka kohe paremini arvama. Et ku ise endast hästi arvad, siis arvavad ka teised hästi!!

Ja mis teie siis räägite siin, et keegi ei oska meikida ja riietub koledalt ja midaiganes veel. Siis see endale meeldimise ja endast hästi arvamise teooria ei pea paika, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:28
eks see on enesekindluse asi ja oleneb inimesest. mõni käib terve elu kummikutega ja on väga rõõmus, teine ei pane kordagi elus dresse jalga, kolmas ei lähe meikimata kunagi uksest välja, teine ei meigi end kunagi. igaühel on valida mis talle meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 11:40
choko,mis puuduvatesse hammastesse puutub,olen sinuga 100 prossa nõus.
ükski meik ega kallis hilp ei kompenseeri puuduvat või mis veel hullem,lagunevaid hambaid
Paraku on hambaravi kallis igal pool ja Eesti pole siin erand,pigem vastupidi.Meie inimeste õhukesest rahakotist jagub toidule ja maksude jaoks....muu on juba luksus.
Ometi...jah,see ON VALIKUTE küsimus.. ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 11:59
Jalutad korra aastas arstile, lased lõuad laiali, vaatab üle, kui on midagi, teeb selle pisivea korda. Kui ei ole, siis jalutad aasta pärast uuesti läbi. Ei ole kallis. Kui see teda kalliks ei tee, et tasuta ei saa.

Kui aga inimene on laiskuse või foobiate tõttu endale korraliku Bagdadi suhu lasknud tekkida, siis on kallis. Peabki olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 12:08
Kas TPL on Töö ja puhkelaager?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:07
.Pahtlilabidat (võib kasutada ka liivapritsi või liivapaberit)
3. Seepi, vett, harja (hari võib olla ka terashari)

ikka ei saa aru ,kas normaalset naist tuleks pahtlilabidaga parandada ,et saada naturaalne naine ja siis kasutada veel liivapaberit ,karm oled . võibolla tuleks veel vahaga töödelda ,et kauem sile oleks ,keeruline
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:53
kui olid 22, oli perse paks,
ninast paistis koll, päris oma tatikoll,
püksid lõhki jalas, peerupoiss tegi maja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 22:15
22 aastaselt sain emaks ,tütreke . kas see luuletus oli Sul endast ,nohkar olid we
˅ näita rohkem ˅
1
2