Foorum
2012-03-26 02:46
Chocolat, sa oled põnev tegelane...
Lihtsalt läbu teema.... ma ei solva kedagi, ei ole sovinist jne... lihtsalt tahaks näha kuhu see asi keerab
Kujuta ette sellist olukorda.
On Kruiisi-reis kuskile... Mingil hetkel on kapten tiba tahmane ja laev külili.
keset lagdedat jäävälja on kolm pääsenut. Sina, Hr Rikas ja kolmas mehhhaabik Tolik (teeb sitast suht head saia, ehk siis kuldsete kätega mees ja muidu ka ladna jutuga).
Lonkate mööda lõputut jäävälja, Nälg ja janu tapab. Ja siis näete asundust, oh seda rõõmu....
Jõuate esimese onni juurde ja sealt astub välja tüüp, silmis kummaline tuli, paremas käes AK-47. Pärast küllaltki närvilsit dialoogi Tolikuga saab selgeks, et teil on valida kas minna tagasi või olla nende külalised. Aga kuna neil just poeg on jõudnud parajasse ikka, siis..
Kas sa kõige oma nutikuse ja sharmi juures suudad sellele tüübile selgeks teha, et EURO on oluline? Ja kas Hr Rikkal on piisavalt vahendeid, et osta tagasi-pilet. Või on Tolikul mingi hea mõte....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 08:56
SSST1100 - sa oled põnev tegelane
mul isiklikult tuli juba vägagi mitmeid mõtteid, aga....nojah, sry, minu käest ju ei küsitud....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:07
Kuhu kuramus seksikus siis jääb, see on ju seksikate kohtumispaik, mitte ellujäämiskursus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:23
hmm...aaron, kui süveneda siinsete meeste ootustesse, siis...paljalt seksikusega ei paista küll läbi löövat
iga teine ikka lausa nõuab, et sellel seksikal ka miskit kõrvade vahel oleks...
mitte ma aru ei saa, miks siis foorumis näib mõttetegevus lausa keelatud olevat!!??
...kas siin on siis tegutsemas need "igad esimesed"?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:25
uute uudiste valguses pidid mehed naises eelkõige sarmi otsima, alles seejärel visatakse pilk raamile.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:29
mis see siis on praegu, ST? avalik personaalne pöördumine ettepanekuga pidada dialoogi? on ikka tegelased.
aga algus on sul laitmatu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:33
Vahel mõtlen ja imestan, milliste kirjavigadega pankuritki otsitakse.
Aga sarmi otsida on raskevõitu, kui ei ole seda kirjaniku annet ja teise osapoole huviäratamist. Ma tean et õppida pole ju kunagi hilja.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 09:46
Hr. Rikkale tullakse kopteriga järgi! Sest laevapealt kirjutas Choco juba facebooki, kus ta asub ja mida teeb
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 10:00
kes seda FB loeks? vanaema väää

aaron: kui see tõesti sedapsi on, siis on arusaadav miks naised näiteks ihas ei leia mehi. mehed ei näe neis naist ja peale põgusa tutvumise enamat ei ihaldata. demi on meil aastaid siin halanud nagu ruik aiavahel, demil sarm puudub täiega ja raamiga püüab ainult ehitajaid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 10:09
Kui need Kalevipojad välja arvata, siis millisel oleks aega kasvõi pisutki sahmida sellesarnasega.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 10:20
misha, ja kes siin praegu ruigab?! ega sa vaeseke trennis varbaluud ei murdnud?
kirjuta parem midagi rahustavat endale. või kurda vanaemale.
sinu pidev rahuldamatus ja vingumine on juba kergelt igavaks muutunud. lase teistel ka elada. said juba siit oma jao ja katsu sellega olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 10:38
mishal,pole häda midagi kui sellised kasutajad nagu misha,jotimees.chocolat ja veel keegi,peaksid ära kaduma..hakkaks lausa igav siin
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 10:40
Ei kao nad kuhugi! Nende foorumite seltskond on tõesti väike igalpool.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 11:04
elmar, miks sa nii tagasihoidlik oled? sinust hakatakse ikka ka puudust tundma - a lot.
ja kuidas saad sina siin igavleda, ma ei saa aru.
tegele seksiga. või on seks ka igavaks sulle muutunud? sul oli ju plaan seksiga tegeleda ja kuna naiste saamisega sul ei olevat mingeid probleeme, siis tegutse, elmar. tegutse.
ja näpud hoia kruustangidest kaugemale. muidu oled siin nagu teine misha... näppudest ja ma ei tea millest ilma. vaata, et pead sinna vahele ei kaota.

kui maarika ideed kasutada, siis koosnebki siinne publik peamiselt telekavaatajatest.
kui midagi teha ei ole, lehitsege kavalehte! telekas on palju paremad saated, kui siin. luban.

hakake meesteks, siis suhtutakse ka teisse lugupidamisega
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 11:12
hmm...ma nüüd veaks jälle järje teemani...et...
oleks lisaküsimus teemaalgatajale, selline pisuke täpsustus, et...
kas too, sakilise pilguga ja poega omav automaatur, kas tema eeldas, et külla jääb kogu pääsenud seltskond, või ainult too naishing, kellele küsimus esitati?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 13:40
Utha,mis annad nüüd mõista et ma sulle kohe seksimiseks ettepaneku teeks pead ikka veel veidike ootama,mul veel ees ootamas neid mitu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 14:24
miks inimene ei või lihtsalt küsida mida tal vaja on ,äkki antakse . see oli peateemasse vastus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 19:48
Ma ei lähe niii kahtlase seltskonnaga(keegi Tolik jne)reisile
Ma saaks selle AK enda valdusse juba viie minutiga(ma tahan seda teha eeldusel,et olen hr.Rikkaga abielus ja tema vara jääb mulle),naha alla paigaldatud seadme abil leiab mu armuke mu kiirelt üles ja saadab helikopteri mulle järele.
Särasilm võib hr.Rikkaga ja Tolikuga teha,mida iganes soovib ..igaks juhukss põrutaks hr.Rikkale paar valangut AK-st ja lendaks hurmuriga minema.
Poole aasta pärast on raha käes ja siis võib hurmuriga abieluvälist seiklust nautida igavesti..kasvõi üksikul saarel
Kui selle teema algatas sinu huvi teada saada minu eetilisi piire,siis...neid ei ole.Ma olen täiesti ebausaldusväärne,ebaeetiline ja amoraalne inimene,kui läheb aardejahiks
Rahuldatud?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 19:51
PS..kui aardejahti ei toimu,siis olen igati kena,tore,usaldusväärne ja eetiline kodanik.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:04
choco..
Tolik oli üks laeva meeskonnast kes imekombel ka pääses.
Sinu postituste põhjal (mida ma olen lugenud) on kujunenud kaks arvamust. Kui esimene oleks tõsi, siis see oleks liiga lihtne. Ma kahtlustan, et õige on see arvamus mis tekkis mõni aeg hiljem. Aga ka selle puhul on mõningad kahtlused, nö sisseprogrameeritud vead.
Pean veel sinu postitusi lugema, siis ehk selgub kas sa oledki või mängid, aga mängid lohakalt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:09
Mängin rahaahnet bitchi?Ma säästan sind lügemise vaevast,ma olengi bitch
Kuskil jõekaldal sääseparves odava magusa veinijoogi joomine ei ole lihtsalt minu teema.See ei sobi mulle ja see ei meeldi mulle.
Päris ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:15
See ei ole tegelikult "päevateema",ikka "hoiatused"
Hoiatan kõiki kasutaja Chocolate eest....igavene bitch jne.ei vasta kirjadele,ei kohtu..igavene petis selline.teeb Ihasse konto ja ei kohtu.Lollakas ju.Midagi sellist ilmselt?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:22
demi, milles sinu bitchilikus väljendub? minuarust on sul kõigest paar kruvi puudu ja kogulugu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 20:26
choco..
Sa ei hammustanud lahti küsimust. Hoiatuste teemas peaks millegi või kellegi eest hoiatama. Ma ei usu, et sa ohtlik oled.
Ma ootasin teistmoodi vastust, päris ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:47
Sellist vastust nagu sina ootasid ei oleks ma andnud.
Ma ei viitsinud süveneda ka,ikka ei viitsi.Mõtetu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:48
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:05
ST1100, Demi polnud enda unistusteraamatusse lihtsalt sellist peatükki planeerinud ja kiirkorras improviseerida ka ei julge
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:10
Onsiis vastuluurega tegu või
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:13
ST selle kysimusega pead KAPO poole p88rduma ehk j2rgmise aasta aruande raamtus l2hemalt tutvustavad choco elu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:37
Demi't te kirjateel lahti ei hammusta. Seda ei ole raamatutes kirjas.
See on ainult ühes raamatus kirjas ja selleks on elulooraamat.
Liituge Demiga ja näete maailma
Selline maailm on täitsa olemas.

Kuule kokku võite tal jooksutada aga aru te temast ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:45
Kas tõesti on viimaks Coya ajastu siin möödas ja temale tehtud teema läheb ajaloo prügikasti nimega "Üdini läbinämmutatud kasutaja Coya"
-----Elagu teema "Demi" järgmised 3 aastat ja 10 000 postitust!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:46
Nii teete topiseid tagaselja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 09:07
"Demi" on ju üks osa tänapäeva elust Ei pea ju tema ütlusi 100%-i tõena võtma.Vähemalt ta ei nämmuta kunagi..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 09:19
Aga rekkameeste prallest Stockholmi liinil räägib küll. Aga Demil on vist see E kaart abistava käena võtta kui masinad väljatoimetada tuleb. Vähemalt päästab kabrioletiks keeramise eest. Seepeale need Vuttonid ju saadakse, et järgmisele liputada.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:22
kas kruiisilaevad sõidavad siis jääväljade vahel
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:48
Kas jälle ei loe kuulutusi, aiai
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:21
Milliseid kuulutusi me peaks lugema?Miskit põnevat?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:23
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:24
Küll sa oled salapärane...me tahaks ka midagi huvitavat lugeda.Praegu küll miskit põnevat ei paista.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 23:57
carribean24
2012-03-29 23:15:57
Tutvun!

Jutt hea, kuid reaalsus kisub sinnapoole, et isegi Tolikuid napib.
Muide ST, ei maksa liiga keerulisi küsimusi küsida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 23:22
Kuidas carribean24 puutub chokolate teemasse?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:14
mõtlesin sama, et kruiisilaevad jääväljade vahel oleks ikka väga imelik teema...
˅ näita rohkem ˅