Foorum
1
2
2012-03-19 18:06
Ma ei saa aru... 5 st naisest 4 müüvad ennast siin...MIs toimub...?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:14
Jah kurat küll. Miks see üks ei müü? Mingi imelik on või?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:21
Viies on ostja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:23
Kõik müüvad ennast,ainult hind on erinev...ega see pole oluline,kuidas ta seda teeb ja ega seda ju ei pea ka kuulutama.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:23
See viies on salaprostituut. Müüb ennast salaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:25
iga viies kellegi nelja esimese varikas
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:25
Kapilits. Ei julge kapist välja tulla ja avalikult ennast müüa
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:38
kuulge mida, te p6ete alles oli see aeg kui poodi l2ksid ja poes vorsti letis oli hallitanud laste vorst ja imelik pasteet mida isegi koerad ei s88nud
Aga nyyd l2hed poodi kaupa igasugust aga ikkagi ei oska midagi osta
See vaba turumajandus nii, et harjuge 2ra kaubavalik on suurem kui Sojuusi ajal Vat selle p2rast on kapitalism parem valik on suurem
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 18:41
Foorumit lugedes peaksite teadma, et see viies on loomariigi esindaja- kas emis või vaal või tädi, kelle kvaliteet on nii madal, et ei kannata müüa. Kõige mõistlikum oleks hoopis vabasurma minna, et ei riivaks kellegi ilumeelt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 21:21
See viies pigem naisekonto taga kiimlev pervo..kes reaalis ju end näidata ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 21:21
See viies pigem naisekonto taha varjuv,kiimlev pervo..kes reaalis ju end näidata ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 21:25
See viies pigem naisekonto taha varjuv,kiimlev pervo..kes reaalis ju end näidata ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 08:11
Paraku ka selliseid leidub. Eile sain ka üle pika aja aru, et olen juba tükkaega sellisega suhelnud
A noh igasse päeva üks perverssus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 09:11
Nii see on Peaks ka veel lisaks ühe noore piiga naiskonto vormistama.Eks neid pilte leiab ka ikka kui otsida.Vaataks ka kui palju meestel kirju tuleb
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 09:27
elmar. Tegin kunagi katse. Ööpäevaga 300 kirja. Nädalaega hoidsin kontot. Neljandal päeval oli mõni üksik kiri. Nii, et ega ei ole midagi see postkast umbes. Enamus kirjadest oli :$ :$ Pakkumised.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 09:41
Ma olen ikka sellistele vahel vastanud.Püüan kiiresti tel.nr-i saada aga siis on enamjaolt vaikus.Vahel ka hakatakse vaidlema sel puhul.No tel.nr ju reedaks kohe ära
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 09:51
Alati ei ole see nr veel määravaks. Nr andmine on ka vahel mingi kartus, et mees näiteks teada saab
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 09:54
kõik leiab kunagi oma lõpu, miski ei saa kesta lõputult.
enne, kui pole päris põhjas ära käinud, aru pähe ei võeta, aga õige põhja leidimiseni läheb veel veidi aega. peaaegu juba on käes. ootake, kuni seis on 5 naist 5-st. siis käige uus prognoos välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 10:14
Neil pole ju ennast kellelegi müüa. Võimalikud ostjad on samasugused rahatud klounid, nagu need kehamüüjad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 10:38
Utha, mina prognoosin et lähitulevikus müüb ennast 6 naist viiest ja ülejäänud, on kas juba surnud või pole veel sündinud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 11:02
ja p.s - pervert või mitte, aga ma olen laia juttu ajavate enesekesksete isikute suhtes teisiti häälestatud. oma lollus ja enese egoga laiamine - kaks teineteisele lähestikku seisvat nähtust, mis on mulle vastunäidustatud. ei oska neid kahte teineteisest eraldi vaadelda, ikkagi taandan selle lolluseks.
(kes saab aru, see saab)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 12:01
Õues sajab lund(kes saab aru, see saab, kes ei saa, on loll) Utha, kas oled end ka pähe süstinud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 12:25
KEVAD..KEVAAAAAAAD ...lõpetage kaklemine ja kõtt õue
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 14:07
thats life ja selline see iha.ee ongi enamus siinseid naisi otsib omale sponsorit või suggardaddyt, mille üle ma ei imestaks, sest enamik siinseid mehi pakub ju juba ise enne küsimata naistele raha need naised kes siin suhet soovivad tahavad aga et mees oleks ilus-tark-osav-rikas-edukas-......+veel miljon perfect omadust, ideaalis eurot samas omamata ise ühtegi ideaalse naise omadust. siis on veel need naised kes päris rahalunimise tasemele ei suuda langeda, aga kuna üksikemad siis oleks vaja lastele uut issit ja kedagi kes lapsehoidjat mängiks kui emme kluppi läheb on ka neid kes siin lihtsalt niisama ja midagi enamat ei julge või ei soovi, kuid siis tekkib küsimus et miks sa siis üldse siin oled ja kas sa sellisest niisama suhtluskeskkonnast nagu facebook kuulnud pole
ja kogu selle kirju segasummaseltskonna kohta jääb järgi vaid väga väike osa selliseid naiskasutajaid kes julgevad kohtuda ka ilma rahanõudmiseta ja ei hakka esimesel minutil pulmaplaane tegema või lapsevankrit sinu elamisse suruma
seega jah, meeste oma käitumine on sellise olukorra tekitanud, normaalseid naisi pole siis tulebki olude sunnil teenust osta, kaup kauba vastu ilma mingite hilisemate tingimusteta
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 15:08
väga hea, natureboy.
aga luba endalt küsida, kas need naised, kes on nõustunud sinuga kohtuma tulema, on olnud suhtes või mitte?
naised, kel pole kavas ennast kellegiga siduda ja keda huvitabki ainult seks, ei ootagi mehelt enamasti mingit vastuteenet. seega jäetaksegi teised tingimused esitamata, mis otseloomulikult meeldib teisele poolele, sest tal ei olnud seda tarvis. tülikas oleks ka.
ainsaks nõudmiseks on kokku lepitud kohta kohaletulek ja nõuetele vastav seks. ja kuna suhtes mitte olevatel naistel on rohkem enda (k.a ka mehe) jaoks vaba aega, saavad nad kohtudes keskenduda ainult sellele tegevusele, mida lubati. suhtes naised, kellel on kodus veel lapsed koos abikaasaga, peabki olema suhete osas valivam, mis muidugi ei kohusta veel kedagi nõudma endaga tegelemise eest raha, aga arusaam suhtes olemisest ja vastutustundeset on neil teine. sageli ollakse ettevaatlikumad ja kergelt kohtumisi ei lubata. kui te kohustustevaba seksi endale nõuate, siis tuleb arvestada sellega, et teine võib teile ka nõudmisi esitama hakata, sest miks peaks suhtes olev mees teiselt naiselt midagi tasuta saama? et aitäh, et tegid ja seksisid minuga, aga edasi saame oma naisega ise hakkama? nõuda sellistelt meestelt ka veidi arusaamist ei ole vist nii suur asi, mida tahta, et peaks selle peale naiste vastu kaebuse esitama. või on?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 16:23
Projekt "kodust eemale" töötab nii naiste kui meestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 16:55
samas mida mehed 2gavad siin
olge 6nnelikd et v2hemalt paksud ja koledad saavad ka keppi
mis siis et pl8nni peab viskama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 16:58
nii et las myyvad ennast siin need naised kui teil kade meel siis yhinege nendega
ma v6in ka kysida et magatan naist 50€ eest kas te arvate et nyyd kohe hakkatakse mulle kirjutama?
oh ei.
naised on lihtsalt v2ga rumalad, minu arvates minu ankeeti ei loe ja kes tahab sponsi ja tal ankeedis kirjas otsib m+n kui pakun raha ja peale seda kas block v6i pervert
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:06
habe, kes need "teil" on? kes neid kadestavad?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:14
ja mis puudutab töökorda või millegi öökorras olemisse, siis see ikka oleneb projektist ja selle osapooltest ka. iga projekt ei tööle ei hakka.
keegi projektiga „koju tagasi“ ei tahaks algust teha?!
kaua te ikka oma pead teise liivakasti liiva alla peidate
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:24
Niikaua peidetakse, kuni keegi ei pissi sinna.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:28
ja selleks on emb-kumb osapooltest siis või kes?
sinu liivakasti pole pissitud veel?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:32
eile hindasime julkasid ,täna vaatame kes kõrgema kaarega pissib
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 17:38
Või keegi kolmas tänavalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 18:11
Kas see teemaalgatus oli uudis,fakti konstanteerimine või enesehaletsus?
Miks peaks mingil netisaidil midagi teisiti olema,kui reaalses elus.Reaalis sõidetakse lihtsalt lõuga,netis lõksutatakse lõugu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 18:43
Jaa,jaa reaalis ei saa paljud seda lubada,mida netis.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 00:22
Mida siis reaalis lubada ei saa ja netis saab?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 09:26
parma,loe see demi viimane postitus läbi,reaalis sõidetakse kui palju mulised,vastu lõugu,netis saab lõksutada palju tahad ja nii ka igasugused äpud Kuna sa oled vahel oma töökohti maininud siis peaksid asajdega paremini kursis olema kui keegi teine..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 10:55
Julgus võrdub kauguse ruuduga!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 13:06
leidsin eile ühe hea sisuga kuulutuse rubriigist naine-meest:

Mehed kes visisevad, et tasuta naist ei saa... teadmiseks
--------mehed, mis te kurdate, et kõik on sponsi eest, tasuta massaazi ei tahtnud keegi teha....aga tasuta seksi tahate?--------
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 12:20
Lihtsam on jalgu hargitada kui ausalt tööle minna. 40 minutit ja raha tuleb. Ja ise on selle üle õnnelikud...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 12:33
Kindlasti saab kiiremini kui 40 minutiga... kätte
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 12:47
Siis veel lihtsam. Ja eks niikaua kui on pakkujaid on ka ostjaid. Neiud võttke aru pähe ja lõpetage samas ka mehed......
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:02
mul on tunne, et osad vist heidavad magama ka samade mõtetega, mida nad hommikust õhtuni siit loevad, et siis hommikul uuesti nendega alustada.
seks ja sponsorlus oli enne ja saab ka edaspidi olema siin keskne arutlusteema. tõeliselt huvitav
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:12
Tänapäeva elu ongi kõik rahaks tehtud.Mis selles imelikku,sellepärast ongi demil paljudes asjades õigus mida oleks näiteks 25 aastat tagasi arutada.Kuidas kolhoosi karjalaudas viina võeti või kuidas tasuta keppi sai tehtud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:16
õigus jah, aga kas see on ka tõde?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:16
Töö on töö. Ja ma ei arva, seksteenuste pakkuja töö on lihtsam või kergem kui mistahes muu töö. On ainult kiunuvad mehed kes ei suuda leida omale püsipartnerit ning on liiga koonerid või lihtsalt saamatud ja ei teeni piisavalt, et teenuse eest maksta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:19
senta, tule täna ööseks
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:26
senta,mis ajad nüüd mehi tööle või rohkem teenima
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 13:50
Kedagi ei saa sundida Kuskilt jäi silma üks hea lause. Tavaliselt ütleb inimene: "Maei saa seda või teist endale lubada" Õige suhtumine võiks aga olla "Mida peaksin ette võtma, et seda või teist enesele lubada"
Paraku aga siin foorumi teemades kuuleb ikka ja jälle kuidas härrad vinguvad naiste tasulisuse üle. Kusjuures nii mõnigi viriseja on selline, et tema haritus, välimus, kombed on sellised, et vähegi kvaliteetsem naine pole temaga nõus koostööd tegema kuitahes suure summa eest. Selle asemel, et noorsand võtaks kätte ja teeks iseendaga natuke tööd, hakkab ta naisi sõimama hooradeks ja litsideks ja taevas teab kelleks veel, elades sel moel välja oma saamatust
˅ näita rohkem ˅
1
2