Foorum
1
2
2012-03-20 19:07
On ikka suur vahe, kas teise vigu tuuakse esile selleks, et teda aidata või teda hävitada. Enamasti kritiseeritakse aga teise vigu selleks, et omi varjata. Teiste jalgealla tallamisega, üritatakse ise esiletõusta.
Meis kõigis on isiksus, aga tihti peidetakse see sügavale enda sisemusse ja lihtsama elu nimel samastutakse massiga. Elatakse nii, nagu karja reeglid ette näevad ja ülistatakse neid mõtteid, mida liider on öelnud. Tihti ei taluta tekkinud konflikti isiksuse ja karjaliikme vahel ja kas lahkutakse karjast või hakatakse karja siseselt esile trügima, sest liidril on võimalik oma mõtteid avaldada ning ka elus rohkem oma soovidega arvestada.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 19:56
Jott.
Avaldan näiteks talle oma arvamust, et nii võiks ägedam olla. Tema arvestab sellega ja teeb nii nagu mina ütlen.
Sellega ma hävitan selle eelmise tema ära ja jääb selline tema nagu mina tahan.
On se siis nüüd aitamine või mahatallumine?
Kusjuures mõlemil juhul on minu mina toidetud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 20:29
Parma, kõik oleneb sellest, kuidas tema sinu soovitust võtab. Ta kas usub sind, kui autoriteeti pimesi, Jõuab ise samale järeldusele või täidab vaid käsku ja jääb ise oma arvamuse juurde. Hävitad sa tema, vaid esimesel juhul. Teisel juhul on tegemist arenguga.
Vaata ette. Tõmbad endale pedagoogide viha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 22:18
Õpetajannadel on siis mingi õpetamise fetish tegelikult. Naudivad, kui nende tahtmist tehakse
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 10:08
õige märkus ,varem olid nad ikka täitsa pöörased . panid nurka ,andsid kepiga piki sõrmi ja kanni ,joonlauaga tagusid ,oh mida veel ,nii neid sadiste koolitati sadistide poolt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 11:46
See oli kui eile, siiani mäletan koshmaarset õpetajannat, emand Puskarit Kui eelmainitet isend klassiruumi sisenes, vaikis ka hiireke oma urus. Emand Puskar, vanemapoolsem, õitsvas keskeas naesterahvas, kujutas enesest korpulentset heinasaadu, millele kellegi meisterlik kämmal oli krunni kuklasse moodustanud ja lühinägelike silme ette pudelipõhja paksused prillid monteerinud
Emand Puskar kandis alati kaenla all kaardikeppi, millega ta vallatleda armastas . Tihti tantsis seesugune kaigas ka minu vagural seljal Ja millised nn. töömeetodid emandal olid . Uga tunni alul manas ta oma õudusttekitavale näole seesuguse irve, , et akna all istuvad rüblikud, pagesid kabuhirmus kolmandamalt korruselt, koos klaaside ja aknaraamidega
Ehh...olid ajad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 12:39
jaaa...aikon, sinu meenutus pani mu mõtlema, et....praegu oleks toosama emand Puskar siin lehel üks tegijamaid ju - Domina missugune!
jaaa...ON ajad ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 12:50
Neid emand Puskar oleks praegugi koolidesse vaja,sest ajad on nüüd vastaupidised,kuidas õpetajad pagevad laste eest ja kui vaja antakse õpetajale ka vastu vahtimist Loodan,et siin on ka neid,kes kooliasjadega vähegi kursis on.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 13:18
Lp.V.Naine, ei või iial teada, millise nurga taga ja milliste kavatsustega emand Puskar ringi luurib

Elmar, kogu praeguse liberaalse koolikorra põhjustajaks (minu arvamus) on see, et õpetajatest tehti klienditeenindajad ja õpilased tõsteti kuninga, elik kliendi seisusesse. Klient võib mõnitada, võib kirjutada kaebusi, isegi vastu vahtimist võib lajatada, sest tema on ju ...KUNINGAS ..paraku kuningas, kes kerjusest on troonile tõusnud ei oska käituda kuningale kohaselt

Muideks, seesama emand Puskar, vaatamata tema ekstreemsetele töövõtetele , suutis ka kõige suurema lollpea (vähemasti välisel vaatlusel) panna keemiat õppima ja isegi armastama , innustades sõnadega "laps peab saama, mis laps tahab, peaasi, et laps ei nutaks..." ) ja jätkas..." hinne ÜKS, istu kohale"
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 13:29
aikon,paistab,et oled tänapäeva kooliasjadega kursis
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 13:37
Elmar, elukestev õpe ja elav huvi ühiskonnas levivate mädapunnide vastu, on see, mis sunnib ennast kurssi viima
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 17:25
Huvitav, palju neid emand Puskareid Eesti koolides oli? ka minu koolis oli üks sellenimeline, aga tema piinas tüdrukuid rööbaspuude ja poomiga
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 18:50
Kahju, et siin lehel ühtegi lapsevanemat ei ole, kelle laps koolis nii käitub. Saaks teada, et miks nii käitub.

Aga tänu minu füüsika õpetajannale, kes joonlauaga vastu näppe peksis, on minu voodiakrobaatika palju ägedam. Tean mis nurga alt läheneda, et õigesse kohta suraks. Kuidas tõukejõudu aretada ja keset voodit tugipunkt leida.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 14:54
Huvitav, miks need transud koguaeg kurdavad, et neid ei mõisteta. Põnevaim persoon oli Aak, kitarrist kes nautis oma lakitud küüntest ja punatukast. Aga profesionaalsete arstide kriitikat ei kannata see leht väljagi kui lasevad suguelundeid naiseks muuta, hormoonide söömine polegi veel luksus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 17:29
Võrreldes varasema ajaga on praegu lapsel õigused ja neid ei tohi üksgi pedagoog rikkuda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 18:19
aaron111 vaata kui mina kukuks hädaldama, et mind ei mõisteta, siis oleks kisa taevani. See teemaalgatus oli hoopis midagi muud ja mitte transude kiusamisest. Mina saan ainult paari asja üle elus vinguda ja hädaldada aga sellest mitte see jutuke ei vestnud lugu vaid hoopis millestki muust.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 22:18
Aga ongi ju kisa taevani. Viies selle teema ja paariteema kokku, saab suure hunniku rahulolematust, et sind ei aktsepteerita sinu tingimuste kohaselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 10:55
Kuidas öösel nende kellade tahakeeramisega ka oli
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 11:04
sai tehtud mõnusalt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 11:09
Seekord tuli ju ette keerata
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 15:10
ah reeduke mis sa vassid. järjekordselt vassid. selliseid niuksuvaid teemasid oled sa teinud aegajooksul korduvalt. teemad on kah samasse väravasse olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 15:13
hing kripeldab, mis teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-25 22:59
Oi Muhhi küll sina oled alles minu hingetohter , sa tead ja tunned minu hingeelu ja minu olemust .... ma tahaks Sulle kangesti kinkida sületäie roose ) see lihtsalt näitaks kuidas ma sinust hoolin ), kahjuks ma ei ole kursis kus sina kallike elad.
˅ näita rohkem ˅
1
2