Foorum
1
2
2012-03-26 21:07
Selliste asjade teadmiseks piisab vahel kui natukenegi oma keha kuulata... Sööd kõhu midagi täis aga nälg on ikka ....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:16
Näiteks magusaisu tekitab krooniline kroomi puudus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:23
Tasub meelde jätta Aga tõsi ta on, et täna näiteks keerasin mõnuga nahka terve tahvli shokolaadi ... ja sööks veel mõne ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:38
After Eight "tahvleid" või
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 21:43
Mis need veel on? Äkki seletad vanale naisele?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:17
Inimene on loomadest kõige lollim, ta lihtsalt ei oska enam oma keha kuulata, ta ei oska enam ise vajalike aineid leida.
Kui lased linnakoera karjamaale lahti, siis asub ta kindlasti mõne lehmakoogiga maiustama. Peremees võib keelata palju tahab, aga koer teab, et sealt saab ta enda organismile vajalikku tselluloosi. Kiskja seedimine ei suuda tselluloosi(kiudaine) taimest eraldada, aga lehm on selle töö ära teinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:22
Seepärast ongi kõige lollim, et ennast loomadest ülemaks peab ja targemaks, vähemalt toitumise osas... Ja nii ongi, et inimene oma nälja põhjuse otsimise asemelt valimatult õgima kukub, püüdes kustutada nälga toiduga mis on tühi Ajab kõhu punni aga näljatunne jääb...
Mida aeg edasi edasi seda tühjemad on toidud.. Ja paratamatu on see, et kui sul pole oma majapidamist kust saab vajaliku liha ja juurikad siis tuleb enda kehale kõrvalt vitamiinide ja mineraalainete näol abi anda (mõõdukalt)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 22:51
Aga vitamiinidega on ka omad hädad. Apteegist saame sünteetilisi vitamiine, mis küll keemiliselt koostiselt samad, aga organism ei pruugi neid äratunda. Mineraalidega sama lugu. Ja organism omastab paljusid aineid ainult kindlas koosluses. Näiteks kaltsiumit koos D vitamiiniga.
Looduslikke vitamiine inimene aga enda lolluses, kas tapab kuumutamisega või lähetab koos koortega prügimäele. Lõunamaiste puuviljade peale ei tasu ka loota, sest vitamiinid tekkivad vahetult enne valmimist, aga need on ju pooltoorelt korjatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:06
Jf. Aga ehk avalikustad,millest koosneb siis sinu toidulaud/valik? Ja miks just selline valik.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:08
Pooltoorelt korjatud ja seejärel ahjus üle küpsetatud ja seega jääbki üle leida keegi kasvatab oma vilja ja liha Kui omal see võimalus puudub) ja teha kaupa või tühjast toidust ennast laiaks süüa
Mida sina soovitad jfjm?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:27
Mina olen kõige ebatervislikuma toitumise musternäidis. Pole kunagi olnud põhjust mõelda söödud kogusele või toidu koostisele. Pole ka kunagi olnud mingeid kellaajalisi piiranguid. Kindlalt söön hommikul vähemalt ühe võileiva kohvi kõrvale ja järgmine söögikord vüib olla alles õhtul. Samas võin ka terve päeva tegelda toidu hävitamisega. Kui mul veel korralik pereelu oli, siis võisin mina üksi samapalju süüa, kui teised kolmekesi kokku. Kõigele sellele vaatamata on mul olnud juba 40 aastat sama kehakaal, paari kilose kõikumisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:39
Eestis toimus ju massiline metsa langetamine, niiet kohti kuhu endale köögiviljamaa rajada, peaks küllaga olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-26 23:57
Mul õnnestus olla 6 kuud sellises kohas, kus sööki sai 24/7 ja täiesti tasuta. Söögikoht oli 20m kaugusel. USA töidud. Burgerid, friikad jnejne aga ka niiöelda korralikke sööke, lihapraade ja muud säärast. "Longhorn", 'habe30' peaks sellest teadma.
Elukeskkond oli suht stressirohke, närviline, igal sammul varitses oht surma saada, aktiivne liikumine. Aga ometigi tuli seda rasvakihti ikka päris hästi peale. Kui ikka sööki on alati piiramatus koguses käepärast, siis ei aita isegi väga aktiivne tegevus, lähed paksus nii kui naksti.

jott, kui sa ka sööks igapäev korralikke kõhutäisi, siis läheksid kah jämedaks. Mitte küll ülemäära aga punnpõsed saad ikka.

Praeg söön ka korra päevas (lihtsalt ei viitsi ja vahest raha ka pole) ja teinekord kuskil retkel olles saab alles öösel midagi/kedagi hamba alla panna (kui ta just eest ära ei jookse). Ja kaaluga probleemi ei ole.

Toidu tervislikkus, niiväga ei mõjuta midagi. Pigem kogused ja tihedus.
Nagu seksiski, tähtis ei ole pistete arv, vaid tihedus
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:09
jotimees, aga söö muna, liha, natuke riisi, kodujuust, kohupiima igapäev ja su lihased hakkavad kasvama. võileivad on naistele paksuks minemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:31
Parma, Kalevis töötades pugisin päev otsa kõiksugu magusat. Läunaajal sõin sööklas kaks praadi ja magustoidu. Õhtul kodus ka korralik kõhutäis +teleka ees näksimine, aga kilosid ei tulnud kuskilt.
Muhhi, Üksvahe sõin ma iga hommik paki kodujuustu, ei kasvand nad midagi. Ja ega ma poleks tahtnudki, mul piisab nendestki mis mul on. Milleks endale liigset koormat kasvatada.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:36
Tuleb ikka küll neid kilosi ka. ALati ei pea just tonnide kaupa tulema aga näost olid kindlasti pontsikum.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 00:57
Vat ei tulnud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 09:13
Terve inimene,kel kogu ainevahetus korras,saab toidust kõik vajaliku kätte ja ega need lisakilod naljalt ei tulegi.Sportimisega saab ülihästi kaalu langetada aga proovi ainult spordile pausi panna,tulevad lisakilod uuesti tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:14
tulin just saalis. täna oli meil üks väga ilus mimm ka seltsiks. treenis oma kõhtu, väikeste hantlitega õlgu ja tisse
siis kui lahkuma sättisin, tegi juba 30kg kangiga pepule kükke

täna õnneks ei olnud saalis ühtegi alfagammagigamegaisast. kes seda kenitlemist jõuab siis ära vaadata
aga paksud naised ei käi kunagi saalis, ma pole kordagi näinud. osad naised on lausa vihikutega, panevad kõik oma harjutused kirja. mis raskused, kui palju tegi jne. eks suurem osa naisi kädistab niisama netis ja 50neselt on puusakondiproteesi järjekorras irwwww

muide põkkmehi pole ka veel näinud, ise olen juba täitsa edasijõudnute klassis, käed pole enam kepid ja õlad nagu tiivanukid nagu paljudel meestel on. täiesti tavalised mehed käivad saalis, see saal kus ma käin, on odav ka. 25 € vabaajaga kuumaks siis.

eks myfitnessis ole rohkem koorekiht koos irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:23
Vaata, muhhi, selle asjaga on nii. Ma olen kaks korda üritanud spordiklubis käima hakata. Esmalt vaatab administraator sind sellise näoga, et mis sa tädi, siia ära kaotasid ja kui ma jõuan saali, siis eeldan, et seal peaks olema ka treener, kes mulle mingitki nõu annaks. Või ongi ainus variant endale personaaltreening osta? Kõik need ilusad jutud sellest, kuidas kõik spordiklubid igas eas inimesi treenima ootavad... Ma ei usu enam neid.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:24
njahh... kusjuures olen mõelnud... linnakorteri inimesel on jõusaal või mõni muu treeningusaal hädavajalik....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:29
treenerid on alati tasulised olnud. vbl kallimates spordiklubides alagaja saab esimeseks paariks korraks treeneri kaasa, kes siis tutvustab masinaid. aga personaaltreenerid on täiesti olemas ka vabakutseliste seas. soovitan sul minna www.bonsuna.com/foorum ja kui elad tallinnas, siis kindlasti leiad endale sellise treeneri. ka naistreeneri, teeb sulle toidukava ja treenid koos temaga.

keegi sulle seda vabast tahtest küll tegema ei hakka aga saab ka ilma. igas saalis on rattad, jooksulindid, ergomeetrid... need ei vaja juhendajat. mina näiteks alati vaatan mida teised teevad ja järgmises trennis proovin ka neid asju teha ja vaatan kas sobib. sa treenid iseenda jaoks ja väga paljud treenivad valesti, ka mina - aga ega kedagi see ei huvita. igaüks mässab omaette ja paljudel ongi oma kavad, tehnikad mida nad saavad üldse teha (kehaliste iseärasuste pärast).

spordiklubid ootavad sinult ainult raha, see on loomulik. ülejäänud pead ise ehitama.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:39
mis see maainimene siis ei peagi oma lihasmassi toonuses hoidma? mingi rohus siblimine on samaväärne?
ega ikka ei ole küll. paljud maakad käivad ka jõusaalides, need tavaliselt koolimajades.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:45
minu masinad on .. talvel lumelabidas, suvel käsimuruniiduk, jooksulindiks trepp kahe korruse vahel ja hantliteks puukorvid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:49
südame treenimiseks võiks siiski aeroobset teha vähemalt 40 minutit. arvatavasti kui sa kiirelt peaksid 9ndale korrusele jooksma, oled 9ndal korrusel pikali maas ka, sest süda nõrk

aga iga inimese tervis on tema omaasi, minuarust ei pea mehed naisi sellest teemas utsitama.
tahab keegi olla paks, olgu. igalühel vabadus olla. ja mul pole paksude naiste vastu ka midagi, seni kuni nad ei hakka mind oma paksuses süüdistama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 14:53
njahh.. südame osas on sul õigus.... aeroobne 40 tuleb ette võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 15:13
nõel kanni ja minekule
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 15:42
Muhhi, sinu vanuselt läksin ilma igasuguse aeroobikata pooljoostes üheksandale korrusele, neljakümne kilone kartulikott õlal, sest lift ei töötand ja ei surnudki ära. Alla teise koti järgi minnes sai põrutatud lifti uksi ja see hakkas tööle, muidu oleks tulnud ka teine ring läbijoosta. Tööpäeva lõpp lähenes ja auto pidi õigel ajal garaažis olema.
Sellele, kes kontorilaua taga istub, on ehk tõesti treeninguid vaja, aga kes päev otsa liikumises...... kahtlen.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 16:34
Sport ikka kõigele muule annab veel hea enesetunde.Töö seda ikka päris ei asenda ja niisama siplemine õues samuti.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 16:47
käite aga jõusaalides ,kes siis naisekandmist harrastab .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:04
Kas naine on nii jõuetu, et ise astuda ei jaksa ja teda kandma peab?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:10
on ju naisekandmise võistlused ,ikka raske treeningus ,kerge võistlustel .lihtne ju
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:20
Igasugu kola kantakse, egas kõiges saa võistelda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:24
kantakse jah igasugu kola ,kas abielusõrmus võiks ka kola olla
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 17:29
Sõrmus on butafooria, elik üks osa etendusest
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 18:22
abielusõrmuse kandmise võistlus... võidab see kel kõige rohkem??
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 19:37
naisekandmisvõistlusel osalevad naised on lühikesed ja peaks 40-50 kilosed olema. mida vähem kaalub, seda kergem on mehel joosta ja suurem võiduvõimalus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-27 20:05
selline asi mõjub naistele väga hästi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ex5DMpGdTOo
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:20
sattusin seda saadet vaatama ,väga madala tasemega saade . ainukesed kes seal kaalu kaotavad , on treenerid . kui siin peetakse priskeid naisi pooljumalannadeks ,huvitav ,miks siis need prisked pihvid kahe kilo kaotuse puhul suurest õnnest pisara poetavad . tekkib küsimus ,kas nad polegi siis õnnelikud .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 09:25
Selle madistamise ning eputamise asemel igasugustes kaalualandamise saadetes ja dieetide asemel oleks vaja lihtsalt normaalselt toituma hakata ja meelde tuletada algatuseks kasvõi selle kuidas jalgsi kõndimine käis....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 16:20
ja et saadet üle elada ,on vaja mõnel proual shampuse laksu ,täitsa arusaadav .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:07
Vaatasin eile saadet esimest korda ja ei suutnud kauem,kui esimese reklaamini.Ainuke hea asi seal on Anu Saagim.Ainuke,kes tuju üleval hoiab.Lihast lõhkeva tädi kabareetants läikekleidis....maeitea.Põlved olid samas mõõdus mu vöökohaga ja olevat juba 10kg kaotanud....tunnen kaasa.Miks ei saanud varem tantsitud,ainult teles?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 16:36
Trimmisaate toitumisspetsialist: rasva vastu rasvadega!
http://www.elu24.ee/814900/trimmisaate-toitumisspetsialist-rasva-vastu-rasvadega/

////// Rasvad meid paksuks teha ei saa, sest hormonaalselt nad ei soodusta rasvumist põhjustavate hormoonide eritumist - süsivesikute söömisel eritub aga just selliseid hormoone, mis soodustavad rasvumist //////

Nii et sööge rasvaseid tooteid, aga sööge vähem süskareid.
˅ näita rohkem ˅
1
2