Foorum
2012-03-12 21:37
Kes siis tulevane eesti tippmodell olla v6iks?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 21:59
Vabalt võiks olla siit ühe kasutaja vaieldamatult kena tütar kes seal konkursil. ----ehk mõistate, et selle nime pean enda teada jätma!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 22:59
Miks nii tagasihoidlikult? Mina võidaks iga kell aga hoopis muu konkursi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 23:22
Sul võib isegi õigus olla!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 23:28
Nüüd vaja aint mõelda millise konkursi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 01:49
mh. alguses ma ei saanud arugi, mis modelle te siin endale valite, aga siis taipasin kavalehte vaadata (mina, kes ma pole eriline telekavaataja, muidugi seda ei teadnud). mingi modellide saade kanal2-st? sellest räägitegi?
no sirvisin netist mingit galeriid ka ja vaatasin nagu naiste kataloogi. ma ei tea, igav tundus. sama nagu sirviks mingit naisteajakirja. minu arust polnud neil mingit vahet.
olid samamoodi riietatud, kehakujult samad, isegi pikkuselt tundusid teineteisele sarnanevat. nagu mitmikutest barbinukud. st et modellid nagu modellid ikka. nägusid suutsin ainult eristeda. neid tahategi? kas neid valitakse näo järgi või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 08:41
Tipp ja topp.
Tipp ja täpp.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 21:15
Suht lapsed veel,igas-mõttes kohe,pole kedagi erilist esile tuua..ilma meigita ei jāäks tänaval küll silma,kahjuks..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 22:12
Keiu Ida-Virust.Siin pole isegi miskit valida.
Tegijad selles saates Eestis ei osale,nad juba ammu Milanos.Koolilaste pidu.Millestki tuleb alustada.
Võiks väikse kihlveo teha....
Mina panustan neiu Keiu peale.Vaatamata noorele vanusele väga paindlik materjal ja kiskja loomus.Hädavajalikud instrumendid.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 22:35
chocolat-siin peab sinuga tõesti nõustuma.
kahjuks tippmodellid on selle eestimaa jätnud. maailma moelavadele sellest saatest ei pääse paraku keegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 17:15
Selles on sul õigus.Ainuke,kel keha oleks on Lisann...aga ta on liiga vana alguseks.Nägu ei kannata ka "super"tiitlit välja.
Saate võidab Keiu.Tüdruk saab kõvasti feimi ja nänni ja paari aasta pärast väga rikka mehe.Pole just paha ühe Ida.Viru tüdruku kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 17:15
Selles on sul õigus.Ainuke,kel keha oleks on Lisann...aga ta on liiga vana alguseks.Nägu ei kannata ka "super"tiitlit välja.
Saate võidab Keiu.Tüdruk saab kõvasti feimi ja nänni ja paari aasta pärast väga rikka mehe.Pole just paha ühe Ida.Viru tüdruku kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 10:10
demi, sa oled vist rikka mehe saamiseks nõus ükskõik millise enesealandusega. okei, sa ise, aga milles need noored tüdrukud süüdi on, et sa neile nii jõledat saatust soovid? kas neidudel polegi oma õigust olla sellega kes just neile meeldib või peavad nad sinumoodi ükskõik millist idu seedima, tähtis on ainult rikkus?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-08 21:00
tõesti kedagi väga superit kahjuks polegi seal saates...
˅ näita rohkem ˅