Foorum
1
2
2010-01-13 11:15
Pigem häbi neile,kes teenust ostavad,sest teenuse ostjad on ise suuremad libud,kes ei suuda ilma ega leida endale kindlat partnerit!
Häbi teenuste ostjatele !!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 12:10
Iga inimese enda asi,mis ta teeb või kuidas ta elab,kui see ainult midagi seadusvastast ei ole.Müügu ennast või mida iganes,see ta enda asi ja ei puutu siin arutamiseks.Ma ei saa aru miks topitakse oma nina teiste inimeste ellu.Uskumatu ikka,mis teemad siin ülesse kerkivad.LASTEAED!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 17:35
Keegi ei topi nina kuskile vaid vahetatakse arvamusi, mis õnneks ikka inimestel olemas on. Nina topivad pigem teenuste müüjad, kes oma kuulutusi valesse rubriiki vägisi ajavad!
"seadusevastane" pole? Kõlab väga nagu JOKK-süsteem
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 18:32
Slavetodomme,, Kus see rubriik siis Sinu arvates on ,kus peaksid olema naised kes raha küsivad kohtumise eest
Mis koht see veel siis peaks olema kui mitte see sait?
Või preaks ratesse üle kolima
Ma arvan ,et iga inimene ikka ise teab mis teeb ja kes laimab ,see ju siis on ilma jäänud .... ei saa niisama sexi ja siis pole raha ,et seda osta ka..
ja siis hakatakse mingit mõtetut pläma ajama kes keda müüb jne ....
Milleks teha sääsest elevant?
Aga edu ja head jätkuvat...
Olge inimesed hoolivamad üksteise vastu ,mitte ärge sõimelge ja pangu kirvest selge
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 19:14
to ruff
sa ajad ikka lapseohtu juttu küll "seltsidaamid" on olnud sajandeid ja sajanditeks ka jäävad, nii kaua, kui elu siin planeedil
ja mis puutub seksi ostjatesse, siis ma arvan, et kiireim ja parem moodus ongi kas helistada kohale v6i minna ise teatud kohta, kus "asi" korda ajada?!
Milleks peab kuskil ööklubis........lantima, kolm tundi kuulama möla, kui raske elu "tal" on jne jne enne, kui asi asjani läheb?!

nagu sa ütled, et häbi ostjatele....Ma ütleks: häbi riigile, kes ei ole asja legaliseeriunud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 19:24
häbi idiootidele, kes 50kr väärt teenuse eest seitse kaheksa sotti on nõus maksma
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 19:39
Oleks siis neil 7-8 sotti küsijatel tegu ja nägu ka kui selle eest maksta siis olgi ikka pilt ja andmad ka väljas.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 20:12
Vabandust, aga kas võiks selle teema nüüd lukku panna...kaua te siin selle teema kallal närite???
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 21:15
Kui on ostjaid, leidub ka müüjaid. Nõuate müüjate andmeid. Sama võiks teha ka ostjad, siis teada, kes kasutab ainult tasulist teenust ja müüjad saaksid valida, vastavalt oma maitsele
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 21:17
tühja kõhuga näritakse seni kuni kõht täis saab. Samas kui sellepeale minnakse, et seksis on tähtis see kui palju selle eest makstakse, siis kuulub selline närimine elukutse juurde . Nagu sarjamine poliitiku elukutse juurde.
To scottish, ei maksa vaadata asju alati oma mättaotsast. Asi ei ole selles, et muidu ei saa ja raha ostmiseks ei ole. Võin avaldada oma seisukohta ja saab ka ilma ja rahaeest ei taha lihtsalt, kuna ei ole sellisest suhtest huvitatud. Lihtsalt sellel puudub sisu, vähemalt minujaoks. Olen üle kasvanud sellest, et minna ja kuskil toru tühjaks lasta.
Samuti ei tahaks siin sarjata laperlat, kuna ei tunne teda ja ei tea temast midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 22:21
Kui keelata profiilis ära raha küsimine,siis hakkaksid kõik naised siin palju rohkem hinnapakkumisi saama.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 22:46
Rubriik "teenused" on ju olemas. Seal kuulutagu, mis tahavad ja ongi korras. Kes teadlikult seda asja teevad, las siis teevad. Selles osas pole mul midagi "teenuste" vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-13 23:25
on olemas, obviously on kõigil sellest pohhui, ja jääbki, ükskõik kui palju protestimeeleavaldusi selle vastu siin foorumis korraldada, selleks et seal kord majja luua, peaks leiduma moderaator, kes viitsiks vales kohas olevad kuulutused teenuste alla tõsta, nagu näha seda ei leidu, siis peaks keegi selleks hakkama. kas sina viitsiks seda teha?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 12:04
need tasulised litsid küsigu raha ankeedi väliselt ,leppigu kokku oma postkastis hinnad aga need santimised et otsin sponsorit olgu ankeetidelt kadund !!! odavad on sellised naised
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 12:27
Sa ära vaata siis neid odavaid. Ikka kallimaid.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 17:38
Kuule surfipoiss mida see sulle annab kui sponsori otsimist ankeeti ei kirjutata.Ega sina neilt ilma rahata keppi ikka ei hakka saama.Nüüd vähemalt on näha ,keda pole mõtet torkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 17:48
ehk just tuleb teisi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 23:09
Selles mõttes on hea küll, kui ankeedis kirjas on. Tõesti välistab arusaamatused.
Kuulutusi poleks mu küll mingi probleem modereerida ju!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-19 02:47
pole hullu midagi keilas elab hull kredi kes alul pakub end tasuta ja pärast painab sind smside ja idiootlike ähvardustega kasutajana siin lehel kaunitar30,soovite erutust närvidele pange teda paar korda ja tulemus ongi käes su elus ei ole igavust enam,muidugi väikeste haigus nähtudega.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-19 15:33
hmm....mõtlesin, et kirjutan midagi siia aga ei viitsi kah, ega see ei muuda midagi vaid ütlen...leian, et seks raha eest on normaalne, sponsorluse küsimine on samuti õigustatud ( nii nagu kokkuleppele omavahel saadakse )....kui tahate aga leida armastust ja õnne, siis ärge alustage rahas, seega...ma ei näe üldse paanikat milleks seda teemat jahuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-20 22:35
mina jälle leian, et seks raha eest ja raha seksi eest ei ole normaalne vaid pigem erandlik!
Raha juurdetoomine taandab kõik ühele mõõdetavuse ekvivalendile, kus KÕIK peaks olema ostetav ja müüdav ning seetõttu inimene oma ostujõu tõttu hinnatav, mis pole sugugi õige.
Kui kellelgi jääb igapäevaelus partneriga midagi puudu ja ta saab seda vahetevahel raha eest professionaali käest, siis pole selles tõesti midagi halba. Vastikuks läheb asi sealtmaalt, kui klikkad "naine otsib meest" ja leiad ennast äkki justkui kerjuste uulitsalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-20 23:27
täpselt minu mõtted
˅ näita rohkem ˅
2010-01-20 23:52
Pean ütlema, et ühinen arvamusega. Lisaks võiks olla, et kui kuulutusest võib kuidagi väljalugeda, et seks rahaeest peaks se minema automaatselt teenuste alla, kus ongi nende koht. Nimetada võib asju erinevaltaga mõte on ju sama, et kepin raha eest. .
Vaatad ankeeti, et ei meeldi riistapildid, ei üks ega teine asi, aga seksieest raha sobib küsida küll. On palju toredaid naisi siin saidil, aga ka hulganisti selliseid, et vaatad ja imestad, et kas see ongi peamine suhtes ja kogu eesmärk. Aga mida ma ikka jahun, eks teate seda isegi ainult mida aeg edasi, seda enam aegajalt tunnen, et see vist ei ole päris see sait mis minu vaadetega kokku käiks. Ei leia, et kõik peaks kõigiga panema, aga tahaks, et seks oleks teenusest lahutatud vähemalt siin. Mõnda foorumit lugedes tundubki, et valdav enamus nagu olekski prostituudid ja petised või mõlemad koos. Lisaks kimbuke intrigante oma 1001 kontoga. Peab vist leppima, et see näitab üldist taset ja mõni diplomand saaks siit materjali oma töö jaoks, teemal Eesti statistika läbi iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2010-01-21 10:13
Aix! ma ei teeks selliseid üldistavaid järeldusi.
Pea ikka vanasõna meeles, mis räägib meepotist ja tõrvatilgast.....!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-21 10:47
kus olid aixi jutus üldistavad järeldused?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-21 11:10
Viimased kolm lauset.....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-21 11:22
need laused ei kvalifitseeru järeldusena, lihtsalt tähelepanu juhtimine mõne, täpsustamata teema kohta. Kogu jutt mis ta kirjutas on põhimõtteliselt ju õige
˅ näita rohkem ˅
2010-01-21 11:30
Ei vaidle vastu, et jutt on tegelikult õige Aixil
˅ näita rohkem ˅
2010-01-25 00:09
Ega ma ei üldistagi, aga sedasi paistab välja. Liiati ei viitsi ma hakata statistikat tegema. Selleks olen ma liiga laisk, et ankeete hakata läbikäima.
˅ näita rohkem ˅
1
2