Foorum
2012-03-13 01:30
elmar, ma ei saa aru, mis sa muretsed nende naiste pärast kogu aeg.
sa nagu kardaksid pidevalt selle pärast, et äkki rikutaksegi naised meeste poolt ära ja need muutuvad mingisugusteks teistsugusteks olenditekst (mitte nendeks, kes teil endal kodudes on) ja mis siis saab. mine tea, äkki muutuvad siin veel liiga enesekindlateks ja ajavad oma enesehinnagud kõrgeks. selle olematu ennesehinnangu asemel, mis neil enne oli. hakkavad nii veel endast hästigi arvama ja mis siis nendega edasi teha, kuidas edasi käituda. kehv ju, kui võetakse ennast liiga tõsiselt või kui võetakse liiga tõsiselt seda, mida neile kirjutatakse.
huvitav, kas siis ei peakski kedagi siin tõsiselt võtma (mehed kardavad natuke seda?) ja naised peaksidoma enesehinnangu maha suruma? kuna elmari arvates need naised, kes siin suhtlevad, ei väärigi tegelikkuses kõike seda, mida nad siit saanud on ja tegelikult pole midagi sellist olemas. et see on ok? kas enesele parema enesetunde loomine on keelatud tegevus?
mehed elavad ju ise samamoodi läbi seda suhtlust ja teinekord tundub, et rohkemgi veel kui naised.
mis puutub kirjavahetusse ja mingitesse moondumistesse, siis ma arvan, et juba väljakujunenud isiksused (ja seda eriti täiskasvanute hulgas) vaevalt oma väärtushinnaguid mingi kirjavahetuse pärast välja vahetama hakkavad. teiste puhul on see teema veel lahtine.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 08:41
olen utha'ga täiesti nõus...tundub nagu mehed pelgaksid naisi kel enesehinnang kõrgem, kuigi jah,paljud mehed räägivad,et neile ei meeldi rumalad naised, ei meeldi naised kes on valimatud, ei meeldi naised kes ei tea mida elult tahavad....aga kui joostakse kogematta targa,iseteadva, paigas oleva enesehinnanguga naise otsa, siis ehmutakse ja õigusega,sest reeglina ei vea mees ise seda mõõtu välja kogu oma vabameelsuse ja mille iganes juures on meeste enda enesehinnang langenud või olematu,sestap just kodus olemasolevale naisele lisaks püütakse leida teist samasugust...milleks??? tehke samuti enda kallal tööd püüdke paremuse poole valige ärge lahmige copy kirju...vähem labasusi ja rohkem enesearendust

olen jõudnud arusaamisele,et naised tegelikult pingutavad palju rohkem kui mehed olgu siis need eesmärgid millised iganes,kas niisama flirdi või tõsisemate suhete otsingul- kohtingule minnes teeb naine kõik,et hea välja näha,püütakse läbimõelda igasugu variante mis võib juhtuda ja juhtumatta jääda,ühesõnaga häälestatakse ennast täielikult just sellele mehele kellega kohtama minnakse - kui kohale jõutakse siis selgub,et mees pole näiteks peale tööpäeva isegi dushialt läbi hüpata või mis veel hullem mõni mees ilmub kohtingule tööriided seljas no WTF ja siis imestatakse miks naised minema tormavad...ei tegelikult ei imestata, kõiges on süüdi uhkus ja naiste poolt kõrgele seatud latt hoopis
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 08:45
exstraBBW sulle aga vähem virinat ja hala. oma õnne nimel tuleb ise tegutseda, mitte teistelt nuruda. see ongi netinaiste peamine viga, koguaeg oodatakse meest kes tuleb kandikuga ja kui mees ei tule või ei osuta tähelepanu, kukutakse virisema.

sinu latt pole kõrge vaid just madal, sest kõrge latiga naine ei hala, ta on positiivne, elurõõmus ja tal pole vaja mehi netist otsida.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 08:51
Utha,mis mul nende naiste pärast nõnda vaja muretseda.Ma räägin samuti,mida kujutavad netinaised endast ja mu arvamus on sama ,mis kasskoer14 viimati mainis..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:01
Mulle meeldib lause extraBBW lause: .aga kui joostakse kogematta targa,iseteadva, paigas oleva enesehinnanguga naise otsa, siis ehmutakse ja õigusega,sest reeglina ei vea mees ise seda mõõtu välja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:01
kasskoer...ära minu lati pärast nüüd küll muretse,see pole ei kõrgel ega ka madalal

et neti naised ootavad meestelt tähelepanu kandikul??? neti mehed on oma mugavusse ja laiskusesse nii ää uppunud,et muutuvad pirtsakateks naisteks juba- naine nähku vaeva oma õnne nimel seni kuni mees nina nokib?

ja siin kohal peaksin siis lisama,et minu postitusi ei tasu lugeda surmtõsiselt, ikka pigem huumoriga,ei virise mitte üks raas,kui oma arvamuse avaldamist virisemiseks nimetada siis virisevad siin kõik onju
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:10
Teate daamid. Tegelikult suht kurb kuulda, et enamuses teil siin suhtlemise ja kohtumistega sitasti läinud. ---------samas jäin hetkel mõtlema sellele, kui vähe siinseid kasutajaid tegelikult foorumites sõna võtavad. Kas võiks ka siit miskit järeldada?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:10
selline vastus oli ettearvatav. sa oled mõttetu naine ja jäädki selleks, nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:17
Mitte keegi pole mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:18
ja sina oled väga mitte ettearvatav ja väga sügavamõtteline mees palju õnne kasskoer just elav näide kõige eelneva jutu kohta
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:21
Ma olen ikka mõelnud, et foorum on mõeldud erinevata teemade üle arutlemiseks mitte üksteisele isklike solvangute väljaütlemise koht. Inetu on ....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:23
luukera. Tead miks vähe sõna võetakse?
Eneseväljenduse probleemid. Ei saa ju avalikult kirjutada: misteed.... , näita cammist.
jne jne jne

Järgmine teema on et kardetakse, et materdatakse maha. Mida ilmselt ka tehakse, kuna isikutel on infot puudu. Kirjutatakse mingi poolik mõte ja siis sinnapaika see jääbki. Need hääled mis peas on, neid meie ei kuule ja ongi info puudulik ja läheb läbuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:23
Mõelge korra sellele, kui kaua kestaks üks foorumi teema, kui poleks siin selliseid "mishasid" kes õli tulle valavad!!!! Mõistlik arutelu sumbub siin ju reeglina mõne postituse järel ja et teema kestaks on vaja seesuguseid ärritajaid!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:29
Pmst jah igast teemast areneb lõpuks midagi uut välja ja läheb omasoodu edasi.
See on nagu jutuvestluski. Räägid ka ju igast asjast ja edasi ja edasi ja edasi. Mitte ei jahu ühest ja samast värgist. Jutuajamine oleks siis 10 minti ja läbi.

Kellel oli koolis probleeme kirjandi kirjutamisel, sellel on ka probleeme foorumis kirjutamisega. Sest kirjand on mõtete väljendus paberil.
Sama on ka foorumiga.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:49
parma ja teemaarendusega võib lõpuks aia asemel aia auguni jõuda.Ning mine sa võta kinni,on see kohane või laiali valguv jutt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 09:59
senta, sa ju koguaeg oled ihas mehi solvanud, avaldad nende kirju jne. sinu ankeet on ülimalt ülbe ja negatiivne, ometi sa jälle halad
enda tegevust pead õigeks, aga teised peavad sulle meeldivad olema... jabur
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:02
Seega siis... et foorum püsiks siis uute ja uhkete isiklike solvangutega üksteise pihta vapralt edasi

Mulle jäi lihtsalt seilma enne see, kuidas üks noorhärra nimetab ühte naisterahvast mõttetuks. Mille põhjal või mille alusel? Kas kasskoer14 hindab extraBBW lati kõrguse alusel mõttetuse suurust või määra?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:02
see kibestunud Kaire kustutab mu postid nagunii varsti
Sirle on talle hea ajupesu teinud, ju lubas 20% campettuste rahast talle (muie)

Aga milleks on proxyd? Las aga kustutab, see ei sega üldse, seda rohkem saab tedagi nokkida iccc
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:03
Mille üle kurdate ,mina käin küll kohtingutel . Muud moodi ju ei saa teada ,kas see inimene reaalselt ka meeldib või mitte . .Kas peaks nüüd kirjutama siia nagu koolikirjandis ,teema ,teema arendus ,kokkuvõte ,jätke järele . Samas foorumis erinevate seltskondade kokku sattumine ja vestlus võivad vägagi head olla ,nauditavad , mis siis et teema oli mingi x ,keda segab .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:04
senta, ma olen misha36. ma olen kogenud, isegi väga kogenud netipervert. ma tean neti naistest kõik, ma tean neid vastuseid jne.
nii et ära ulu oma solvangust. täpselt nii nagu see ekstabeemve on mõttetu, oled sinagi. võta oma latt ja kõnni ise sealt alt läbi - sirgeseljaga irwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:05
kasskoer, kas sa said sellelt naiselt poes eile „nuga“?
vaene solvatud misha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:07
ma vahetasin poodi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:09
Jahh.. ole pealegi misha36

Kirjutatust selgub, et sa näid suhtuvat mingil põhjusel naisterahvastastesse ülima põlgusega. Mis minu lati kõrgusesse puutub siis võiksin ma võtta su kukile ja lati alt läbi jalutada nii, et su juuksetuttki sinna vastu ei puutu

Mõttetusest... sõnadata palun lahti, misha36, mida tähendab sinu jaoks mõttetu?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:25
vanu tädinässe ma põlgan tõesti, mis teha. eks te ise annate ka sellele mõnusalt hagu alla.
huvitav, suhtled mõne 25 aastase naisega ja hoopis teine elunägemine, abs puudub see õelus ja vigin mis on tädistunud naise ainuke relv. seepärast oledki mõttetu, sa arvad endast jõle hästi, aga see on kõigest mask, odav mask.

mõttetu oled, sest üritad mingist tühisest kommentaarist suurt solvumise mängu ettemängida. kus nüüd sulle öelda ja irwwwwwwwww
nii teatraalne, keda sa üldse siin kotid? ainult mingeid lolle vanamehi kes sulle haigeid kirju kirjutavad (muie)
aga sa oled seda ka väärt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:38

Kusjuures... niinimetatud haigeid kirju kipuvad just nooremapoolsed härrad postitama Mõttetu = endast hästi arvav?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 10:43
tagasi teema juures...labasus...

kasskoer sina oled praegu ainus postitaja siin kes teiste pihta solvanguid pillub,viriseb ja vingub...või ma ei tea äkki aitab see sul kuidagi enesehinnangut tõsta? ei noh naerukramp, võta nüüd asja rahulikult keegi ei taha sulle liiga teha, ja kui sulle mõne naise lati kõrgus ei sobi siis otsi omale sobiva kõrgusega latt nuh, mis sa siin ikka räuskad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:07
no ma mängin sinuga ju, vaatan kuidas sa oma sulgi puhvi ajad. lihtne on teid manipuleerida, seepärast oletegi mõttetud.
saate 5 minti end hästi tähtsana tunda irwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:09
see ongi minumoodus teada saada kas naine on huvitav või igav ja mõttetu. tuleb natuke ärritada, luua kriisiolukord ja kohe näed milline naine on. mida on peale hakata naisega kes ainult end õigustab? mitte midagi, nokitsegu omaette, sest meest selline nagunii ei leia, muidu siin ju ei passiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:18
Mida selle teadmisega (kas naine on huvitav või igav ja mõttetu) on hiljem võimalik peale hakata?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:22
suhtlemise ABC: "see ongi minumoodus teada saada kas naine on huvitav või igav ja mõttetu. tuleb natuke ärritada, luua kriisiolukord ja kohe näed milline naine on."
tavaline manipulaator. temaga vaidlemine on ajaraisk, senta.
tegelikkuses ta ei julge meeldivale naisele silmagi vaadata
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:23
See lihtsalt tekitas küsimuse: Mille jaoks?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:42
kasskoer, kas sa pole sellepeale tulnud,et hoopis sinuga manipuleeritakse siin? ja kui rääkida ärritumistest siis minu meelest sa siin ainus ärrituja momendil

senta, küsimus "mille jaoks?" on esitatud valele inimesele,sest inimene kes absoluutselt kõiges näeb vaid eneseõigustust ja lahmib sõnadega huupi süvenematta teiste poolt kirjutatusse ei oska kunagi vastata miks ta mida teeb,sest tegelikult ta ei tea seda ise ka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:56
senta: muidugi on, kriipsutab maha, milleks muidu. tähtis ongi selekteerida pidevalt välja neid kes on väärt suhtlemist ja kes pole. nii nagu sina selekteerid mehi kirjade järgi, nii selekteerin mida naisi nende olemuse ja seisukohtade järgi. vbl sulle tõesti tuli üllatusena, et sa oled kellelegi mõttetu (muie)

juuksur: ära hakka oma monoloogidega jälle pihta. ma ei viitsi su kommentaare mitte kunagi lugeda kui need on pikemad kui 1 rida.

BBW: loomulikult, tõesti arvasid et ma sellist vastust ei oodanud? sa kommentaarid on nagu raamatust. alguses virised ja halad, siis on sul kõik järsku kõige paremas korras ja lõpuks on sul suled puhvis ja hoopis sina juhid mängu hahahahahaaaaa

sa oled 1 miljon 5645677 naine kes seda taktikat kasutab
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 11:59
viska viis kasskoer, lugesid mind kui avatut raamatut
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:00
ja see vastus oli ka juba etteaimatav,ning ka see mida praegu kirjutan juuuuhuuuu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:00
muidugi lugesin, muud huvitavad sinus polegi. ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:07
kas tead, sinagi oled etteaimatav oma sapi pritsimisega aga nuh sa siis õnnelik inimene,kerge vaevaga oskad määrata kellegi mõttetust ja mõttekust sest kerge ju teisi kritiseerida kui ise kriitikat ei kannata
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:22
jah, kassike-koerake, ma tean, et sa ei loe neid, aga ma kirjutan ikkagi. sinu kiuste.
arvamus järgmine. kuna kasskoera meelitavad kriisiolukorrad ja pidev pinge all olek on tema jaoks ääretult intrigeeriv (loovisiksus ikkagi), kui mitte lausa eluliselt vajalik, siis ta loob juba alateadlikult endale sellised olukorrad, kus ta saab seda tunnet vahetult kogeda. nagu adrenaliinilaks vastu tema tuima perset. alles siis tuleb talle elu sisse ja samas ta teab, et ainult nii ta saabki ennast kehtestada ja seda siis alal, kus ta tunneb ennast kindlalt. saab ennast tegijaks pidada ja arvab, et veenab teisi ka selles.
tavaelus vahib ka eranditult selliseid naisi, kes kunagi tema poole ise ei vaata ja kannavad endal nii igaks juhuks nuga taskus kaasas. need talle meeldivad, aga ligi minna kardab, sest siis oleks tal ju igavam kohe - esialgne erutus oleks kadunud ja enam poleks huvitav. või selgub see, et tegelikult ta teist poolt ei huvitagi ja peetakse teda muidu igavaks, ei taheta suhelda. seega turvalisem variant on varjuda, eemalt ohata. kui naine peaks ohkamisele solvanguga vastama, siis saab sealt ka naisi solvata. kui mitte sama naist, siis teisi - tagasi tegemise jaoks.
jah, tavaline netipervert
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:24
Utha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:26
juuksur, irwwwwwwwwwwwww
mitmele mehele sa ihas oled julgenud läheneda? null? oled sa mõne mehega ihast kohtunud? null?

mis sa kaagutad, su pildidki on nagu varbavahed, jumalaeest et keegi sind ära ei tunneks või arusaaks mis pildil on
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:27
BBW: jooksid juuksuri varju jah, kahekesi ikka julgem, nüüd te alles näitate mulle irwwwwwwwwwwww
võtke veel tädisid kampa, ma nagunii nagu kalevipoeg muttide vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:29
tabasin su nõrka kohta või?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:30
apppiiiii kasskoer - GROW UP! ega sa nii maailmanaba kah pole et keegi sulle kambakat teha viitsiks....või ehk seda sa ootadki?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:35
ja sa nii kui nii juba teadsid,et ma nii kirjutan, onju
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:36
juuksur EI, inimesed kes ise pole räägitava suhtes tegijad, nende jutt on ju mõttetu. oleks sa suur sebija, siis ma võtaks su okast vbl hinge. aga sa oled niisama passija, arg, isegi seksist ei julge rääkida jne. sind ei saa kuidagi tõsiselt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:49
Kus see Kaire on nüüd, miks ta juba ei blokeeri mind
Läks vibrale uusi patareisid ostma ja pole aegagi iha lehele tulla ja vot kuri misha kasutab seda võimalust.

Kaire, kui poodi satud, osta kurki ka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 12:58
senta: muidugi on, kriipsutab maha, milleks muidu. tähtis ongi selekteerida pidevalt välja neid kes on väärt suhtlemist ja kes pole.

Kaua aastaid sina kasskoer14 siin foorumis kriipsutamas oled käinud? Erinevate kasutajakontode alt? Mida on sinul pakkuda sinu poolt maha kriipsutamata jäänud naisele?

Mõttetu, endiselt on see sõna foorumi kontekstis sinu poolt minu jaoks lahti mõtestamata.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 13:05
oh mis siin ikka sind okastega torkida ja taga ajada. sul endalgi jagub neid kuhjaga - vaata ainult endasse ja leiadki.
kuule, muidugi ma pole mingi suur sebija olnud ja tean, et veidi arg olen ka. ei olegi seda eitanud. väldingi suhteid (ka praegu) ja nendega seonduvat, aga ma ei ole kartnud seda tunnistada endale või kellelegi teisele. natuke aega tagasi sai ka kusagil kirjutatud sellest, et ma peaks regama ennast mingisse vastavate huvidega tugigruppi, kus kohtuvadki omavahel need, kes on sellised nagu mina ja kellel esineb tõrkeid suhete loomisel.
aga sinugust ahvi ma ei karda.
sinu tegevus on praegugi nii etteaimatav, et sind on igav jälgida. ma ei viitsi sinuga vaielda tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 13:23
ma olen ihas olnud kauem kui sina. huvitav lähenemine sul, ise näed endal õigus mehi väljapraakida, aga kui keegi teeb seda sinuga on korraga meelehärm suur. sa kohe ei saagi sellest teemast enam välja. ma sulle ju sügisel juba ütlesin, sa oled negatiivne inimene. aga ankeedi järgi oled ometi selle üle uhke. pohhu siis pole kui keegi su väljapraagib?

ma ei pea kellelegi midagi pakkuma, kui pakun, siis ainult valitule kellele ise tahan pakkuda. seepärast su ohkimine ongi kerjamine, mul küll savi mida sina mulle pakud või ei paku, nii lihtne see ongi.

juuksur: mis ohid siis sa oled miljon korda mulle öelnud, et sa enam ei vaidle minuga. 10 min on restart ja ...
sul pole iseloomu ega tahtejõudu, vedel viiner oled
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 13:26
tee jah mulle psühhoanalüüs nüüd ma juba hakkan sind armastama vaikselt
˅ näita rohkem ˅