jfjm, miks ükskõiksus viga on? ükskõiksus on ükskõiksus ja see väljendab midagi. järelikult on naised rahulolematud. edasi tuleks vaadata, millega.
miks peakskid naised järeleandlikud olema?
valimatult ei hakka keegi kellelegi järelandmisi tegema. see peab millegiga põhjendatud olema. lootusetuse tunne tuleb sellest, et mehed ei saa aru, miks naised neid tõrjuvad. kas siis pole neile seda selgitatud või pole nad ise kunagi selle vastu huvi tunda tahtnud. edasi jätkatakse oma rutiinset tegevust, aga see toob neid tegevuse algusesse tagasi.
seni jätkatakse, kuni aru saavad, mida naised tahavad.
ma olen seisukohal, et naiste ja meeste vajadused tuleb omavahel kokku viia ja siis hakkavad ka mingid lahendused tekkima. praegu minu arust selles probleem seisnebki, et pole seda tehtud. ei teata ka, kuidas.
naised arvavad, et mehed on labased, tuimad, ei taha neid jne ja seega pole sellistena neile meestena vastuvõetavad. meeste arvates aga on neile labasust ja mugavust etteheitvad naised omakorda nendega ülbed ja ülekohtused ning vastutasuks nendele kõrgendatud nõudmistele muututakse veelgi labasemateks, sest pole mingit lootust naistele meeldida. ja ega ei olegi, sest midagi ju meeste suhtumises ei muutu.
miks mehed ise järeleandmisi teha ei taha?
p.s- need, kes ainult labasustele orienteeritud on, on juba tegelikult teadvustanud endale olukorra lootusetuse, aga seda mitte selle pärast, et poleks naisi, vaid nad ise saavad aru sellest, et esitatud nõudmised on saavutamatud.