Foorum
2012-03-10 20:07
Mulle kui naisele tundub,et mehed on muutunud liiga mugavaks, mida vanemaks seda vähem üritatakse naist võita olgu siis eesmärgiks seks, suhted või mida iganes. Mehed kipuvad olema suht labasaed ja kui neile öeldakse "EI" siis arvatakse kohe,et ei noh mõni naine arvab endast ikka liiga palju...
Et mida teie arvate?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:15
ja miks mees peab naise pärast nahast pugema? asi pole vanuses vaid kogemuses. sebitakse ainult neid kes on tõesti seda väärt, ülejäänud naised saagu ise hakkama nagu mehedki peavad saama. labaseks muutuvad mehed siis kui nad naisi läbi hakkavad nägema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:22
nii, kuulsin siin midagi huvitavat. miska, räägi nendest läbinähtavatest naistest lähemalt. mida mehed siis näevad? miks nad labaseks muutuvad?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:24
siis kui mehelt eeldatakse rohkem kui vastu antakse. okei, selline lähenemine on meeste poolt loll, sest täiesti pointless on kulutada oma elust kasvõi sekund naisele kes pole seda väärt. aga eks kõik tahavad olla nö targad.
võtame suvalise naise, tal on meeste suhtes sada nõudmist, aga mida ta vastu pakub? mitte midagi. milleks selline naine, kellele?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:26
ma pidasin pigem silmas siinset suhtlemist kus tere asemel saadetakse labaseid kirju ja solvutakse kui selle kohta märkus tehakse

selles olen aga nõus,et mees ei peagi nahast välja pugema iga suvalise naise pärast ja ka naised peaksid enda kallal pisut rohkem vaeva nägema,mitte arvama,et kõik niisama kätte tuleb ja prints valgel hobusel iseenesest akna alla ilmub

kuid siiski, tundub nagu oleksid mehed väsinud...tahetakse kõike ja kohe...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:29
loogish kui on väsinud. ihas on 20% naisi ja 80% mehi. 19% naisi on siin koguaeg, ei suuda nad ühtegi suhet luua jne. tuleb mees ihasse, mida siit leiab? tegelikult mitte midagi, igavlevad naisi kes arvavad endast ei tea mis imet. olgem ausad, nett ongi tegelt lollidele
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:34
Põhjus ju lihtne, kui korraga üritatakse sebida mitutkümmet naist, siis ei jõua ju kõiki teretada. Pealegi ei saa siin kindel olla, kellega tegemist ja hakka siis mingi fake konto pärast vaeva nägema.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:35
jajah. alati on parem peita ennast poeriiulite vahele ja piielda eemalt kenasid naisi ning selle peale ohata kui siin „suhteid luua“. märkad vahet käitumises? ma nagu ei märganud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:35
Kõik mis liigub see kulub, kõik mis kulub see väsib. Ei midagi uut siin ilmas , seda kõike oleme me juba näinud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:37
mulle meeldib natuke mängida ka. vbl kaob huvi ära, milleks siis inimest lollitada.
äkki on tal mees ja 4 last, võiks välja uurida, aga milleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:53
ei noh jah...see muidugi ka õige,et korraga mitut naist sebida on raudselt raske ja palju sa ikka teretada jõuad...aga labasusi ja nö. ettepanekuid tahapanemise suhtes jõutakse trükkida küll ja vahel unustatakse kellele juba pakkumine tehtud oli ning saadavad topelt
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:56
Topelt ei pidavat kärisema ja kordamine olevat tarkuse ema
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:58
vanemaks saades tahaks ka peaga tööd teha... ..... kaua sa selle augu järgi ikka jooksed...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:02
et pigem kasutaks kahte kätt kui augu järel joosta w?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:04
Õigust räägid Janpoiss las nooremad songivad labidaga, vanemad ja soliidsemad jälgivad, et töö saaks tehtud ja vajadusel jagavad õpetussõnu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:23
nooremana pole kohutusi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:30
no aga kes siin kohustustest üldse räägib?
toon näite...sain toreda kirja,sai jutustaud paar päeva ja kuna ühtisid soovid (st. pikemaajaline kohustuste vaba suhe)...siis sai ka kohtutud...ma ei tea võibolla on probleem minus,aga mina nagu esimesest kohtumisest suurt midagi ei looda pigem niisama ülevaatus,kas üldse on mõtet asja edasi arendada...kuid meesterahvas võttis nõusolekut kohtumiseks automaatselt nõusolekuna kõigeks ja kui ütlesin EI siis arvati,et ma liiga valiv ning me juba nii vanad,et mis me siin ikka ninnu nännutame.....sisuliselt siis nii,et hüppa kohe iga esimesega võsavahele asjatama...labane juuuuuuu
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:36
ma ei mõelnd päris seda....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:39
tead mis sveik ütles.....
algul oli sul ju jutt, et mehed on üldse laiasad suhteid looma.... nüüd juba miskit muud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:48
Mõned naised ongi sellised (vbla mehed ka) kes tahavadki vaid ära sebimise võlu nautida. Veelkord ja veelkord jne jne jne.
Nad teevad igalepoole seksilehtedele kontosi ja siis mõnulevad selles sebimises. Nendest ei saa kuangi midagi rohkemat, kui ainult sebimine. Vbla saadakse ka korraks kokku aga see selleks korraks ka jääb. Järgmine päev vaatad, et käib jälle sebimine edasi
Teed varika ja sebid ja jälle on kõik tore.
Eile rääkisin ühe sellsiega näost näkku. Nii pidigi äge ja huvitav elu olema. Ja asi ei ole vanuses kinni. Siin on 18-50a naisi selliseid. Ei tea, mingi veider värk. Kas see on siis mingi puudus tähelepanust või mingi liblikate teema? Paljudel on püsisuhe ka olemas. Kas siis elu läheb igavaks ja vaja natsa põnevust?
Jupka sa oskad seda kommnetaarida?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:49
Ma laisaks jäänud.Kõigepealt naised vaadake ennast!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:54
mis sel välimusel viga... tundub isuäratav
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:54
Parma, see on mängu ilu, pakub adrenaliini ja annab enesekindlust, et näe.."ma olen siiski ihaldusväärne aga miitte kättesaadav"
Janpoiss, mida ütles Shveik?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:56
no kuulge mehed naised ongi ju sellised olevused kellele flirtida meeldib,vähemalt enamusele
püsisuhetes olevatel inimestel on ka erinevad põhjused miks kõrvale vahel hiilitakse ning enamasti kipuvad põhjused olema banaalselt sarnased- tähelepanu,soojuse puudus...kurb onju,aga kahjuks palju selliseid paare siin maamuna peal.

jan28 ei ole erinev jutt, ikka sama, kui otsitakse midagi lisaks olemasolevatele suhetele (igal ühel omad põhjused) siis tahaks ju ikka midagi enamat kui kuivalt saame kokku teeme ära, mehed ei vaevu isegi üritama natukenegi midagi selle heaks teha,et naine tunneks ennast naisena
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:57
eksi küsides võib saada ka vastu kõrvu, enamasti aga saab seksi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 21:57
s.....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:04
et siis vahet pole üks annab kõrvakiilu teine annab seksi?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:06
Ei ole kõik naised sellised!!!!
Ma tunnen (ei kiitle) piisavalt hirmuäratav arv naisi, kes on huvitatud seksist ja mõnusast olemisest!!

Mina nimetan neid adrenaliinisõltalsi tühikargajateks ja tuuletallajateks. Ajaviitetibinad. Kui viitsid siis kirjutad ja kui ei viitsi siis ei kirjuta. Nendel ei ole sellest sooja ega külma. Nad suhtlevad kellegi teisega täpselt samamoodi. Mehed ainult arvavad, et oi nemadon ainulaadsed. Tegelikult pole sellistel naistel sinust sooja ega külma. Ja kirjutavad veel vähemalt 10 mehega Kirjatuvid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:08
parmaleikin ka mehed on sellised
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:11
Vbla ma ei kirjuta meestega eriti.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:20
sa parma oled häbelik...?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:26
No vähemalt mulle sellised mehed ei kirjuta.
Kuigi jah üks lubas vana toomase alla tuua
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 08:59
parma-.....ja sa oleks pidanud Toomase tagasi viima.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 09:20
Oijah,neid tühikargajaid-kirjutajaid naisi on ikka üsna palju.Vahel ei viitsita vist ankeeti läbi lugeda,kus vanus kirjas.Lõpuks kui vanus teada küsimus,kas ikka seksid ka veel ?Vastan,et,mis ma muidu siin siis olesklen kui ei taha seksi...
Mõtlen vahel,et tõesti siin mehi ju kordades rohkem kui naisi.Ju siis see ongi mõnedel naistel mõtlemise tuksi keeranud.See on ka tõsi,et net on mõeldud lollidele
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 10:24
Kui nüüd sellest rääkida,kas loetakse enne kirjutamist profiili või mitte siis ega mehedki siinkohal erine, vahel tekib tunne nagu koperitakse ühte ja sama sõnumit ning saadetakse võimalikult paljudele naistele korraga....ja kui siis järsku avastavad mida tähendab BBW lühend siis imestus missugune,kuigi mul ju ilusti kirjas mis ja kuidas. ei tea mis siis meeste mõtlemise tuksi keeranud on sel juhul???
vahel on mul tunne,et ma ainuke kes profiile loeb
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 10:43
No see, et ei tutvuta profiiliga on ju vana tõde. Mõni vaatab kaks sekundit pilt ja lennutabki kirjakese teele. Pärast kisa taevani kui peab pettuma ja süüdistab seda kellele kirja saatsi, et postitas selle valele inimesele. Neid on nii palju, see peaks juba olema klassika siin iha.ee-s
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 10:54
Inimeste suutmatusest infot lugeda on ühes teises alateemas juttu ka olnud

http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=10&post=129547
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 10:55
Siin võib analoogset teemat teha miljon korda, ega ikka sellest õppust ei võeta, enam ei viitsi isegi tähelepanu sellele pöörata. See on sama hea kui peaga pikki betoonseina joosta.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:03
Tuimus = ükskõiksus
Eks paljud härrad otsivad siin lehel kiiret seksi ja seetõttu neid eriti ei huvitagi, kes või mis konto taga on... kui vana või mis huvide või soovidega. Peaasi, et natuke naise lõhna küljes oleks
Pommitatakse valimatult copy-paste kirjadega postkaste mille kasutaja parajasti online on
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:09
iha lehelt peaks siis otsima, üdini kõrvuni armumist ja hingesugulust, ning matrejaalset head äraolemist?
Mida iha lehelt otsida?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:10
Parama iha leht on seksi leht aga ega kõik siin lehel siis ühesuguse sooviga pole, siin on ju erinevaid seksuaalseid unistusi jne. seega oleks ju kasulik enne kirja saatmist ikka infile pilk peale visata, et kas inimene vastab ootsutele või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:13
Eks igaüks teab mida otsib. Aga ükskõikse ehk siis tuima ja labase pöördumise puhul on üsna kindel, et ühel mühakal mehel, mühakliku pöördumisega on üsna vähe lootust isegi aluspesus naiseihu näha saada
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:14
Eks igaüks teab mida otsib. Aga ükskõikse ehk siis tuima ja labase pöördumise puhul on üsna kindel, et ühel mühakal mehel, mühakliku pöördumisega on üsna vähe lootust isegi aluspesus naiseihu näha saada
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:15
On see oluline? Kas tõesti on see oluline, mis soovid on?
Ma ei usu. No ei usu seda.
Ka mina olen valimatult kirjutanud, sõltumata mis on profiilis kirjas. Lihtsalt tahan ja kirjutan. Ja Redlgiht usu või mitte aga se mis on profiilis kirjas ei vasta alati puhtale tõele!! Kõik oleneb hetke emotsioonist. Ma olen ka sellistega kohtunud, kes on näiteks paadunud lesbid ja ei vaata meeste poolegi, vanemate naistega kes kirjtavad, et alla 40a ära kirjuta jne jne...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:17
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:21
Ah jaa vel üks lahe tähelepanek. Näiteks naine kirjutab avalikult foorumis kaunilt ja sõnaosavalt aga postkastis on selline kiri, et tükkaega mõtled kas on ikka see naine või ei ole See on ka üks lahe fenomen millest ma au ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:55
Parma, Sa ei peagi alati aru saama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 11:59
Labasusele vastatakse reeglina labasusega
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 12:02
Tekib surnud ring. Mõlemad arvavad siis teineteisest labaselt
Kuhu jääb isikliku eeskuju näitamine? Porfessionaalsus?
Mis sest, et üks on labane, teine võiks jääda siiski stiilseks ja mittelabaseks!
Harjutage seda.
Ma saan aru, et vägivald sünnitab vägivalda aga vägivallaga ometi valvatakse rahu, selles maailmas. Paradoks?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-11 12:04
kosmoseteadus
˅ näita rohkem ˅