tubli, habe
maarika - et sina ainult normaalseid kirju meestelt saadki?
hm. siis sa oled iha.ee kontekstis eriline naine (mitte et ma sinu erilisuses kahtleksin).
tahaks kohe teada, millised siis need normaalsed ja korralikud pöördumised on, aga ei hakka siin teemas seda pulkvoodit laiali lammutama.
tahad sa ehk mulle postkasti paar vihjet selle kohta saata?
ma loeks huviga.
mina olen inimeste normaalsuse ammu kahtluse alla seadnud ja mida kauem ma siin maa peal elan, seda enam mulle tundub, et seda ei eksisteerigi. kui, siis ainult meie endi suurtes peades.
naisena sa tead ju, et sellel saidil ei ole peateemaks mitte see, kellega sina kui naine suhelda tahad, vaid see, kes sinu endale suhtlemiseks valinud on ja kuidas nad seda teevad. see oli näitlik.
eilne „naistepäeva eri“ oligi näide sellest, kuidas mehed ennast seksini rebivad.
see ei puudutanud enam tavalist kirjavahetusest. tavaliselt kirjutatakse naistele tavalisi asju.
„naistepäevaks keelekat?“, „meeldivat naistepäeva, seksime ka?“, „aga kuidas oleks naistepäeva puhul stripiga, teed mulle?“ jne jne - sisuliselt tulidki sellised pakkumised ainult.
comon...see muutus absurdiks (ja palun mitte solvuda nendel, keda see ei puuduta).
no vabandust, mehed, aga seda, mis siin eilsest hommikust peale postkastides pihta hakkas, ei saanud mina enam kuidagi normaalseks pidada. kuidas sellest lugu pidada?
kahju, et teised naised siis selliseid kirju ei saanud.
teil oleks kindlasti huvitav lugemine olnud.