Foorum
2012-02-26 14:09
kommenteerimas. Muud diagnoosi ei oska panna, kui IGA naise pildi all on ülivõrdes kommentaarid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:13
rmees. Kus näed viga laita, seal tule ja aita, ning kirjuta igale pildile oma kommentaar, nii kuidas asi tegelkult on. Kirjuta neid kohe mitu, et kõik ikka aru saaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:19
krt, mida ta irisete pidevalt nende piltide teemal. igav? pole muud teha?
las need teised kommenteerivad terviseks. kuidas see sinusse puutub, rmees?
ja kui ei meeldi, siis mine ja tee nendele teistele selgeks, kuidas peab sinu arust olema.
ma paneks sulle ka diagnoosi, aga ei tea veel, millise.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:33
Utha ütleb:"Ma panen nüüd diagnoosi ära!"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:33
Jah, paningi vastava kommentaari ja siis tulin ning tegin siin selle teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:43
maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:51
Teema algusest.... Eks ta tõesti on üks hirmus lugu kui pildi all on kenad kommentaarid Kõige kohutavam on muidugi see, et kiitma ja posiitiivseid kommentaare tuleb panna ainult teemaalgatajale meeldivatele piltidele. See, et kellelegi võib ka mõni teine pilt meeldida on kurtegu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 16:32
Kas mitte seda tõbe, mis sundis teemat tegema, ei nimetata armukadeduseks. Et kõiksugu värdjad ajavad neile naistele ligi, kes teemaalgatajale meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-28 22:26
vot see on hea pilt
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lsrn7oZ3M61r3grd2o1_500.jpg
˅ näita rohkem ˅
2012-03-28 23:02
Nätaki...ei huvita kedagi see va sisemine ilu,tahetakse ikka ilusaid pilte.
Rmees..püüa näha seda sisemist ilu nende kolepiltide taga...sule silmad..jamidaiganes...go!
Sisemine ilu on siinmail väga kuum teema.Kõigil peale minu on.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 13:26
Piltide ülivõrdes kiitmine on ilmselt üks meeleheitliku lunimise vorme. Segavat seal vaevalt on kui vast ainult see, et osadel inimestel kaob reaalsustaju ja neile tundub, et peale vagiina omamise polegi vaja midagi rohkem elus saavutada. Ma ei taha solvata kenasid, tagasihoidlikke või muidu toredaid naisi. Vaid viitan neile, kellel on käskival, keelaval, ülbel toonil sõnastatud profiilid (tavaliselt üsna koledate põhimõtteliste kirjavigadega). Kuidas küll osata neid ette ära arvata ja vältida. Vanus ei tundu alati rolli mängivat. Välimus ka mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 13:41
Mis selles imelikku kui 1 on ei meeldi. Naistel ikka veab, koorid poolpaljaks ja tähelepanu tuleb. Siin ihas palus mult pilti ja hoiatas alguses kohe, et riistapilt pole mingi pilt, võtsin õppust. No kui Sheeba teeb kokkukirjutamisvigu anname andeks, aga kas kõigi emakeel on ikka eestikeel? Teised rahvadki on pahased kui ei osata aga ei see häiri mind.
Imelik selleski kui mingi nr. uno sind pildi kommenteerimise pärast persse saadab!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 14:11
Mis mul jälle viga on?
˅ näita rohkem ˅