Foorum
2012-02-28 23:53
parma, sinu oma muidugist.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 23:56
Peale minu pauku, piksejumal võtab tropid kõrvast ja hakkab harjutama.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:01
parma, siis su elu pole kerge, naabritel lausa graafik su paugutamistest, et mitu korda jõuad. et mis järk anda ja kumb võimekam, kas sina või naabrimees.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:06
No käisin lasnamäel tüdrukul külas. Tegime värgi ära ja läksin ähkides rõdule suitsetama ja jahtuma. Koraga tuli naabrirõdule palja ülakehaga ja ähkides blond tibin. Vahtis mind imeliku näoga ja hakkas ka suitsetama. Nii me siis suitsetamise ülimalt rahulolevate nägudega. Tegime suitsud ära, tema vaatas toa poole ja mina vaatasin toa poole, ning küsisin, et tunnipärast suitsetame. Plikas arvas, et tavaika ta võtab kohvi ka kaasa. Arvake ära kas saime tunnipärast rõdudel kokku?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:08
ju sulle anti siis järk, mis võimaldas kiiremat tarbimist kui tunnike.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:11
Pärast metsikut seksi, kargas Parma rõdule käed üleval ja karjus "Juhuuu jipikajeee, MINA VÕITSIN!"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:19
Naiste ja meeste eripärad. Kui mees hakkama ei saa, siis vaikib maha ja tõmbab nosu täis. Kui naine ilma jääb, siis tige kui herilane ja närib kõikide kallal. Eks siin saidis näha ju kes ja millal ilma.
Parma, kui sa seekord nigelalt oleks esinenud või sa siis meile sellest rääkida tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:23
No miks ei räägiks? Ikka räägiks. Aga siinsel lehel nimetatakse seda "nutt ja hala", "virisemine ja mini-munniga-iduks" ja veel mingite imelike sõnadega.
Ah jaa üks moodne ütelus on veel "saa sellest ometi üle"

ps. Mul ei ole nigelaid esinemisi. Kas peaks olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:28
Nii enesekeskne kohe. Vaesed naised, arvasin, et sulle läheb see ka korda, et kellele ja kuipalju sina meeltmööda oled.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:32
Hea esinemine ongi ju meeltmööda olemine.
Kas sulle siis meeldib nigel esiltus? Või pole hästi tehtud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:33
Sinu võimekus ei tähenda veel naisele täit naudingut.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:34
Rinnakas. Proovi mõne naisega seksida, saad teada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:42
Muide ma olen saanud kirjad päevase vahega, nii mehe kui naise kontolt, copi pastega sama pakkumine.
Olen hetero ja mulle meeldivad mehed. Ka meestelt saanud teada ja tunda, mis on hea nii, et ei pea naistemaailma sukelduma.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 00:50
Mis kirjad? Mis pakkumine? Kell on vist palju?

Siis sa peaks ju teadma, et võimekas mees pakub täit rahuldust ja nigel mees ei paku mingit rahuldust. Mis siin segast on?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 01:01
Siin on ju teema ahistajatest - ei viitsi need ahistajad su kontot vaadata, pile vaadata, ankeeti ammugi lugeda, nimekirja nad ei tee kellele saatnud - lambist lasevad niikaua kui enam kirjad läbi ei lähe, sest rahvas blokib ju, siis tehakse uus kasutajakonto ja asi jätkub.
Silmi pööritasin selle peale, et selline masspostitus tuli nii mees- kui ka naiskasutajakontolt ühesuguse pakkumisega (copituna).
Tavaliselt ikka meeste ja naiste kontodelt saadetud tekst tiba erinev.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 12:52
huvitav kumb ikka võitja oli kes rõdule tuli, kas see kes esimene, või see kes viimane. Kaldun arvama, et see kes viimane
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 18:44
Aga asja kõige põnevam koht on see, et: Panin ühte seksportaali (iha ei olnud) kuulutuse, et vahetan suudluse kolme õuna vastu.
Sain tüdrukult kirja, et tema on nõus. (pilte ei olnud kummalgi) ja kokkusaades, oh imet. Seesama tüdruk
Natukeaega olime ehmunud ja järgmisena suitsetasime jällegi koos rõdupeal. Aga seekord tema rõdul
Vahe on see maailm uskumatu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-02 20:30
Minu meelest võiks suitsupakile lisada,et suitsetamine võib põhjustada juhuseksi
Ise ma enam ei suitseta.Sain selgeks ja jätsin maha.Suitsetamise muidugi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 20:01
Aga kui muidu tuttavaks ei juleta saada, siis suitsukopsikus on selleks sotsiaalne võimalus. Vaata vaid, millest ilmajäänud. Isegi palutud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 13:06
lugesin ühe teema verbaalset kaklust ,jura ,mõttetu . ma ütleks et te ahistate üksteist .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-13 13:25
ma pole kaunitar30 mõttest ihas tükkaega arusaanud. ühed samad pildid, pidev enda upitamine, ükski mees ei sobi talle. neid hoiatusi on ta ühtelugu teinud. kui suhtleb, siis kohe kukub ropendama.

ta vist läheb ihast otse pensionile irwwww
˅ näita rohkem ˅