Foorum
2012-02-27 22:21
Pada sõimab katelt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:21
Tere Aikon
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:28
Tere Sheeba ja lõpeta ahistamine
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:33
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:35
Väga õige mõte - elame sõbralikult
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:38
Aikon võiks nüüd ju teemaalgatajale kirjutada kuidas ta Sheeba´ga toime tuleb
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:41
Kas minuga on siis nii raske toime tulla? Rahumeelne ja tolerantne inimene nagu ma olen
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:48
Ootame ikka Aikoni vastuse ära, võid end kiita palju jaksad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 23:42
No nii...ma pean mainima, et Sheebaga saan ma väga hästi läbi . Põhjused, millest selline soe, südamlik...ma ütleks, et suisa seltsimehelik(naiselik) suhtumine, on järgmised:
1. Aikon pole Sheebale mitte ÜHTEGI kirja, mitte KUNAGI krjutanud
2. Sheeba pole Aikonile mitte KUNAGI, mitte ÜHTEGI vastust kirjutanud

Järeldus: Sheeba on üdini...ma ütleks et...suure varbani, tolerantne, rahumeelne INIMENE
P.S Parandan...
Sheeba on tolerantne, rahumeelne NAINE
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 01:27
Kogu selle teema võtab kokku üks tuntud laul - Naised on hullud
Ahistajate vastu aitab see kui neile mitte tähelepanu pöörata. Ahistajad on nagu liputajad, neile meeldib tähelepanu ja see kui nad saavad kedagi endastvälja ajada, kui aga neist välja ei tehta, siis kaob neil huvi. Teine võimalus on lihtsalt naerda, võimatu on ju kurjustada või solvata kedagi kes iga su sõna peale lihtsalt naerab Pealegi on naer tervisele kasulik
Ühesõnaga ärge võtke kõike mis ihas öeldakse nii südamesse, iha pole elu ja keegi ei sure kui ta topi ei saa Blokkimise teema aga võiks küll kõigil juba ammu ratesse olla jäänud.
Lisaks sa ju ise pidevalt kuulutad ja otsid tutvusi, siis on ju veidi naiivne loota et keegi ahistama ei tule
Aga sellest aknad sisse, maja põlema jne. jutust, vaata edaspidi veidi vähem actionfilme, muidu võid veel vandenõuteoreetikuks muutuda
Mis aga sellesse naiste kismasse siin puutub, siis kõigeparemini iseloomustadki seda väljend - pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 09:07
1rets, said nüüd oma vastuse ka Aikonilt. Seega,ma ei eksinud, kui eelnevalt oma arvamuse välja ütlesin
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 10:24
Otsustasin, et astun saatanliku sammu ja kirjutan Sheebale kirja
Tere Sheeba, kirjutan Sulle esimest korda Olen juba pikemat aega piielnud Sinu käharaid lokke, Sinu siredaid sääri ja vahedat mõistmist . Nüüd siis võtsin kokku oma viimase julguseraasu ja..."valan" ta sõnadesse, millesarnaseid pole minu paendlike sõrmede alt varem ilmunud .
Oo Sheeba . Sa oled röövinud minult une, oled minu sees, minu ligidal, minu maailmaruumis . Sheeba, anun Sind härdaste...Vasta minu tagasihoidlikule kirjatükile, vasta või üheainsamagi sõna...olgu see siis nii karm, kui on ...sellest sõnast sõltub kogu edasine kulgemine

Ootama jäädes, Sinu kallis Aikon
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 10:58
aikon, see on tüüpilise ahistaja kiri peaksid nüüd punastama ja häbenema.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 11:08
kas te teate, et te olete keeranud selle teema parajaks absurdiks ja naeruvääristate praegu selle sisu. saate ise sellest aru?
natuke taktitunnet paluks
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 11:16
Utha, palun vabandust, tervislik huumor on alati tervendav. Anna meile üleannetutele andeks need pisikesed ulakused.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 11:35
Utha, esitan Sulle täie tõsidusega küsimuse, ja nimelt..."Milles seisneb antud juhul, minu kirja absurdsus? Miks tekitas see kiri Sinus ....ahistustunnet ja mil moel, millise sõnastusega Sina sellisele kirjale vastaksid?"

Tänan
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 11:38
Aikon,

Ma tänan sind nii armsa kirja eest.Sellisel kombel ei ole veel tänaseni ükski mees mu tähelepanu püüdnud.

Paraku otsekohese inimesena,peanma sind kurvastama, et mu süda ja voodi ei ole enam vabad.

Kui sa lepid sõbrasuhtega, oen meeleldi sinule mõttekaaslaseks ja inimeseks, kes sind ära kuulab.

Tervitades,

Sheeba
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 11:52
Lp.Sheeba

Olen meelitatud, et minu kirjale vastasid. Ei varja, et see tekitas mõningast lootuste kokkuvarisemist, samas hindan Sinu otsekohesust ja ausust. Ühtlasi loen oma kohuseks mainida, et minu mõtetes pole kordagi tekkinud kuvandit jagada Sinuga sängi, sest et "ülemaks kui siidilinad, tuleb sõpra tunnistada"

Kaunist talveilma soovides

Aikon
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 12:15
ju ma siis olen teistmoodi, kui ma sellises ahistamises mingit huumorit ei leia.
tundus veidi kohatu nagu lollitada
arendage oma kirjavahetust postkastis nt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 12:46
Utha, see oli ahistamine läbi huumoriprisma. Palun veelkord andeks, kui kedagi selline väikene naljaga pooleks lähenemine teemale solvas. Ei olnud plaanis küll kedagi sellega solvata. Ei teemaalgatajat,ega ka teemas sõnavõtjaid. Loeme selle minu ja Aikoni vahelise näidis kirjavahetuse, kui väikeseks õppetunniks. Kuidas viisakalt ennetada võimalikku ahistamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:04
Selle näidiskirjavahetuse võiks lausa KKK lehele või pealehele üles panna Ehk leiavad sellest midagi ka need härrad kes on suutelised ainult smailist või äärmisel juhul 2 smailist koosnevaid kirju postitama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:05
Saagem ka Uthast aru must-valge maailm on niigi negatiivne
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:09
Tõepoolest, minumeelest oli see väärt näide sellesse teemasse. Näha on, et Aikoni-sugusesse ahistajasse suhtuvad naised erinevalt, kes on justkui meelitatud ja hakkab kohe südant- voodit pakkuma kuigi need on juba hõivatud ja teine pool naisi kes hakkavad pragama ja korrale manitsema, kuigi nendega ei räägitudki. Tegelikult on ilmselt mõlemad sulatatavad ja kui nüüd Aikon jätkaks siis saaksime selgeks mille peale sulab "kombluspolitsei" ja millega saaks murda juba kinni olevasse südamesse ja voodisse
jätkub...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:28
Lugedes vastukajasid nn.näidiskirjavahetusele ja "kõrgendatud" huvide teket, olen isikuliselt valmis seda epopöad jätkama, elik jätkama ahistamist võiduka lõpuni või häbiväärse kaotuseni
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:37
alustuseks peab aikonit profileerima-diagnoosima ja siis määrama ravi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:54
Sheeba on ihast välja läinud, üks korralik ahistaja nüüd helistaks talle tööjuurde või läheks majakõrvale ootama, samas senikaua võib ka Utha´t "töödelda"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 13:57
Utha rüüpas vahepeal suhkruvett ja saabus tagasi lahinguväljale
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 14:23
No nii, kuna Sheebat pole ja minul pole aimu, kus asetseb tema "komandopunkt", siis jääb hetkel üle vaid tegeleda strateegilise sõjaplaani väljatöötamisega
Samas on võimalus keskenduda teisele ahistatavale. Ma alustaksin seda aktsiooni... süvendatud sukeldumisega potensiaalse ahistatava hingeellu Põhjuseks sellele on ahistatava algselt tõrjuv hoiak Eelkõige pakub mulle huvi, millest selline jäikus, minu kui loodetava ahistaja vastu. Ilmselt peitub siin mingit laadi eelarvamus...aga kus!? Selleks, et leida "kurjuse pesa", kasutaksin ma üht tsitaati, tuntud professori huulilt..."suru mulle peale Mihhail!" Seega...VÕITLUSSE
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 14:30
Praeguseks hetkeks võib olukorra vaiksust hinnates väita, et suure tõenäosusega on Utha sinu plaanidest haisu ninna saanud ja mängib raskesti kättesaadavat- tüüpiline naiste puhul kellele meeldivad ahistajad- sega võid ja peaksidki tegutsema jõulisemalt. Samas ära unusta Sheebat, üllata teda seal kus ta seda kõige vähem ootab
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 14:51
Hmm...kus võib Sheeba mind kõige vähem oodata.... Kõige vähem, osatakse kadunud asju otsida kõige nähtavamast kohast...seega, oodata pauku miiniväljalt ei oska keegi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:00
No aga sheeba andis ju korvi aikonile kirjas? KKK et kuidas korvi anda viisakalt?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:08
Mänguilu -viisakus näeb ette, et küsida tuleb 3 x
Ära tee, ära tee, ära tee ära, tee ära, nu tee ometi ära.
Kui ei mängita siis tulem - möhakas selline ei saa millegagi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:10
Teed või kohvi?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:22
mulle palun teed pulgakommiga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:27
sa, maarika, oled ikka maiasmokk
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:32
maarika. heakene küll, teen pulgakommiga ja siis kohvi?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:34
ära siit tagamõtet otsi ,viska pulgakomm põske ja lurista teed kõrvale
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:38
Ja siin on näide kuidas tüüpiliselt korvi antakse.
Oh mu süda ja voodi on hõivatud....
Lurista teed....mul ei ole tagamõtteid...

˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:41
ma võin silma ka pilgutada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 15:50
Parma, Sa eksid...Sheeba ei andnud korvi selles mõttes, et..."tänan ei", vaid selles mõttes, et..."siin sulle korvike, mine ja kogu metsa alt maasikmarju magusaid ja siis ürita uuesti"
Korralikule naisterahvale pole sünnis meesterahva esimesele liginemiskatsele, vaimustunult JAAAAA, hüüatada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:01
akon. ....kes vabandust ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:05
Vot nii, jäta teid veel omapäi. Kohe on teil strateegiad ja plaanid valmis

Aga m a jään huviga ootama mis edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:13
No näed Aikon, vähemalt Sheeba puhul kannab ahistamine vilja aga nüüd press peale!
Ja enne ei jäta kui lõpetad hõivatud südames ja voodis või siis politseis
Jäta Utha hetkel tagaplaanile, las mõni su varikonto hoiab teda lihtsalt "soojas"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:21
Minu puhul 1rets ei ole mõtet ahistamist üldse proovida. Ma olen selle kohapealt nii paksu nahaga, et ei allu provokatsioonile. Aga paras annus head huumorit on alati teretulnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:23
AIKON! MAKSIMALNÕI PRESS!! Näe ta juba hakkab mind ahistama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 16:44
No nii, siin ta nüüd, Aikon koos pressrauaga Ei ei, ahistama ma selle sõna ja mõiste üldlevinud tähenduses, ei hakka...selline asjade käik oleks liiga primitiivne ja Sheeba sarnase ...kauni daami puhul ei töötaks Siin peab kasutama mehelikku seitsmendat meelt, elik tunnetuslikku maailma seda siis sõnast "tunded", mitte sõnast "tunnetama, käega katsuma" Siin kasukaga ja muu butafooriaga löögile ei pääse (vihje ühele teisele tegelaskujule, kes oma emagi nõus peenraha vastu vahetama )
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 17:09
oh sind pehmekest!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 17:14
Aikon,sa oled õigel teel Minu puhul chanel ja cucci suurt rolli ei mängi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 17:28
1rets, siin pole asi pehmuses, siin on asi strateegias ja taktikas Tead sellist ütlust..."kurge kirvega ei püüa"!?
Nii, materialism jääb kõrvale (vähemasti esialgu) ja rõhu asetus saab olema meelelisusel Siinkohal tuleks mängu..."kaunite kunstide ja looduslike harmooniate mõju naiselikule alateadvusele"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-28 17:45
ps. Nii mõnigi naine on siin kõva häälgea öelnud, et on ihas niisama igavusest ja meelelahutuseks. Kes natukenegi tähelepanelikum on ja lugeda oskab, see saab sellest aikoni taktikast aru ja ei hakkagi tuult väljalt püüdma
˅ näita rohkem ˅