Foorum
2012-02-25 20:50
blokid a teeb uue konto ja laseb edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 21:06
aga sa võta asja rahulikult..... kaua ta ikka viitsib....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 21:09
On võimalus lihtsalt mitte välja teha ja kirjad mauhhhh prükasse....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 21:11
ega, ma arvan kõik teevad nii ..... lihtsalt väldivad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 21:14
a mis sa siin muud teed.... saadad solvavaid kirju vastu???
katsu ikka asjast üle olla....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 21:17
pealegi vaadates su kontot ja pilte.... ila hakkab jooksma... tahaks ka ahistada aaaaga ma olen selleks liiga laisk....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 09:19
Variant, üldse ei vasta,Aga olen ise vastanud küll.Kindlasti ei hakka sõimama ja näägutama,vaatan ankeeti ja juttu ja enda ankeedis oleva teabe ja piltide järgi ei saagi mõnelt sõimajalt ja ahistajalt midagi paremat tulla.Üsna selges ja otsekoheses toonis olen selliselt vastanud,millele ei ole enam midagi vastu tulnud tavaliselt,või siis on juba leebem vastus.Ja rohkem ei ole vajagi,ise ei ole ma kuskil kedagi blokeerinud,arvan,et ei tee seda ka edaspidi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 12:34
Nii ta on Ka ebameeldivatega tuleb osata käituda.Ka tänaval vahel tülitab keegi,kuidas teda seal siis blokkida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 13:34
Kohe vastu hambaid, ilma mõtlemata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 13:58
Tuleb elada reaalses maailmas ja võtta seda siin kui ajaviidet. Nii lihtne see ongi
Ignoreerida on kõige lihtsam, delete nupp aitab ka postkastis. Milleks vaevata pead sellega. Palju toredamaid asju on mida teha.
Mõni võiks näiteks sellel mõelda, et kuidas need mehed saavad hakkama kellele end külge kleebitakse. See ka omamoodi ahistamine ju. Mitte ainult naiste probleem pole see.
"Ära kunagi suru end kellegi ellu, kes ilmselgelt sind sinna ei taha." - väike vastolu sees või mis?
Ja ei ole mõtet mind materdama joosta... Iha is not life
Elage ise ja laske seda ka teistel teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:02
Hm äkki nad on siis ajaviiteahistajad? Päriselus ei ahistagi kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 14:22
cat- väga hea ja õpetlik vastus püstitatud teemale.
parma- kahtlemata. päriselus paljudelt tuleb sõnu lihtsalt suust oodata või jätavad mulje,et tegemist tummadega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 17:23
Küll mõnel on probleemid. Milleks tüütajatest üldse välja teha. Kui see nii väga traumeerib võiks ju siin mitte olla. Milleks end üldse sellest häirida lasta. Aga ka nõus siin eelkõnelejatega, et välja mitte teha, prügikasti kiri ja elu läheb edasi.
Ja Cat'l väga hea mõttekäik ju, iha ei ole tõesti elu ja ka enda käitumist võiks aegajalt analüüsida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 17:36
Iha ei ole elu?
Mis siis see iha.ee on?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 18:26
Miks mind keegi ei ahista Tahaks ka nalja saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 19:28
jfjm, mind ei ahista ka keegi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 20:29
aga,kui sa oled selle tüütajaga suhelnud pikalt ja mingil põhjusel su huvi temavastu on kadunud siis aga hakkab ta sind solvama, mõnitama, alati leides, et sina oled nõme mitte tema ja kui sellest on vähe lööb sul kodus näiteks aknad sisse ja kui see ka ei aita paneb ta su kodu põlema .Siis on jube tore sõber jälle ise aga omades siin vb 10 t kontot laimab, klatsib, jne levitab su isiklikke andmeid ja selle kõige juures väidab, et on parim pereisa maapeal ja pidevalt upitab ennast arvamusega,et tal on kõige iolusam riist ja kõik naised tahavad teda surmani
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 20:39
Isikliku vara hävitamise vastu aitab poitsei. See,et keegi on endast siga heal arvamusel -noh aga las siis olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 20:41
Üldiselt tundub, et netis pole mõtet tutvust sõlmida ja kui on tutvus väljaspool netti sõlmitud siis on mõistlik tuttavat oma netikontodest mitte informeerida
Aga muus osas politsei ja kohtu kaudu lähenemiskeeld
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 20:49
Siin ju suur osa naisi ahistab mehi oma kirjadele mitte vastamisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 20:54
luukera,see pole ahistamine, vaid ignoreerimine
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 21:23
Üldjuhul vastan viisakalt et sorry ma pole huvitatud....saavad aru kull...inimesed pole nii halvad,ei maksa suhtuda alati eelarvamusega...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 21:28
Nii ühel kui teisel juhul on ruineeritavad lõpuks sedavõrd meeleheitel, et muud ei jää üle kui iseendale käsi külge panna!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 21:39
Ja PihuPille ja KämblaKati ei hakka kunagi ahistama!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 21:51
Ja üksluiseks ei lähe kah, sest käe vahetus on ju ka vaheldus!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 21:55
Pole seksikaid pilte pole ahistajaid ....seega ei näe nagu probleemi...

naised, kes ei talu erinevate meeste tähelepanuavaldusi siin... neil ei soovita üldse pilte üles laadida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 22:02
Tegelikult.. ongi kole kui üks härgnaine oma piltidega ja kirjadele mittevastamisega ahistab mehi ...... pisikesi ja hellakesi ingleid ....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 22:07
---------Väike lisamärkus, et täiskomplekt härjast on pull!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 23:25
Kaunitar, need ahistajad tahavad ju vaid tõestada, et oled neist madalam olevus. Kui tahad neist üle olla, siis ära lasku väitlusse. Üleolekut ei pea tõestama, seda tuleb lihtsalt olla. Kui ei taha, et tema sõna viimaseks jääks, siis kiida takka stiilis:
Sa oled lits - Ja kui olengi, mis siis?
Sa oled kole - Tore, siis pole sul ju mingit põhjust ligiajamiseks.
Löön su akna sisse - Löö kui tahad, mu kodu on vandalismi vastu kindlustatud.
Kui vastu vaidlema ei hakka, siis lõpevad tal ideed peagi otsa.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 00:44
Kaunitar30-nd, mida pillid, sul ju ahistamine käppas oma varikatega. Pole sa nii õrnuke midagi, labatseda oskad teiste ankeetidel.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 08:29
sina moor rahune maha juba eks, jäädki soga ajama ? Su pidev veinitamine ja hall suitsutoss on su aju kõvasti mõjutanud .Jama jah kui mehed on koleda näoga, kes sulle kirjutavad arvad, et ise ilus oled? Nii, kui sind kuskil jälle kirjutamas näen olen kindel,et miskit tarka v positiivset seal pole ja mul on ALATI õigus. Püüa stabiilsem olla eks ja mind sinu sõnav6tud ei huvita .Ja su rumalust hetkel tõestas kõvasti see, et sa ei ole isegi postitusi läbi lugenud ega jaga mis teema on.Kellegil on hing ikka väga haige alles ma lugesin, kus sa kedagi teist süüdistasid ja sõimasid saa üle sa pole mingi miss
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 08:38
Mis teema on siis?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 18:29
1rets, eks pead otsast hakkama näpuga järge vedama, saad teada mis teemaks oli Tavaline, et teema teisel lehel eitea enam keegi, millest jutt Käib üks materdamine.
Aga siinkohal jään ikka selle juurde, et eks ennast tule ka lähemalt vaadata. Niisama tühjast kohast asjad ei teki. Ja @ kiizukas - jutt õige ja mitte ainult siin pole probleeme... Aga eks asjaosalised teavad ise ja see ei olnud seekordseks teemaks ka
Stabiilsus ja käitumise ülevaatamine aga kuluks ära teemaalgatajale endale.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 19:06
kelle iganes varikas see piiga on sa ei pea koguaeg mu pilte vahtimas käima ja palju võimalusi olla saab,kui seda suitsust läbi läppand mutti kaitsed a see selleka,kui te aru teemast ei saa siis olege kuss paistate targema aga no jh kiizukas sellega just siin ei hiilga. V,et su mehed on koledate nägudega ja kommivad sind üsna julma jah ma arvan, et pead kontole lisama MEES, KUI SUL ON KOLE NÄGU SIIS MINUSUGUST MISSI ÄRA KOMMI ja usu see aitab
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 19:16
Ma ei saa aru, miks siin teemad ikka mingiks labaseks ärapanemiseks manduvad?

Ahistamine mingis internetiportaalis, kui see reaalsesse ellu ei jõua, on suhteliselt lihtsalt välditav - blokk ja vajadusel korduvalt. Kui väga villand saab, siis saab ju ka enda kasutaja kustutada ja uue teha.
Aga kui tutvus on arenenud pärisellu ja olnud veel ka intiimne, siis on raskem. Sellisel juhul tuleb asjad omavahel püüda selgeks rääkida ja kui see ei aita, siis politseilt-kohtult abi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 19:18
ma ka aru ei saa aga vaata on siin grupp naisi, kes näevad selles kohta kellegile midagi öelda või nn ära panna
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 19:44
Tuhat vabandust kui juhtusin eksima su kontole, kuigi ei näe põhjust miks peaksin sinna ära kaotama
Ja kaitsnud ei ole ma kedagi, julgelt võib nõus olla siin enamike kaaskribajatega. Ja ju ma ikka üht teist tean...
See mis on sinu arvamus minust, jätab mind küll sügavalt külmaks. Mine arsti juurde kui närvid läbi või lasteaeda tagasi.
Ja kõige suurem ärapanija oled ju sa ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 20:09
tüdrukud!!! tüdrukud!!!!! ei kakle...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 20:13
Kui ei soovi omale pidevalt tähelepanu ja kardad,et sind ahistatakse,siis:
1. Ära affiÅ¡eeri oma pilte
2.Hoia madalat profiili

ja sind ei ahista mitte keegi .

Paraku teemaalgataja käitumine ise kutsub kõik selle endale esile.

Selge ju, kui paned uue pildi on kohe must miljon meest kirjutamas. Kas see on ahistamine? Kui jah, siis pane linnuke lahtrisse, kes tohivad sulle kirjutada ja kes mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 20:42
Ma ei leidnud lahtrit kus oleks, et koleda näoga mehed ei või kirjutada ja lahtrit, et mehed kes kirjutavad kirja you tibi keppi teed wää ei või kirjutada jah blokid ära ja mis saab ta tuleb uue kontoga tagasi suudab kirjutada vb 3 kirja normaalselt siis ei pea kannataus vastu ja jälle sama laul.No piltidega on nii, et eks neid kes kirjutavad seda ja toda paneks ikka leidub kõigi kontodel ....paratamatus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 20:47
Jumala lihtsameelsus, sellist asja ahistamiseks pidada, kui postkast on avatud kõigile siis on see siin saidil ju loomulik,et igasugused tulevad ja kirjutavad, mis pähe tuleb. Issanda loomaaed on nii liigirohke . Mulle kirjutatakse ka igasugust jama. Ega ma veel neid siis ahistajateks e i pea
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 21:12
aga kui oled inimesega pikemalt suhelnud ja mingil põhjusel ei soovi seda tutvust enam ja ta su aknataga käima hakkab,kindlasti on siin inimesi kes onkellegiga pikemat v vähemat aega lähedasemad olnud kui kirjasõbrad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 21:32
Lase käib, vaatab ja kontrollib, kas kõik o n ok ja läheb minema. Kui ise mitte välja teha siis kaob vastaspoolel k a huvi ja rahuneb maha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 21:57
mehed võiks nati vaeva k anäha kirha kirjutamisega ei siis jää kiri niisama lihtsalt vastuseta
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:08
Ei noh, kui paarisõnaline, lihtne ja selge kiri teele lähetada ja see vastuseta jääb, siis pole kahju suur aga kui kogu oma mõttetegevus ja sõnaosavus paberile jäädvustada ja sellele vastust ei järgne , siis läheb asi kurjaks, sest et hulga aega ja seeläbi raha on raisatud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:11
Keegi ei räägigi romaani kirjutamisest aga maha ja taha võiks ikka veidi rohkem olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:13
Tahad, et rohkem maha ja taha oleks?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:14
Aikon, sellisele suure vaevaga kirjutatud kirjale vastamine paljast viisakusest jätab halastussexi tunde
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:14
Jaa jaa, tere peaks kah ütlema
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 22:19
Aga siirduge nüüd teema juurde tagasi, muidu saate "kaunitari" käest pähe
˅ näita rohkem ˅