Foorum
2012-03-23 11:23
naised kaua ma nyyd pean ootama?
tuleb yks korralik k2ts v6i mitte?
kiizukas vaata et saa liiga palju korraga ette ei v6tta
suur tykk ajab suu l6hki
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 11:26
skorpion 6ige k6ik naised ilusad kui ohtralt tarvitad v2gi jooke
samas on olemas yhe kotiga, kahe kotiga naised ning hunt koledad naised
yhe kotiga naine: t6mbad naisele koti p2he ja teed 2ra
kahe kotiga: t6mbad naisele ja endale koti p2he
hunt kole: omikul 2rgates deliiriumist avastad kellegi oma kaisust n2rid k2e otsast, et ta jumala eest yles ei 2rkaks ja jooksed nii kiiresti kui saad kuhu iganes
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 17:19
täiesti jama jutt, mõne inimese puhul ei aita kastist spirdistki, ei suuda ennast kuidagi pildituks juua, pilt ehedalt ees ja pähe ei hakka.

sa ikka eriline naljahammas habe30, mind ammu siin kasti pandud, vähemalt virtuaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 17:28
Ja üleüldse provotseerisin teema, lootsin siin oma lemmikuid leida, ok, külalised olid ja kiiruga väljendasin ennas valesti igati.
Lihtsalt üks lammas tegi varika siis just mingi x pildiga ja teine ullike ladus sadu ühtesi oma varikalt.
Ma ei põe 1-si, top pole elu , aga mõne persooni jaoks siin top elu-surma küsimus.
Samas olen üliõnnelik, et vähemalt kahele naisele lähen siin nii väga peale Üleeelminegi nv ladus Iludus mulle terve nv jälle sadu 1-si, on ikka vitsamist öödpäevad aeleda mu piltidel, aga ju siis olen nii armas talle.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 18:49
OHHHHH, TE KA EI VÄSI...................
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 18:54
Mina vähemalt olen küll väsinud, selleks käingi siin suht harva.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 20:45
nii et julge yleskutse k6igile kes on top 10 esimene kohe yhtesi laduma siis ei solvu keegi ja mingit m6tetut teemat ei algatata
kiizukas kahjju et tappa said j2rgmine raound proovi paremini
˅ näita rohkem ˅
2012-03-23 22:27
sa oled eriline provokaator, hullem veel kui mina.
vaat, kui ollakse rahuldamata ja 1-he panemine ajab ihu imelikuks ja saadakse samas ka orgasm, olen üliõnnelik, et selline liigutus mu pildil mõnele rahuldust pakkus. kibestunuid persoone niigi sitaks, aga kui saan kuidagi siin abiks olla, miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 03:54
Mingem kluppi ja hinnakem seal
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 09:31
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 10:53
lugesin siin neid postitusi uuesti ja mõtlesin endamisi, et sinus, kiizukas, on endiselt olemas tõsine tahe kellelegi midagi tõestada, aga miks, sellest ma aru ei saa.
kas sa sa oled oma eluga rahulolematu? ei saa seal ennast teostada nii nagu sooviksid?
no kuidas sellest aru saada.....sa kaevad mingi arulageda vana intriigi või arvamuse kusagilt teemast esile, siis istute oma seltskonnaga (see koosneb naistest?) arvuti ette ja asute koos suvaliste iha kasutajate vastuseid kommenteerima. nii sa teedki seda? ja siis võidutsed iga kord, kui vastaskandidaadid sõna võtavad?
tõesti, kiizukas, kas sa ise võtaksid kedagi peale seda tõsiselt?
see ei ole enam huvitav ka. see on lausigavaks muutunud, nagu vanaks kantud kuue uueks tegemine. no ei tee seda enam uueks, ei tee...
sa võid kõneleda teistele mida tahad, aga tegelikult sa põed edasi seda, mida sinust arvatakse ja kõvasti põed. või tahad sellele vastu vaielda?
kogu aeg kellegi enesehinnangus sonkides sa ennast kõrgele ei tõsta. miks sa, naine, ennast rohkem ei austa? sa oled tõsiselt oma kinnisideesse takerdunud. tee endale teene ja vabasta ennast neist. sa ei pea shokeerima ennast teiste arvamustega ega raiskama oma aega ebameeldivustega tegelemise peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 14:00
Kiizukas on täitsa pandav veel
˅ näita rohkem ˅
2012-03-24 14:13
No on ikka jubelugu se kepipuudus. Aga millele veel loota keskealisena, paarilisele või? Ah pigem ärgem tehke nalja, igaühel oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:44
!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 14:09
aga kas peakski virtuaalmaailmas, eriti seksisaidil kedagi/midagi üleliia tõsiselt võtma?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 19:52
Siin neid tõsiselt võtjaid liigagi palju.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-17 00:33
Ilus välimus on üsna erineva maailmavaatega. liigiti erinev, aborigeen, aafriklane, grusiin....
Välimust ei oskaks omadusse muuta, küll aga puhtust või nooruslikust, iseloomu, või seksuaalsust.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 12:17
Kajaho - kirjutas väga õige mõtte. Aga see ei toimi siin lehel, siin on niisama kiibitsejad ja endaarvates tohutud iludused ja tohutult võimekad. Lisada võiks veel, et mõni lehm blokeerib kommenteerimised piltidele kuigi tegemist ju meeste piltidega ja alandavaid komme pole pandud, võrreldes mõnede teistega - kel säilib õigus kõigeks ja olenemata soost.
Millest selline õhkkond ? Sest just privilegeeritud kommivad pilte dünaamiliselt või postkasti kirjutades, nautides oma ilu - kas nad nii ilusad ongi ? Kui pole pilte, pole VIP-i , piltide puhul pole ka kuju.... Seksuaalsed võivad nad ju olla aga ehk ühele või kahele ja kingituste või raha eest - samas pole see ilu hind vaid : ... tule, lasen sisse ja lase sisse
˅ näita rohkem ˅
2021-06-18 15:28
mina samuti ei võta siin midagi tõsiselt aga blokin suvaliselt ja igaks juhuks sest mine tea kuna mõne pildi lisan ja siis võidakse seda ju hindega viis hinnata ja ei jõua ju kõiki ka pärast strapiga panna seepärast kindlam ette blokkida
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 00:36
kas keegi viitsiks ellipsi sügavasisulise mõtteavalduse eesti keelde tõlkida? nii et mõte sõnadepudru seest välja ka paistaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 01:29
Sina ka blokki kui 5 sulle panna aga niksi sa satahad
˅ näita rohkem ˅
2021-08-13 11:44
asoo, tädi virussa blokkis mu sellepärast, et kartis viisi saada? no nii kõrget hinnet talle ikka raisanud ju poleks
˅ näita rohkem ˅
2021-08-13 15:24
virussa nagu sinu sõber, et sulle veel 5 andis. mina silikoonidele üle 1küll ei anna kahjuks Capike.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-13 15:49
Juhtamm Oki12 saab ka ühe.litaka vastu perset,pedele peaks meeldima
˅ näita rohkem ˅