Foorum
2012-02-29 21:58
Vaatasin ka siniseid kingi.....ok..see king on antud kontekstis liiast.Väga nõudlik king...parem,kui neid poleks..Antud pildile ei sobi...karjub vastu..kui aus olla..
Kõik muu Kiizu harjumuspärases headuses...kingad võiks "ära kaotada"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 22:37
Huumorinurgake, jõudu. Ega see mahategemine mingite mõtetute imelike piltidega neitsidelt ja pilditutelt, jookseb mul mööda külgi alla. Suht haledad olete, kui minust üle ei saa, lasteaed täiega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 23:08
Ainult vaga julged ja kompleksivabad naised julgevad kanda seda tooni kingi on minu arvamus. ja siia odavasse saiti Manolo Blahnikuid näitama ei tulekski,matside lõbuks
Suuri laevu saadab ikka kajakate kisa ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 07:27
Mis seal ikka ,puust ja punaselt siis . Ei ole keegi kiizukat seganud ,Te ise ronisite foorumisse ,OMG , mis näod kurtma. Tervelt neli lehekülge teksti mõista andmaks ,et käitute mitte kõige paremini ,kas Te olete ohmoon ,et ei saanud aru . Odavad naised ,odaval saidil ,kas olete odav kompleksivaba naine ,hotelliteenija ,eksponeerite ja kraaklete ,nagu oleks elu küsimus . Viimane pilt on ka out ,küsi vanalt naiselt ,kes on laitmatu stiilitajuga .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 09:22
maarika. Ma ei saanud midagi aru, mis sa kirjutasid. Need hääled, mis sinu peas on, neid meie ei kuule. Pane need paberile.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 10:17
naised ongi meeste jaoks arusaamatud olendid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 10:35
Minu arvates ei ole mingit õigust halvustada inimesi nende välimuse pärast ega ka muude isikuomaduste pärast ja eriti veel neid kes pilte kommenteerivad Kui ei soovi kommentaare, lihtsaim viis siin saidil olla on mitte neid üldse üles riputada. Kui aga oled seda teinud, siis ole rahul sellega, mida ülejäänud kasutajad arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 12:49
sheeba vist ütles kõik. Ilmselt sait on selline sisemise olemuse peegel ja peegeldab inimese tegelikku olemust mis reaalses elus on varjul ja jääb kas märkamatta, või hoitakse seda varjul. Saidil aga kaob enda näilise ingognito olemusena tõke eest ning avaldub inimese tegelik sisemine mina
˅ näita rohkem ˅
2012-03-01 12:52
Nii ja mida taodeldakse selle pildiajakirjaga, on siis sellel mingi seletus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-02 09:50
Kuigi pole teema, aga esimest korda olen soksiga nõus. kiizuuka sinised kingad ei sobi. Mitte, et neil häda oleks, aga sellele pildile ei sobi. Liiga tungivad esile ja haaravad endale tähelepanu ehk siis pruun või must sobiks paremini. Kindlasti polnud see etteheide kiizukale, kes minu muljet mööda igati meeldiv inimene
˅ näita rohkem ˅
2012-03-17 17:38
nu nii...ei tea kas see on nüüd asjkohane siia,aga temalt ma küsida ei sa kuna blokis mind peale seda kirja kohe ära.tahaks teada mille eest oli sellina au mida ta kirjutas.pole teda kommind ega ka hinnanud ja ehk paar korda vaadanud...

ei tea millega sellise au ära teenisin küll..aga jh mõni inimene on liiga heal arvamusel omast vist..

Autor: kiizukas

Saaja: alts70

Teema:
Saadeti: 2011-10-31 12:21:43
Loeti: 2011-10-31 12:35:20
kustuta kiri

tänan tropp.

Märgi kiri

[vasta kirjale] - [teie kirjavahetus]
˅ näita rohkem ˅
2012-03-17 17:44
vaevalt et ta sulle selle kirja niisama lambist saatis. kui millegi eest "tänati", ju sa midagi ka saatma/andma pidid. näiteks need topi-tibid, ehk siis naised kes tegelevad siin lehel ainult eputamisega, on väga tundlikud madalte hinnete suhtes piltidele ja ühemõttelistele kommentaaridele. rate.ee sündroom.
kui vaadata seda topi, siis ainult ühed ja samad näod seal figureerivadki. tahetakse lihtsalt ennast näidata, oodatakse kiimas lollidelt meestelt komplimente ja kümneid. jah, ihas on võimalik ka viimasel luual ennast printsessina tunda..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-17 17:48
ei pole ma mitte kui midagi teinud ja ei hinnanud ega komminud.mul suht suva kes seal topis on ja kuidas nad sinna satuvad.aga ega mind ei morgenda ka see...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:51
Autor:
kiizukas
Saaja:
jan28
Teema:
Saadeti: 2012-03-18 11:53:22
Loeti: 2012-03-18 15:55:08

kustuta kiri
tänan.

kuna kiizukas killis mind ära siis vastan talle lühidalt .... aga palun
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 08:40
Ohhjahh… mis ma oskan kosta… tulen mina üle mitme setme aasta siia ja ikka sama teema. Appiii
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 12:31
ooo...Kissa tuli Kas Sa seda lugu tead, et ....maakera pöörleb ja kõik mis eile oli taga, see on täna ees ja nii kestab igaveste , ka see teema siin
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:27
No igatahes edu ja jõudu Mind ajab selline pöörlemine iiveldama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:43
Kuid küsimus on endiselt õhus, kas kiizukas on endine viru l... või ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:46
Laadenibin, ja mida Sa selle teadmisega peale hakkad? ...mina olin oma eelmises elus sitasitikas no ja sõu vatt? ...kes vana asja meelde tuletab, sel silm välja
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:51
Püüdsin küll korralikult järge pidada aga seda küsimust ma küll välja ei lugenud ja arvan, et see ei peaks ju kedagi huvitama ka, kas on või mitte. Püüame nüüd ikka enda eluga hakkama saada ja mitte ronima teiste magamistuppa.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:54
Asi selles, et kunagi sai neid virus hoolega murtud ja äkki oli kiizukas ka üks nendest praegu on ta juba nii vana ja kortsus, et ei tunne äragi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 14:10
Ohh laadenibin...see vanade aegade meenutamine ei vii kuhugile, ainult mürgitab ja uuristab, Milleks peab enesega kaasa vedima endiste aegade koormat ja sildistama ...et näää, see oli kommunist ja see oli lits jne jne...No oli siis oli, elame parem tänases, sitta sest eilsest, ega seda ei muuda ja tagasi ei too
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 14:13
ega ei muuda küll, aga see maakera pöörlemine tuletab meelde aga pealeselle olid meil vist kunagi tunded ka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 14:16
Einohh, tunded on üits kena asi küll eriti, kui need on ülevad ja annavad tiivad ja puha aga ma ei arutaipa, milleks neid peab sellisel moel ja kogu kollektiivi ees lehvitama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 14:20
ehk oli kellegil veel selliseid tundeid tema vastu arutaks ja muljetaks
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 14:25
Laadenibin, aga Sina, kui rahvakirjaniku austavat nimetust kandev kultuuritegelane... Sa kirjuta Delfi veergudel sellest lugu ja tee ka üleskutse, elik pöördumine kogu eesti rahva ees ja kui oled saanud hulganiste vastukajasid, siis miksi nad kokku ja anna välja elulooraamat , see praegast suur mood ja puha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 17:14
Ja nüüd soovid saada protsenti autoritasudest et andsid idee ja ...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 12:53
Arvasin, et teema manalateele läinud, tore kui pakun pinget ja minust teematamist seinast seina.

Maarika35, millisest 4-st lehest minuga ühenduses soigud, enim mämmutad ju sina, ma ainult mõned laused välja käinud.
Seda, et sa ekspert ja laitmatu stiilitajuga õhkub ka su piltidelt, braavo. Kuigi ma maitselage, soovitaksin su näoga pildil läheneda fotokale umb. 10cm veel, siis oleks veel stiilsem. Millest pihta ei saa, sul kaks kontot ja mõlemil piltide kordus, milleks see vajalik, kummaline. Need odavad kingad viskasin aknast välja, nendega nüüd jokk.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 12:56
Aix64, kui ma oleksin sinu korduvatele kohtingutele käpa andnud, siis oleksid kingad kindlasti ju meeldinud, elu pole kahjuks must, valge.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 12:59
alts70, niisama ma lambist kellegile tropp ei ütle, kahjuks ei mäleta mis põhjuseks oli. Ei sõtku mööda x persoonide kontosi ja ei saada selliseid kirju, mul siin muudki teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 13:11
laadenibin, mind on siin igasugustes kuritegudes süüdistatud, aga viru litsini pole veel jõudnud keegi. Kas sa ront ütled kõike välja, mis sülg suhu toob. Sellist vekslit välja käia, ütleksin, sul tugev arengupeetus. Siin paljudel minuga ühenduses omamoodia agoonia, põete, kui kortsus ja mida iganes olen. Pean pettumuse valmistama, mul head issi geenid, kortse pole ei näol, ega kehal, puhake jalga.
Olen olnud piisavalt materjaalselt kindlustatud ja olen endiselt, et Virus silgata. Elasin 16-st aastat koduperenaisena ja abikaasa kindlustas lahedalt ära pere, millestki pole puudust tundnud, kasvatasin kahte poega, nii, et püüdke minu pärast vähem siin põdeda.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 14:22
onon ,pildid koledad ,äkki saan oma ühed siis kätte ,nullini peaks pingutama ,üks on ju vabsee unistus . täitsa lõpp ,mul kaks kontot ,Teil ka ,mis nüüd siis ,arusaamatu geiss . ja kes käskis kingad aknast välja visata ,hüpanud koos kingadega . mind ei huvita Teie eraelu ,tegelikult ka ,srry ,isegi mitte ei vihka .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:09
Ei saa pihta, miks nii hüsteeritsed, hingeline menstruatsioon, v mis
Ära ole nii kriitilene enda suhtes, kiitsin ju su ülihead stiilitunnetust. See kisamine kõrva meenutab mulle siin ühte teist persooni, ega ometi jälle pole varikas, v ma muutunud paranoialiseks.
Miks peaksin aknast välja hüppama, mul elus kõik läheb ülihästi, enesetapja natuur pole kindlasti, võtan elu väga positiivselt.
Kui sind mu eraelu, ega mind puudutav ei huvita, mida siis kraaksud siin vahetpidamata, hinga vahepeal. Mul täiega savi, mis tundeid sulle tekitan. Sa pole mitte keegi mulle, rahune maha.

PS. Ja pildid mis mulle peale ei lähe, neid ma passimas ei käi ja veel vähem raiskan oma kallist aega 1-de ladumisele, püüa normaalne olla, ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:22
ma politseikoer rex varikas ja tuvastan siin laipasid . sobib
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:26
Hea on vaadata naiste klatsi ja kemplemist Naiste k2ts meeldib
Vasakus nurgas kiizukas vanus 83 kaal pole oluline ja paremas nurgas maarika35 (vanus teadmata ) kesk kaalus.
Mehepoiad tehke panused Minu kontole K6ik nuts mulle teile tyhjad pihud ja ainult m6nu vaadata naiste n22klemist
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:29
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:31
M6tetu ju arutada miks keegi punkte paneb?
Kas selleks peab eriluba kysima moderaatoritelt?
Kui tahan panen 10 kui tahan panen taha Pildis on ju see mis mind erutab v6i v6lub selleks on teised kohad kus hinnatakse ilu Eesti otsib Modelli. Nii et 2rge solvuge kui saate 1 Ega elu seisma j22
V2hem vihkamist ja rohkem tolerantsi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:51
On ammu teada tõde see
jääb õde õelaks õeksele
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 15:54
habe ,mina ilma jänkusussideta ei tule välja ja siis on mul veel nõudmisi ,kindlasti kiizukal ka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 16:14
jh ega mind ka mingid X kiizuka kontod ei huvita..ja ei vaevu pead selle üle mix ta sllise kirja saatis..kui tal sellest kergem hakkas siis tore...edu talle.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 16:28
alts70, kas vanemad pole öelnud, et mehed ei nuta. lõpeta pillimine, pühi tatine nina ära ja astu kevadele vastu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 18:55
Mis te närvitsete? Käed ei tööta või?
Kahju, et näpuka märki ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 19:35
eh mina vana rahu ise siin....

ja mina ei nuta siin midagi.lihtsalt...aga ohjh..sama *kiizuke* sulle ää pilli.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 22:03
Nädala parim nali olemas hahahahahahahahaha
Aix kutsus korduvalt Kiizut kohtama
Aixuke...ära enam seda rohtu võta,lase arstil miskit tõhusamat välja kirjutada.....
God..ma saan naerust krambid...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 23:00
ja sind ei kutsu mittekeegi?
äkki peaksid ka aixile ettepaneku tegema. siis saate lõpuks teineteisele kogu tõe selle inetuses välja öelda ja võib-olla lubatakse isegi endale vastu lõugu anda. ja õigesse kohta. siin sa ei saa eriti löögile
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 12:39
sa pilditu chocolat võiksid väikse nime muutuse teha, küüslauk sobiks ideaalselt. mida sa klähvid vahetpidamata nagu põrnahaige. tee proovi vähemalt mõni mees rajalt kuidagi maha rebida, see kuival olemine mõjub sulle suht laastavalt. pilditute kisa on eriti arvestav siin, jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 12:59
naised jagavad juba teineteisele jalahoope?
see oli valus praegu. kardan, et 10 p ka ei ravi vist sellest enam terveks
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 13:07
Hea lugeda siin Teie sõnasõda Ajab ikka muigele küll,eriti kiizukase jutt Aga ilusate naiste elu pole kerge ju,
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 13:33
mis te diskuteerite teema üle kellel parem punn pildile tuli v Ega me rates pole

Inimesi on erinevaid - samamoodi arvamusi, välimusi ja olemusi - teema algataja - löö käega - las "nende" arust olla su pilt keskmine - sa ju ise peaksid ikka teadma ,et latt veidi kõrgemal on - või mis ?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 19:31
Pole olemas koledaid inimesi, vaid on vähe viina
˅ näita rohkem ˅