Foorum
2012-02-17 22:35
Muigama ajavad mehed, kes sry, aga suht koleda välimusega ja panevad punne piltidele. Kas nii mõni püüab vist tähelepane endale suunata, hmm.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 23:18
no las nad panevad neid "punne", kui tahavad. ajaviide ju ja kui pilt meeldib, mis sellest siis on. kas sind segab?
ega hindajate vahel ei saa valida eriti. ja hindamine on minu arust veel suht talutav, aga kommentaarid... siis ma paneks juba filtri ette ja seda mitte nende välimuse, vaid kommentaaride sisu pärast
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 23:33
No, kurat, nüüd ei tohi enam hinnata ja kommida kaaaa
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 23:49
jfjm, kas sulle tehti ka kitsendusi?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 00:05
Huvitav lähenemine...
Kas inimene, kellele looduse poolt pole nn.ideaalset välimust antud, ei tohigi vaadata ega oma subjektiivset hinnangut anda Mona Lisale...?
Keegi kunagi on öelnud, et... "kunst kuulub rahvale"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 00:35
teisalt ega tema väide nii väär polegi. ma ei kahtlegi selles, et siin leidub ka selliseid isikuid, kes paremate punktide panekuga ennast naise ees paremale positsioonile ubida tahavad. et mida rohkem punne, seda isasem ja saab endale rohkem lubada. vahest saab kohtingulegi. kiizukas, kas sinult on kohtumiseks luba palutud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 01:18
life is shit
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 06:47
tunnistan üles ,ma ka kole ,väga kole ,mõnda pilti olen hinnanud ,kole lugu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 19:51
ühinen maarika tunnistusega ja palun kõikidelt vabandust keda ma oma ülbuses olen hinnanud. lisaks pervo nagu ma olen teen seda ilmselt ka edaspidi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 22:03
Sa Aix ainult proovi mind hinnata , siis saad teada kõik, mis mul öelda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 00:36
aikon, seda ma tegin. kuna ei tea mis numbrid liigutaksid sinu üllast hinge, siis jagus neid algusest lõpuni. peaaegu lõpuni, sest 10 ga hindamiseks isegi sina pole piisav argument vipiks hakkama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 12:26
Aix, Sa põrguline ...mille halva nimel Sa minu kaunile larhvile selliseid...alandavaid ja ebakompetentseid hindeid ladusid ...kas oled pimedusega löödud, või on pikk ja pime talveaeg Sinu taipamisele kurnavalt mõjunud?
Igastahes mina seda nii ei jäta ja kavatsen alustada protestiaktsiooni, mille käigus luban, et..."see asi, mida Sa peos soojendad, saab sellise hinnangu, millelaadset Sa kõige halvimaski unenäos poleks oodanud"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 12:51
aikon, jah pimedus ilmselt oli see, mis heitis katva loori minu taiplikkusele. Oma protestiaktsioonidega ära päästa hunti lambakarja. Tulemused on ettearvatavad. Pärast püüa lindu väljalt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 13:00
Aix, kas Sina siis seda ei tea, et juba hallidel hundisääduste aegadel, kasutasid meite esivanemad ja nende eellased. peeruvalgust et peletada vaimupimedust ja sütitada kirgi täis hingevalgus Sestap teen Sulle ettepaneku, susata peerg pilakusse ja seeläbi nägijaks saada Mis aga puudutab hunti ja lambaid, siis on ammuteada tõsiasi..."hunt kodukandist voonakesi ei manusta"
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 14:08
no ikka hea kui keegi näitab kätte eksinud hingele selle õige suuna ja osutab sinna kust juured algusesaanud. ole sa tänatud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 14:18
Minu lugupidamine
˅ näita rohkem ˅
2012-02-20 15:20
lugupidamine ka minupoolt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 10:40
ma küll aru ei saa, mis vehet seal on, millise VÄLIMUSEGA inimene sind hindab või kommib?
iseasi, kui ta sulle tutvumiseks kirja saadab, no siis ikka vaatad välimust ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 11:43
Ja mis vahe sel on, mis välimusega kirja saatja on ?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 12:18
muidugi on vahe ,postkastis võiks ka ilusad inimesed vastu vaadata ,teemaalgata üritas viisakalt teada anda ,et trollid sebigu trollidega
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 15:08
Püha müristus milline lintÅ¡imine hakkas, appike, vabandan. Väljendasin ennast suht segaselt , mitme asjaga korraga ei tohi tegeleda. Pidasin silmas mehi, kellel ankeedid suht pervolike vajadustega täidetud ja kes jh piltidelt suhteliselt nutuses olekus nii ülevalt, kui altpoolt. Tundub lihtsalt, et piinlevad kompleksides samas ja kütavad naistele 1-si, ei räägi ainult iseendast.
Loodan, et andestate mulle mu jubeda ämbrisse astumise, kuigi vist vaevalt, aga jõudu.

Seksikat nädalavahetust!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 15:19
Ja pushup, sul vist raskekujuline peapõrutus. Vanaemaks olemine pole häbiasi ja kui ma suitsetan, siis see pole sinusuguse haraka kraaksuda, tõmba hinga ja ela oma fcing elu, ära topi kärssa teiste eraellu.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 17:16
aikon - vot kui juba tutvumiseks läheb, siis ju tahad ikka näha, kes sind sealpool ekraani võib oodata
kuigi ka pilt siin võib olla kellegi teise oma
pervolikke ankeete olen isegi imestanud, et kas tõesti sellistega püüab kedagi...
aga...nagu öeldakse, igaühe jaoks on kuskil keegi ja ilmselt see pervo laob kaardid kohe letti ja mõnele naisele see meeldibki
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 19:48
kaslane ma kohe rebin, su jutus,t mõtte rämedalt kontekstist välja.
Kas sa sulle siis meeldiks, kui avastad alles 10 a pärast, et mees on pervo? Ja on seda koguaeg olnud. Lahutus? 10a tühja?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 12:59
http://urod.ru/news/32811
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 22:42
ja sina kiisuke alias infiniti paned oma suumulgu mistahes foorumi teemal kenasti kinni nüüd...!!!kes oled sina kogu portaali valelikum inimene üleüldse siin sõna võtma...??!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 11:45
ahvatleja, no kasutajanimi ikka viimase peal , paljulubav. kurb ainult, et ei vanust, ega oma ahvatlevaid pilte ei näita, järelikult eriti kuum tegija. oma vahviraud võiksid ise sulgeda. ei maksa köhida, kui sa mind üldse ei tunne. puhka jalga.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:07
Mõtlen siin teema alguse peale... misvahet seal on kui hinnatakse.. st kes või milline hindab? Kui on kena hinne siis on see vist rohkem nagu poolehoiu avaldamine? Teine asi muidugi kui kasutaja kellel endal pole midagi esteetiliselt nauditavat välja pakkuda kukub inetuid kommentaare ja madala järguga hindeid lahmima?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:19
Senta, sellest käibki ju jutt, et ju siis kopleksid taovad kuklas, labatsetakse ja nähakse ikka päris palju vaeva, et tampida kõikidele piltidele 1-si, lasteaed. Kuigi jh enamik neist pooletoobistest varikatega, otseselt oma kontolt ei klähvita ja ei näidata, kui madalalaubaline ollakse. Alles siin mürasid ühe naise kaks varikat mu kontol, ühe on ta blokkinud, teine veel elutseb ihas. Missioon täidetud, enam polegi kedagi kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:25
Huvitav juhus. Väidate, et piltide hindamine on hindaja intellikentsuse test? Sõltumata pildist, kui paneb alla 5 on juhmakas ja mida väiksem number, seda lollim?

Siin saab süüdistada iha.ee meeskonda, kes on üldsegi need väiksemad hinded valikusse pannud. Mida nad ahvatlevad inimesi siin halvale teele.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:30
kiizukas,sa oled tugev ja nendest üle.
ainult nõrgad käituvad ja väljendavad end 1-si lahmides. kas see on nende kurbus,kadedus,kibestunud olek? see jääb nendega ja käib nendega kaasas.kurb, kuid tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:30
kiizukas,sa oled tugev ja nendest üle.
ainult nõrgad käituvad ja väljendavad end 1-si lahmides. kas see on nende kurbus,kadedus,kibestunud olek? see jääb nendega ja käib nendega kaasas.kurb, kuid tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 15:49
Paraku ilu on vaataja silmades..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 16:14
Risto18-st, tänan.

SeeKeegi, kui mul mingi ankeet ja pildid on vastunäidustatud, ma ei ela seal ööd päevad läbi, suht haige teema, miks ennast Å¡okeerida vastumeelsete piltidega ja aega raisata.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 16:35
Ilmselt on see teatavat sorti vaimne onanism millele, võimalik, er kaasneb ka fõõsiline ja sell annab rahulduse neile?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 16:52
Tegelikult on ju kõik need netisuhtlused üks suur vaimne onamine ja seda kuni reaalse kohtinguni.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 18:00
Õige jutt.
On siin piisavalt neid,kes ei lähe mitte kunagi reaalsele kohtingule,seal ta pole enam keegi aga siin on kõva tegija.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 23:19
aru ma ei saa, mis teema nende hindamistega. mulle võite vabalt ühtesid laduda. kurvastuseks pean kül lisama, et ega ma ei viitsi küll vaadata mis ja kes mind illega hinnanud on eriti
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 00:02
aru ei saa minagi, kui jutt koju ei jõudnud, miks vaevad oma pead. mõte oli selles, et persoon raiskab sitaks aega, et tinutada kõigile piltidele 1-si. miks raisata oma kallist aega sellisele debiilsusele, kõnni mööda, kui ei meeldi pildid. ja seda räägingi, mul savi need hinded, ei tseki mida keegi pannud, aga kui vahel viskan pilgu peale kes mind vaadanud, esimeseks viskab kahjuks hindajate rida ette.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 00:18
Ex see ju paraku ammu väljakujunenud kurioosum et eestlase rahvustoit on teine eestlane mis ju puhas krapp....kui ei maitse sulitage välja kadedus Kiisu,mis muud....inimloomus on juba kord selline....no ei saa ju kiita ometi,teised vaatavad veel et on imelik...enamasti kõik pahas tujus,tigedad,rahuldamata .... Nii kui head tuju ja rõõmu näitad kohe veidrik.....nagu inglise vanasõna :
Et ainult loll on hommikuti heas tujus sest päev oma raskustega on alles ees
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 00:30
Kurb vaadata kibestunuid inimesi, Chic, su jutt jummalast õige . Tegelikult sellistele eluheidikutele , ei oska neid teisiti nimetada, peab kaasa tundma. Neil vist hirm, et leidsid selle, keda vajad ja nemad jopakad on tühjade pihkudega.
Mina isiklikult tunnen rõõmu, kui tuttavatel hästi läheb, aga kahjuks on meie keskel mädapaiseid, kes kadestavad teiste kordaminekuid, kahju sellistest küürakatest.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 09:51
nojah ,aru ma ei saa miks on vaja kõiki hulludeks ,küürakateks või milleks iganes sõimata . vaatasin ka offlines proua pildid ära ,no ma kole ju . kusjuures arvestades et pushup teeb pildid kodus ja mitte hotellis ,siis minu sümpaatia talle ,srry .kas nüüd lüüakse küürakas risti we.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 10:01
Mitmed rõhutavad, et pööra hindamsiele tähelepanu aga ometi on sellest suisa teema tehtud? Niisama tahate mahalakalt sellest arutada?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-27 10:05
äkki tuleks maa peale tagasi ,teised ka elavad siin ,miskid beetad ,gammad ja ypsilonid . profiili eraldi lahter ,alfa ,vaatamiseks peab omama kahte VIP staatust
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 16:32
maarika35, mul vist juhtmed hetkel kokku jooksnud, kuidagi ei saa pihta, miks ennast nii materdad. Kas madal enesehinnang, v ootad kiitmist, kui ilus oled, sakid siin järjepidevalt kui kole oled, ole siis, keda kotib. Pihta ma pole sulle pannud, et peaksid endale tuhka pähe raputama, mulle läheb endiselt peale vastassugupool. Kui rääkisin küürakatest, ei pidanud silmas puuetega inimesi, vaid hingelt kööbakaid. Vb oled ise pilvedel, ma suht kindlalt kahe jalaga endiselt maapeal. Ja mis see sinu asi on, kus pildid tehtud, hotellis, v keldris mul, rahune maha.

Ja muideks Pushup meeldib minule ka väga, keegi teine veel, aga hetkel nime ei nimeta. Välimuselt pole nad väga sarnased, aga jutt küll suht ühesugune. Üldse pushup meeldib mulle vist ihas kõige rohkem, kena, aval naeratus, pruntis põsed, näha kohe, et ei suitseta nagu mina. Kehast, mis siin nüüd ikka keerutada, naiselik, tugev, vägev.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 16:56
No kuulge, isegi punaseks torvatud huuled raagivad kompleksist, ega ma vist nii kena olegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 19:16
WHO THE CARES Rate ajastust võiks siinsed kasutajad olla juba ammu väljakasvanud
Keda huvitab mis punne keegi paneb. Ei tohiks ju elu ja surma küsimus olla kui keegi 1 paneb või kui topi ei saa
Mis kollidesse puutub, siis mind ka häirivad kui vaalad või ahvideplaneedi missid pidevalt pinda käivad, äkki teeks nii et ihas võivad käia ainult ilusad-rikkad-osavad

(me at nüüd kõigile yhtesid laduma )
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 21:31
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 21:37
˅ näita rohkem ˅
2012-02-29 21:46
kiizukas , Te pole just teravam pliiats karbis ja need sinised kingad näevad päris odavad välja ,nii et 1 , . mis ,nüüd pool lehekülge sõimu ,las käia
˅ näita rohkem ˅