Foorum
2012-02-17 19:11
Miks vahivad mehed teiste meeste munni pilte?
Kas terve Eesti on pederillosid täis w?
kui nii edasi läheb,siis tuleb järelikult konto kinni panna
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:12
jah, pane kinni. või pane till tagasi sinna, kuhu ta kuulub ehk siis korja siit oma pildid ja keegi enam ei vaata!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 19:28
Äkki nad võrdlevad, kas on suurem või väiksem....kujutan ette, et vanasti sai sellist võrdlust ühissaunas teha
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 20:32
Viwka, ega mehed siis saunas tillid kikkis ringi käinud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 21:07
jonnibe- ei usu,et nad vaatavad?
võib olla sa kujutad seda lihtsalt endale
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 21:16
vabandan juba ette, sest olen ka vahest huvipärast kaenud, kes kurat selle munni sinna pand on..... õnneks ma läbi lillede ei näe
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 21:34
Ma lihtsalt ei saa aru, mis paneb inimest oma munni pilti kuhugi üles laadima?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 21:38
Eeee...kui aus olla, siis ilusaid ja tõesti vaatamist väärt pilte nokudest on vähe, enamik on suht hägused kvaliteedilt ning suht äbariku olemisega ja hoolitsemata riistad mis mees kuskil peldikus salaja pildistanud oma fotokaga on. Tegelt ajab oksele rohkem kui et tahaks neid mõnuga vaadata. Nendin fakte , et kahjuks on ka naiste piltide seas pilte tussudest mis kohe kuidagi ei tõmba vaatama. Paarid on kõige tegijamad ning neis piltides on ikkagi mingi mõte ja ilu olemas kuigi neid ka ei ole just meeletult palju. Aga no see ju minu arvamus seega .... teemaalgatajal oleks siin natuke materjali mida seedida, et mis pilt munnust panna, kas ilus või lame ja nõme !!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 00:08
Usu mind paljud mehed ei vahi meelega teisi mehi
Kui hindad mõnd neidu ja pole määranud kas mehi naisi või paare, siis võib vahest automaatselt järgmiseks mõne mehe pildi ette visata, ning jääb jälg et teine mees vaatas
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 00:14
Huvitav et naiste puhul sellist tähelepanekut pole kuulda, ei näe küll et naised vinguksid et teised naised neid vaatlevad No vaatavad teid mehed, siis vaatavad, kah asi, tundke parem headmeelt-ju siis on mida vaadata ja võrrelda
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 00:33
Seni kuni asi piirdub meeste puhul ainult vaatamisega, pole ma vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 10:50
äkki paneks siis kohe täisinfo munnist profiili ,naistel ka lihtsam sorteerida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 11:26
Teemaalgataja ankeedi vaadatavus kasvas tänu sellele teemale hüppeliselt. Nüüd tuleb vaid oodata, millal ta tuleb sponsorluse teemaga välja
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 11:33
Kas te tõesti arvate, et kõik inimesed on ühesugused, ühesuguse maitsega, soovidega jne.? Või arvate, et ainult teie maitse on õige, aga teised kõik mingid .... ? Kunagi tegin siinsete naiste seas küsitluse, mida nad tahaksid meeste piltidel näha, need kes vastasid, ütlesid eranditult mehe riista lähedalt ja suurelt, ju siis sellepärast neid ongi nii palju. Osa naisi tahavad jälle fantaseerida, seega võib riist olla ka nn. puhkeasendis jne. Seega, keegi meist ei ole maailmanaba ja suhtuge teistesse tolerantselt.
Mis aga puutub teemasse, et mehed vaatavad mehi, siis arvan ka, et kui pole määranud kastikeses, kelle pilte soovid näha, siis kui hindad näiteks nase pilti, viskab järgmiseks ette mehe oma, kuna mehed hindavad aktiivsemalt naisi, siis satuvadki meestele järgmiseks mehe pilt ette ja jääb mulje, et vaid mehed vaatavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 12:42
Lisaks Naturisti öeldule ja teemaalgatajale.
Kuna ise pildistan, siis aegajalt jälgin, kuis piltidel läheb. Ühel mehel võib olla ühtemoodi hea kvaliteediga pildid nii kehast eraldi, tillist eraldi või siis till ja keha koosluses ühel pildil. Tähelepanu vahekord kommidel on umbes järgmine: ainult till 20, tilliga keha 10 ja ainult keha 1.
Muidugi need püksid rebadel koledas kempsunurgas tillipunnitavad mehed piltidel on omaette klass ja nende piltide austaja on teine omasugune.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 15:48
maarika35: Enamus tutvuda-soovijaid leiavad et kindel viis tähelepanu pälvimiseks on oma riista mõõdud kohe välja tuua, kel on 20cm, kel suisa 25cm jne, vb osad naised valivadki selle kriteeriumi järgi, mulle on oluline siiski üldfüüsiline vorm.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 16:02
ma vaatan veel üldpikkust ja kaalu ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 16:07
Kõige tähtsam on treenitus, alla selle ei vaatagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 16:14
mis trenni tegijad eriti erutavad ,äkki ongi mõte sees
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 19:09
kas taskupiljard ka spordialla kuulub
˅ näita rohkem ˅
2012-02-19 19:16
aga teemaalgatajale, et siis ise ei vaata nn m i pilte, pigem vahest vaatan, et kes mingi ankeedi või pildi taga on. vaatamise põhjused erinevad, ehk kes mingi huvitava pilditaga on, või siis mingi koleda, kes see lahe tegelane on või siis kes se kuradi tropp on. Samad põhjused ka naiste ankeetide vaatamised. Mind ei häiri, kes mind vaatab ja isegi enamaasti ma seda ei tea.
millest teemaalgatajal sellised mured, pähe tuleb esiteks, et tahetakse teatada, et ka nemad teda vaatavad või siis kutse enda pilte vaatama. või siis homofoobia, mis enamasti on latentne homoseksualism
˅ näita rohkem ˅