Foorum
2012-02-12 23:17
Suht kummaline - ühel päeval palub abi, järgmisel päeval on konto ise blokeerinud ja palub uuelt kontolt abi. Mõte läheb vägisi vanadele maksmata võlgadele. Ehk olen ise paranoiline, uus ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:34
Igatahes....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:43
Oi ma kottisin seda tegelaskuju ükskord igavusest. Nuias teine raha(summat täpselt ei mäleta), lubas mõne päeva pärast tagastada, kui kohe ära kannan. No ma siis rääkisin, et kui häda niiiiiiiiiii tõsine, siis tulen kohale ja ulatan käest-kätte. No see talle kuidagi ei sobinud!!!!!! Et laps niiiiiiiiii haige ja isegi ukse peale ei saa tulla. Siis ütlesin, et kuulaks huviga telefonis, kas üldse on naine?!?!?!? -------ka see ei sobinud!!!!
------Ainsana sobis talle, et kohe raha üle kannaks. -------tundub ju usaldusväärne
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:52
minu arust ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 00:52
Minult samuti nende m6lema kasutaja alt lapse jaoks 40e palunud. Ma ikka soovitasin lapse isalt elatusraha välja n6uda,ja andsin muidu hüva nõu. Palusin ka telf et kui helistan ,ka last ikka taustal kuulda tahan jne. Laps magavat.. Olin n6us raha kandma...kui teeme kirjaliku lepingu..sain s6imata,et mida ma p6en väikse summa pärast,ja p6hi repliik et ma pole 6ige eesti mees järelikult. Peale lepingu mainimist sain bloki. .. M6nus jälgi taoliste tegevust,et mis tarkuse järgm. Kirjutab..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 07:31
Keegi küsis nõu ,mis teha . Kui keegi ,, tungivalt nõuab,, 40 eur ,see jura ,saada pikalt .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 11:02
On ka minult küsinud, aga küsimiseks see jäigi.
Kindel on ju see, et võõras küsija maksab 110% tagasi. Ja muidugi ega tola loll pole, neid ilaseid onaniste siin ilmselt jagub, kes selliseid lubadusi usuvad.

Saadeti: 2012-01-30 16:39:39
Loeti: 2012-01-30 16:40:03
kustuta kiri

Tere kas saaksite mind aidata 35 euroga,võimalik tagastada reeedel.oleksin väga tänulik teile.kui saate siis vastake kirjale
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 11:05
olen ka sellise palvekirja kunagi saanud Usutlesin samuti paar korda ja pärast seda ta kadus. Sain lihtsalt tõestust, et tegemist järjekordse petturiga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 15:49
On ka mulle see sama tädike rahalunimise palveid teinud, kusjuures mõlema kontoga Ning nüüd avastasin olen tema poolt millegipärast blokitud, huvitav kas solvus et ei vastanud ta palvetele

Aga parim kogemus ühelt teiselt saidilt sarnaste kasutajatega:
"Mulle saatis umbes sellise teksti: "Haigele lapsele vaja rohte osta, anna 35€ laenu, palgapäeval maksan tagasi."
Mina küsisin viisakalt: "Milliseid rohtusid su lapsuke võtab?"
Tema: "Lapsel on astma ja et see pole naljaasi."
Mina: "Ma ei olegi nalja teinud. Mu laps peab iga päev tablette neelama ja ma tean une pealt nende rohtude nimesid. Tahtsingi lihtsalt teada, mis rohtusid su laps võtab."

Rohkem ta mulle ei vastanud..."
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 13:10
Ka minu postkasti on nende kontodelt kirju tulnud,summa enamuses sama ja teema ka,kui julgesin arvata,et ühel kasutajal kaks kontot,siis väitis et teine on õe konto,küsisin,et kas kaksikud,ei vastatud,selge suli.Kui pakud abi sullis ja tahad ikka abivajajat näha ,siis on blokk garanteeritud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 13:17
Hetk tagasi saabus uus kiri juba tuttavate piltidega ja rahapalvega kontolt roos 1977
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 16:17
sama jutt - peale ettepanekut, et lähme poodi ma ostan mida vaja sain blokeeringu - kusjuures / olin siiralt valmis aitama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 16:37
Lisan ühe nimistusse juurde: roos1977
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 17:04
Peaks vist n6ustajaks neile hakkama..50% sissetulekust ja,.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 17:15
aga miks mulle keegi ei kirjuta?? miks ainult mehed saavad selliseid kirju. diskrimineerimine
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 17:40
Tee varikonto mehe nimele ja saad ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 18:21
.....soovitab üks tark teisele ja lähevad üksikuid saari avastama,asustama vikerkaareliste lipukestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 00:04
sellised sarikerjused ei teeni suht essugi. esiteks, ükski kiimas pihkur, kes ei näe kantud rahast tagasiulatuvat seksivärki, ei kanna naguinii lampi kellegile raha. pihkurit ei huvita lapse rohud, mähkmed ja söögiraha. pihkuri eesmärk on omal pauk lahti saada ja selle eest on ta nõus ka sponsi välja käima. lisaks! raha mida kerjatakse laenuks, on kirves, millega saab laenaja läbi õiguskaitse organite sulle pähe kopsata. kui ongi soov/huvi pihkurit "lüpsta", siis minuarust on kerjamine selleks väga tulutu viis.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 00:42
Ah, et selline teoreem kohe- tegelikult teemakaaslased sul ei soovinudki pihkureid lüpsta. Tõmba hinge
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 08:23
Selle asemel, et mõni võõrkeel ära õppida või arvutiprogramm selgeks teha ja seeläbi töökoht saada, viidetakse oma aega internetis kerjates ja "pihkureid lüpstes". Hale.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 18:33
eks minagi nendekäest sarnaseid abipalveid saanud ja kui midagi küsid, siis kiire blokk. Üks neist vist paariks päevaks laenu ja teine pakkus seksi vastu. Jama sellised petturid. Teoreetiliselt on tõesti selliseid inimesi, kes ka päriselt seda abi vajaksid ja oleks ka inimesi, kes seda annaks, tahtmatta vastu ei midagi. Sellistel juhtudel võetakse kõikki nagu petiseid.
Muide on ka selliseid, kes ise abi pakkunud. Minule on nimelt pakutud. Üks naisterahvas siit saidilt kunagi, kelle nime ei mainiks aga vanematele olijatele kindlasti tuttav. Ma olin temaga aastaid suhelnud ja mitte kordagi näinud. Ma ise mõtlesin, et kule mida sa oled valmis tegema. Kordagi pole näinud ja ilmselt ka kunagi ei näe, kuna ei minul pole tahtmist norra minna ja temal norrast eestisse tulla. Sain küll ise hakkama, aga teoretiliselt oleks ta seda teinud
˅ näita rohkem ˅