Foorum
2012-02-11 16:51
Minu meelest peaksite enne kohtumist ikka selgeks tegema mõlema poole ootused. See kui kuskil kohvikus algab papi teema on väga jama ja minu meelest rikub see siis ära mõlema tuju. Enne tehakse selgeks tingimused ja siis kohtutakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 17:57
Arvan end teadvat,kuidas naised siin valivad.Kui keegi kirjutab neile kirja,siis klikivad ankeeti ja kui see sisaldab lauset"ei otsi sponsorit,ei taha ka ise olla"siis läheb kiri prügikasti.Ma olen olnud aja jooksul päris paljude naiskasutajatega kirjavahetuses.Neil lihtsalt on konto,otseselt ei otsita midagi.Kui peaks miskit väga head pakutama,siis ka kohtutakse.Hea ei ole seks,see peaks ikka mingi nänn olema.
Reaalis..endast rääkides...ma võin mehega 10 aastat kohtamas käia,kui mees mulle miskit ilusat nänni ei kingi,siis seksiks ei lähe.Jäädakse sõpradeks.Miks mitte,meessoost sõbrad on palju ägedamad,kui naissoost sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 18:05
terasmees, terasmees1, plekkaju jne. sul ei tuleks pähe? no ega sinna sapeuru sisse midagi rohkem ei mahu küll.
showd oled sa nillinud kordi, ja mitte ainult minu msnist. lisaks oled sa promonod ühe konto alt oma teist kontot jne. rääkimata foorumis mitme kontoga kirjutamisest ja enda haipimisest selleläbi.
kuulutuste % ongi selline. iga 1e sponsi otsija peale on mees-naist 5-6 sponsi pakkujat. kui see tölplaste punt oma raha kõik naine-meest laiali jagaks, jätkuks igale naisele piisavalt, et ei peaks enam kuulutama.
sul plekkpõmmpea ei ole lihtsalt raha vist. ilmselt oled miski töötu jobu kes niisama ontsi lööb kodus..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 19:07
lisaks veel vaatan alati üle ,kes teda kommenteerinud on ja keda ta kommenteerib ja kuidas
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 00:03
cocho. Ma annan sulle helkuri, kas siis seksime?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 15:18
Helkur on 2012/2013 hooaja supertrend Tänan vihje eest...isegi Anna Wintour ei tea seda veel
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:25
Ma pole Annale helkurit andnud kah veel.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:28
parma, seda ikka tead kes Wintour on?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:29
Peaksin teadma? Kas sul siis ei ole selliseid tutvusi, kelle nime sa ei tea aga seks on hea?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:36
parmaleikin, tahad sa väita et oled maailmakuulsast moekeisrinnast üle käinud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:42
Puss. Eks proovi sa mõnele naisele öelda, et ta ei tea moest midagi!!!
Kõik naised on moekeisrinnad!!! (kuigi nad seda tegelikult ei ole)
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:43
Choco.. Statistika pärineb sise-tundest,ei viitsinud näpuga numbreid taga ajada,ja arvutada. Noh,ega muidugi saagi siin kõigi naiste sisse näha. AGA ei usu seda raha küsimist..k6igi poolt..pole selline mulje jäänud.ja ka nänn on nüüd kingitus v6i raha? Ega ju mehedki kingist āra Å«tleks.ning arvan veel,et paljud naised s6lvuks kui hakkan kohvikus talle raha pakkuma,v6i sellest juttu tegema.. Sest siin tegelikult ka palju heal järjel oleuaid naisi,ja ei kujuta ette et temaga rahast vestelda,kui siis mingi investeeringuga seoses.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 18:47
Üldiselt olen aga postitusega 2012-02-11 11:31:51 nõus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:16
Romaa...sellega ma nõustun,et siin saidil on mitmeid heal materiaalsel järjel olevaid naisi....aga..nad otsivad noort,musklis mängukanni.Enamus meeskasutajaist ei mahu sellesse kategooriasse....
Muide,mat heal järjel olevaid naisi on siin rohkem,kui mat heal järjel olevaid mehi.Naised otsivad pigem anonüümselt mängukanni.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:17
choco. Defineeri: materjaalselt heal järjel.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:22
Naise puhul...kena maja või luksuskorter(kohtumiseks pigem hotellisviit),väga hea auto,võimalus pakkuda mängukannile kõhutäis elitaarses restoranis.Vastu soovitakse maskuliinset seksi.Supervormis keha,.kivikõva ja suuremat sorti riistvara jne.
Trikk on selles,et mat heal järjel ilusad naised saavad seda kõike ilma kulutamata
Need naised,kes kulutavad ei ole just kõige atraktiivsemad..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:28
Päh. Kena maja või luksuskorter
Jama värk. Ma ikka mõtlesin, et OMA maja, OMA auto, OMA luksus korter kohtumisteks ja siis OMA rahaeest ostab ka mängukannile kõhutäie. Mul on küll kõik vähemalt OMA
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:32
Ma mõtlesingi OMA.OMA sissetulek,OMA maja või luksuskorter,OMA auto jne...
Sõltub naisest....minul on need OMAD kõik olemas,aga mest kinni maksma ei hakka.Pole vajadust.Mu telefon ajab kohtingukutsetest üle...mul on lisaks eelpoolmainitule ka veel välimus ja reputatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:41
Kui on OMA, siis kes selle eest maksab?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:49
Ülalpidamise eest maksan mina.Kes need on kinkinud?Sel pole ju tähtsust
Ütleme nii,et minu puhul garanteerib mu poja isa oma ainukesele lapsele väga heal järjel elamise.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:53
choco mis me sinust räägime. Me rääkisime heal järjel olevatest naistest, kes musklis mehi sebivad ja neid ka saavad.
Selline definitsiooni järgi "hea materjaalne järg" on ju enamustel inimestel olemas.

Aga sinust. Kui see lapse isa autoalla jääb? Siis on tuuga-tuuga jah See pole mingi "hea järg".
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 21:56
Minul on oma sissetulekud,ca 4 eesti keskmist kuus.Nälga päris ei jää...kitsaks läheb muidugi...Chaneli kostüümi võib ära unustada..
Mu poeg on pärija ja nelja aasta pärast vallutab ilmselt rikaste topi Eestis.Ta saab siis 14 ja saab õiguse kõigele oma rahale.Ta isa ei ole eestlane. Vähemalt midagi olen elus õigesti teinud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:01
Isa ei ole Eestlane? Ah ma ei hakka isiklikult sind solvama. Venekeeles on sellkohta üks hea sõna.

Poisil tuleb pubekas peale, laristab camtydruku peale raha ära. Varsti ulub siin ihas nutulaulu.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:05
Demi mulle on jäänud mulje, et su poeg on tunduvalt vanem
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:08
Ta ei tee seda.Ma olen teda hästi kasvatanud.Ta liigub jalgpalli profilepingu suunas.Oma vanuseklassi Eesti meister.
Ta pärib oma vanaisa raha,ta isa on juba 2003-ndast aastast ratastoolis.Rohkem pärijaid ei tule,füüsiliselt võimatu.See autoõnnetus muutis selle mehe iseloomu võimatuks,vastasel korral oleksime kokku jäänud.
Ma ei taha seda teemat avalikult arutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:19
choco. Ega me ei peagi sinust rääkima. Ise hakkasid endast vatrama.
Räägiti ju heal materjalsel järjel olevatest naistest. Sinust ei räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:25
Jep.Räägime parem Sheebast ...saapad pildil on ~50 euri hinnaklass....mina tean saabastest kõike
Räägime Chic`ist...elab teine Indias ja reisib kõikjal maailmas...
Minul ka 70% maailmast läbi käidud,aga mitte OMA raha eest.Ma olen kõik saanud oma välimusega.Suurt midagi mõistusega...saatuse iroonia ehk hüva leili Kohati arvan endal mõistust enam olevat kui välimust....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:29
Demi, aga ikkagi, alles sa rääkisid, et lapse isa pidi kõva elumees olema ja plaanisid temaga teist last saada.
Mälu paistab sul vilets olema
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:34
Chocolat, nii palju sa siis teadki saabastest aga jäägu sulle sinu arvamus

Kahjuks pole hinnalipikut alles, et see sulle saata. Ma nimelt ei vaata hindasid eriti vaid seda mis mulle meeldib. Sellepärast ma isegi ei mäleta millise raha ma nende ostmiseks kulutasin. Aga see mille sina välja käisid ei ole kohe kindlasti tõene, kui mitte rohkem siis pool pane kohe kindlasti juurde.

Ma panen suuremat rõhku neile kehakatetele, mis tavalise riietuse alt reeglina välja ei paista. ja sellist pesu vaevalt et sina kannad mida mina.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:34
Eile vaatsin kuulsustest filmi. Peale hea väljanägemise pole neil midagi. Kupliall on tühjus. Mida sellise eluga peale hakata?
Ah ma ei viitsi jurada. Mina saan oma mõistuse eest 1300 euri palka ja peale tundaega mõtlemist ma midagi tegema ei pea. Jama on selles, et ka 60neselt saan samapalju või natuke rohkem aga ilu raugeb Vahel kiiremini kui mõistus
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:40
Sheeba...hind pole oluline,bränd on põhiline Sa peaks seda ju teadma
Jotimees...ta ongi elumees....ta ei jäta mitte ühtegi pidu vahele,vaatamata oma puudest.Kõik naised tahavad.Aga raharong on juba läinud....
Mina teenin oma mõistusega ~3000 euri kuus,aga Chaneli kostüüm maksab 5000.Saad isegi aru,et ei jätku..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:43
Ah choco ära aja udu. 3000 euri. Kes see loll seda usub.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:45
Igatahes viie viimase aasta tippdisainerite kollektsioonist need ei ole.Ma tean neid kollektsioone une pealt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:48
Mis teha..Soome koristaja teenib samapalju.Minu vabandus on,et olen naine ja ei peagi rohkem teenima.See on mu firma kasum,mida võtan välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 22:54
Ma räägin ju pidevalt,et naistel ei jätku raha.Selle sissetuleku juures...Balenciaga kott maksab~4000 euri,Chaneli kostüüm~5000,Lanvini ehted~1000.Chopard sõrmused~3000...hinnad on sellised...keegi midagi tasuta ei anna.
Auto maksab 100000 euri...kuidas vaesel naisel peaks raha olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:00
Firma läheb pankrotti, majandus langeb krahh jne jne jne.
Mida sa siis oma olematute tedmistega peale hakkad? Vana ja kole ja pole midagi. vut-vut soome koristajaks
Sebid sealt ühe "põdra" ära ja ..........
Eh kah elu või midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:04
Minuga ei juhtu midagi...veel neli aastat kannatust mu teeneid vajatakse jätkuvalt...ja siis pensionile.
Mu poja lubas mulle ehitada nii suure maja nagu Buckinghami palee...ta teeb seda,sest ta armastab mind.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:05
Poja satub noore demi otsa ja jääb kõigest ilma
Ring on sulgunud

Tänaseks aitab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:10
Ära unusta,et tal on EMA ma likvideerin noored Demid Õigemini juhatan kätte nende positsiooni.Parim oleks muidugi rikka mehe tütar.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:17
Ah üritad teha sama, mida investeerimispankuri ema olla sinuga teinud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:18
Sinnani on veel 2a aega aga arvan et tegelikult 9a. Juhul kui ülikooli läheb. Aga ma ei usu seda, ta on juba kodust sellise mudeli kaasa saanud ja põrutab täie rauaga demi otsa, nii mis mühiseb. Või siis lepib vaalaga. Kui hästi läheb, siis rikka vaalaga.
Kohutav tulevik, on ju.
Mul on üks tuttav tüdruk, kellel EMA valib meest ja teeb seda juba hmm viimased 37 aastat aga mida pole seda pole. Tüdruku ainuke võimalus on, et kui EMA otsad annab, siis ehk saab mehele kah võibolla.
Teed oma pojakesele samasuguse emakaru teene?

Aga teema on siiski midagi muud, millest siin räägime. Ma ei mäleta enam teema algust
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:26
Tark poiss saab aru, et ükski naine pole teda väärt ja hakkab pedeks. Siis hea emmega koos moeasju arutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:28
Tead..mehed valivad kas ema koopia või vastandi...Ma olen kind of popular mom...ma arvan,et valib minu koopia.Vähemalt praegu meeldivad talle saledad brünetid.Minusuguse vastu pole mul miskit.Meil on ühine hobi-Chanel Parem,kui ta oleks rikka mehe tütar,aga kui ka pole pole hullu.Naisel ei pea raha olema.Kui ta on väga ilus,siis pole raha vaja.Mul tulevad ilusad lapselapsed.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 23:30
Minu investeerimispankuri ema oli 70-ndate naisrevolutsiooni ohver.Ta mees poos end seepärast üles.Teised ajad...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 09:40
Miks peaks kena naine poisile TASUTA keppi andma?? Las maksab ja annab nänni. Tehakse laps ja poiss maksab terve elu naisele pappi
Ema koopia Lahe on ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 09:44
Parma, mul on kuidagi värskelt meeles, kuidas caribian väga effektselt alles üsna hiljuti ihast lahkus, selgitades, et on leidnud oma ellu selle õige mehe

Ei lähe kuudki mööda, kui ta juba jälle tagasi, ei tea, kas mehe pangaarvel oli alla 10 miljoni euri
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 09:53
sheeba. Mul jällegi vastupidine arvamus, et need kes mehe/naise on leidnud jõuavad varem või hiljem iha'sse
VAhel ma mõtlen, et peaks oma telef nr andma õnnepaleesse, et noh aega ja kirjutamist vähendada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 10:05
et miks tasuta seks ei tule arvesse. ma pakun paar varianti:
a) arvan, et see tuleb arusaamast, et tasuta saadud või saadaolevatel asjadel pole väärtust ja siis samastatakse ennest sellega. annad tasuta (st vastuteenet saamata) kellelegi midagi, siis su väärtus isikuna kahaneb. kes aga tahaks endale väärtusetut? enda ja teiste vahele vahe tegemine.
b) raha kasutamine ettekäändena, sel viisil üritatakse endast mehi (kas siis kõiki või ainult endale sobimatuid) eemale peletada. tehakse meestel vahet.

see ei ole minu isiklik arvamus kellegi tegevuse kohta, vaid paar mõtet, mis mul sellega seoses tekkinud on.
loll pea on hommikuti vahel eriti ergas
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 10:18
Teema algusse tagasi tulles... reaalsed kohtumised ->Kontserdikülastus Estonias ja operett sama maja teisel poolel... Seega tervelt 2 reaalset kohtumist paari viisaka härraga.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-13 10:43
senta- väga hea
kui inimene otsib positiivsust siis ta selle ka leiab.
endalgi mitmed kohtumised siinsest keskkonnast nii meeste kui naistega.ja need kohtumised pole jäänud ühekordseteks.
˅ näita rohkem ˅