Foorum
2012-02-07 12:02
Siin foorumis, ühes teises rubriigis on vastav teemaalgatus olemas, aga vastused sellele lähevad peaküsimusest kas mööda või on teema lihtsalt niisama jututoaks muudetud.
Et on siin keegi ka omale normaalse nais-, meespartneri leidnud? Normaalse all ma mõtlen siis seda, et tegemist pole sponsorlussuhtega, kus üks osapooltest seda rahaeest teeb.
Vaadates siin neid kaebuste horde ja litsiks sõimamisi, siis kahtlen et neid "üksteiseleidmisi" on siin ääretult vähe.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:36
1 on
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:46
camtydruk, tee üks postitants parem
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 15:33
ma tean kahte
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 15:36
Mina tean rohkem kui kahte
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 15:50
Oleneb millisel eesmärgil keegi jahti peab. camtydruk tee endale lõpuks ilus eesti nimega konto , korrektsed pildid stseeniga a la mina pargipingil .riided jäta ka kindlasti selga . Kui just lollusi suust välja ei aja ,peaksid saama viisaka suhtumise osaliseks .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 16:02
Oi, mina olen siit paljudega kohtunud ja pettunud pole kelleski.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 17:54
endiselt 0
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 18:16
pildid pargipinkidest ei ole siin lehel küll populaarsed. mida rohkem on piltidel näha, seda enam sulle kirjutatakse ja ettepanekuid tehakse. enamus ettepanekuid muidugi sisaldavad ka eurosid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:02
camtydruk sul ikka üks ja see sama joru, mõtle vahepeal midagi muud ka välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:03
ega indias kastisüsteem ilmaasjata ole ,ikka selleks ,et selge oleks ,kellega tegu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:23
On seal kastides kah igasuguseid inimesi ja ega läänemaailma aristokraadid midagi targemad pole. Tegelikult on aadli tiitel ainuke varandus, mida ei saa mahajuua. Võtab rikka naise ja joob edasi. Oleks Demil raha, siis ta kindlasti ei jahuks siin pankuritest ja suurärimeestest, vaid hoopis parunitest ja krahvidest
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:42
Ma pidasin silmas kasvatust ja käitumist ,lastetuba
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:45
aga mis puutub nendesse kaeblejatesse, siis üks mu doktori kraadiga psühholoogit tundev tuttav arvas selle kohta nii, et isikutel, kellel on eluline mure, ei tule eales pähe seda siia kurtma tulla. nii et veidi nagu pseudoprobleem.
ma kaldun arvama, et nad ei otsigi siit endale kedagi konkreetset ja pole kunagi otsinudki. kas siis ei saa seda teha, kuna endal on naised kodus või pole leidunud sellist naist, kes neid oma koju pikemalt laseks. neile meeldibki eemalt ekraani kraapida ja striptiisitare vaadata ning kuskil urgastes prostituutidega kohtuda. kas kohtutakse või mitte, seda keegi ei tea, aga nendega on nad oma elu sidunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:56
Mis need päris muredega, siis tihuvad öösiti vaikselt patja nutta või?
Ma olen suutnud siiani kolm psüholoogi nutma ajada Minuarust on nad nii nunnud tegelt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 20:02
Utha, too sinu doktor õppis psühholoogiat programmi alusel, mis pärineb ajast, kui esimised indigolapsed alles lasteaias käisid. Nüüd on need lapsed suureks kasvanud ja nende ettearvamatut käitumist, pole veel piisavalt uuritud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 20:40
mustkaru, kas sul on midagi hingel? räägi kohe ära, ehk hakkab kergem..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 20:50
no mina olen siin kahega kohtunud ja ühega sija maani kohtun
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 22:28
Ma pole suurem asi kohtuja, liiga tagasihoidlik iseloom ja madal enesehinnang vist. Aga need, kellega olen kokku saanud, küll sponsorit ei otsi. Ma muidugi teadsin juba enne kohtumist, et ei otsi. Ja nemad teadsid, et ega ma paku ka.
Tõsi, ma ei saa eid päris partneriteks nimetada ka, sest ega ma suurem asi külgelööja ka ole. Platooniline kohtumine ei lähe vist päris arvesse?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 01:02
Aga võistled siis väljaspool arvestust!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:07
parma - eh, ei. asi pole selles ja ma ei tahaks ka praegu siin algatada vaidlust teemal, millal on kellegi mure oluline ja millal mitte, sest kellegi jaoks on ka need kaotused, millest siin nt hoiatuste all kirjutatase (on olemas teatud kontingent seal hoiatuste rubriigis ja teistes teemades), suured, aga ta kirjutas sellest võrdevalt ja arvas, et need ja teised teemad oleksid paljude puhul olemata, kui nad paar asja oma elus teistmoodi teeks, aga nad ei tee, sest kes seda ei teaks, et mugavam on midagi saada ja kedagi teist muuta kui endaga tegeleda.
need pole olmemured või on? kui jah, siis oleks teine asi ja ma oleks selle koha pealt vait,
aga need siin on enda mugavusest tingitud mured. kellelgi pole teha midagi või pole tahetud end harida. osaliselt ongi sellised ju sotsiaalselt saamatud, arad, kompleksides jne. ei nad saa suheldud ega tea, mida nad tahavad, aga milline enesehinnang...
sealt tuleb nagu kaheaastase suust ainult „ma tahan“ ja kui pettuvad, siis enam ei tea, mida endaga peale hakata ja kuhu minna.
pidev paanika. on ju või pole nii?
tegelikult ju nutavad paljud suured mehed siin raha taga või siis peavad nutuga tunnistama endale, et ei olegi seda seksi nii vabalt saada, nagu neile tundus või siis ei ole seda nii suurtes kogustes kui tahetakse ja ega tegelikult ei ole siin neid naisi ka (nende arvates ei ole), kellega seksida tahaks ja neid petatakse jne jne...
mis sellest, et neil polegi raha ega haridust, et nad ei suuda seksida (kas pole enam tervist või ei taha teada, kuidas seda tehakse) ega naist saada ja petavad ise kedagi kolmandat või neljandat, aga neil peab olema.

nii et kui keegi minu arvamust teada tahab, siis need prostituute ja teisi naisi kiruvad- kiunuvad mehed ei kuulu just selliste murede alla, mida nt üks doktori kraadiga haritud inimene eraldi teemana lahkama tahaks asuda. osa saadetaks siit arstikabinetti uuringutele, teistele saaks juba praegu diagnoosi panna jne. see, kes saab aru, et tal on probleem, on asunud juba sellega tegelema või tegeleb abi otsimisega, mitte ei kuuluta sellest siin teistele, et tal vist on ka probleem ja kas keegi teab sellest midagi jne.
ei taha kedagi muretsema panna, aga haritumad inmesed vaatavad asjadele nii
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:13
utha kas tõesti lõhemalt kuidagi ei saa???
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:14
ok, see doktori kraad oli veidi ebaoluline selle asja juures, aga sisuliselt olen ma temaga samal arvamusel. või tahab keegi vaielda?
tegelikult ta pole kunagi eriti tahtnud siia teemadesse vaadata ega nende sisu teada, aga ta teab sellest minu vahendusel veidi, mitte et ma pidevalt sel teemal temaga seletaks, aga elutark mees. suhtleme temaga siin vahel ja ma kutsun teda omavahel issiks, sest tal on pidevalt mure minuga
parma, kuidas sul oma psühholoogidega läheb? ma olen ka kuus paar korda selle mehe pool „juttu ajamas“, aga me räägime teistest asjadest muidu hea tuttav
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:17
Utkakene, ei saa. sul peabki ora pidevalt p...sses olema, muidu kaob tunne (tead, mis see on?) ära.
muide, miks sa terasmehe konto alt ei tahtnud seda kirjutada? miks sa selline plika oled?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:30
aitan hädalisi
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 11:42
kas sa loed Terry Pratchett´it, laadenbin?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 12:04
ei loe, lihtsalt vedeleb laual.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 12:08
nagu aksessuaar? mu eks oli tema sarja andunud lugeja. ta otseselt ei tsiteerinud tema raamatuid, aga teadis. selle pärast küsisingi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 13:30
Utha,minu arvates see mida seal hoiatuste rubriigis kurdetakse on üks pisike osa inimesi,kellega midagi paha on juhtunud.Paljud mehed ei tule üldse kurtma kui neid on tillist tõmmatud või oma kogu varanduse litside peale ära kulutanud ja nii ka naiste puhul kui mehed on üle sõitnud ja raha maksmata jätnud või muudki.
Need,kes halvustavad neid,kes probleeme kurdavad on ise võib-olla kõige suuremad petised või vargaplikad.Loed vahel ja kuuled jälle lauset,et lollidel tulebki raha ära võtta.Millega see inimene ennast õigustab kui nii räägib,kas ta on siis ise ülbik või tahab tähtsustada ennast üle,et no näete,minuga ei juhtu ju midagi,ilgun igapäev foorumis edasi ja olen tark edasi.Sellised on tavaliselt grupp kindlaid foorumisolijaid,kes nii kirjutavad.Nendega,kes midagi ei tee,muidugi ei juhtu midagi,saades rahulduse ainult sellest,et foorumis päevad otsa pläägutada Kui hakkate ikka aktiivselt elama,eks neil ole ka rohkem muresid ja kurtmisi.Vaatan,et mõni kasutaja juba siin neli aastat sees olnud aga,miks ta pole siis kedagi leidnud siit peale "targa"jutu.Mul pole kavas tünga saajaid kaitsta vaid igaühele tuleb anda võrdne õigus sõna võtta,olgu see teema,milline tahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 13:41
elmar - ongi ju teatud % ainult. kui palju neid kirjutajadi siin ikka on.
ma arvan, et just neid pidaski camtydruk oma teemaga silmas.
milles probleem? kas sa tundsid puudutatuna või mis sind ärritab praegu? ja muide ma ei tuginenud siin ainult enda arvamusele. see on peaaegu eksperdi arvamus, mitte minu oma. ta kirjutaks selle palju paremini lahti kui mina
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 13:51
ja milline kasutaja siin neli aastat on olnud? camtydruk või? ta vist ei otsigi kedagi endale. ta teeb teisi asju, omad kliendid
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 14:03
Iha.ee on sellise teenuse pakkujatele tasuta reklaami nurk Ja on ju vana tõde, et negatiivne reklaam on alati parem kui positiivne. Mehed, kes on teadupärast riskialtid olevused lähevad sellise odava võtte peale kergesti õnge. Ja mis seal siis on. Laseb kolm, neli mehikest selle pisikese summaga üle ja kohe jälle nädalate pikkune tasuta reklaam olemas. Isegi ei pea kuulutama. Paarile vennikesele teeb show ära ja saab ka positiivsust natuke juurde. Inimloomusele omane mõttekäik, et ega minuga seda ei juhtu, mis teistega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 14:19
foorum ei ole mingiks reklaamiks. seda foorumit vaatab/kasutab ehk 1% iha kasutajaist, kui sedagi. petta saanud leiavad foorumi alles peale petta saamist üles. teevad oma nuttu täis postituse ja kaovad taas igaveseks.
aga see selleks. see teema ei lähe kohtumistega kokku. kokkusaamised lepitakse ju ikka kas postkastis või telefonis kokku, mitte foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 14:29
Camtydruk, vaata, kui palju on foorumi lugejaid. See ületab kordi selles sõnavõtjate arvu Kui juba iseseisvat äri alustada, siis on mõistlik ikka eelnevalt endale ka turundus ja marketing selgeks teha siis on edu ja õitseng ärile tagatud. Või sa pole selle peale tulnud? Aga noh eks peab tõdema, et algaja õnn
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 16:22
Ikka on leidnud Ka kõige kõrgema nõudmisega võib leida soovitu, iseasi kui püsivaks need seksi-suhtlused jäävad aga endal siin tutvused mis kestnud juba kolm aastat ja teisega saab kohe aastake täis, mõlemiga kohtume aeg-ajalt, nii kuidas ajaliselt klapitatud saame, eks see raske ole-kui olen mina vaba, on nendel tegemist ja kui nemad koheselt kohtuda sooviksid, olen jälle mina muude asjadega hõivatud aga kuidagi ikka hakkama saame
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 16:31
Samaaegselt kaks fb-d, PushUp?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 16:44
Just.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 19:03
mulle meeldiks ikkagi number üks olla ,mitte number seitse või kaheksa . ja seda ainult ühe mehe elus . ma ju ka eelmisest sajandist ,vanamoodne .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 22:14
Mis on teine või kolmas? Inimene on kas monogaamses suhtes ja välistab polügaamia või on polügaam ja erinevad suhted täidavad erinevat funktsiooni. Monogaami jaoks on ilmselt piin olla kellegagi suhtes ja samal ajal teada, et tema partneril on veel keegi. Polügaamil ei tohiks sellist probleemi tekkida, sest tal endal on ka veel keegi.
Puhtaid monogaame (kogu elu vaid ühe partneriga) on tegelikult vähe, enamus eestlasi kipuvad olema sarimonogaamid (üks suhe korraga, aga see-eest suhted vahetuvad, mõnel lausa iga aasta või tihedaminigi).

Huvitav, kui palju ihas neid on, kel samaaegselt mitu seksuaalsuhet käimas?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 19:15
Haļloo,,cam. Sina ju oled tegelikult see 1% koos oma koleegidega,kes vaid raha eest sahmivad..enamus ikka norm. Mehed ,naised kes suhtluseks raha ei vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 19:15
Haļloo,,cam. Sina ju oled tegelikult see 1% koos oma koleegidega,kes vaid raha eest sahmivad..enamus ikka norm. Mehed ,naised kes suhtluseks raha ei vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 19:48
romaa, kui ma nüüd kuulutusi mees-naist ja naine-meest vaatan, siis ma võin julgelt väita, et kas sa oled loll, ei oska lugeda või ei suhtle sa siin kellegiga. 80% meeste kuulutusest sisaldavad summasid. 20-30% naiste kuulutustes sisaldavad kerjamist/teenuste pakkumist. millise kokkuvõttena sa 1% said? statistiliselt on raha pakkuvaid mehi kordades ja kordades rohkem. seega see kivi mida oma aiast tahad minu aeda visata põrkab sulle tugevasti tagasi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 20:52
kle camtydruk, õpi arvutama! 80% naiste kuulutusi (kui mitte rohkem) on kas kerjamise või rahalunimise kuulutused.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 11:13
kuule plkekkaju, vaata nüüd kui palju mehi kuulutab ja palju on kuulutavaid naisi.
iga viie mehe kuulutuse kohta 1 naise kuulutus. ehk siis 100a mehe kohta 20 naist. võtame sealt maha veel need naised, kes kuulutuste rubriiki lihtsalt peaveteemalisi lauseid ja loosungeid postitavad, saame ehk 100 mehe kohta 15 naist.
ja kui me nüüd liidame sellel 100le mehele veel mehed, kes salaja postkastides jahtimas käivad, siis saame juba julgelt 150 meest.
statistiliselt julgen pakkuda, et 150e siinse kiimas mehe kohta ehk jaguks 15 naist, kellest 3-4 lasevad ka veel üle ja ülejäänud ei pruugi kohalegi ilmuda
tänu sellele on ka palju show huvilisi mehi siin, kuna reaalselt midagi kätte ei saada, lepitakse selle virtuaalsegagi. sinagi plekkaju1 oled mul msnis tilulilutamas käinud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 11:31
Reaalseid kohtumisi ? No jah ma küll olen oma infos maininud, et ma pole eriline tasuta lõunate jagaja aga siit ihast olen ma leidnud paar tuttavat, kellega ma kohtun ja suhtlen. Ei mingit seksi ega midagi ... ja ei küsi mina selle eest raha ega nemad seksi. Täitsa ok...minu meelest , küll aga nendime fakti suur osa siinseid kirjutab , et tahavad seksi. No selge ..... loomulikult seks on siin lehel ju see mille pärast ollakse aga ... kas tõesti peab siis kirja saaja pakkuma kohta, pakkuma lusikaga putru suhu, pakkuma lutipudelist kohvi, pesema ja vannitama ning veel seksi ka andma ? No kuulge ... kui kohtumine eeldab seda, et kirja saatja esitab oma nõudmised aga pole sõnagi juttu sellest mida ta peale oma nõudmiste on suuteline pakkuma, siis nagu kaob isu teha seksivärki ja siis on siin kari vingujaid, et see kellele kiri saadeti on ülbe ja lits ning nõuab raha. Kus kurat on see loogika, et lugupeetud mees nõuab aga ise arvab, et siis temal nagu polegi panust vaja anda ? Enamik eeldavad, et andku aga neile koht, nemad aga tulevad till õieli ja siis teine rahuldagu teda ning suur võimas meesolevus ei suuda pärast nagu tänangi öelda a la. , et tore oli, toitsid mind lusikast, jootsid mind lutipudelist , majutasid, pesid ning veel rahuldas ka suurt isandat !!! Kus on see normaalsuse piir ? Mis hea eest peaks naine siis tahtma üldse kohtuda või kes iganes ega siis need sekskohtumised peaks olema mõlema poolse panusega ja ma ei saa aru mida te aina vingute et püappi küsitakse, loomulikult hakatakse küsima raha kui muud pole ju oodata sellest nn. suurest ja võitmatust isasest....jääbki ainult võimalus, et davai pritsi pappi ja siis saad ! Kui lugupeetud mehed saavad aru, et ka nendel on vaja midagi kohtumise heaks liigutada, siis ma olen kindel, et siin ihas on varsti palju neid kes ei soovi su raha ega midagi ... kas ei ole nii ? Hea küll ma saan aru, et võib-olla on mul natuke keerulisem see asi aga samas ikka dendents on selle poole, et kaovad härrasmehed ja ilmuvad millegi pärast matsid kes aga noks püsti nõuavad keppi ja kui ta käest küsida, et mida sa siis peale seksi veel suudad õhtu mööda saatmiseks välja pakkuda , siis vahib sulle lolli näoga otsa ja küsib, et mis siis veel peaks olema ... no tere hommikust . Tekib küsimus, et kas mõtlev ajupoolkera on kadunud ? Mida aeg edasi seda enam ma veendun, et siin lehel on paarid need kes on mõtlevad ja näevad asju nagu peab ning oskavad leida endale sekspartnereid aga no muus osas ? Seega siit ei annagi leida endale sekspartnereid kellega tahaks teha ja kes teeks tuju rõõmsaks ilma, et ma peaks raha tahtma. Nagu ütlesin, olen leidnud paar head tuttavat siit kellega ma suhtlen aktiivselt ning kunagi ma ei räägi nendega sellest, et seksime vaid asjatame nii-sama elulisi asju aga siit ma pole veel leidnud sekspartnerit kellelt mul ei tekikski tahtmist vastuteenet küsida kuna lihtsalt inimene ise käitub nagu mühakas ja ei vaevu ilusa õhtu nimel vaeva nägema....ma ei näe põhjust siis ka selleks, et miks ma ei peaks küsima raha või vastuteenet !!!! Kõik on kinni suhtlemises, mina olen ülbe, ennast-täis ja loll kes on paha kuna ütleb isastele halvasti aga küll selleks ka siis põhjus on...vaadake ennast ka mitte ainult ärge näidake teistele näpuga ja ärge sõimake siin raha küsijaid litsideks ega ma ei tea kelleks, hakake kohtumiste nimel vaeva nägema ja uskuge mind varsti leiate siit naisi kes ei mõtle teie rahale sest te suudate pakkuda midagi enamat kui raha .... nii mina ülebe , pahatahtlik ja ennasttäis C lõpetasin alandava kirja ja kõik süüdistused võite nüüd saata postkasti mulle või võite siin mind nüüd sõimata kuna ma julgesin öelda halvasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 12:01
täiesti õige suhtumine
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 12:07
kle camtydruk, mul ei tuleks pähegi su mõttetut liputamist vaadata. Sa oled ikka eriline lambapea. Ja jutt oli enne kuulutuste %-st, mitte nende arvust. Loe oma eelnevat teksti va jahupea
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 16:09
Cam..pigem seekord oled sina rumala)mitte jumala) rollis.kust lugesid,et ma kuulutuste % pakkusin.pidasin silmas ikka kogu iha naiskonda. Ja nendest olete oma koleegidega 1% ehk olematu kübe.te lihtsalt jääte rohkem silma tänu reklaamile.reaalselt ühed samad sponsi otsijad,kasutajanimi vaheldub.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 16:14
Romaa..kust selline statistika?Mina pakuks küll tunduvalt suuremat %.
Ei maksa arvestada ainult neid,kes kuulutavad ja neid,kelle kontol on sponsiinfo olemas.
Kõik naised tahavad raha.Naised on ehk nõus kohtuma tasuta mõne eriti sileda poisiga(treenitud keha,suur riistvara jne),aga teistel pole lootustki.Kui nad pakuvad naisele kirjas mingi summa välja,siis ehk saavad.
Kohtumisele kuhugi kohvikusse võivada isegi jõuda ja siis hakkab naine ikkagi vaikselt raha küsima.Kui seda ei saa,siis see kohtumine seal kohvikus lõpebki.Naistel on üpris sarnane loogika.
Kui on valida,kas minna kohtuma mehega,kes pakub lisaks seksile ka mingit nänni või siis mehega,kes ei paku,siis naine valib esimese variandi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 16:33
Kui ma kutsuks naise kohvikusse ja seal poole tassi pealt hakkaks tulema vihjeid rahale, siis oleks üpris hämmingus küll. endamisi peaks aru, et mida ma siin nüüd teen, tööintervjuud või... ning tõepoolest, kohtumine selle kohvikuskäimisega lõpeks küll tõesti.
˅ näita rohkem ˅