Foorum
1
2
2012-02-06 17:41
Ega kõik päevad pole vennad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 18:23
Täitsa võimalik, ilma tutvumata seksida.
3a kestis kui-näeme-siis-kepime suhe, ilma nimesid teadmata. Ma ei tea siiani tema nime ja usun, et tema minuoma ka mitte.
Alati ei seksinud ka. Vahel tsillisime niisama jalutada, romantikat ja maailmasoojenemiseset rääkida.
Ma ei teagi, kas ta tal oli mees/või naine üldsegi või mitte. Meid see ei huvitanud ja sellest ei rääkinud. Igatahes ta kolis välismaale ära. Aegajalt käib Eestis, siis seksime ja muliseme ja läheb jällegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 19:12
Mina arvan, et ei pea alati tutvuma. tahtsid seksi ja saidki, milleks veel tutvuda? Tutvutakse siis, kui antud objekti vastu on tekkinud inimlik huvi. Kui seda pole, eesmärgiks on vaid seks, siis ma küll ei näe põhjust tutvumisega vaeva näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 19:14
defineerige: tutvumine=
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 19:59
Tuttavaks saamine ehk tutvumine. Tuttav on inimene keda sa tead, kellega oled suhelnud(seks on ka suhtlemine), kellest sul on olemas mingi info. See ei pea olema nimi või amet, piisab ka sellest, kui tead, et temaga on mõnus seksida. Üks juhuslik keppimine võib olla tundmatuga, järgmine kord temaga on juba inimesega, keda sa tunned. Mitte põhjalikult, aga ikkagi tunned.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:09
Lõbuasutuses võib olla ei teki, lähed sisse ajad oma asjad jonksu, raputad tilli ja kaabut ning teed minekut. Igapäevaselt oled sponsor või mitte, aga korduval seksimisel tutvus tekkib tahes tahtmata.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:15
Püsiklient tunneb klienditeenendajat
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:30
Müüjal on poes rinnas nimesilt seleks otstarbeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:37
Eks ta ole, et siin on paljuski defineerimise küsimus.
Kus kohast lõpeb lihtsalt teadmine ja algab tundmine?!?!?!? ----Teadmine, et teda kutsutakse Mariks ei ole ilmselt veel tundmine.
Kui tõesti ei räägita tööst, perest, ei nimesid........... ------väga omamoodi, kuid kaldub sinna teadmise poole mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:54
Kui sul on püsi seksipartner, kellest tead ainult telefoni numbrit, siis tunned teda ikka paremini kui näiteks mõnda töökaaslast, kellest tead nii täis nime, haridust ja perekonnaseisu, aga suhelnud olete vaid tööteemadel.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:58
Kui ma üldse seksin, siis ainult tuttavaga, millisest allikas tutvus pärit pole oluline, aga tuttavaks saamiseks tuleb oi oi kui palju kokku saada ja võimalusel seksida. Kuna aga aega pole, töö võtab kõik oma, siis pole ka selliseid ei tuttavaid ega tundmatuid kellega seksida. Niisama tutvuse sobituseks ehk neti kaudu möla(reeglina möla ei aja ) või keele kõrvaajamiseks on aga aega küll ja küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 11:38
kui teema alguse juurde tagasi tulla, siis ma ei saa aru, kas see puudutab ainult mehi või naisi ka?
ma vastaks sellele nii, et kui kui korra on tehtud algust nende hüpetaga ja hüpatud puntkist A punkti B, siis miks mitte juba sealt edasi punkti C ja D jne? me areneme pidevalt edasi ja minu jaoks ei eksisteeri enam seda teemat, miks netist tutvusi otsitakse. kui nett levib, siis on loogiline, et seda ka kasutatakse muuks otstarbeks kui ainult kindla info leidmiseks.
muidugi on olemas ka erinevaid puudega inimesi ja neid, kellel puuet pole, kuid kelle elutingimused ja selles tulenevad valikud ongi piiratud. siis ongi netis tutvumine ja suhtlemine nende jaoks ainuke tee teistega kontakti hoida. normaalne.
mul istus tuttav mitmeid kuid vaimuhaiglas ja esimene asi, mida ta taotles, oli see, kas saaks netti
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 21:49
Nimekirja ei ole....keegi ei anna tasuta...nuuuks
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 23:33
Jupka. Hm ma artulen omaette, et kui vaimuhaige suhtleb kujuteldava sõbraga, siis kas virtuaalne sõber on ka nagu vaimuhaige ettekujutusvili?
Näiteks suhtlevad kaks pilditut kasutajat oamvahel. Mõlemil on teisest ainult ettekujutus olemas. Nagu vaimuhaiged?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 00:35
oleneb vist vaimuhaiguse iseloomust. skisofreenikutel pidid hallutsinatsioonid ja luulud tavalised olema, ma teisi pole pikemalt uurinud praegu on nad mu lemmikuteks. kujutavad ette, et neid aetakse taga või ajavad ise kedagi taga. tervetel pidi ka esinema, enamikul meist nt esineb neid poolunes olles.
aga kui sa tahtsid vihjata sellele, kes mul vaimuhaiglas oli/on, siis vaevalt tema kedagi endale ette kujutas. tal olid nendeks reaalsed inimesed, kellega suheldi istuti vetsus potil ja oldi netis.
ja vaimuhaigus on ikka veidi teine asi kui see, millest sina kirjutad. sa suudad ju ka siin olles ennast teise kohta „saata“. otseselt ei teleporteeru, aga kujutlustes saad kohti vahetada või ennast kellekski teiseks „muuta“. see on normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 02:01
Mina kirjutan ka vetsus potil olles iha foorumisse
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 08:23
...aga äkki ikkagi inimesed tahavad vaheldust oma igapäeva rutiini...ka need sportlikud ja ilusad mehed ...naised...kui nad ei liigu peale kodu ega ka spordisaali kuskil mujal...net ju nii lihtne ...miks mitte ...tekib veel omamoodi adrenaliinilaks...no kuulge mis võib ollla erutavam ....samas ei usu nendesse printsidesse ega krooksuvatesse konnadesse kes suudavad kontoris istudes kirjutada ja aega mööda saata töö ajast... ...nii,et tervist ilusad inimesed kes te mujalt tutvusi ei oska sobitada...kurb ,et ma ise kuulun ka sinna massi ehk siis ei oska mujalt tutvusi luua
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 11:13
kevadpiiga. Natuke norimist. Internet kui selline saabus aastal 1992-3. Niikaua siis ei tutvunudki? Kunas sa oma esimese internetiseansi tegid? 96-98?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 11:50
Internett on inimesed ära rikkunud, osatakse ainult suhelda internetis aga silmast-silma pole enam nagu inimesel julgustki suhelda. Siin luuakse endale identiteet mida sa võid süüdimatult kasutada kuna nii kui nii keegi ei hakka seda uurima, et kas oled reaalses elus ka selline nagu väidad või ei. Mida aeg edasi seda rohkem ma siin kohtan nn. Napoleone, Hitlereid ja muid maailma suurkujusi, kurja on ikka tegija rahvas meil siin. No ei oska mina enam seisukohtasi luua , kuidas see nii aga juu ma siis veel vanaaja inimene kui ikka tutvusi loodi kohvikus, baaris ja pubis tutvudes, nüüd saadakse aga sõpradeks maailma suurkujudega juba meie endi kodulehtedel ....
no ah suht mõttetu teema. Minu jaoks on sõpruse ja tutvuste loomine ikka reaalses elus , ma neid internetis ei oska luua ja püüan ikka natuke eemale hoida sellest netist kui võimalik aga kahjuks lihtsalt infovahetus ja muu kõik koondunud netti seega ei saa seda endale piirata nullini, siis oled nagu mutt mullahunnikus aga samas tunnen, et tihti muudab mind nett hoopis närviliseks ja kui olen sellest eemal, siis hoopis värskem tunne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 12:45
Tulin just Selverist(mitte sellelt multikohtingult)
Poes sattusin jälitaja ohvriks.Mees 40-ndates,nõme ja pealtvaates totakas.Hakkas tutvust otsima pesupulbri riiulite vahel"millise lõhnaga pesupulber mulle meeldib" Kas enam lollimalt on võimalik?Vähe sellest,ta asus mind jälitama läbi terve poe.Ma ei reageerinud.Ja lõpuks vist leppis olukorraga"miks sa niiii kuri oled".Kusjuures...ma ei ole kuri,ma lihtsalt iga tolgusega ei tutvu.
Raudselt onaja Ihast...need tunneb juba lõhna järgi ära
˅ näita rohkem ˅
2012-02-11 12:47
Seega sulle siis onaja lõhn ei meeldi?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 16:24
Mina tegin internetiga esimest korda tutvust 98 Rahvusraamatukogu neti-punktis, siis soetas parim sõber endale arvuti koju ja sai seal kätt harjutamas käidud. Isikliku arvuti sain aastal 2004. Enne seda sai tutvusi teistmoodi loodud, ühe sõbrannaga käisime ca 3xda nädalas ööklubides, istumiskohtades, samuti oli temal, aktiivse suhtlejana kogunenud igasuguseid meestuttavaid justnimelt sellistelt klubiskäikudelt ja eks siis sokutas neid mullegi. Teine asi oli ajalehekuulutused, lisasin " Nellisse " mõned tutvumise kuulutused ja aktiivne hellamine käis, tutvusin, kohtusin noormeestega, kõik see lõppes siis kui kohtasin oma lapse isa, hoobilt katkestasin absoluutselt kõik eelnevad sidemed, vahetasin telef.nri, nüüd on mõned vanad tutvused mind ihast üles leidnud ja noormehega kellega lävisin enne exi, sain tänu ihale uuesti kokku ja olen teisigi vanu tutvusi siit avastanud.
Üldiselt mugavdab net tutvuste loomist, minu jaoks pole vahet kus ma inimestega tutvun, kas netis või reaalelus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 16:46
Esimese arvuti sain 1993a "Robotron 1500m". See kuramus töötab siiani. Lahe vana roheline ekraan ja klavitatuur on ka plekist.
Interneti kui sellisega hm oli vist 99a esimene kohting. Ma ei mäleta lehte. Võis flirt.ee olla vist. Või sai mingile kuulutusele vastatud.

Aga sinnamaani sai kuskil peol käidud ja sealt siis kedagi hangitud. Aga oli ka "vanast ajast" veel pruute alles ja needki käisid aegajalt külas Üks käib praegugi See tuvus siis aastast 94.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 16:53
parma,mul esimesed pruudid juba vanavanaemad Mõni neis arvutit ainult eemalt näinud Mõni ei kuule ega näe enam,pole isegi võimalik vanu asju meelde tuletada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:00
elmar sa ikka oled pervert ma ütleks. Põrutad vanaema ?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:02
Kuule,ega nad tolajal veel vanaemad polnud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:20
tänapäeva vanaemad nii nooruslikud,et kannatab panna küll
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 17:23
58a on viimane piir olnud, pole vanaemadl häda midagi.
˅ näita rohkem ˅
1
2