Foorum
1
2
2012-02-05 15:51
Miks tutvuvad inimesed internetis?Millised need inimesed on?
Minu arvamus,mis ei pretendeeri absoluutsele tõele välistaks sellise võimaluse.Tänapäeval on väga palju erinevaid võimalusi inimestega tutvumiseks-kohtumiseks.Milleks osta põrsast kotis?
Kes need inimesed on?Sotsiaalsed saamatud.Inimesed,kes ei suuda reaalmaailmas ennast märgatavaks teha?Arad?
Mingil määral mõistan lõbusaid vanureid,kes tutvuks oma "lapselastega"
Mingil määral saan aru ka itimeestest,kel tööl lihtsalt igav....aga kõik ülejäänud?
Miks peab normaalne,kena,sportlik ja kindlustatud mees otsima tutvust internetis?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:58
See on laiskus Pole vaja ju kusagile minna ega sebida, saab kerge vaevaga. Kulutused on minimaalsed. Teiseks valik on ju tohutu. Kirjutad ühe kirja valmis ja saadad sajale. Keegi ikka vastab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:59
arvuti saab alati kinni panna kui tüütuks muutub , katsu inimene välja lülitada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:17
Jah, ma olen ka sheebaga nõus. Ma küll ei nimetaks seda laiskuseks, vaid lihtsalt mugavuseks. Niikuinii enamus inimesi kas õpib või töötab arvuti taga, teistest paljud käivad netist infot otsimas jne. Üha suurema hulga jaoks on see meelelahutus. Ja internetis sõlmitd tutvudes ei kohusta millekski. Anonüümselt on hea teisi kritiseerida ja külge lüüa, teised ei näe su puuduseid ja minevikku. Miljonid inimesed otsivad küberruumis kedagi, seega igaüks leiab, kes vähegi viitsib ringi vaadata.

Neid sotsiaalselt saamatuid on ka palju ja tuleb üha juurde. Selliseid, kes reaalses elus ei oska või ei julge midagi teha ega öelda. Aga internet aitab ka neid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:21
Väljaskäimine eeldab ka kulutusi, samuti ei viitsi eriti üksi kuskil tiksuda, lootuses kellegagi tutvuda. Väljas käid siis kui sõbrannadega ajad klappuvad ja selleks et uusi tutvusi sebida, ei piisa ühest-kahest õhtust/ööst kuskil klubitades, pubitades-seda pead sa tegema väga tihti, põhimõttelised klubi-ringid iga nädalalõpp. Mulle meeldib väljas käia aga see on tohutult kulukas-takso sõidud+joogid ( klubis siiski jood enda raha eest, heal juhul, tutvuse sebides tehakse ka välja, oleneb sinu suhtlemisvalmidusest jne ) + klubipääsmed ( kui peale 00.00´ i jõuad, maksad täie raksuga ) jne, iga nädalalõpp pole seda mõistlik teha. Ei oska öelda, miks teised tutvusi neti kaudu otsivad, minul see tükki küljest ei võta, nagunii osalen erinevates portaalides ja kui seejuures ka niisama muidu mõned tutvused soetan, miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:29
läbi interneti on võimatu inimesest reaalset pilti saada. enamus tuunib ennast siin reaalsusest tunduvalt enamaks ja tehakse omale kõvat reklaami. siis saadakse suurtes illusioonides reaalselt kokku ja üllatusest saab kiiresti pettumus. mehest, kes netis oli rikkur, ilus, tark ja kena, on saanud korraga lottis õllekõhuga töötu äbarik, kelle peamine point on sulle käsi püksi ajada.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:56
Sp polegi mõtet neti-tutvustega kuhugile kiirustada, enamik mehi tahab kohe, ühe pildi ärasaatmisel ( juhul kui on pilditu ) kohtuda, mõni naljahammas ütleb koguni, et teeme pimekohtingu ala näed inimest siis kui reaalselt kohtute. Naljamäng Ise olen kohtunud nendega keda läbi cami ära näinud, ühe-kahe millalgi tehtud pildi järgi otsustada ei saa ega tahagi, loeb ka sisu ehk enamus meestest ajab niivõrd nõmedat ja lolli juttu et isegi kui mõni saabki väljavaadatud mõningate kriteeriumite järgi siis mõnetunnise, paaripäevase või mõnekümne minutilise msni vestluse järgi on ilmselge et sellise pooletoobise peale pole mõtet oma aega raisata, eks nad seepärast kuival ongi et suhtlus siiski on kõige alus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:08
Väljaskäimisel saab ikka näost näkku tutvuda, sa ju näed inimese kohe ära ja 50€ saad hakkama. Jaa mehed on netis hirmsad ainult keppi küsivad. Minult ainult raha küsitaksegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:20
Lugedes teemat, loen välja, et siin lehel figureerib ainult kari lolle, töötuid, ülekaalulisi ja rahatuid mehi ja mida iganes vigadega veel. Aga kulla naised, kes te olete siin nii heal arvamusel endast - ilusad. targad ja head jne. Mis te teete siin siis ? Targem oleks olla seal kus on kõik ilusad ja targad mehed, kes ületavad ka teie poolt pandud kriteeriumid. Ja igale potile leidub siiski ka kaas . Eks suhtlus alga ikka sinna suunas, kelledena end ise eksponeerite. Mis aga rahasse puutub, siis naised, te käite ju tööl... Miks peaks tutvudes eeldama, et mehel oleks nagu kohustus igal sammul välja teha. Ja ei pea ju ebameeldivasse kirjavahetusse laskuma. Siin viibimine ei kohusta ju kõigiga suhtlema. Endal on olnud siiani positiivsed kogemused, toredad suhtlused/tutvused. Muidugi on ka selgeks saanud, et issanda loomaaed on ikka vägagi liigirohke... ärme tee sellest siis välja ja veendume, et seal hulgas on ka väga erilisi inimesi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:01
Üks põhjus võib muidugi mugavus olla, aga rohkem on süüdi linnastumine ja suur elutempo. Vanasti tunti kilomeetri (maal 10km) raadiuses kõiki, kui mitte nime, siis nägupidi. Nüüd ei teata, kes kõrval korteris elab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:09
Minul lõppes just siit leitud kolme-aastane tutvus, vähemalt ma arvan et on mõistlik sellele loole punkt panna, samas ma ei ole 100% kindel, vähemalt mitte veel selle inimese puhul. Sellelt kontolt kohtunud vaid kahe inimesega, ühe noormehega käin lihtsalt kohvitamas, jutlemas, teisega on natuke lähem läbisaamine Põhimõtteliselt otsin kedagi uut oma ellu, vahet pole, tuleb ta siis kuskilt väljaskäimiselt või internetiavarustest, ega need reaalsel lävimisel leitud tutvused paremad ole ja netist leitud kehvemad, igalpool võib tutvuda toredate inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:19
See läbi interneti pole üldse mingi suhtlus ega ka tutvumine.Omalajal sai õhtu jooksul mitmest baarist läbi käidud kui said ühe normaalsega jutule,vahel mitte ja lonkisid niisama koju tagasi.Reaalis nägi ju üsna ruttu ära kellega oli tegu ja valisid või vähemalt püüdsid valida selle,kes sulle kohe meeldis.Sai palju liikuda ühest üritusest teise ja see liikumine ja õhtune väljaskäik andis ka niisama energiat juurde järg.töönädalaks.Siin peab pidevalt mõtlema,kellega üldse tegu,kellele kirjutad ja mõtlema...
Lihtsalt hea ja mugav üksteist lollitada ja endast valet infi välja saata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:26
Vanasti tunti jah oma tänava inimesi kõiki. Nüüd vist auto registrinumbreid. Aga mul on huvitav nabrinna ametipoolest hambaarst kes nädalavahetustel purjutab, siis kipub uksekell helisema ja seltsi on vaja, vahel toob pizzat ka. Siis võtamegi mõne pitsigi ja õigel ajal laseb pudeliga hõlma all jalga, omal meeski kodus. Aga sihukest pläma on raske uskudagi, mis sealt tuleb.
Nädala algul on jälle ääretult viisakas ja heatujuline kui tööle läheb.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:26
seda ma räägingi, et neti prints on reaalsuses krooksuv konn.
enamus naisi on ihas lihtsalt eputamiseks ja aja viitmiseks. igal teisel ankeedil on: ei paku seksi, ei paku midagi, ei otsi midagi, ei tutvu jne. pannakse siia oma pildid ja nauditakse kiimas meeste poolt tulevat tunnustust. teine osa naisi ajavad siin taga nende kiimurite raha.
mees teeb siia ikka konto selleks, et keppi saada, hea õnne peale. neid mehi kes siin niisama tiksuvad või aega veedavad, on vähe. sinna hulka ei kuulu foorumi kasutjad, nende osa on iha kasutajaskonnast üli väike. ehk siis seltskond kes veedab lihtsalt foorumis aega ega tõesti ei jahi siin kedagi ega midagi..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:30
Ma ka just mõtlesin et vanasti, noh ca 10a tagasi polnud nett eriti kättesaadav, omal siis arvutit polnud. Käisime ühe sõbrannaga koguaeg väljas, igasugused klubid, pubid, istumiskohad jne ja tutvusi tuli niiet tapab, lisaks tutvusin mõnega lehe-kuulutuste kaudu. Parimad tutvused, sõbrad, leiad siiski reaalsel kohtumisel kuskil, need netitutvused on nii ja naa.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:06
Mina küll ei salga, et jahin tasuta keppi!! Keegi ei taha anda tasuta. Isegi halastusest ei anta. Südametud naised.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:24
kas sina ka räägid esialgu milline miljonär sa oled ja miuke mersu sul on ja siis hakkad keppi lunima või küsid kohe, ilma ennast haipimata?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:28
Ta on ju rääkinud juba et valetades jõuab kaugemale.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:29
See kes kiitleb, milline m ersu tal on ja kui mitu nolli pangakontol, reeglina o n vaene nagu kirikurott. Need kes omavad Suuri ja kalleid autosid ja on suurte firmade omanikud ei affiseeri iialgi oma majanduslikku seisu. Selle loeb iga tark naine ise ridade vahelt välja

Rumalad on need, kes usuvad neid suure suuga kiitlejaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:33
on ka reaalselt jõukaid inimesi, kes oma rikkust pidevalt toonitavad aga mitte internetis. ihas on isehakanud printsid ja naftabossid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:35
Paljukest neid suurte firmade omanikke ikka on? Enamasti vist pigem Soome tööle saanud ehitajad, kes võibolla mõne kuu alles eesti keskmisest rohkem palka nõudnud ja sellest peapöörituse saanud.

Aga meestepoolse rahateema tingib suuresti ka naistepoolne rahateema. Isegi mina, pilditu ja tundmatu, olen mitu kirja saanud otsese rahaküsimisega. Pole siis ime, et mõnel noormehel siin tekibki illusioon, et kõik on väikese papi eest (või palja lubaduse pealel, kui pappi pole) saadaval.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:37
Mina küsin otse keppi. Mis se haipimine annab? Parema kepi või? Kui tahan rahaeest siis lähen vastavassse kohta linnapeal.

Push aga nää on ju nii. Valetades saab kohtingule. Muidu ei saa midagi. Sa ju tead seda omast käest
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:44
Mina olen parmaleikini jutust aru saanud nii et valetades, vassides jõuab seksini kiiremini, seda on ta ise ju öelnud. Arvan et selle, et ise suhtes ollakse, jäetakse targu ütlemata, muidu on seegi lootus kepinatukest saada kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:49
Push,hädavale on lubatud vahel
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:51
Vaadake omi teemasid. Olete ju valedele ülesse ehitatud, kohtingutele, küll ja küll tormanud. Või kuidas?
Valetades, et on palju raha ei oma enam muud asjad üldse tähtsust. Tibinad on rahast pimestatud ja kedagi ei koti, oled suhtes või misiganes värk veel on.
Ma ei viitsi valetada, kuigi võiks, vbla saaks rohkem kohtiguid kah aga ma liiga vana selleks juraks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:52
Valel on lühikesed jalad
˅ näita rohkem ˅
Huvitavhuvitav, aga võibolla on need rahaküsijad hoopis mehed naiste piltidega. Mõni mees tahab suisa omale naise osta ja las teebki seda, kõigile on turgu. Ja mis need väljamaalased siia puutuvad kui kodus saab kühvliga raha kokku kraapidagi või ajada soome tööots välja, paigutada eestlased ja lõigata vahelt.
˅ näita rohkem ˅
elmar: Hädavalega ei pruugi kaugele jõuda, eks neiukesed saa ise ka pikema lävimise kestel sotti mis ja kes, eks sp need tutvused nii nadilt lähevadki.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:55
parmaleikin: Ise ju räägid et kellegi peale ei kuluta, ehk siis raha ei jaga, tibid võivad ju algselt raha-kimu peale kohale lennata kuid nähes et sa mitte neile kulutusi teha ei soovi kuid seksuaalselt neid pruukida küll, pettuvad ja lendabki kogu see kaarna kari laiali, ise ju tõid meile siin äsja ühe sellise kohtumise-näidu kus tibin pärast välja näitas et tglt ikka soovis materjaalset toetust.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 20:59
No rahast ei rääkinud me mitteüks raas. Vastasel juhul ei oleks seda kohtumist minupoolt toimunudki. Milleks aega raisata?
Ma ei saa praegu aru millest sa räägid?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:07
Tegelikult minu jaoks pseudoteema, sest netitutvused on minu tutvusringkonnast marginaalse osakaaluga.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:08
luukera. Kus sa siis tutvud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:19
aaron111, paljud mehed esinevad siin ka naistena näiteks selle eesmärgiga, et cam2cam seksi teha bi neidudega. nendearust kaval nõks tasuta paljast ihu näha. ise väidavad cami käivitades et sätivad ennast alles vms et hakaku aga teine pihta.
minugi msni on paar sellist frukti eksinud. sellise jutuga, et tahavad oma kutile tellida showd kingituseks et näita väike tutvustus mulle jne. peale pisikest pinnimist tuleb siiski ülestunnistus, et teiselpool oopis meesolevus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:22
Aga camshow puhul, mis vahet seal on, kes on teiselpool kaamerat? Mees või naine? Ega ta ju sind näpuga katsuda ei saa. Klient o n klient
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:28
Tegelikult on ju tutvumine toimunud nö. liivakastist alates. Mõni sõber on juba lapsepõlvest(usun, et see sida ka tugevaim), kolm erinevat kooli lõpetatud, vanad trennikaaslased, sõjavägi, mõned töökohad, ka juhused tulevad kõne alla. ------Ausõna Parma, vahel on lausa piinlik, et ei jõua olemasolevate vanade heade tuttavatega piisavalt suhelda!!!!!
------Pidasid silmas nö. üheöösuhet?????? -------No kui säherdune soov, siis mis seal ikka. Tuleb peegli ees tukk sirgeks lükata ja kluppi sättida!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 21:34
luukera. Jah tõsi ta on, et ei jõua.
Ma klubis ei käi. Mul on alko probleem. Ma ei seedi joobes isikuid. Nõme värk, jääbi kepp tegemata.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 23:08
Isiklikult mina pitsi sisse ei sülita, kuid klubitama lähen alati autoga ja seega ise kaine. ----Minul sedaviisi, et kedagi ma puhuma ei pane, kuid silmnähtavalt joobes isikuga kindlasti suhtlust ei alusta/jätka. ----siin teine asi vana sõbra-tuttavaga. Neile on see lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 07:17
jaa jumala õige aga autoga ei lähe, sest mõne pitsikese ju ikka. Auto on igapäevane vahend ja riiulile kaarti ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 09:36
mina neid mehi,kes siit meeleheitlikult keppi lunivad ,hukka ei mõista Mõni peab päris palju rabelema ja tark teeb omad järeldused.Vaatab ja mõtleb,õpib iseennast ja naisi paremini tundma.Kui viitsib pisut pingutada.Reaalses elus on raskem kümnete naistega korraga suhelda,flirtida,julgust proovile panna.Eriti,kui on tõesti nohik või tööga ülehõivetud või ei salli klubisid.Tagasihoidlikuma natuuri jaoks hea mängumaa.
See enda haipimine on teine teema.Proovid olla keegi,kes sa ei ole.Jällegi,saad korra vitsad kätte,võtad õppust.Tark mees on selline nagu ta on.
Kuigi,kui eesmärk ongi vaid üheöösuhe,miks mitte siis printsi mängida ja hommikul enne jalga lasta,kui naine ärkab ja näeb,et suudles printsi,aga näe,prints muutus konnaks
Ja ka meie,naised,tahame mõnikord olla printsessid.Kasvõi üheks hetkeks.
Elu on mäng.Ja mäng on elu.
Ning kui ühel päeval kaks konna teineteisele tunnistavad,et nad on konnad...võib koos krooksumine päris kenasti välja kukkuda ja siis on neil juba üsna suva,mida muu maailm arvab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 12:43
Baarid - samamoodi on seal kuskilt laenatud riietega, laenatud/varastatud rahaga või kõnnib saalis ringi ja joob lauale jäetud klaasidest ehk kerjab lonkse. Kui internetis, saad kinni panna või kuskile saata, siis baaris juba tiba raskem pugejaga. Kui hea, kena, tark, andekas, edukas, kallis ... sa oled, et tal täna rasked ajad, rahakott ununes maha, homme saab miljoni ... kas teeksid välja, kõik saab 10x tasutud.
Siin pole vahet, kas oled üksi, kaaslasetega, paarina, oled mees või naine, valik käib selle järgi kui helde saak sa tundud.
Mis kasu on, kui baaris sellise ära tunned, aga katsu tast lahti saada, netis kergem vabaneda.
Selle kohta anektoot:
Läheb siis naine tantsima ja tuleb tagasi, klaas tühjaks joodud, järgmine kord kui tantsule, jätab klaasi juurde kirja. "Sülitasin sisse" tuleb tagasi, klaas täis, aga kirjal lisa. "Sülitasin ka".
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 13:25
See jutt rohkem selline,nagu juhtuda võib igalpool.Öeldakse,et kirikus võib peksa ka saada Tegelikkuses pead oskama jamasid vältida.Peksa on ikka lihtsam saada baari ees kui baari sees See selleks..aga põhiline on reaalis tunduvalt lihtsam näha inimest läbi kui seda on netitutvus.On juba tekkinud uus põlvkond inimesi,kes läbi neti kõike asju ajavdki.Avalikulus kohas ei oskagi tutvumist alustada ja kui tahabki siis ainult purjus või mingi laksu all lällab ringi.Ka pubis peab oskama käituda ja see käib ka naiste kohta
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 13:39
no mida ,ma saanud siis viletsa kasvatuse . meil peeti halvaks tooniks kõrtsust meest otsida .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 13:42
Netis saab üheaegselt paljudega suhelda, päriselus ikka 1 korrga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 13:42
Kes need inimesed on?Sotsiaalsed saamatud.Inimesed,kes ei suuda reaalmaailmas ennast märgatavaks teha?Arad?

Et sellised on põhilised netitutvuste otsijad? Karta võib, et mitte kõik.

Muidugi, netis annab tooni "PINNAL HULPIV VAHT"(elukutselised tutvujad)

Samas, kui net on üheks põhiliseks töövahendiks, ja töö on vägagi reaalne ja konkreetne, siis miks mitte tutvumine läbi neti ei saa reaalne olla? Jää endaks ja ole aus, milleks mingit fantoomkuju luua.

Tutvumine netis on võimalik, ka ohutum ja mugavam, kui partner hakkab mingit uba ajama, saad aru, et vale vestluskaaslane on. Ja kui ei viitsi suhelda, no kuhu siis nii kiire on, näe natukene vaeva endast rääkimisega, teinekord saad ise ka midagi huvitavat teada.. enda kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 14:43
Midagi ei teki mittemillestki ja juba vanas roomas öeldi, et noorus on hukka läinud.
Mis imeasi see net on ja netitutvused. Nõuka aeg oli juba laste ajakirjades "Säde" ja "Pioneer" võimalus kirjasõpru otsida. Ajakiri " Noorus" esines dr Noormann ja oli paarilise otsingu veerg." Neilli teataja", "Maaja" ... kosjakontoreid alati olnud. Kirumisfoorumite (delfi jne) asemele oli punanurk ja seinalehed ning iga esmaspäevane koosolek, kus võeti kõikide pereelu ja läbu läbi. Muidugi sildi all, KomPartei kasvatab.
Alles oli kus maal polnud neti, aga KÕU hakkas pakkuma ja nüüd pakuvad pulka paljud. Nüüd kiunume, et postkontorid kaovad maalt, mis teha, paberkirjadest ja paberfotodest on saanud digitaalne kirja ja fotovahetus. Mark ja ümbrik on kallis ja liigub kaua. On avaldatud tuntud kirjanike kirjavahetusi, aga selline virn ja tihti suuremgi lebas igal kingakarpides kuskil pööningul.
Oli loll komme kui kellegi poisssõber või naabripoiss sõjaväkke läks, siis paljundas ta su aadressi teistele eesti poistele ja hakkas kirju saabuma x kuttidelt, keda polnud elus näinud ega näegi. Kui mõnele vastasid, siis samamoodi oli pildi lunimine, et näita, milline sa välja näed.
Sama käib ju siin ja praegu, et kas sul sõbrannat on, anna andmed või saada pilti.
Nooremad inimsed, uurige oma mammade papade käest, et kuidas nad tuttavaks said? Nii mõnigi võib üllatuse osaliseks saada et: algul kirjavahetus -> siis pimekohting -> ja 9 kuu pärast kolmekesi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 14:46
Eks ta ole suhtle nagu segasaunas,kus hulk mehi-naisi koos Naised näevad igassuuruses nokusid ja mehed jälle paljaid tisse tusse aga juurdepääs neile puudub Mis tolku on omada mitutkümmend tutvust korraga netiteel.Kui paljudel on viitsimist tahtmist üldse kohtuda omavahel.Olen kuulnud,et räägitakse toredatest ja tarkadest kirjasõpradest,kellega saab msn-da kasvõi õhtust hommikuni.Miks ei lepita enam ühega nagu tavaliselt oli kombeks"üks president"korraga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 15:07
Ega pole tarvis keel töllakil neid tisse ja tusse vahtida, see on omaette süüdimatu seltskond.

Aga leie endale profiilide tagant sõber/sõbranna, üks või paar, ja suhtle nendega. Ja kui aeg küps, võid julgelt kohtama minna.
Aga võta asja rahulikult, süvene, uuri...ja kui suhe peab sündima, küllap see siis ka sünnib.
Aga kui tahad kiirelt kepikaaslast leida, siis osta parem koju kaks ämbrit, lühem maa sisse astuda..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 15:28
V-Rannal,mina ei jaga oma kogemusi.Üldistan kogu seda netisuhtlust oma pilgu läbi ja kuulan vahel ka teiste arvamusi.Mul isiklikult probleeme leidmisega pole eriti olnud.Tunnen rohkem neile kaasa,kes kurdavad,et ei leia siit ega sealt kedagi.Tänu nende portaalidele on keppi saamine küll kindlustatud ja arvan,et ka edaspidiseks.Rohkem on asi muus,millest olen eelnevalt juba kirjutanud.Miks reaalsuhetes mehed nõnda jobud on..tahaks ikka teada saada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 16:24
Viskan siis omalt poolt õhku uue kinda, mis võiks selle tutvumisteemaga haakuda.
KAS SEX ANNAB ALATI PÕHJUSE TUTVUMISEKS?!?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 17:31
Ei anna, kui iseendaga ainult tahad. Aga kui teisega tahad seksida, siis pead selle teisega tutvuma jah.
˅ näita rohkem ˅
1
2