Foorum
2009-12-20 21:11
millised on inimeste teie kriteeriumid?
minu isiklik alus on:meeldib-siis 5,väga meeldib,või on ka taust-siis 10.kui ei meeldi,siis ei hinda.Aga arvan,et,kui alla viie hinnata,siis peaks põhjendus olema.Või siis kommentaar,aga ilma hindeta.Muidugi tekib kõsimus,et milleks siis 1-st 5-ni hindamine....Ise arvan,et seda kasutatakse vaid subjektiivsetel kaalutlustel....st.enamasti isiklik solvumine,jne.Lapsik lähenemine ju tegelikult.
Kui on öelda,siis ütle....
Teema ei ole absoluutselt minuga seotud,kuid olen olnud hämmingus,vaadates tõesti ilusaid pilte
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 21:27
Hea teemapüstitus, sõber Ise hindan siin vähem kui kommenteerin. Kui hindangi siis enamasti saab mult 5, kuid tuleb ette ka erandeid. Alla 4 olen siin vähestele pannud, mõni üksik pilt on 3 saanud. 10 - nega hindan inimesi kes mulle olulised on, erandjuhul saab sellega hinnatud ka mõni extra special pilt. 1 - tesi olen ka ise saanud, enamik neist poisikestelt kelle jaoks pole tähelepanu jätkunud, siis " makstakse " sel viisil kätte
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 01:11
http://www.looduspilt.ee/?page=reeglid - soovitaksin vaadata hindamise reegleid... ja need,kes hinnetega rahul pole võiksid ka galeriisse pilgu heita,et näha,milline on julm hindamine
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 10:51
Kui konto lõin, hindasin selle järgi, kuidas mulle pilt ja isik sellel meeldib koos mitmete muude elementidega. Tähtsat osa mängisid hindamisel lisaks foto taust, kvaliteet, see, kuidas inimene sellel poseeris (ei kannata eriti fotosid kus hoitakse kaamerat endale nii näo lähedal kui võimalik ja selle tagajärjel välguga ülevalgustatud pilte näiteks) ja kus ta selle pildi tegi (igasugused pildid, mis tehtud segadust täiskülvatud toas saavad juba automaatselt madalama hinde). Aga minu aus hindamine tõi mulle paarkümmend blokki ja hindeid "1" vastu. Mõistan, et see on tavaline Rate.ee's, ent siin, kus kasutajate iga peaks olema oluliselt üle keskmise Rate.ee tavalisest kasutajast, oli natukene hämmastav...Esimeseks reegliks on piltide lisamisel see, et inimene ei pane neid kusagile omaenda isiklikku fotoalbumisse, vaid näitab ja jagab neid avalikult kõigiga. Kasutajad aga eeldavad millegipärast juba automaatselt, et nende pildid ei saa KINDLASTI kriitika ega madalate hinnete osaliseks. Ma ei näe põhjust panna paremat hinnet või midagi ilustada kui foto seda ei vääri. Ja mis peamine - hinnates tuleb pidada meeles, et hinnatakse pilti, ja mitte inimest. Need on kaks täiesti erinevat asja, vaatamata sellele, et fotol on kujutatud küll konto omanik, ei tähenda see tema enese isiku hindamist, vaid pelgalt pildi. Kahjuks ei suuda seda paljud mõista ning enesekriitika puudumise või nõrga kriitika talumise puhul asutakse koheselt ründama hindajat, mitte ei mõelda, mida saaks teha selleks et fotod atraktiivsemad ja kvaliteetsemad paistaksid.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:05
Hindan 5 pilte mis meeldivad, kui ei meeldi kehva hinnet ka ei pane, 10 ka ei jaga.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:10
Pole üleüldse siin kunagi ühtegi hinnet pannud ja ei pane ka, suht haige tegevus. Kui nendest inimlikult veel võib aru saada, kes ei kannata kriitikat oma piltide kohta, siis neist kes panevad mingi madala hinde ja ootavad siis et neid miski positiivse vastukajaga tervitatakse, ei saa üldse aru. Keegi pole siin selline ekspert, kelle arvamusel üleüldse mingit kaalu oleks, ja kui ka on, siis signaal mis sellest välja loetakse on lihtsalt kas puhtal kujul ebaviisakus või enese tähtsaks tegemine. Umbes nagu tänaval astuks inimesele ligi ja ütleks et sa näed kole välja, ja kui siis selg keeratakse, kaagutaks et mis sa ronid tänavale kui kriitikat ei kannata.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:13
Et mul pilti pole, saangi ainult 10-ga hinnata! Ja teen seda hea meelega, kui pilt ikka meeldib!
Pildiga kasutajana panin ka lahkelt 5-si, aga kui pilt ei meeldi, siis lihtsalt ei vaata! Pole ju mõtet anda madalat hinnet, vbl see just kellegi teise lemmikpilt!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:15
ma arvan, et 1-sid pole siin keegi väärt, aga jah on persoone, kes meelsasti neid jagavad
reeglina kibestunud, üksikud ja korvi saanud ( algul jagab 10-neid, siis 5-i siis ajab mesimagus juttu ja kui tänatakse selle eest, siis arvab, et juba oldaksegi n6us voodisse tulema, saades aga diplomaatilise EI----siis hakkab tulema 1-sid ja muud s6imu )
m6ned panevad ka 1-sid sellepärast, et hinnatav näeb parem välja, kui hindaja

selliste peale ei saa ega pole vaja vihastada----arst ei vihasta ju kunagi haige peale

˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:21
kaksmeest sul on õigus nii mõnedki hindawad ühtedega ,et teisi kiusata ja tegelikult on pilt kolme wäärt küll wõi isegi 5 punkti
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:34
iga hinde, mile teise pildile paned, paned tegelikult endale, iseasi kui siin oleks miski proffidest koosnev zürii, kes hindab pilte kunstilsest aspektist, niimoodi on see isehakanud ekspertide hindamine täpselt sama mis rahvahääletus eurovisioonil, aga hindaja tasemest mingi pildi annab
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:35
ei hinda kedagi, sest see ei anna mitte midagi. TOPis on tavaliselt inimesed kes ise endale 10neid laovad.

loogilisemalt asjale lähenedes võiks olla 3 hinnet, 1 mis maksab samapalju kui 10, siis 5 mida igaüks võib anda ja siis 10 mis on tasuline. hinded 2,3,4 ei oma mingit sisu

kunagi sai 10te jaoks sms'e tehtud, nüüd enam ei taha raha kulutada.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:40
eelmisel aastal oli huwitaw juhtum . kõik naised kes olid esilehel olid hädas et üks konto kõigile ühtesid lahmib peaaegu kõik olid hädas ja blokkisid seda kontot . aastake läks mööda ja ju see konto omanik unustas ära ning kukkus endale 10 neid laduma selle sama kontoga ..... arwas et aasta möödas ja enam keegi ei mäleta ........
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 11:42
top10 mehed räägib ise enda eest
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 14:53
kõik räägivad siin ainult piltidest ,vot meil on üks kasutaja kes vaatas pidevalt videod ja hindas 1 noh ajas lihtsalt närvi ja panime blokki TEHKU ISE VIDEO VALMIS
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 15:30
Ma olen siin küll pidita kasutaja aga kui avaneb võimalus ja leian selle mis sobib siia keskonda siis panen ülesse. Seniks aga valistan ennast ette sellek mis siin toimub.
Tegelikult ma ei vaevu reageerima sellelele mis hindeid keegi paneb. Olen mujal piditidega üleval kus käib kah hindamine. On tulnud ette et lajatatakse ühega ja sõimu kiri postkastis.
Ei viitsi mina kiljuda inimese peale kes ei tea mind ega mina teda. Kui talle see pilt ei meeldinud siis ei tähenad ju see seda et kui me reaalitis kohtuksime ma talle ei meeldi.
Emotsioneeriks ehk vähem. Hinnatakse ju pilte mitte inimest sellel. Selleks, et Sind hinnata kui inimest läheb ikka palju rohkem aega kui pildi hindamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 16:10
mitte alati ei hinnata pilti mõni ei tunne inimest üldse ega pole kunagi temaga suhelnudki aga laob sulle ühtesid näiteks et sa ta sõbrannale wõi sõbrale lihtsalt ei meeldi .... kõik on suhteline .....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 17:43
Kui inimene Sind kulla diamond ei tea tundmisest rääkimata siis ta hindab ju ainult Sinu pilti. Võimatu on ju hinnata Sind ennast. Teine võimalus mis siin ka väga levinud on. On saada tähelepanu osaliseks. Kas või ebaviisaka käitumisega aga saada see. Tähelepanu on tähelepanu on ta siis heas või halavas mõttes.
Sa ju tead ise väga hästi kes oled tegelikult. Noor kaunis naine.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 18:11
Vabandage väga, aga ma olen vist eksinud. Mõtlesin, et tulen ihasse, aga ikka rates veel. Sisestasin küll iha.ee adre ribale, aga ikka rates!! Imelik
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 23:06
Ma pole foorumis varem sõna võtnud. Võib-olla ma eksin, kuid mulle tundub, et ühel inimesel võiks olla ainult üks kord võimalus hinnata ühte konkreetset pilti. Tulemus oleks objektiivsem.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 00:08
keegimees sul on õigus see süsteem siin on jama et iga tunni tagant saab sama kasutaja jälle uuesti hinnata samu pilte
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 16:33
Hindamine on ka siis mingitviisi tähelepanuavaldamise vorm.Mina,kui väga tasase jutuga mees,püüan tihtipeale ka oma huvi kellegi vastu välja näidata Enamasti aga siiski pildi ilu ja meeleolu hinne.Kuna tegemist on siiski meelelahutusliku leheküljega.....siis arvan,et tigetsemisi ja solvumisi ei ole sobilik selliselt välja elada.
Ma saan aru ka,et kui hindamissüsteem siin ikka on,siis on sellel ka teatav võistlusmoment olemas....on ju top ja nädalaVIP,aga see eesmärgiks teha ja seeläbi teisi alahinnata,ei ole ka eetiline
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 16:42
Mõndadest vendadest ei saa üldse aru. Tuleb mõni, laob kõikidele su piltidele 1 - ed. Hakkad siis vaatama et mis värk on, vaatad ja ise ka ei saa aru mismoodi seda inimest üldse torgitud on või mis teemaks on et lihtsalt tullakse ja lambist taotakse 1 - tesi. Pole inimesega juttugi rääkinud veelvähem muudmoodi suhelnud. Võimalik et neil siis mitu kontot ja kui ühele saavad eitava vastuse, tulevad ja panevad teiselt ära.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 19:39
igasugused hindamiskriteeriumid puuduvad- mu meelest suht mõttetu värk.....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 20:46
Kodurahu huvides oleks mòistlik hinded 1,2 ja3 hoopis ärakaotada vòi muuta tasuliseks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-22 20:52
See oleks mõistlik küll.See peaks ikka jääma leheks,kus toimuvad meeldivad tutvused.....oma valitud eesmärgiga.Anonüümsusest erutatud inimesed ei peaks oma lapsemeelsust siin välja valama.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 09:09
üks mehhanism, kuidas ports ühtesi teele võib minna, on see kui tahad lihtsalt hunniku pilte läbi lapata ja panid täpi kogemata kriiipsuga ringi asemel 1ga ringi ja siis mudku toksid. näiteks
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 16:50
Hinded 1,2,3 jne. ongi selleks, et pakkuda hindamisel varieeruvust. Kõik ei ole must-valge, et jätta alles vaid hinde 5 ja 10, ehk siis ilus ja väga ilus. Igalühel on oma arvamus pildi kohta ja ta peab saama seda ka väljendada, nii negatiivses kui positiivses mõttes. Negatiivsust ei pea väljendama ainult labasuste ega ebaviisakustega. Madal hinne ei näita alati, et keegi su vastu halvasti meelestatud oleks, talle ei pruugi foto või selle teostus lihtsalt meeldida, ning vaevalt et kõik peaksidki kõigile meeldima. Meeldivad tutvused ei saa ealeski toimuda inimeste vahel, kes üksteise vastu erilist sümpaatiat (esialgu piltide põhjal) ei tunne, madalamate hinnete ärakeelamine ei pane kedagi kellelegi teisele rohkem ega vähem meeldima, arvamus tema kohta jääb ikka samaks vaatamate hinnete puudumisele, hakatakse pigem rohkem lisama solvavaid kommentaare või saatma kirju. Sama kehtib ka kõrgemate hinnete kohta - kui need puuduksid, siis ei paneks see kedagi meile rohkem ega vähem meeldima, me ei saaks lihtsalt oma arvamust tema foto kohta hindeliselt väljendada, küll aga saaksime seda teha talle kirjutades või kommenteerides.

Hindamine on kahtlemata tähelepanuavaldamise vorm, nagu jussike99 tõdes, ja sageli tänu hindamistele kasutajad esmaseid kontakte looma hakkavadki. Solvumisi välja elada teiste kasutajate piltide najal pole muidugi mõistlik, kuid niisama mõistlik on ka neist saadud hinnetest mitte välja teha. Usun, et inimestel on muudki targemat teha, kui halada saadud hinnete pärast. See näitab pigem seda, et mõlemad, nii hindaja kui hinnatav, on liiga palju juba internetti ja virtuaalsesse ellu tõmbunud, kui selliste asjade pärast lasevad tujul langeda.

Ennekõike peame aga tunnistama, et see ei saa jääda vaid leheks, kus toimuvad meeldivad tutvused, teoorias kõlab see ju kaunilt, kuid praktikas see nii pole seda sel lihtsal põhjusel, et iga inimene on erinev teisest ja nõnda ka tema eesmärk. Erinevate kasutajate huvid põrkuvad sageli, niisamuti ka varieeruvate seksuaalsete orientatsioonidega inimeste omad. Ei saa loota, et kõik arvestavad teistega, mõistavad või austavad neid. Portaal peegeldab ju ühiskonda ja selles valitsevaid arvamusi, siinsete kasutajate arvamus jääb sõltumata reaalsest või virtuaalsest keskkonnast ikka samaks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 18:05
seneca: miks siis pole 6,7,8,9? tore jutt, blaa-blaaaa
hetkel olev hindamissüsteem on kopi-paste reit.ee lehelt kes omakorda on selle minevus kopeerinud mõnelt analoogselt hindamise saidilt. su jutt sobiks siia juhul kui selline IHA hindamissüsteem oleks ainulaadne

asja iva oleks kui 1 panemine maksaks, siis lihtsalt niisama halvast tujuks igaüks ei laoks teistele ühtesid. võiks kümneid siis samuti tasuta laduda. sellist reit.ee moodi hindamist ei suuda keegi siia progeda kus ka hindaja üle statistikat näidatakse.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 18:17
hüpoteetiliselt, ma panen siia pildi, sellise keskpärase, kui ta oleks mingi selline projekt mis on hindamiseks välja pandud, siis ok, ehk mitte päri kaks a kolme ehk kannataks panna, rohkem ma ei ootakski. Seda siis juhul kui ma oleksin esitanud pildi kellegile, hindamiseks, kellle arvamus millelgi põhineks. Küsimus aga on selles, et ma panin ta siia niisama, lihtsalt et mul oleks ka pilt ja lihtsalt et ennast ka näidata. Nüüd tuleb seneca ja teeb mulle teatavaks oma arvamuse, et see pilt on kolme väärt, ok see kattub ka minu enda hinnanguga, aga tegelikult mind ei huvita tema arvamus, ma pole seda küsinud ja ma ei tunne teda. Üleüldiselt tunnen ennast lihtsalt ebasoovitavast tähelepanust häirituna, blokin ta lihtsalt ära minu jaoks küsimus lahendatud. mis ma tahtsin öelda, hinded 1,2,3 peavad olemas olema, aga pole mõeldud kasutamiseks, see pole lihtsalt koht kus neid kasutada. Loomulikult on igaühel vabadus panna madal hinne kellele tahes, aga siis ei maksaks ka solvunud olla, kui enam sa selle kasutaja pilte ei näe, ja jäädki omaette jutlustama taustast ja valgusest ja oma kriteeriumitest, sa lihtsalt pole nii tähtis kellegile et sinu hinde pärast pingutada
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 18:41
Siin käib julm olelusvòitlus ja mingit loogikat siìt otsida ei tasu.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 19:13
absoluutselt pole nõus, käitumismustrid on siin tegelikult üsna ühetaolised, isegi ettearvatavad, kuidas saab siin loogikat mitte märgata, ja olelusvõitlus muidugi käib, samas neid konfliktikesi julmaks ja võitluseks nimetada on ka vast äkki liiga dramaatiline
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 19:43
Ma pidasin silmas piltide kvaliteedi hindamìse loogikat.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 20:45
see pole mingi kunsti portaal. mõned tasemega pildid ja näputäis "kobakad" ja ülejäänud on niisama pildid.
kunsti hinnatest ka põhjendatakse kriitikat, ilma selleta ei oma mingi hinne väärtust, isegi mitte positiivne.

olelusvõitlusega on minagi päri. pange prooviks mõnele modele 1, kohe saad bloki
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 22:19
kas sina tushka proowisid juba panna ?????
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 22:30
nojah
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 22:55
BarbWire postitus on muidugi parim siin.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-29 23:37
On, on
˅ näita rohkem ˅
2021-01-30 00:54
Parim lause

BarbWire
2009-12-20 21:27:53
Alla 4 olen siin vähestele pannud, mõni üksik pilt on 3 saanud.
˅ näita rohkem ˅