Foorum
2012-02-05 17:57
Umbes nii on ju ka case-kuidas sa lähed oma sõbra ( sõbranna mehe ) peale kitse panema tema naisele? Sõbranna mees on sulle ju samasugune sõber kui sõbranna ise. Isegi kui mul olid aimdused et miskit võib toimuda ja seda oli ka kõrvalt kuulda ja omaenda silmaga näha, polnud mina see kes kaevule läheks, seda enam et sõbranna ise ka asitõendeid leidis. Ei läheks ka nüüd, siin on olnud situatsioone, millede järgselt on nähvatud et mis see sinu asi on, kui julged midagi vahest öelda, seega pole minu asi nina teiste suhetesse pista, pärast oled ise halb ja paha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:57
No jah meeste salane bakt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:02
Jah ega keegi ei taha seda rasket koormat vedada aga ma ei saa aru ka sinisilmsetest naistest kes pahaaimamatult ennast petta lasevad. Tõendeid sellest on silmnähtavalt tuhandeid aga pime näed ei märka Mina paneks küll tähele kui miski on mäda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:09
Võibolla jah kui elatakse nagu särk ja perse koos ja tungitakse teise hinge sisse. Aga sellega võid anda pöördumatu tõuke, sest mehel on omi muresid kuhjaga ka väljaspool naisi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:18
Selles ma ei kahtlegi,et meestel on rohkem muresid kui ainult naised ja armukesed ja nende vahel manageerimine. Aga see ei tähenda ju et peab seda naist kelle sa oled oma elukaaslaseks valinud nii alatul kombel tema enda teadmata alandama. Ja kui ta sellest teada saab, mis saab siis? Okey ei saa kohe seda teada ja saab aastate pärast, kas alandudsd siis on kergem taluda ja k as siis on kergem andestada? Varem või hiljem tulevad kõik asjad avalikkuse ette. Üks mu sõbranna sai alles hiljuti näiteks teada,et lisaks tema enda abielust sündinud lastele lisaks on peaaegu samas vanuses veel kaks last mehel Kuidas siis need eostati, kui mitte just naist pettes.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:30
Ka seaduslikult on võimalik petta, nii tean juhtumit kus naine määriski kaela. Jaa.. nüüd on dna vist.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:40
Mul üks hea sõber, 40+ mees, petab oma naist niiet vähe pole, sõbrad teevad katet, kui naine helistab, teatatakse et mees nendega või seal ja seal jne, tglt on mees teise naisega. Nüüd, viimati rääkis et jätab naise maha, küsisime sõbrannaga et mida värki-ise ütlesid et paremat naist pole ja mitte kunagi temast ei loobu? Rääkis siis et naine olevat petnud ja seda nooremaga. Me siis et ise oled ju samasugune petis, vaata mida oma naisele teed, selle peale ütles et vaata, tüdrukud siin on vahe sees-üks asi on see kui sa kuskil kellegagi oled, teine asi see kui su oma naine petab sind ühega su sõpradest, tal nimelt olevat nüüd tuttavate ees mark ja sellise naisega kooselu ei tulevat enam kõne allagi. Ise arvan et küll ta jätkab kõike vanaviisi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:46
mriks, sa väidad, et mingit vastuteenet kunagi ei oodata? ma kirjutasin sheeba lause omalt poolt lahti ja lisasin juurde oma arvamuse selle kohta, mis paneb mehi teise mehe seljatagust sellise olukorras kaitsma ja minule seostus see teenega või mingite ootustega? kas pole siis nii?
mul pole kahjuks elavat näidet selle kohta, aga ma millegipärast usun, et osades suhtlusringkondades nii käibki. ehk tehakse seda alateadlikult ja see tuleb meestel nii loomulikult, et keegi eraldi ei hakkagi seletama teisele, et kuule, ole mees ja aita.
olgu, sõpradega on suhted teada, aga kui ei ole sõbrad?
mingist solidaarsustundset ju ikka kaistakse teisi mehi ka ja osutatakse neile nn teene?
ma olen pidevalt kohanud siin mehi, kes iseenesest leiavad, et nad on kohustatud seda tegema. eraldi missioonil. see on veidi teeine teema, aga sisuliselt on ring laiem ja see ei koosne ainult nendest isikutest, keda sa tunned.
ja mis puutub sellesse koodeksisse, mida sa kirjeldasid, siis ma arvan, e see kehtib meeste ja naiste puhul ühtemoodi. ma saan vägagi sellest aru. mul on ka samasugused ootused ja arusaam asjast.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:51
Teise simis nähakse pindu väga täpseltaga katsu sa o ma silmas palki märgata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 18:51
Teise simis nähakse pindu väga täpseltaga katsu sa o ma silmas palki märgata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 19:23
Üks peatab teist, kolmas annab sellest teisele teada. Üks ja kaks saavad asjad klaaritud. Kolm jääb nende vahele oma olemasoluga minevikku meelde tuletama (kergemal juhul) või hoopis on kahe omavahelise leppimise tulemus jõudnud niisuguse arusaamani, et kolm on süüdi (kas või osaliselt).
Võib juhtuda?

Siin millalgi oli teema naiste kallal vägivallatsemisest, et kas reageeriksite. Kõige värvikam juhus, kus läksin vahele, vene mees lasi ikka sellise litri naisele näkku, et reageerisin. Tahtis samasugusega ka mindki kostitada, kuid ei õnnestunud. Karistasin algatust. Tema naine aga? Temake ründas hoopis mind selja tagant...

Mis petmisesse puutub, siis tavaliselt naine loeb oma meest niikuinii nagu raamatut
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 19:33
Loeb jah nagu raamatut Ja annab andeks, sest pappi ta ju ikka vahel koju toob ja mehetöid kodus teeb ja....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 19:35
Kindlasti on neid naisi,kes oskavad oma meest lugeda, kui avatud raamatut ,kuna neil on selleks olemas mingid eelteadmised. Aga on ju ka neid kes mehi pimesi usaldavad ja arvavad,et tema mees e i tee seda iialgi. Olles ühe korra selle teadmise saanud, et on alatult petetud siis kaob usaldus igaveseks. Ja olgugi,et see eksisamm o n andestatud, muutub elu sellise mehe kõrval võimatuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 02:19
Ei sõprus kao kui aastaajad,
on sõber seal, kui teda vajad.
On siis kui õues puhub tuul,
kui päike taevas või siis kuu.
Hea sõprus midagi ei küsi,
ta lihtsalt on ja lihtsalt püsib...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 09:59
Head seksikat sõbrapäeva.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 09:59
Head seksikat sõbrapäeva.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 12:00
kohe näha, et vanad sõbrad

ja ilus lepatriinuga pilt ka siit teile vastavaks päevaks
(paistab trendikas praegu olevat)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405880_303544906370733_100001456793039_864353_91809512_n.jpg
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 13:01
Armsad foorumlased, võluvat intriigivaba sõbrapäeva!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 13:15
Utha: Ülikõva pilt
Me täname
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 02:09
Krt jälle jäin sõbrapäeva teemaga hiljaks aga vähemalt on kirju seltskond koos
˅ näita rohkem ˅