mriks, sa väidad, et mingit vastuteenet kunagi ei oodata? ma kirjutasin sheeba lause omalt poolt lahti ja lisasin juurde oma arvamuse selle kohta, mis paneb mehi teise mehe seljatagust sellise olukorras kaitsma ja minule seostus see teenega või mingite ootustega? kas pole siis nii?
mul pole kahjuks elavat näidet selle kohta, aga ma millegipärast usun, et osades suhtlusringkondades nii käibki. ehk tehakse seda alateadlikult ja see tuleb meestel nii loomulikult, et keegi eraldi ei hakkagi seletama teisele, et kuule, ole mees ja aita.
olgu, sõpradega on suhted teada, aga kui ei ole sõbrad?
mingist solidaarsustundset ju ikka kaistakse teisi mehi ka ja osutatakse neile nn teene?
ma olen pidevalt kohanud siin mehi, kes iseenesest leiavad, et nad on kohustatud seda tegema. eraldi missioonil. see on veidi teeine teema, aga sisuliselt on ring laiem ja see ei koosne ainult nendest isikutest, keda sa tunned.
ja mis puutub sellesse koodeksisse, mida sa kirjeldasid, siis ma arvan, e see kehtib meeste ja naiste puhul ühtemoodi. ma saan vägagi sellest aru. mul on ka samasugused ootused ja arusaam asjast.