Foorum
2012-02-01 22:25
Ma ei pidanud silmas sõbrannasid. Kui sellise üllatuse teeks sulle sinu mees, kas sa oleks sellega nõus? Tegelikult see on vale küsimus. Nõus saab olla siis kui teatakse eelnevalt ette. Kas arukas naine närib sellise asja läbi? Või ülikooli haridus ei ole selliseks juhtumiks piisav ja vaja oleks ka elukooli?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 22:46
Elukool ei tee kunagi paha.
On kuidas on, aga austus teineteise vastu on meil säilinud. Armukesi me teineteisele tutvustama ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 22:54
Siis on vähemalt hästi. Minu poolt kirjeldatud naise nahas ma küll olla ei tahaks. ja vahel ma mõtlen, et kas see kõik on võimalik. Aga paraku on. Vahel ma tunnen sellele naisele kaasa, vahel parastan. Kas m a lähen talle nina peale seda viskama? Vaevalt, ma jätan selle musta töö teiste teha. Aga elu on naljakas küll. ise m a vaevalt, et sellise pettuse osaliseks saaks saada. Jah aga kahju on sellegi poolest. Ikkagi inimene ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 00:09
sheeba, sinu jutu peale ütleks, et mõni naine on selline, kes isegi teab, et mehel on armuke, aga neelab selle alla (teeb näo nagu ei saaks aru või ei teaks), mis iganes materiaalsetel või proosalistel põhjustel nagu kodus vahetamist vajavad veetorud või ühised lapsed või hirm üksi jäämise ees või mis iganes.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 04:55
loomulikult haritud naise silmis jääb lolliks ikka sõnumitooja
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 18:04
pushup - ma arvan, et ma taluks seda pinget meie vahel samamoodi nagu igas teises pingelises olukorras. ma ei karda kellegi pilku ja ma arvan samamoodi nagu jfjm, et pigem tuleb sealt petise poolt midagi pelglikku vastu. kui selgub, et tekib probleeme ja tuleb suhted katkestada, siis olgu. mis teha.
vahel olen ma printsipiaalne ja pean mingeid asju isegi inimestevahelistest sidemetest olulisemaks. teadlikult kellelegi meeldida ma ei proovi.

ma kirjeldasin siin tegevusi rohkem tuleviku vormis ja need on rohkem sellised äärmused. see, kui teine teadlikult petab naist ja loodab minust (siin polegi eriti oluline, kui heades suhetes ma mingi meespoolega enne olin), et ma teen talle katet ja hoian teise teadmatuses, siis ma arvasin, mulle ei meeldiks seda teha ega tema plaanides osaline olla. enneaegu ma ei hakka kellelegi midagi teatama. sekkun ikka ainult siis, kui muud valikut enam pole ja mulle tundub, et nii on vaja. mingit susserdamtsi ma ei tee. alguses proovin ettevaatlikult juttu teha.
tavaliselt mul seda teha ei tule ja seni ma pole veel kellegi suhetesse sekkunud, aga kui peaks, siis ma arvan, et stsenaarim oleks just selline nagu ma enne kirjeldasin. kui ma satun juhtumisi selle olukorra keskele, siis kellelegi ma oma arvamust ikkagi avaldaks selle kohta. eks see oleneb.
nii et ma natuke teoretiseerisin. seni olen ise oma partneriga asju ajanud ja lasknud teistel sama teha, kolmandat osapoolt pole vaja läinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 20:14
Tegelikult on ikkagi nii, et maha lüüakse just nimelt käskjalg. Ütled sõbrale/sõbrannale, et tema teine pool talle sarvi teeb, siis saad mõlema viha osaliseks. Kannataja pool süüdistab sind, et miks sa rääkisid, tema võibolla oleks tahtnud teadmatuses olla. Petja poool süüdistab sind, et miks sa rääkisid, see pole sinu asi. Ja kui sa ei räägi, on ainult aja küsimus, millal petmine välja tuleb ja siis oled jälle sina süüdi, et sa teadsid juba ammu, aga varjasid seda. Nii et tee mis sa teed, ikka oled süüdi.
Sellepärast ma otse välja ei ütleks kohe. Aga sellele petjale ilmselt teataksin küll, et kui peaks juhtuma, et mult küsitakse, siis valetama ma ei hakka. Ja kui ei küsita, siis ei räägi ka. Sest tegelikult see tõesti ei ole minu probleem. AGa see, kui mina pean kellegi eest valetama, see juba on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 15:53
Vahel ongi nii et petetu tegelikult teab, mis tema pereelus sünnib ehk kui leiad ikka mehe taskust tasuliste naiste lehekuulutused siis pole raske asju aimata.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 16:12
Foxy, sul õigus. Nii palju kui on erinevaid inimesi - on erinevaid arusaamu. Aga kas see pole eneseohverdamine? Lõpp kokkuvõtteks ei tea ju me iial ette mis homme saabub. Kas meie eneseohverdus on neid küünlaid väärt? Ja kas sina oleks valmis kannatama teadlikult teist naist enda kõrval, ainult sellepärast, et sa oled harjunud sellega,et torud on korras ja keegi eksisteerib sinuga ühes ja samas ruumis. Mina küll ei suuda, tegelikult ei suudaks ma leppida isegi sellega, et mu mees käib tasuliste naiste juurest endale rahuldust ostmas, sest see on erutavam.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:04
sheeba36 - tegelikult ei suudaks ma leppida isegi sellega, et mu mees käib tasuliste naiste juurest endale rahuldust ostmas, sest see on erutavam.
Millest sellise mõtte väljatoomine? Kahtlus? Kõhklus? Sisemine tunne?

Aga inimesed on ju vägagi erinevad - kes tunneb rõõmu sellest, et tema kaaslane rõõmustab... Ja siis naabri koer ei haugu....ja naabrimees on rahul... ja meie emps on ka kuidagi õnnelikuma moega
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:24
Olen kuulnud et on selliseid asju juhtunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:35
olen kuulnud, et ükski lause ega mõte ei külasta inimest juhuslikult..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:35
Ja kas teie truud abikaasad on ikka rahul sellega, et poolalsti pildikesi võõraste meeste narritamiseks üles riputate?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:37
kus? kes? ja miks poolalasti?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 17:51
sheeba, vastus sulle: mina päris kindlasti ei elaks ühegi mehega pelgalt torude, üksijäämishirmu või nt. selle pärast, et oleks sõbrannadele keegi ette näidata. ma olen selleks liiga uhke ja iseseisev. kui sisulist suhet ei ole, siis kehtib minu jaoks aksioom, et parem on olla üksi kui halvas seltskonnas. kõik materiaalsed küsimused saab teisel viisil ära lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 18:59
Tubli,Foxy!
Koos(abi)elul on mõtet kahel juhul.Kui tõesti peaks leidma selle"üks miljonist"mehe.
Teine võimalus on"paljude miljonite"mees ja ideaaljuhul vastaks see mees parameetritele 40-60-80 (40 on palavik,60 miljardit vara ja 80 on vanus)
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:05
Aaron aks kuskil torkas? Pole ju ükski strateegiline kehaosa katmata neil piltidel. Mu mees on teinud tuhandeid pilte ni riietega, kui ilma riieteta. See et need pildid o n siin üleval, sellest on ta teadlik. Ja miksmitte näidata, kui on mida näidata

Valgusrannal, ma lihtsalt jäin mõtisklema sel teemal, et kui ise oleks sellises situatsioonis, siis kas mina aktsepteeriks sellist elu. Ja mida arvavad teised sellest.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:56
No siis on mõlemad kahastuvad partnerid
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 14:00
Aaron, ei saanud aru sinu mõttest.. Kahastuvad partnerid?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 14:08
eetiline ja ebaeetiline tundub vist ainult sõnades väljendatuna
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 14:14
Eks need mõisted on meie e ndi peades ja sõltuvad sellest kuidas me neid ise tõlgendame. Sama nagu sõna prostitutsioon.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 10:15
sheeba - eks inimene ikka mõtiskleb selle üle, mis teda võib, või võiks puudutada. Või naerab selle üle, mis temaga tema arvates iialgi juhtuda ei saa
Aga kuna Sinu mees on teinud Sinust tuhandeid pilte, siis äkki tõesti on oht, et otsib võimalikku erutust mujalt? See on lihtsalt mõttefiktsioon, võibolla teie suhe on sügav, puhas ja piiritu....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 10:25
Alati võib näidata,kui on mida näidata.Minu hinnangul Sheebal on mida näidata.
Enamus mehi on loomu poolest liputajad,mitte sõna otseses tähenduses.Mehed armastavad "liputada"oma ideaalkeha omava abikaasaga.Nagu lapsed"vaata,mis mul on,aga sulle ei anna".Ilus naine saab endale lubada kordades rohkem,kui sister-vaal.
Ma ei tähelda sel pildil mingit siivutust ega alastust.Rannas viibivad kõik kodanikud samalaadses riietuses.
kas abielus naised ei tohiks rannas käia?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 10:46
No ega neid pildiseerijaid oma lõbuks ikka ei vorbita küll. Kui aga antakse võimalus riieteta käia, siis pääseks ka liputamisest lahti. Aga eks netis on ka raske läbilüüa meeletu uputus ju ja egas keegi meist nooremaks jää vaid muutub kulukamaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 12:36
On ka selliseid randu, kus saab päris ilma riieteta olla Ja miks ka mitte, kõik kehaosad tahavad ju päikest Ega iga alasti keha ei ole veel automaatselt seksiobjekt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 12:45
milles probleem praegu on, ma ei saa aru? kellelegi ei meeldi, et naised siia endast pilte panevad või mis? kuhu te selle teema keeranud olete
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 13:26
Utha- kellele meie peame teavitama sinu nn üleaisalöömist?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 13:28
??
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 13:36
Utha, nüüd oled varjunud roosade mammude taha ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:13
väga prink rind sellise vanuse kohta peaks mainima.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:14
Aaron, millisel sajandil sina elad?

Aga mees on teinud need pildid lihtsalt oma enda lõbuks ja kui ta kaugemal on siis on mida vaadata, kui igatsus peale tuleb. Teine kord otsib vigu, mida võiks veel paremini teha.

Ja eks ta ikka tunneb ennast hästi kui saab minuga edvistada. Ma ei pidanud silmas seda, et ta levitaks neid lugematuid fotosid vaid ikka seda, et selline atraktiivne naine on tema käevangus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:23
terasmees: Sünnitamata naiste rind ongi prink.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:25
ma ei teadnud, et utha sünnitanud pole. sellises eas ollakse juba tavaliselt lastega ühele poole saanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:30
Mis Utha sünnitamine/mittesünnitamine siia puutub?
Mis sajandil te elate?Tänapäeval saab endale lihtsa vaevaga täpselt sellise rinnapartii nagu soovi on.Sama kehtib nina,tagumiku jne kohta.Rinna ilu järgi on tänapäeval võimatu kellegi laste arvu ära arvata.Pigem tuleks vaadata kõhupiirkonda...see reedab märksa rohkem ja selle "korda tegemine"on isegi tänapäeval suht keeruline küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:41
chocolat: Kindlasti võib, kuid ei pruugi puutuda. Sünnitanud naise rind ei ole siiski enam see mis ta oli enne seda, juhul kui ikka piisavalt imetati, ükski imekreem, trenn ega muu seda enam ei muuda, juhul kui ei osatud oma rinna eest õigel ajal hooldada-tugirinnahoidjad, pidev kreemitamine jne, see on imetuse ajal oluline tegur.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:42
Uued rinnad lihtsalt ostetakse.Saab valida ~30 erineva variandi vahel Igale maitsele.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:44
Tean, et võib osta Kõigil seda raha siiski pole ja peab väga ettevaatlik olema et hiljem mitte oma laiskust kahetseda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:46
Elus on 100 miljonit asja mida kahetseda.Targem on mitte midagi kahetseda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:04
Milleks endale rindu osta.Mõistlik on leppida sellega mis olemas on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:11
See on igaühe isiklik valik.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:12
te olete uskumatud vahel. paar tegelast tuleb siia kubet kratsima ja kommenteerib mingit pilti, mille nad eest leidsid ning edasi peavad teised seda arutama asuma. te pikemalt ei tahaks seda teha?
kas neid kommentaare ei saaks kuidagi eirata või peab neile alati vastama? keegi tunneb ennast puudutatuna?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:16
Uthal on tõeliselt kaunis rind!Ideaal.12 points from me!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 15:19
chokolat, nii see ju ongi,et isiklik valik.

Ehk kaaluks seda varianti kui peaks rindu kohendama isegi aga seda ainult juhul kui mul oleks "kivid sokkides" variant. Õnneks seda pole
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:00
aga siit teemast ei selgunudki nüüd, kumb siis parem on - kas teadmine või teadmatuses olek. või polegi vahet? ehk siis milles seisneb see „headus“, mida me selles teemas otsima pidime? kas selle järgi, kui palju keegi kellegi ellu/suhetesse sekkub, saab ikka midagi otsustada?
huvitav, kuidas meestel selle pealtvaatajaks olemisega on. kas nad hoolitsevad ka samamoodi oma semude ja nende kaaslaste eest nagu naised vahel seda oma ringis teevad või ..?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:13
Uhta, minu tutvusringkonnas need mehed, kes oma naistele sarvi teevad, kaitsevad sajaga teiste omasuguste seljatagust. Armukeste pidamine on nagu täiesti loomulik tegevus. Omad naised kodus ei tea sellest midagi. Sellepärast mulle ka see teema rohkem nagu hingelähedane. Ma ei saa neist naistest aru. Kas nad on nii rumalad, või on neile tähtis see ühiskondlik positsioon. olla abielus ja see mida mees teeb ei ole üldse oluline. Peaasi et on öösel kodus ja nädalavahetusel olemas, kui on vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 16:58
Lihtsalt ei huvita, keerulisem variant tekib siis kui naine on bi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:04
sheeba: Sellised, ennast teadlikult alandavad naised arvavad et nad ei väärigi paremat, kui nad peaksid endast lugu, siis ei vinduks nad kooselus mehega kes neid jõhkralt petab ja seda avalikult nii et tutvusringkond teab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:19
sheeba, jah tean. kaitstakse teineteise seljatagust, lootuses, et kunagi vastatakse omalt poolt sellele samasuguse teenega. samas ma usun ka vastupidisesse olukorda, kus need, kes ise ei peta, suhtuvad ka teiste petmistesse vastumeelselt ega asu neid kaitsma. on olemas omad printsiibid. aga eks see oleneb iga mehe moraalsest hoiakust ja kasvatusest.
siin on ju ka neid mehi, kes loodavad neiste puhul selle peale, et need suhetest vaikiksid. seda peetakse siis usalduseks. kui vaikid, oled nende arvates oma ja nende usaldusalune. kui tekib kahtlus, et mitte (seletab palju, uurib naise kohta jne), siis ei tehta sinuga enam tegemist - naine saab ju teada juhul, kui teda taheti teadmatuses hoida. nii siis maandatakse riske.

aga mis puutub sekkumisse, siis mulle tundub, et mehed pigem ei tee seda. või ongi nii, et ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:44
Utha, see vist meeste puhul tõesti nii et ei lähe keegi kellelegi nn "sitta" keerama. Ja kuidas sa lähed ja teatad naisele, kuule su mees petab sind halenaljakas ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 17:52
Utha said: kaitstakse teineteise seljatagust, lootuses, et kunagi vastatakse omalt poolt sellele samasuguse teenega?

Mees ei kaeba oma sõbra peale, sest see on tema sõber. Sõpra ei reedeta, sõpra ei muudeta. Umbes selline koodeks. Mitte mingisugust omakasu, et a la sa jääd mulle teene sisse.

Te naised võite seda mitte mõista või hukka mõista, aga nii see on.
˅ näita rohkem ˅