Foorum
1
2
2012-02-17 22:06
kinnunen..ma tahaks ka teada kui juba avalikustamiseks läks
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 22:17
Mismoodi praemuna vormi pannakse? Ja miks just praemuna?
Muidu mind isiklikult ei häiri. Kui ma süüa tahan ja söök on hea, siis söön selle ära, ükskõik mis vormis see ka pole. Olgu süda või peenis või väljaveninud tiss ta kujuks. Naist ma vormide järgi ei võta, võtmata ka ei jäta.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 09:39
Naistele meeldivad vormid. Tihti püütakse ka ennast vormi suruda, aga kuna see on nii ränk protsess, siis tuleb pärast seda kogu maailmale kuulutada
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 14:50
aga mis puutub nüüd neisse alla vajunud, nahast klistiirikotikesi (tuli vanaema klistiirikott meelde) meenutavatesse rindadesse, siis.... ma arvan, et see pole tegelikult nii suur asi, millega kedagi eemale peletada.
jah, on/tekib probleem ja vaatepilt ei pruugi meeldida, aga tegu on siiski ainult tavaliste inimeste tavaliste kehaosadega, mis peavadki kuju muutma. vananedes veel eriti.
vanadel meestel vajuvad ka tagumikud alla ja riistad on rohkem rippu kui noortel poiste. ja mis siis.
isegi lamedate rindadega naised leiavad armastuse.
ja rinnad ise ei saa kedagi segada midagi tegemast, ennem segab suhtumine..
ja alati leidub keegi, kelle jaoks teise nahkne ja luine tagumik endiselt sama erutav kui nt nende noorusaegadel. seksikad vanurid. ning mis sa muud teedki, kui oled pool sajandit sama tagumikku vaadanud ja enda omaks pidanud - miks siis ei peaks mingid aastat veel tahtma seda teha? muidugi tahad.

olulisem kui keha vorm on minu arust see, et vaim koos rindadega „alla vajuma“ ei hakka. seni aga....suhtumise asi.
ja kui ongi nii, et langevad, ega siis nende omanik veel vana, sandistunud ega inetu pole. kui pidevalt teisi vaadata, siis on muidugi tunne, et kui „kaotad“ rinnad, siis kaotad ka muu - kuidas siis teisiti.
tegelikult sa kaotad ainult oma staatuses koos sulle (kellegi teise poolt) antud eelistega.
ehk siis, seni, kuni teised tunnistavad sind ja su olemust sellisena nagu see on, oled rahus edasi. kui aga mitte, siis satudki sotsiaalse surve alla ja kas sa tahad seda või mitte, aga oma rinnad pead sa oma koha peale tagasi panema. kui sulle on oluline teatud kohta hoida, siis sa teedki seda.

seega mulle tundub, et teised on pigem need, kes muudavad sellise olukorraga hakkama saamise naisele moraalselt raskeks.
kohe tekivad arvamused ja tunded, et sind ei taha enam keegi ja oled second-hand jne. jah, raskem saab kellelgi olema, aga see on tegelikult nii individuaalne ning oleneb vaatajast ja tema positsoonist, tema pretensioonikusest. teiseks ongi rinnakuju igal naisel erinev, nii nagu meestelgi peenised ja munandid.
ja kui nii asja vaadata, mida siis need rinnakasvajatega naised veel tegema peavad, kui neil teine rind opil eemaldatakse. ka trauma tegelikult. kuidas nad endaga toime tulnud on. see viimane arvamus langeb veidi kokku selle teise teemaga, kus taheti teada, kui pikalt keegi seksiga ootaks, kui ta partner haigestub. kas armastab jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 15:00
tõstke käed, kes vaevuseid seda pikka ja mõttetut möla lugema
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 15:00
vaevusid*
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 15:05
armastusega on nüüd jõutud juba meditsiini juurde
oi,oi Utha pikk ja vaevarikas sinu tee armastuseni.
masendav.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 15:52
Utkal tekkisid vaevused, doktor Risto võiks minna asja uurima
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 16:05
vaevused või mitte? kuid mingit plämä ajada rinnakasvajatest armastuse teemas.....? see pole normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 16:47
Mina küll lugesin ja loen pidevalt ,vägagi terav pliiats vahel . No mis teha ,kogu aeg vaja lahti seletada . Edu !
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 17:16
maarika35- liiale ka lugemisega minna ei või,siis ehk puudub aeg armastuseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-09 19:04
ma segadikus ,kas siis naist armastamiseks peab olema vähe või palju ,või on seksikas poster seinal otstarbekam
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 01:58
parem Pamelaga plakat seina peal kui vaal voodis (selline uuema aja rahvatarkus)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 06:06
Parem vaal voodis, kui vobla seinal meremeeste vanasõna
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 08:58
sa lasid omale voodisse, et enam sinna tagasi minna ei julge ja siin kogu aeg oled?
või on sul ka vaal voodis? surnud vobla?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 09:26
Parem üks kuivatatud vaal, kui sada roogitud räime

/Peipsi kaluri vanasõna/
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 15:53
krt kõik teemad lähevad teemast välja vastata üldse ei saagi... aga hetkel küll loen ja naeran
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 19:09
vasta ikka ,mis see teema nüüd oli .armastus vaal versus räim
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 19:37
armastan igasuguseid kalu...

teemasse... ega polegi muud kui nõustuda. mõni loobib neid sõnu lõdvalt siia-sinna aga tähendus kohale ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 19:38
Armastus on selline hull tõbi, mis võib panna vaala räimedele eelistama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 19:59
aga mulle meeldib üks prisma müüja, ta on blond ja tal on alati silmad süsiks võõbatud ja tal on sajaga altkulmu devil look.
küll ma üritan primas valida radu mitte trehvamiseks ja ikka ma trehvan igakord. njaaaaaa....ideid?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:14
jumal kuidas peidab ennast. no mis ideid sa tahad. kardad sa siis talle otsa vaadata?
kas sa tahad temaga tuttavaks saada või teda edasi karta?
teise variandi puhul oleks vist kindlam poodi vahetada. proovi ka teise linna kolimist.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:16
ideid mida sina pakkuda ei suuda, nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:18
no mis on, saamatu oled? ei suuda naisterahvaga tutvust luua? mida sa tahad
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:21
juuksur, mine koo midagi, trussikuid rannahooajaks vms
su arvamus on ajaraisk
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:24
väga hästi töötab vana hea ketsupipudelitrikk. Võtad ühe ketsupi, luurad teda natuke ja sätid siis riiulite vahel vastu tulema, ja teed nagu koperdaks ja pritsid ta tissid ketsupiseks. siis vabandad jubedalt ja hakkad ta tisse abivalmilt taskurätikuga puhastama, saad käperdada.( Taskurötik hoia ka täiesti juhuslikult käepärast) Ketsup ei taha hästi maha tulla, et saad keelega ka aidata. Works all the time
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:26
idee hea, aga sa peaks teda nägema. tal on alati selline nägu peas nagu varjaks suurt nuga taskus tegelikult ma ei tahagi tutvuda, lihtsalt meeldib. nagu filmis Brat. mulle meeldib keegi ja ülejäänul pole tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:30
miska. juba kootud, teiseks aastaks ette ka.
sa oled paras hapukurk. mis sa kardad naistest, suhtle nendega. arg oled, see ongi su viga
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:35
vbl ka, aga mul on trenn, trenn, trenn.
naisi on olnud juba küll ja küll, nüüd tuleb elada endale
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:45
miska, mulle tundub, et sa otsid ainult uusi vabandusi selleks, miks mitte naistega tutvusi luua. trenn ei sega kedagi seda tegemast, kui sind mitte.
kui sulle meeldib nurgast piiluda, siis nii teegi. see on ka lubatud. ainult et siis pole vaja tulla teistele kurtma, et naised midagi ei tee. sa ise ei tee ju ka midagi tutvuse loomiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:49
ma ei kurdagi, mul on väike salakas lihtsalt. mu enda tarbeks
mis ma peaks nüüd abielluma või, ei taha
tegelikult on nii hea mitte ihas või üldse netis olla. muide ma enam ei olegi. teen arvutitöö ära ja kõik, loen raamatuid
täna on x päev, aga edasi jälle break, ei kavatse enam elu ihas kulutada
vaatasin siin tuttavaid, ka nemad on end kõvasti siin tagasi tõmmanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 20:53
Naisel on sünnipäev. Ütleb mehele:
"Mis sa ikka laristad. Peaks selle hauaplatsi ära ostma. Kauaks meid ikka alles on. Ostame ära, siis ei jää lastele kaela peale."
Ostavadki ära. Läheb aasta aega mööda ja taas jõuab kätte naise sünnipäev. Mees ei tee väljagi. Naine kiheleb ja kiheleb ning õhtul sängis olles küsib:
"Kas sa mulle see aasta kingitust ei teegi?"
Mees sellepeale:
"Mis kingitust? Sul on eelmise aasta omagi veel ära kasutamata."
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 09:23
Maaja Kallast on öelnud: «Armastus muutub hoolivuseks ja mureks teise pärast. Tahad näha, kuidas tal läheb, hakkad muretsema, kui ta jääb hiljaks. See on kõik armastus.»
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 10:57
Ja siit edasi on vaid üks samm armukadeduseni!!!!!!(pool sammu)
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 11:00
luukera, kuidas sul armukadedusega on? oled kade inimene?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-12 18:19
http://www.postimees.ee/770548/india-prostituutide-kulas-toimus-massipulm/

ja mida teevad inimõiguslased
˅ näita rohkem ˅
2012-03-15 19:08
ilus keha pole nüüd vast armastus , pigem suhe kus ei mõeldagi siivutustele vaid lihtsalt nauditakse teineteise seltskonda
armastus vast põhineb sõbrusel ja usaldusel ja kui see 1 pool kaob ära siis jääeb järgi vast teune
˅ näita rohkem ˅
2012-03-15 21:19
Minu armukadedusega on nii, et see pole mul just eriti hästi välja arenenud. -------See tähendab, et olen juuuuuube vilets armukadetseja. Ehk peaksin isegi rohkem olema........
------Ise ma grupikates ei osale, kuid tuli hetkel küsimus pähe, -----kuidas grupikas osalejatel armukadedusega on?!?!?!??!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-15 21:24
kui pole tundeid,pole ka armukadedust
˅ näita rohkem ˅
1
2