Foorum
1
2
2012-01-28 14:33
Leidsin sellised tähelepanekud:

Maailmas ongi terve kari mehi kes peavad armumiseks ja armastuseks seda kui nad ihalevad ilusat naisekeha, kiimaminek selle pildi peale, mis silmadesse ulatub, ongi nende arvates armastus ja armumine. Täpselt samamoodi mehed "armuvad" ka oma BMW -sse või Audisse.

Ehk siis maailmas ongi terve kari inimesi, kelle arusaam "armastusest" käibki keha välise ilu ja atraktiivsuse pinnal, ei muul pinnal. Emotsionaalseid vajadusi lahendatakse sõprade ringis.

Kuidas kommenteeriksite ja kas nõustuksite?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 14:53
See juba väga ammu teada tõsiasi.Need mehed,kes jutustavad Kuust,päikesest jt taevakehadest on kas astroloogid või lihtsalt jobud,kes üritavad oma tühisust Päikese selja taha peita.
Kui mees paneb ikka tippauto letti,siis tal pole tarvis mingit mula tähtedest ja kuust,samuti ei pea ta siis paljajalu kuhugi kõledasse randa jalutama minema,et keppi saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:06
kevad hakkab jaanuarikuus tulema?

no kes see teab, mis asi see armastus on, kui pole enda jaoks seda kunagi lahti seletanud. lehest loed, et see ja see ning tuleb siis ja siis, kui teed seda ja seda. horoskoobid kirjutavad, et ongi see jne.

kui natuke praktilisemaks minna, siis samasugune seisund nagu narkomaanile heroiinipulbrit ninast sisse hingata - eufooria, uimasus, ebaadekvatsus, aeglased reaktsioonid, probleemid suhtlemisega jne. kui see puudub, siis muututakse apaatseks ja
on halb olla. on ju?
kuskil oli jube asjalik kirjutis ka selle kohta, aga mulle ei tule kahjuks enam meelde, kus. see ei olnudki nagu armastusest, aga midagi sinnapoole. igatahes idee oli selles, et me armastame armastades ainult seda heaolutunnet, mida teine isik meis esile kutsub. kui seda pole enam samasugustes kogustes juurde tulemas, siis heaolutunne kahaneb ja tunneme ennast halvasti. erinevad keemilised protsessid st. ma tean, et igav kuulata, aga nii on. muu ehitame oma ajus ise peale, omistame selle tundele erinevaid nimesid jne.

küsimusele vastates arvan, et need inimesed on selle suhtumise omale kodust kaasa saanud. miks mitte, kindlatsi on selliseid inimesi ja tarbimise ajastul tuleb aina juurde.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:11
Klaas vett ja nuiaga pähe-neegri viin.
Armastuse retsept miskit sarnast,ei tule praegu meelde.Aknaraamid pidi igatahes sinised olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:19
Igal naisel on väljakujunenud tüüp,kes naisele meeldivad.
Minule meeldivad mitte väga pikad mehed(max185),sellised buldoosertüüpi(lihas),mehed,kes on aktiivsed kõiges.Sebivad äris,teevad sporti ja jõuavad kõikjale.Sellised mehed on hästi traditsioonides kinni-pure classic.
Mõnele teisele ehk meeldib lodev filosoof,kellega päevad läbi inimsuhetest jahuda.Maitseasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:33
aga mulle meeldivad ebatraditsionaalsed Qusimodod! suhtumise asi kehalt inetu, aga seest nii ilus, et valus hakkab
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:48
Suured ja karused, viikingite tüüpi...oeh jah võtab jalust nõrgaks aga kahjuks ei ole just leida .... noh jah eks siin ole ka muud põhjused miks ma pole veel leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:53
no kui te just plekiliisusse armute...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 18:30
aga kuskohast te võtate, et on emotsionaalsusest täielikult lahus?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 18:46
Ehh, pean siis ilma armastuseta läbi ajama, sest ei hakka küll sellepärast enda mersut audi või buumeri vastu vahetama.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:26
Mersu , audi , buumer .... pähhh ... tõelisel mehel on ehtne USA-raud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:28
Armastus olevat nagu õhk,ei näe,ei kuule,aga seal sees on hea olla
Mina usun hingesugulusse,...mingi automark on tähtis ehk materialistidele
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:28
aga....tegelikult ei ole auto määrav vaid see mis minu arvates inimesel kahe kõrva vahel on kas tühi pea või mõtlev pea, kuigi kui tal veel USA-raud ka on no siis on täiskomplekt ja seda meha tasuks küll taga ajada
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:38
auto värv on tähtis. muu pole määrav
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:40
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:42
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:46
Ilma 8 kodaraliste valuvelgedeta pole miskit armastust
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 19:58
Usa raudasid ma vahetan veel vähem nende vastu...Neid ma ei müü ka, kuigi on piisavalt peale käidud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 20:42
Tundub,et turistil hakkas kuulutusterubriigis igav....siin sama lugu.Siit ka ei saa.
Vähemalt arvan.Sa võid muidugi targemate käest küsida.Jotimehe,Aikoni ja Parma käest.Äkki nemad annavad,kahtlen küll,aga küsida ikka võib
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 20:52
Kle choco, mis sul see minu saamine nii väga hinge peal kripeldab?Pakud ennast või?Vabandust, ma pole sinust huvitatud.Ennem põrutan enda naist edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 20:54
Kulla turist!Mida sa siin teed?Mine põruta oma naist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 20:59
Ma arvan, et ma olen sinuga piisavalt selelst vestelnud erakirjavahetuses ja kui soovid, võime veel vestelda.Vabandust, rohkem ei läbusta seda teemat, teemasse mitte puutuvate kirjadega.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 08:28
ja klaasid peaks ka olema toonitud.... kuis sa ilma, keset päeva, seda armastust siis avaldad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:26
Õige tähelepanek,Jan!Ilma toonklaasideta armastuse avaldamise eest peab maksma ~50 euri.Riigieelarvesse.Aga sellega kaasnevad ka muud ebameeldivused,kõigepealt tuleb mundris piilur-liputaja ja nõuab teie armastuse lõppu,siis paneb ta teie armastuse veel paberile kirja ka.Siis peate minema veel ühe kurja onu või tädi juurde,kellel on haamrike.Alles siis saate raha ära maksta
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:09
me õnneks veel ameerikamaal ei ela.....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 16:31
armastus on isetu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 21:32
Armastus...lihtsalt on...tuleb kui tahab ja luba ei küsi....vahel teeb haiget,siis tõstab korgustesse...et sind põrmu paisata...et saaksid taas tõusta fooniksina tuhast--- reinkarnatsiooni maine sündroom
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 21:53
Erilised romantikud siin koos
Rohkem on siin juttu meeldivusest ja kaaslase atraktiivsusest, kas siis keha või auto vms bling poolest. Armastus on ikka selline asi mis tekkib veidi pikema aja jooksul mitte esimese kolme sekundiga

Eriliselt kenjaalsed on need tegelased kes siin ihas omale eluarmastust või abikaasat otsivad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-14 21:59
Iha on kull tõesti viimane koht selleks indeed see sexikate jututuba pigem....ja romantikaga pole siin tõesti mingit pistmist
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 07:23
Armastusest kui emotsioonist võib ikka rääkida. Ka iha foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 08:14
Natureboy, sa lased ka endale mingit tuimestit veeni või kust sellised arvamused 30ndates oleval mehel tulevad?
las need teised leiavad armastust, kui sina ei leia.
teil on erinevad vajadused lihtsalt.
sina loodad tunni-paariga rahulolu saavutada ja sedasi oma (koos)eluga hakkama saada ning eluga edasi minna. teised, keda see ei rahulda, teevad midagi muud.
sa oled omad valikud juba teinud, aga armastust ei ole su elus ikkagi.
ma arvan, et see on nii, sest see, kes ise armastab ja normaalseid suhted omab, ei pilka kunagi teiste tundeid või arusaamu nii nagu sina seda teed.
enesearmastus vaatab su tekstist vastu ainult.

pakun sulle paar varianti.
- armukese ja/või erinevate partnerite pidamine versus rahuldust pakkuv armastus/suhe, parim seks (sobivuse poolest) oma abikaasaga/elukaaslasega.
- ajutisus, pidevad pinged suhetes, partneri usaldamatus jms versus ajaliselt limiteerimata suhe, kus valitsab turvatunne ja on olemas toetav partner.
kumma variandi sina endale valiksid?
arene natuke.
armastus on igal pool ja seda leiab igalt poolt. mitte koht pole oluline, vaid inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 08:29
chic - sa peaksid ju teadma seda, et ideed käivad inimestega kaasas, mitte kohtade või asjadega. osade jaoks on ballisaal jube romantine, teine naudib romantikat lennukite angaaris vanade lennukivrakkide vahel nt
kui armastad, siis ongi armastus ja romantika sinuga igal pool, olenemata kohast. kui mitte, siis polegi vahet, kus sa ollakse, sest alati leitakse midagi segavat selles, mida teised teevad või on. loomingulistel inimestel seda probleemi ei peaks tekkima. ise tead ju
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 17:44
The chance to love
And be loved
Exists no matter
Where you are ...
Laheneme siis teemale loominguliselt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 17:18
Tundub et peale romantikute on siin ka psühholooge
Utha, kullake, ma lasen omale alati suure annuse huumorit veeni igakord kui ihat külastan
Ning millest sa seda välja lugesid et ma paari tunniga rahulolu loodan saavutada, rääkides armastuse teemast? Pigem just väitsingi et minu arust on armastus ikkagi midagi sellist mis tekkib pikema aja jooksul ja siis kui üksteist ikka natuke rohkem tuntakse, mitte et teen kuulutuse ja nii see armastus mu õuele tuleb Natuke naiivne pole või
Rääkides konkreetselt minu elust, siis pole ma seda kusagil lahanud ja väitnud et seal armastust pole, see rohkem sinu arvamus
Millegipärast ongi nii et need nn. psühholoogid üritavad alati väita et ise oled sa jobu ja luuser, ning nemad teavad kõige paremini kuidas ideaalselt elada, nad ju ise elavad nii
Reaalsus on aga see et päris psühholoog uurib sinu elu ja mineviku kohta võimalikult palju ja siis määrab enda arvamusele tuginedes sinu elu kõige halvema-masendava-negatiivsema kogemuse, ning ehitab kogu su olevikus oleva elukäigu ja probleemid sellele punktile üles

Rääkides nüüd veidike psühhoanalüüsist, siis tundub et sul on oma isikliku minaga mingi kana kitkuda
Teemaks oli armastus, avaldasin veidi pilavas toonis oma arvamust ja sinul tekkis omakorda sellele vastuarvamus, mis on kõik täiesti normaalne, igal inimesel on oma arvamus ja need ei peagi ühtima, pealegi on just foorum see koht kus seda avalikult esitada. Aga loen su sõnavõtust välja mitte iroonitsevat huumorit vaid hoopis sapiseid isiklikke märkusi. "Olen 30ndates mees, kes ei oma armastus ja ei leia ka seda, pealegi ei otsin ma ainult litse, armastan ennast üliväga, ja pean minema arenema"
Näidetest rääkides, oled küll minust mõne aasta kauem elanud aga tundub et elust palju rohkem õppinud küll pole, elu pole alati nii must-valge, sinna vahele mahub väga palju erinevaid toone

Mulle tundub et sul ei ole ei huumori ega ka enda rahuloluga kõige parem läbisaamine. Annan sulle paar näpunäidet kuidas seda parandada: Ära võta kõike alati südamesse, püüa olla tolerantsem, ela rohkem positiivse mõttemaailmaga, ole rahul sellega kes sa oled ja ära püüa olla see kes sa tegelikult pole ehk et ela enda mitte teiste arvuste järgi, püüa elu huumoriga võtta ja rohkem naerda, küll siis näed et ka sind ümbritsev elu muutub palju lillelisemaks
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 17:42
Uthat on kahtlemata raske mõista ja seda paljud lihtsalt õnneks ka ei suuda.
Hea kui Utha isegi aru saab omadest mõtetest,tegudest.
Sapised,kibestunud kommentaarid on temale omased olnud alati. Kui inimene ei suuda armastada ja austada ennast,siis seda ta ei ole võimeline ka teistele pakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 18:34
Mulle Utha oma olemusega meenutab naist,kel pole meest aga teab,kuidas peaks abielus elama Meenutab naist,kellel pole lapsi omal aga teab,kuidas peaks neid kasvatama Meenutab naist,kelle elus puudub seks aga teab hästi,kuidas see peaks toimima Võiks veel jätkata.....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 18:47
Elmar!Teoreetikud võidavad sageli praktikuid.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:02
natureboy, take it easy.
sulle ei tehta psühhokat ja diagnoosi pole ka pandud. ei tahaks veel. ei ole huvitanud ka.
avaldasin vaid oma arvamus ja seda siis konkreetse postitusega seoses. ei olnud midagi isiklikku ja arvann, et ei hakka olema ha.
et sulle oleks arusaadav, millele ma vastasin, siis toome selle koha lagedale.
tsiteerin: „Eriliselt kenjaalsed on need tegelased kes siin ihas omale eluarmastust või abikaasat otsivad“
enne kirjutamist lugesin veidi su kontol olevat teksti ja ka neid teisi teemasid, kuhu sa postitanud olid. nii see mulje kujuneb. ju siis oli see mulje sellel ajahetkel just selline nagu ta oli. kui olen eksinud, siis saab seda korrigeerida. pole probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:05
chocolat- kahjuks paraku nii see ka tõesti on reaalses ühiskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:10
ja vabandust, kui kellegi peale sappi pritsisin. olete kindel, et oli sapp? edaspidi katsun siis oma sapi kindlasse kohta valada. kasutan selleks nt kanalisatisooni või akent-ust
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:12
Mis on armastus....täna pärastlõunal ühes ooteruumis oodates hakkasin igavusest sirvima laual olevat kataloogi.Ei miskit erilist kuni teatud leheküljeni.Müügile on tulnud vormid,millega saab teha südamekujulisi praemune ja LOVE tekstiga röstsaiu
Mu elav fantaasia käivitus....vahetan paar kirja tüübiga Ihast,kohtun,kutsun oma koju(Iha mõistes normaalsed ju teevad seda).kepime varaste hommikutundideni ja siis hommikul...ärkan vara,teen täismeigi ja soengu(ilma nendeta sooritaks mees enesetapu),aga minul on ju plaan abielluda suvalise tropiga.Õnneks on mul olemas tellitud praemunavorm.Serveerin südamekujulised praemunad kuumalt LOVE kirjega röstsaial
Kui ma oleks mees ja normaalne mees,siis ma hüppaks.Hüppaks aknast välja koos raamidega
Huvitav,kas keegi siinsetest kasutab selliseid tehnikaid Südamekujulised praemunad,love-tekstiga röstsaiad ja suurte punaste südametega kruusid
Tean üht üksildast prouat,kes joonistab kalendrisse punase markeriga südame juhul,kui keppi saab.Seda juhtub ilmselt harva,sest punaseid südameid kalendrist annab otsida.Proua ei ole just eriti atraktiivne,väljaveninud tagumikuga,ripprindade ja pekikõhuga...aga romantik so sweet...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:13
chocolat,sul on ju oskus inimesi üllatada oma sõnavõtuga Ma pole palju nõus,millest räägid aga loen huviga ja närvi sa ka vist aja kedagi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:19
Tead,Elmar..ma ei suutnud naeru tagasi hoida,kui ma neid pakkumisi seal kataloogis nägin.Ulmemaailm.
Südamekujulised praemunad?Comoon...
Elmar,kas sinu partnerid tähistavad ka keppi saamist punase markeriga.Ma olen vist igav...ma tähistan ainult "päevade"algust sinise pastakaga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:24
Praemunad on reaalselt sünonüüm ära vajunud rindadele.See oleks nagu sümboolse tähendusega...
Ära vajunud ja kängus rindasid nimetatakse ikka kas praemunadeks või kassi tissideks Aga armastus pidi pime olema....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:42
eks paljude tegevuste pealt annab kasumit teenida ja ideed, my darling, on in tead isegi.
paremat ideed on ainult vaja ja raha tuleb. mida innovaatilisem, vastuolulisem, ulmelisem jne see on, seda kindlamad ollakse, et kaubal on minekut. disain loeb ja kes ei tahaks siis trenditeadlik olla? peab teised tootjad üle trumpama millegiga.
ju siis keegi otsis ideid oma tuleviku tarvis ja koogi või mis iganes vormid avasid tema jaoks uksed kas siis armastusele või turule, on sellel vahet? no las olla
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:47
Marketing is my second name.Sellealaseid koolitusi ei vaja,pigem võin teisi koolitada.....aga...südamekujulised PRAEMUNAD...absurdne ju...
Mind huvitaks statistika.Kas keegi ostab ka selliseid asju?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:56
Arvan,et ammu juba olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 20:27
pagan seda teab tegelikult. ei ole teist ostukorvi vaadanud.
ise ei ma selliste toodete ohvriks ei langeks, ei ostaks arvatavasti ..vist kui, siis purus peaga ja igavusest vahel on absurd hea ja mulle imponeerivad ideed, mis on veidi ogarad. nii ebpraktiline, aga vaata kui palju huvitavam on nii elada kas pole?
eks need vormitud praemunad ongi rohkem vaatamise jaoks kui katsumiseks, ma arvan.
kes tahab teiste ees disainiga eputada, kes kogub midagi, kes on muidu esteet. mina olen esteet ja kogun nt. mul oligi sinise periood vahepeal ja siis ma kogusin ainult sinist endale, kust aga midagi leida oli. peamiselt sinisest klaasist pikergusi asju, aga materjal polnudki nii olulline.
ja pealegi, milline mees ei tahaks uhkeldada teiste ees oma naisega ,eks või nt sellega, et temale serveeritakse hommikul voodisse disaineri vormikestes praemune, aga teisele mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 21:23
ma tean- ja võin kinnitada, et te kõik siinolijad teate SEDA inimest, kellel need südamekujulised vormid olemas on ja kes pakub nendest nii pannkooke, piparkooke kui ka praemune
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 21:34
või sina tead ja kinnitad.
kas sul jäi eelmisest korrast veel midagi kripeldama? teed seda kohe või ootame paremat aega?
˅ näita rohkem ˅
1
2