Foorum
1
2
2012-01-28 02:16
Parim ,ja veel parim..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 10:19
Siin mingi nädal tagasi alustas saatesari, kus üks lõik oli... tuuni minu ATV-d.
Lisaks võis sinna saata oma ATV pilte ja teistega siis kuidagi sel teemal võistelda. Võitja sai mingi tule või vile või whatever.

Mulle tundus esimese osa juures saatejuhi poolt väga kõvalt ülepakutud, et see osa on ilma kellegi poolt nägemata juba populaarne, aga praegu pean tõdema, et ju ta teadis siiski, milles rääkis
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 11:45
Tulge auto24 foorumisse ja räägime seal tehnikast..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:01
Iha oma auto vastu... hmm. Selle vist vist külarahva poolt autopedenduseks ristitud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:29
Iha saani vastu on saanipedendus nunnukas!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:18
aru ma ei saa, et mis näitaja on mida sa omad ja kui omad miks peab kuhugi kuuluma. tean mitut tegelast kes harleyga sõidavad ja nad ei kuulu kuhugi, ei inglitesse, ei bandiitidesse ei mingisugustesse klubidesse ja ka treffidel pole käinud kunagi. on nad siis kehvemad, või vildakamad. omades ühe autona ameerika autot ei kavatse ma mitte kunagi kuhugi kuuluda. igasugused klubid välistatud nii ameerika kui offroadi omad. Isegi american beautil ei ole käinud
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 19:21
"saaniga"pole mõtet automissivalimistele minna.See on sama,mis vormitu tädiga seks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 14:32
vat sellest ma ei saa ki aru, miks peab kuhugi üldse minema. Ja mis viga nendel vormitutel tädidel on. kes seksib, andku takka, mida peaks see kõrvalisi inimesi häirima. Kas peaks kõik vormituksmuutunud saatma hädatapule. Sama saatus tabab ka sind choco, sinna ei aita ka uue konto loomine.
Katsu aru saada, et mitte kõik ei taha enda asjadega midagi kellegile näidata, ennast tõestada läbi nende ega upidada. enamus on rahul sellega mis neil on
˅ näita rohkem ˅
1
2