Foorum
1
2
2012-01-27 15:36
Fakt või väljamõeldis - mehed mõtlevad ainult seksist?

Ilmselt mõtled nüüd, et on see nüüd nipiga küsimus või? See on ju siililegi selge, et mõtlevad! Loomulikult on seks ainus, millest mehed üldse mõtlevad. Aga asi pole siiski nii lihtne!

Meeste jaoks on seks väga suur priorioteet. Anonüümsetele küsimustikele vastates tunnistavad mehed, et üks esimesi asju, mis neil naist kohates peast läbi käib, on see, milline seksuaalpartner ta oleks. Kuid naisedki tunnistavad, et teevad kiire järelduse - seksi asemel tunnistavad nad, et mõtlevad, milline abikaasa, partner või ülalpidaja sellest mehest saaks.

Ka uuringu tulemused kinnitavad meeste mõttemaailma. USA Ohio ülikoolis läbiviidud uuringust selgus, et mehed mõtlevad seksile kaks korda sagedamini kui naised. Selgus isegi, et mõtted unest ja söögist käisid meeste mõtetes sama sageli nagu sekski.

Esimese sekundi murdosa jooksul näevad mehed rinda, pihta, puusi - teisisõnu vormikust -, samal ajal kui naised näevad juukseid, rõivaid, kehahoidu, hoolitsetust ning teisi stabiilsuse ning edukuse väliseid näitajaid.

Nagu te hästi teate, ehkki meeste nimekirja tipus on seks ning paljude naiste nimekirja tipus või selle lähedal on turvalisus, et tähenda see prioriteet kaugeltki kõike.

MEES RÄÄGIB: "Loomulikult on seksil iga mehe elus tähtis osa. Kuid ei ole ju loogiline, et me käitume kui hullud ja mõtleme ainult voodirõõmudest. Olen nõus üleval toodud väitega, et üks esimesi asju, mis meil kaunist naist nähes peast läbi käib, on see, milline ta voodis oleks. Kuid seda ainult seni, kuni oleme selle naisega lähemalt suhtlema hakanud ning ta on meile tõesti meeldima hakanud, sest siis tulevad mängu juba muud huvid. Me hakkame teda tundma õppima, avastame teda ja seks käib sellega kaasa, kuid mitte AINULT!"

JÄRELDUS: VÄLJAMÕELDIS! Mehed ei mõtle ainult seksist. Kahtlemata on see tähtis, kuid nad ei keskendu ainult sellele ning teadlikult ei jää see kuigi kauaks nimekirja tippu.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 16:21
selge, paneme siis selle teema lukku? mis siin enam arutada oleks.
muide, mis aastal see uuring tehti ka? selle aasta sees? sellel sajandil?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 16:31
Eks neid uuringuid ole läbi aegade tehtud, midagi eriti üllatavat ei selgunudki
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 16:39
mis päeval see artikkel ilmus? originaalile ei viidanud miski?
selles asi ongi, et ei tea, mis ajal tehtud ja siis ilmutavad uudise all. tegelikult mingit uudist pole, kaevavad natuke netis ja panevad lehte
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 16:42
Ilmus täna, naistele suunatud portaalis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 16:52
aa, ok. kui naistekas, siis saab selle teabe julgelt maha kanda. selliseid artikleid on sadu tehtud ja neid sobib alati uuesti ilmutada ning naistekad on nende jaoks parim koht. nii on tehtud enne ja tehakse ka praegu. eeldusel, et neid loetakse.
selle pärast ma tahtsingi teada, kas originaalartiklile ka miski viitas või oli lithsalt nupuke kirjas. ma olen oma elu ajal suht palju selliseid tekste lugenud ja alati sisaldavad need sama ehk siis teadlased tegid kindlaks, et jalgratast polegi vaja leiutada - see on juba olemas. ja nii edasi. good work
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 17:43
Sellised uuringud on lihtsalt kellegi ajaviide,võimalus sisustada tööpäeva.
Need faktid on juba ammu kõigile teada.Mees mõtlebki naist nähes ainult seksist ja naine mõtleb meest nähes,kui hästi kindlustatud see isane on.Ehk siis,kas on üldse mõtet temaga seksini jõuda või mitte.Vähekindlustatuga ei lähegi.Ammu teada tõde.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 18:03
Selle lähemalt tundmaõppimise all mõeldi ilmselt seda, kuidas teda(oma naise teadmata) voodisse saada
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 20:38
Ma ei arva, et ma lausa niimoodi mõelnud oleksin. Ma arvan, et see mõttekäik jookseb by default taustal kuigi mõtled hoopis millestki muust. Minugi poolest kasvõi sellest kuidas oleks hea antud hetkel muljet avaldada või kuidas midagi öelda ilma et teine arvaks, et sa nüüd üritad kangesti muljet avaldada. Ei saa öelda, et see avapostitus päris vale oleks. Aga õige ka mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:16
Mis tõde see on choco? Vähe kindlustatud mehed panevad ikka naisele kotid taha ja lähevad järgmise juurde. Nii see Eesti iive tõuseb. Oleks selliseid vaid rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:28
Muidugi panevad kotid taha.Mitte NAISTELE muidugi.Emastele jääkarudele ja vaaladele ja vahest ka desperaadodele.
eesti iive ei tõuse enam,viimase statistika kohaselt.Tundub,et need uhhuud ja vaalad ka enam ei lase kotte taha panna.
Minu sõnu kinnitavad meeleheitlikud kuulutused selles portaalis.lausa hale hakkab mõnest.Mitte seepärast,et ta naist ei saa,aga seepärast,et keegi võib nii võimatult naiivne olla ja kujutada ette,et tuleb tõesti NAINE ja hakkabki temaga seksima.In his dream.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:35
Eks ole ka vastupidi, kus naisehakatis uneleb sellest, kuidas etendades "meritähekest", mõni arulage mehepoeg 2-3 sotti tõttab maksma...aga nagu ütleb Vene vanasõna..."metshtat ne vredno"
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:36
Naised on lollid. Mees on kuningas nagu isa karu metsas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:40
kuningas ilma kuningannata ei saagi kuningaks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:43
Huvitav,kes selle "kuninga"ilmale tõi?Vaal?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:45
Eks nii need naised arvavad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:46
mehe arvamus on ka teada
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:48
Ilmselt olen mina siis erand,mis kinnitab reeglit.Mulle ei ole ega ka pane kotte taha mitte ükski vähekindlustatud mees.Ma ei taha isegi ette kujutada kuidas see välja näeks.Mingi romu,siis edasi hamburgerikiosk,siis mingi räme korter kuskil räpases linnaosas.Õudne isegi mõelda.80-ndatest triibulised voodilinad.Oh my god!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:48
Kuninga ja kuninganna tõi ilmale naine, kelle viljastas mees...vaalal sünnivad vaala pojad, Muideks vaala ja inimest ühendab vaid see, et mõlemad kuuluvad imetajate klassi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:52
Sa choco pead küll jumalik olema, et sellsed nõudmised. Aga eks siin selliseid naisi palju. Kes tahavad kodus nahkdiivanil lesida ja mittemidagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 21:57
Siin sa eksid.Minu tööpäevad venivad pidevalt 10+ tundi ja ajud kärssavad.Teenistus samast suurusjärgust.
Ma pole mitte kunagi "lesinud2,kuigi minu jaoks on see võimalus kogu aeg olemas olnud.Ju siis ei ole seda tüüpi.
Selle asemel,et mingi vaesuriga mõtetut keppi teha,lähen hoopis kluppi ja tantsin end ekstaasi.Minu viimane lemmik,kas suudad selles rõtmis normaalselt liikuda?http://www.youtube.com/watch?v=3AxqhZjbMG4
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:06
kõlab niiiii demilikult
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:13
Muusikal pole viga, aga ekstaasi lähen ma siis kui 100+km/h saaniga põllupeal sõita.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:15
Mitu hobust siis saanil ees olema peab, et 100km tunnis kätte saada?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:27
Hobuseid ikka rohkem, kui mõne mehe auto kapoti all...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:30
mõni mees rakendab hobuse saani ette ja on ka tegija
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:31
Hobuseid ikka rohkem, kui mõne mehe auto kapoti all...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:35
Mõni mees rakendab sada naist saani ette ja arvab kah, et on tegija...aga võta näpust, naised ajavad saani uppi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:36
chocolat. See kõlab peris kena perverssusena. Kahju, et seda must-valgena teha ei saa. Või on mingid spets prillid?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:49
Ega see rikaste ja ilusate meeste lantimine niisama kerge vist polegi, näe Demi pidi vanusest viis aastat korstnasse kihutama
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 22:59
Asi pole rikaste ega ilusate lantimises vaid selles, et kahjuks on meessugu unustanud , et naised tahavad kohtuda meestega kes ise ka midagi panustavad. Praegusel ajal näeb aina seda ainult kus mees säutsub oma mõnu andmisest ja pakkumisest aga naine andku talle koht, andku talle lusikaga putru suhu ja lutipudelist jootku veel teda ning takatipuks andku naine ennast ka veel...peale seda aga eelistab see nn. isane uttu tõmmata aga isegi tänan ei osata öelda....kurat asi pole siin rahas vaid mehed on unustanud sõna härrasmehelik käitumine naiste suhtes. halllooooo....ma ei usu, et iga anine ajab taga miljonäri või rahahunnikuid vaid ajab taga mehi kes ei ole unustanud kuidas naisi peaks kohtlema. Vabandan kui nüüd solvasin kedagi aga ausalt öeldes ma ei näe ka enam põhjust miks naine ei peaks tahtma rahahunnikut, see vähemalt kompenseerib mehe juures härrasmehelikuse puudumise ja kes ei saanud minu kirjakese mõttest aru, siis ärgu saagugi. Kisajaid ja neid kellele nüüd liiga tegin on tõenäoliselt nüüd terve iha täis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:05
Tuluke, ära karda. Iha hundid oskavad vaid uluda
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:05
Kurja kes teab-kes teab
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:06
jotimees,harju mõttega,et mõned naised näevad 10 aastat oma passivanusest nooremad välja
mustkaru.Saanisõit on teema?Hmmmm.Kus sõidad?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:12
karulaanes..sügavas
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:12
Nõustun RedLighti väitega: ma ei usu, et iga anine ajab taga miljonäri või rahahunnikuid vaid ajab taga mehi kes ei ole unustanud kuidas naisi peaks kohtlema.

Nõus! Miks on raske leida seksi-portaalidest head kaaslast? Sest kui seda väljanägemist on, jääb ülakorrusel vajaka, suhtlemishälbega dawni-karjaga ei soovi ükski täiemõistusega naine lävida.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:13
Mulle pakub siirast huvi,sest olen ise 10-aastase staaziga saanisõitja.Eestis pole väga palju profiradasid.... Tegelikult ainult kaks ja ma tunnen kõiki neil sõitjaid.Nii lolle seisukohti pole aftekatel kuulnud.Sellest ka küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:21
Aga choco saaniga saab praegu juba igal pool sõita. Tippspordiga ei tegele, tööasjus ja omalõbuks vaid
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:27
Kas ma kohtasin sind saanihooaja avapeol?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:29
kus sa siis kohtasid,kui ta oma lõbuks ainult kelgutab
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:30
jah, õige coya.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:32
Korralik saan maksab.See pole just väga odav meelelahutus.Ma tean kõiki ,kes saanivad. Isiklik kaardistus
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:34
Tundub, et sul kahesilma vahele midagi jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:37
kuningas on surnud..elagu kuningas kahe silma vahele on nina jäänud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:38
Ilmselt "teame"üksteist reaalis.Ei oska muud arvamust pakkuda.
tean inimest,kes sõidab aastas ~3000km saani ja seda seepärast,et on kirglik jahimees.tema on vist ka ainuke,kes seda teeb ja saab seda lõbu endale Eestis lubada.teised juba oluliselt madalam kategooria.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:48
Sa ikka eksid choco. Mina madamam kategooria.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:50
Sellest inimesest loomulikult madalam....temast on kõik madalamal..maybe 3 tk on eespool.
Kus siis sõidad?Millisega?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:51
Ja veel..kui nii "saanitegija"oled,siis ilmselt tead,kellest eelnevas postituses jutt käis.Oled parem?Mõtlen vanust ja füüsist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 23:56
Sa eksid, kõik ei tea kõiki. Kuid saaniks on 2008 Polaris. Aga see paremuse teema teema tule uuri ise järgi. Leppime aja ja koha kokku.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 00:00
Käärikult Tõrvasse?De tolli restosse.Seal saab saani parkida.
Mul on suurem,kui sul
˅ näita rohkem ˅
1
2