Foorum
2009-12-27 21:05
Kui pikkus ja laius on võrdsed, siis on täissale
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 15:48
Ja juhul kui nad on päkapikud.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 23:11
Ringi vaadates päkapikke pole näinud. Võtame keskmise pikkusega inimese ja siis tema ümbermõõdu no laiuseks
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 12:47
Ja siis võrreldakse selle keskmisega. Ongi volüümikad ja kõhnad. Ja kohe on kellegil häda sellega.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 14:40
läbimõõdu ikka
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 15:03
mihkan, tänan, paranduse eest, sul on õigus
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 11:43
Vaidleksin muidugi pisut vastu jfjm-ile. Ei saa sa midagi väita, et naise välimus on tähtis ainult teiste ees eputamiseks! Endale peab naine meeldima! Ja kui mulle ikka rasvased tümikad ei meeldi, siis ei ole nendega ei voodis ega lakas ka midagi peale hakata.!

Kõik ei pruugi sellega nõus olla, kuid kehakuju peegeldab siiski väärtushinnaguid, eluviisi, tahtejõudu, isegi endast ja teistest hoolimist jms. Lihtne on lasta ennast lösakile, rasvuda ja viriseda. Kahjuks tuleb enamusel "volüümikatel" see teatud kudede vohamine just eelpool nimetatud asjadest. Laiskusest hakatakse ka rääkima: paksud ongi ilusamad, võta mind nii nagu ma olen, kõhnad on beibed ja imelikud, ma olen vähemalt voodis jube hea, see on mul looduse poolt, ma olen sisemiselt ilus jne. Sellega varjatakse oma sisemist õnnetu-olemist. Igatpidi parem oleks ju füüsiliselt natuke rohkem aktiivne olla!
Olen ka nõus, et kõik volüümikad ei ole paksud ja rasvased. Mõni on ikka väga sex
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 12:17
Reeglina hinnatakse naise välimust ikka enne voodisse ronimist,aga kui sa juba seal oled ja sind häirib ikka veel partneri välimus,siis on sul potensiprobleemid.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:14
Potentsiprobleem on üks paljudest võimalustest. Võibolla häirib voodis olles see, et riietes tundus naine volüümikas, aga kui paljaks võtab, siis on lihtsalt rasvarull.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:32
Siin kerkibki küsimus,miks sa temaga voodisse läksid.
Kui mina naisega voodis olen,siis ei mõtle ma sellest milline ta väljanäeb,vaid et mida temaga teha annab
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:39
Ma ka paksuke ,aga kui vaadata siin mõnda kõhnakest ja omast väga heal arvamusel neiut,kes teisi lausa mõnitab ,siis...Ma arvaks ,et seal üleval pool ka miskit väga korrast ära või on tal tähelepanu puudus.Kuigi paksukestelt ple sellist suhtumist tähele pannud.Ka naistel on meeste suhtes ju erinevad maitsed ,kellele kõhnad ,kellele vähe kopsakamad mehed (ma ei mõtle ka lausa rasvarulle)meeldivad.Ilu on vaataja silmades ju Paksuke võib sisemiselt ilusam olla ,kui mõni kõhnake.Ärgu nyyd kõhnad solvugu.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:43
Küsimus on valesti püstitatud, sest ma pole ebameeldiva paksuga kunagi voodisse läinudki. Seega võin rääkida sellest, kui palju häirib kehakuju meeldiva paksuga voodisse minnes. Jutt käib hüpoteetiliselt meeldimisest või mittemeeldimisest. Ja mulle paksud ei meeldi, sest isegi meeldiva paksu puhul pean hakkama pingutades positiivset otsima, et huvi säiliks.
Ja kas tõesti on sulle see situatsioon uudne, et lähed voodisse ja avastad midagi ebameeldivat? Mittemärkamine on kõigesööja või tähelepanematu inimese omadus.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:06
See ongi ju see ,et igal inimesel erinevalt inimesed meeldivad.Kuid on ka selliseid paksukesi ,kellel on see tingitud haigusest ja ta vib teha mida iganes ,et oma kaalu alla saada ,aga see ei taha kuidagi mõjuda.
Aga saame ju ise ikkagi valida ,kellega voodi minna ja kellega mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:22
Osad saavad valida ja osad ainult arvavad, et saavad valida. Seetõttu on mitmedki volüümikate kiitjad kahjuks vaid oma sihtgrupi ees kannuste teenijad, mitte oma tõelise arvamuse avaldajad. Sellest pole ju keeruline aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:27
See ei tähenda seda ,et ma nii öelda paksukesi kaitsen,kuigi jah nats ikka sest ise ka ,aga ok annan alla
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:38
nüüd sa küll slave exid rängalt! mitte kannuste teenimine vaid mõnede (ja mitte väheste) meeste jaox ongi vormikamad naised ainuõiged ja lemmikud...mul näitex kategooriliselt keelatud alla võtta, muidu...ja kui ma meeldin sellisena, mix peaxin meeletult vaeva nägema, ennast näljutama nagu mõni mu eakaaslane nähes kõhnana oluliselt rohkem kortsus ja vanem välja! nii ett barbinukud pole päris kõigi lemmikud!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:44
Sina OYA, oled väga meeldiva volüümiga! Vähemalt minu jaoks.
Kirjutasin, et "mitmedki kiitjad". See ei tähenda sugugi, et "kõik" või "enamus".
Aga alati tasub meenutada "hapude viinamarjade" lugu. Seda nii kiitjate, kui paksude osas.
minul endal pole muidugi mingit valikuõigust
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:46
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:50
Tõsi ta on,et oskusliku riiete valikuga võib 100kilone kümmekond kilo ärapeita,aga mingil juhul ei hakka ta väljapaistma nagu 60kilone.ja mehel,kes viriseb,kui voodis selle peidetud varanduse ülesleidis,vajutas suur ego ilmselt mõningad tähtsad veresooned kinni ning selle asemel,et kiita naise riietumisoskust,hakkab teda rasvarulliks sõimama.
Mis kannuste teenimisse puutub,siis teevad seda ka täidlaste sõimajad.Ainult nemad üritavad pugeda saledate ees.Aga see on kaheteraga mõõk,sest iga saleda hirmuks on kaalus juurdevõtmine.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 14:55
õnnex on mul sajani veel süüa ja süüa...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:09
Pole sul jah OYA häda midagi. Täitsa lahe mutt oled nii välimuselt kui olemuselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:20
Olles ise ka sinna mahatehtud kategooriasse kuuluv, võtan ka sõna. Kehakuju järgi võivad inimese kohta otsustada vaid äärmiselt pealiskaudsed inimesed. Või on see vaid naiste puhul kehtiv reegel? Tean mitmeid väga vormis kehakujuga mehi, kelle eneseväärikus on nullilähedane, eluviis ei kannata kriitikat ja sõna "hoolimine" on tundmatu. Muska45 räägib õigust, kõigil on ju võimalus valida, kellega olla. Kui ikkagi ei meeldi see inimene, ära roni voodisse, mine otsi uus ja parem, lihtne ju. Samas ma ei saa aru, miks peab üldse üritama säilitada huvi inimese vastu, kes kohe üldse ei meeldi. Mina küll sellise enesevägistamisega ei tegeleks Kõik ei peagi kõigile meeldima.
On jäänud mulje, et teiste halvustamine on sageli kõige kergem viis enda madalat enesehinnagut kergitada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:21
ma tänan musi, Sa oled ikka tõeline sõber... ütlex otse, kui Sa nii kaugel ei olex
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:29
jfjm, ega sa ometi minust ei kirjuta?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:38
Ei ma kirjutan suhtumisest,mis on üsna laialt levinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 15:42
moorike, kehakuju räägib inimesest nii mõndagi! Musta valgeks ei saa rääkida, kui ikka ei meeldi paksud naised, siis ei meeldi.
Valikuspektrist, enesepetmisest tundlikel teemadel, siltide kleepimisest jms. võiks veel jahvatada, kuid see ei sobi siia. Niisiis jätan osadele asjadele vastamata.
Aga kehakaalu pärast võib julgeda mures olla. Nagu võib julgeda olla valgenahaline ja hetero.
Tasub endalt küsida ka seda, et MIKS mu kehakaal selline on?
Tasub endale ausalt tunnistada, kas vahel võiks olla natuke kõhnem. Kas selleks ettevõetavad liikumis- ja toitumisharjumuste muutused on ikka nii kahjulikud muule tervisele.
Kas mitte mugavus ei sunni eksijäreldusi tegema.

Muus osas on kõik maitse asi. mina olen ma maitset väljendanud ja kedagi sõimanud ei ole. Impotent ka ei ole, kui paksud naised ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 16:42
Täpselt Slave..sina avaldasid oma maitse eelistuse. Ja maitse üle ei vaielda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 16:45
Võitlus ülekaalulisusega on võitlemine tagajärgedega.Ja põhjuseks pole enamasti mitte valed toitumisharjumused,vaid see et meie väljakurnatud põldudel ei kasva enam täisväärtuslikud toiduained.See on ülemaailmne ja järjest süvenev probleem.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 16:58
Kui ma ei eksi, siis USA-s võetakse neil päevil vastu mingi uus tervisekaitse seadus, mis käsitleb ülekaalulisust haigusena. Spekuleeritakse kõvasti teemal, et Ameerika saab endale juurde 100 milj. ravivajavat kodanikku. Kindlasti on siin suur osa toidul ja eluviisil!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 18:13
OYA sina ka tõeline sõber ja ütleks ka seda otse ja mitu korda järjest, kui sa seal kaugel idamaal asumisel poleks. Aga eks vahest saad linnaluba sinagi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 22:39
Ega see liigne volüümikus head ei tee, kuid kaalust juurde võtta on ju imelihtne. Alla saada jube raske. Olen küll laisk ja mugav inimene, kuid ma ei arva et selle pärast paks olen. Kilod on kogunenud valest toitumisest, lihtsalt teismeliseeas läks see asi käest ära.
Tegelikult ma ei leia, et teiste jaoks peaks paks inimene probleem olema. Kui ei meeldi ära siis suhtle. Paraku on hulgaliselt idioote, kes ei suuda normaalselt käituda. Mind on avalikus kohas ka vastikuks täissöönud seaks sõimatud, kas seda on vaja? Kas selline käitumine peaks motiveerima inimest kaalust alla võtma? Mina selliseid inimesi vastu sõimama ei hakka, ma ei lasku nii madalale.
Ma saan väga hästi aru, kui inimestele minusugused ei meeldi, aga see ei tähenda, et peab olema ebaviisakas. Just see suhtumine häirib kõige rohkem, ja eelarvamused...

Ihasse regades kaalusin 15 kg rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 22:49
Ei ole hea üks ega teine ja kui palju neid ideaalegi on. Ja vaataks õige lähemalt neid kes on need sõimajad? Inimesed kes elavad n.n. valemis "Parim kaitse on rünnak"
Tihti jääb ainult imestada, kelle eest nad ennast kaitsevad? Võimalik, et iseenese eest.
Seda ma tean kuidas kaalus alla saada. Isegi kui tegemist on pärilikusega. Vastupidi aga ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 22:52
iluspaksuke: Huvitav kuidas seda "täissöönud seaks" mõeldi? Kas füüsiliselt või piltlikult?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 23:28
Targad inimesed räägivad, et ülekaalulisus ei tule mitte sellest, et süüakse liiga palju,vaid et toidus on kõigest kolmandik vajalikest mineraalidest,mikroelementidest ja looduslikest vitamiinidest.Organism hakkab toimima,nagu nõuka aja inimene,kes ostis kokku kõike mida saada oli ja muutis enda kodu kaubalaoks.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 23:45
kusagil oli üks artikkel, ma ei leia seda hetkel. seal oli mingist guta***** nimelisest toidulisandist juttu. seda lisatakse toiduainete tööstuses toidule ja see aine võib aju mõjutada rohkem sööma. mingi varjatud sõltuvus. paljudel loomatoitudel on seda sees.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 23:59
Kui seda guta..plaaplaa nokupeale määrida? Tekitab sõltuvuse?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:11
nokupeale määri piparmünti või pipart
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:12
kõvemad nikumehed määrivad spordikreemi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:17
Ma vanakooli mees, panen "Vietnami salvi" Tänapäeva tsikid ei tea sellest midagi. Ja silmist lööb tuld mis raksub. Ole sa siis paks või peenike.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:17
Aga kes ütleb kus läheb volüümikus üle paksusele....milline naine on paks ja milline volüümikas ja kes lihtsalt täidlane....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:21
Iluetalon. Tihti kohtad seda magamistoa uksel. Seal siis ka see latt. Kui läbi/ülevalt/alt mahud oled OK.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:21
no sina oled volüümikas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:22
Mjaa...kui alles seal seda mõõdetakse(magamistoa uksel) siis ju võib äkki hilja olla
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:23
jamissiis mitte parmaleikin siis et valesti aru ei saadaks
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:25
Nu mina sain väga hästi aru
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:28
nagu isegi oled tähele pannud kindlasti, siis volüümikana võid lubada endale noh nii kuni 10 lisakilo enne kui see paksusena välja paistab erinevalt sakedast kellel juba 5 lisakilo mõjuvad paksult
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:32
Isegi seda olen märganud jah...ja mõnel isegi vahest rohkem...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:36
Mis sest ikka tänaval mõõta. Magamistoa uks on kõige õigem koht. Ja tegelt kui juba sinnangi on jõutud, siis ....
Uppuja haarab ka õlekõrrest.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:43
Nu ikka ei taha päris uskuda, et igaüks sealt alt sisse lastakse ja, et see uppumine nii lootusetu oleks.)
˅ näita rohkem ˅
2010-01-11 00:44
eks igaüks ise teab kas ta on paks või volüümikas või täidlane, kuni endaga rahul on, on kõik korras
˅ näita rohkem ˅