Foorum
2021-11-27 23:48
Kindlasti on selleks teatud mooduseid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-27 23:49
Aga sellest saaks ju omamoodi bisnesi aretada. "Kiiriluopid". Plaks ja valmis. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-27 23:51
Vosss, loodan, et saad rahulikult magada ja tunnetad enda ajusagaraid, ega ei pea muretsema minu omade ega minu olemasolu pärast !
˅ näita rohkem ˅
2021-11-27 23:51
Lonks torusiili ja MMS'i ongi nood vahendid, mida eriti tähtsate ja kiirete olukordade puhul kasutatakse, ja seda igas valdkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-27 23:54
Selle peaks irja lutsari juures ära regama ja võib bisnis alata. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 00:02
Ma soovitaksin seda ravi kõikidele kaabudele, ainult et kolmekordse doosiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 00:09
Voss, sa oled Irja juurde hiljaks jäänud... Pühi oma papiga oma peput. Keegi ei vaja sinu ükleliigset pepupapppi... Wc paber onju see.
Cpri ehk võtab veel aegunud rahatähti vastu, kui sa hästi jalgu pühid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:17
Aju on sul vettinud papist, violiina. 😁
Ja mis see Capi teile ette jääb kogu aeg?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:25
Kaabud jäävad hanerasvale truuks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:43
Naist kellega tulevikus abielluda
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:44
vosss, ma pole ka veel aru saanud, miks violiinat võõraste rahakottide sisu vaevab ja kes mida vastu võtab või kingiks saab.......
ehk peaks jõuludeks violiina jaoks väikse korjanduse tegema, iga foorumlane annetab näiteks 1 euro?
siis oleks tal täitsa isiklikud rahatähed olemas, ei peaks võõraste sissetulekute üle arvet pidama
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:55
Kerjus veab jõulukomaaniat🤣🤣...
Vahest hoopis isakese Vosssi jaoks teed korjanduse, oled ju selle ala ekspert Peenisevenitaja🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:58
touch, sa pole hommikuks kaineks saanudki?
ei ole märganud, et vosss kuskil võõraste rahakottide täituvust või tühjust oleks kommenteerinud või võõraste kingituste üle pead murdnud. ju tal endal raha olemas, mida lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 10:58
2021-11-28 10:44:16
vosss, ma pole ka veel aru saanud, miks violiinat võõraste rahakottide sisu vaevab ja kes mida vastu võtab või kingiks saab.......
ehk peaks jõuludeks violiina jaoks väikse korjanduse tegema, iga foorumlane annetab näiteks 1 euro?
siis oleks tal täitsa isiklikud rahatähed olemas, ei peaks võõraste sissetulekute üle arvet pidama

Huvitav capri...miks hoopis sind minu rahakott huvitab? Kogu aeg kaebad, et ma nii sinu kui teiste peale 100 ja 1000€ raiskan ..See minu raha ja tean ise mis sellega teen Tundub, et ka sina korralikult teenid, kui vaadata sinu hinnakirja Vaid see purjus soomlastele antav allahindlus vast liiast
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:01
Ja sul ei ripugi hommikul munn hammaste vahel veel🤗. .. kuidas siis nii hommikupudru kõrvale polegi miskit võtta
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:01
Touch, mul pole võõrast raha vaja. Korjanduse võite teha hoopis neile kes siin päevast päeva abi paluvad kuulutuste all. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:05
minu hinnakiri pole kahjuks sinuni jõudnud, vanamees lepplyy. kuna sa üritasid ju mingite virtuaalsete kümnete eest kohtuda
aga purjus soomlase tasemeni on sul veel tükk maad areneda.....sellest ei piisa, et kuskil soome padrikus pesitsed ja keppi kerjad

sinu rahakott ei huvita kedagi.....aga lihtsalt naerma ajab, kuidas täiskasvanud mees minu pärast raha kulutab. kõigepealt loobib kuude viisi sadu kümneid "ebameeldivatele tissidele"
kui need siiski kättesaamatuks jäävad, aitab hapude viinamarjade maitset leevendada mingi iha vipi pärast tõmblemine....kohe kui lepplyyl tekib hirm, et äkki võiks mina vipiks saada. (millest mul on ammu suva juba ).
et lihtsalt selline lapsik käitumine on naljakas. aga eks kloune peab ka olema, naer on ju terviseks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:07
oi touch juba hommikust peale munnidest soigumas......vaga vanaema siivsad unelmad, nii nunnu
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:08
No anneta siis tagataskust Vosss suurim kerjus jölgub su lill perses suisa nina all
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:25
Touch, pole capi minu käest midagi palunud ja ega ma ei annaks ka midagi. Hindeid panen ma vastavalt sellele kas pilt meeldib või ei ja teenuseid ostan ka vastavalt vajadusele. Ihas pakutavaid teenuseid siiani vajanud pole.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:33
Vaata Peenisevenitaja, sul on vist raske ette kujutada, et enamus naisi suhtleb siin ka ilma munnita suus, saan aru, et see on oluline organ sinu toiduahelas aga ära topi seda teistele suhu
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:01
Ärge vaielge koguaeg. Muidu ma annan teile mõlemale.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:10
Ole nüüd hää miis ja mine anna kohe. Ja kohe topelt. Siis on vbolla mõni päev rahu majas. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:17
Topelt isakesele Vossile kui sa juba andmas oled
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:23
Ah, mis jõululahkus. Võid selle topelt ka veel omale jätta. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:37
Exole🤗 jõulud on jõudnud ka isakese Vosssi tänavale
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 21:05
Touch kurjam, kas sa üritad mind meelitada? 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 22:24
Kas Vossi jaoks on meelitus Ettevaatust raskeveok
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 22:52
Kahtlase meelitusena kõlas see isakeseks kutsumine. Aga ju miisut on võimalik vorstiga meelitada. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 23:10
Kõige selgemini pidavat mõistus töötama inimesel kes on nälgas...ilma seksida ja söömata,😂
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 23:12
Ah, mis jutt see on? Mõni näljane on mingi kuulujutu lahti lasknud. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 23:14
Peldiku selfid on ka alati kõige kaunimad...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:13
Uih, kes kohale jõudis jälle oma postitusi üle kirjutama. Tõesti sa oled Capri nii nõrgaks jäänud või, et su fantaasia midagi rohkemat ei tooda ?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:19
violiina, see oli vastus touchi hommikusele toredale postitusele.....mida ta miskipärast hakkas närviliselt üle postitama. ju said targad mõtted otsa, kuna munnidest soigumine kurnas vaesekese aju lõplikult ära
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:46
Who is talking?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 06:04
Tundub, et Peenisevenitaja oled oma viimasegi ajuraasukese ära n..... selle straponiga, aga harjumusest ikka oled kuhugi seda toppimas ja pakkumas..🤗
Müüdav vanur ei suuda end kuidagi mahamüüa?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:40
peenistest soiguja touch, mis kompleksid sul selle vanuse teemaga on? tahaksid sellest rääkida?
30-40 aastaseid, sulle pojaks sobivaid mehi oled korduvalt vanuriks nimetanud.....ja samuti endast nooremaid naisi? kas sellega leevendad oma hirmu vananemise ees või milles probleem?
või see vanurijutt paneb su unustama, et oled foorumi kõige vanem kasutaja.......kes ilmselgelt kaubandusliku väärtuse kaotanud
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:51
Peenisevenitaja vaata oma passi ja sa üllatud
Müüdav vanur sa ju oledki
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:57
vaatasin ja üllatusin...et touch jätkuvalt foorumi vanim kasutaja
kurb muidugi, et peeniste imemise on nüüd peenistest soigumisega asendanud....aga kui ikka nii suur igatsus on, tule ime minu straponit, touch.
saad suu täis ja jõulurahu südamesse
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:59
Vaata Peenisevenitaja, sul on vist raske ette kujutada, et enamus naisi suhtleb siin ka ilma munnita suus, saan aru, et see on oluline organ sinu toiduahelas aga ära topi seda teistele suhu müüdav vanur🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 12:51
Kui mõni naine kujutaks ette suhtlust kõigiga, kes on postkasti oma emotikoni jätnud?

siis peaks naised endale lauluväljaku rentima, et kõigiga suhelda.
touch1 milles te kindlalt väidate, et müüjad ei suhtle väljaspool tööd mitte kellegiga?
Kui kassa järjekorras keegi oma virisevaid sõnu pritsib, kas see olete teie? Olen märganud, et kõik kassad on tühjad, näidake oma võimeid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 14:29
Üks arvab ja teine kargab, üks üritab ilmtingimata midagi kellegile suhu toppida, teine teiste eest mõelda.. tundub, et keegi võimleb oma võimete piiril
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 15:02

Ja selline on teie jõulusoov?
---------------------------------------
touch1
2021-11-29 14:29:44
Üks arvab ja teine kargab, üks üritab ilmtingimata midagi kellegile suhu toppida, teine teiste eest mõelda.. tundub, et keegi võimleb oma võimete piiril
.............................................................................................................................................................................

Et see siis kenasti täide läheks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 19:41
Kui inimene saaks kaudu kõhu täis, tea kas siis kasvavad hambad pikaks nagu rotil
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 20:51
touch1
2021-11-29 11:59:09
Vaata Peenisevenitaja, sul on vist raske ette kujutada, et enamus naisi suhtleb siin ka ilma munnita suus, saan aru, et see on oluline organ sinu toiduahelas aga ära topi seda teistele suhu müüdav vanur🤗
------------------------------------------------------------------------------------

touch, kuna sa viiendat korda oma kaunist sõnavõttu kustutad ja uuesti postitad, siis järelikult mu vastuse mõte ei jõudnud sulle kohale.
aga pole hullu, eks seniilse vanadaami jaoks võib ka vastuse üle korrata, ega kade ei ole
loe nüüd aeglaselt veerides, touch ja süvene:

mul ei ole kahjuks sulle miskit suhu toppida, touch.....peale suure straponi, kui sul väga suur häda käes on
aga üks teatud norra härrasmees ja veel mõned teisedki sinu poolt teenindatud mehed on küll infot jaganud, et noorpõlves pakkusid sümboolse hinna eest aktiivselt oraalset peenise pingete vabastamist- kui nüüd viisakalt väljenduda
˅ näita rohkem ˅
2021-11-30 04:56
Capri tahab suhu saada talle meeldima
˅ näita rohkem ˅
2021-11-30 05:01
2021-11-29 20:51:46
touch1
2021-11-29 11:59:09
------------------------------------------------------------------------------------

touch, kuna sa viiendat korda oma kaunist sõnavõttu kustutad ja uuesti postitad, siis järelikult mu vastuse mõte ei jõudnud sulle kohale.
aga pole hullu, eks seniilse vanadaami jaoks võib ka vastuse üle korrata, ega kade ei ole
loe nüüd aeglaselt veerides, touch ja süvene:

mul ei ole kahjuks sulle miskit suhu toppida, touch.....peale suure straponi, kui sul väga suur häda käes on
aga üks teatud norra härrasmees ja veel mõned teisedki sinu poolt teenindatud mehed on küll infot jaganud, et noorpõlves pakkusid sümboolse hinna eest aktiivselt oraalset peenise pingete vabastamist- kui nüüd viisakalt väljenduda
Loll capi kordama koguaeg muidu ei mäletama
tema mehed kõik ainult pihku peksma panen sulle munuga otsaette siis ei korda enam saad kohe niksi kiima kott
˅ näita rohkem ˅
2021-11-30 05:40
seksi- ning massaazipakkumisi tuleb nii meestele kui naistele selles keskkonnas nagunii.. otsivad nad seda või mitte ,mida imet ma peaks sinusuguse rõveda vana prostituudi juurest otsima?
Loe nüüd aeglaselt veerides, Peenisevenitaja ja süvene:
Kuigi sul on vist väga raske ette kujutada, et enamus naisi suhtleb siin ka ilma munnita suus, saan aru, et see on oluline organ sinu toiduahelas aga ära topi seda teistele suhu..
˅ näita rohkem ˅
2021-11-30 10:10
oojaaa, touchikene siiamaani imestusest ja tigedusest Å¡okis.....et mida imet need tema kliendid temast noorema teenindaja juurest otsisid kohe mitte ei saa aru, eksole

aga kuna sulle postituse mõte ikka veel kohale ei jõudnud nagu näha.....

mul ei ole kahjuks sulle miskit suhu toppida, touch.....peale SUURE straponi, kui sul väga suur häda käes on
˅ näita rohkem ˅
2021-11-30 11:14
Oleme ju sinuga ühe aastakümne naised kuidas siis mina rauk olen ja sina .... Oled passi ära kaotanud ja teine noorus kummitab , tundub, et oled tõsiselt kuses kui oma kliente mööda foorumit taga ajad ja kõikjal rivaale näed🤣 haige inimene tõsiselt
˅ näita rohkem ˅