Foorum
1
2
2012-01-26 13:11
Lastega naine on second-hand kaup
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 13:25
Aga nii ongi ju. Keskmise üksikema elukene ongi umbes sedasi veerend, et teismeeas on käinud aint üks pidu ja aelemine teise otsa. Esimesed kepid 14 aastaselt mingi suvalise põhiharidusega bemmivennaga tolle 20 aastat vana rondi tagaistmel kõrvalisemas kohas ehk väljasõit rohelusse. Makis undamas sita kvaliteediga piraatemmpeekolm alendri soigumine, et meeleolu luua ja seda saatev dressides balloonipea lämin, et kui keppi ei tee siis ikka vist pole armastus. Tegija mees ikkagist, joob iganädal, sõidab täispeaga, samuti sõidab teistele lõuga ning pagassis on kolme kilone subwuufer. Sellise alfaisasega võiks õnn õide küll puhkeda. Omavanused kutid kes tegelevad sellise ühiskondlikult orjastava tegevusega nagu õppimine, viiulimäng või muu hobi ei tõmba - kuradi mõtetud nohikud ja debiilikud raisk - nendega on igav. Noh läheb mõni aeg mööda ja siis alko ning ehk ka mõne psühhotroopse substantsi sisselahmimise tagajäjel puruneb kumm või ununeb sootuks ning tulemuseks on rasedus. Kõigepealt kammitakse voorumeid läbi, et ehk saab kuskil teha aborti niiet emme ja issi teada ei saaks - bemmivend on nõus välja tegema. Aga ei, tuleb rääkida vanematele. Noh need on vanakooli inimesed ja ütlevad, et abort on mõrv ja jäta alles küll hakkama saadakse koos. Okei. Loomulikult titetõttu jääb tütarlapsel ka kängu haridustee, sest ta nüüd ju suur inimene ja kohe lapsevanem - suured inimesed ju ei käi koolis. Joller vägavastu ei olegi - laps on tõestus sellekohta, et ta tolle linnuga aint ei käi vaid on ka korralikult teda põrutand - saab alguses tähtis olla. Aga kui vääks käes ja selgub reaalsus, et enam ei saagi vahetpidamata joomas ja läbumas käia ning vääks lisaks veel lõugab öösiti on meeeleolu mõru - keppi ka raisk enam ei sa igakell teha ja vastne emme on üldse ülearu väsind. Kuradi lit$ RAISK - keeras elu put$i. Tüüp algul hakkab koosviibimistelt viilima aga üheltmaalt tõmbab leebet. Nüüd kus alfaisane silmapiirilt kadunud on on ka emmel meel mõru, sest adub asja. Okei vanavanemad vaatavd kodus last ja emme võiks tööle minna. Hädajuhul saabki kuhugi kohalikku kauplusesse kassiiriks, sest haridus rohkem ei võimalda. Passib seal siniste silmaalustega, loppis näoga ja tülpinult - KURADI EESTI MEHED RAISK, sellised need EESTI MEHED ongi.

Läheb mööda aastaid ja kibestumisvimm vaikselt lahtub ja koos vanusega tuleb ka mõistus pähe. Okei nüüd mõistus peas - nüüd laps juba natuke suurem ja võiks uuesti mingit suhet aretada - seekord siis korraliku mehega - noh sellise mehega keda kunagi mõnitati, kes mõtetu nohkar ja debiilik oli ja kes naisi ei saanud. Nüüdseks on temast saanud kõrgeltharitud ja tasustatud spetsialist või edukas ettevõtja. Jah sellist meest oleks mina ja mu laps väärt - noh ta peaks olema tore ja tubli ja võtma seda alaarenenud alkohoolikust rullnoka last kui enda oma...aint keelata ja karistada ta teda muidugi ei tohi, sest pole ju tema laps. Aga oh häda, sellised mehed tahavad oma südame kinkida naisele kellega alustada puhtalt lehelt ja saada oma lapsed. KURADI EESTI MEHED RAISK, neile lastega naised ei kõlba ja laosi ei salli. Eesti on ikka üks sit* maa, palk on väike ja mehed ka värdjad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 13:31
Kirjuta nüüd edasi, kuidas bemmivenna elu edeneb
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 13:33
jutustus siis teemaalgataja elust?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 13:38
Teemaalgataja oli vist see hobiviiuldaja
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 18:27
Peaks kohe komanteerima, kes tahab, see usub. Juhuslikult on velts ammune tuttav ja teades teda, siis võin ütelda, et ei ole teemaalgataja elust ja pole ka ta hobiviiuldaja. Tegu igati normaalse ja tegusa inimesega. Ka ei ole ta puuduses kannatav ja oma kibestumist väljaelav inimene. Minuteada peaks ta asjad väga hästi edenema jne. Otsese ütlemisega avaldas ta oma arvamut eht veltsilikul moel ja tegelikult tal ju õigus suuresosas. Nii et ei ole teemaalgataja elust. Muuseas coyaga suht sarnased, et mõlemad otsesed oma ütlustes ja arvamistes ja tugevad isiksused. Mul on hea meel, et on au tunda mõlemit, nii veltsi kui coyat
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 19:48
Kas see jutt mitte delfis üleval polnud hiljuti?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 19:54
Kus need vanakooli vanemad sellelajal olid, kui plika joobes ringi huias? Issi-emme olid ka vähe joobes või ei huvitunud lapsest mitteüksraas?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 20:26
Elusid. inimesi ja suhteid ning suhtumisi on erinevaid..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 08:46
Eks siin on teisigi, kes raamatuid siia ümber copy-vad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 11:45
päris hea tekst jah sel algatajal ....teeme teema kas neil meestel kelle siin riistapilt üleval on rohkem varandust polegi ok ,püksid ka juhuks kui külmaks läheb liputades
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 19:17
Palju sel veltsil endal ka lapsi on ja milline huia-muia neid kasvatab? Ja kes sellist mölamokka endale laste (asendus)isaks üldse tahakski?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 19:34
Ei saa mina aru elud lähevad lahku, lastega ja ilma lasteta. Järelikult iga naine, kes pole süütu on second hand mehe jaoks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 19:40
Esiteks, on taaskasutus rohelise mõttemaailma näitaja, mis hoiab kokku ressursse ja teiseks näitab see kvaliteeti , nii et olgu second või third
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 19:45
Leidsin teema:

http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/paeva-sokeerivaim-komm-lastega-naine-on-second-hand-kaup.d?id=63812686
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 19:48
Bemmivenna bmw lagunes lõplikult ära. Uue ostmiseks pole raha ja nii pole ka kohta, kus järgmisele tibinale titte teha. Prostide jaoks ka enam raha ei jagu ja nii peabki papa-mamma tagatoas weebikat lunima.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 20:19
JUSHT ÕIGE - JFJM- PIHTAS ,PÕHJAS JA AAMEN :$
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 20:24
Leidsin sealt teemast kommi:

Ja mina veel arvasin, et otsitakse enda kõrvale õiget inimest. Mis tähtsust on siin lapse olemasolul, kui oled õige ära tundnud? Kui armastad inimest, armastad kõike, mis temaga kaasas, kaasaarvatud tema last. Elementaarne.
Lapsega naine peabki valivam olema ja esimese ettejuhtuva suvalise mehega selleks, et oleks keegi, enam leppida ei tohi. Ema peab kaitsma oma last jobude eest ning enne kellegi ligilaskmist veenduma, et tegu on parima valikuga ka lapse jaoks. Alternatiiv on üksikemadus, mis on kindlasti parem lahendus, kui kooselu last pidevalt tõrjuva või ahistava püksikandjaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-27 20:46
Muidugi on second hand. Kopi Luwak on ka second hand.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:12
See pushi viidatud kommentaar on küll päris õigesti öeldud Nii käituvad intelligentsed inimesed.
Bemmivennad jäävad nagunii bemmivendadeks olenemata vanusest ja väärivadki oma huia-muiadest üksikemasid, mitte midagist rohkemat.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:43
mida aeg edasi, seda enam olen veendunud, et ei eksisteeri inimsuhetes asja nagu second hand, absoluutkategooriates. Pead teist second hand kaubaks, siis selle sa just saad, pead ennast second hand kaubaks- saad secondhand kauba tarbija. kuued kuutega ja ässad ässadega, nagu mingis osas ütles dr house, ainult et need sildid eksisteerivad ainult inimeste oma peas ja suhtumises
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:51
true, koogel. mul polegi sellele enam midagi lisada nagu minu suust tulnud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 13:45
Mina, oma tutvusringkonda silmaspidades ei saa küll väita, nagu oleks üksikemad kuidagi rohkem põlatud kui lastetud naised, tean siin mitut lastega eelmiste meeste poolt mahajäetud või siis lahkuläinud naist kes uute poolt üles korjatud, ütleme siis nii ja elavad koos ning uute meestegagi laps valmis.
Aga enda eelmise postitusega väljakäidud kommentaariga olen küll nõus, et lapsega naine on valivam.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:25
teatud aja jooksul on moodi tulnud suured tissid
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:27
Mis need tissid siia puutuvad?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 15:29
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 00:21
Ma mõtlen siinkohal. et siis tegelikult on kõik kirjutajad siin foorumis ja igal pool mujalgi .... kasutatud kauba l Ja enamus siinkirjutaajaid on ju ise ka lapsevanemad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:28
Tegelikult tuleks vahet teha second-hand kaubal ja lihtsalt allahinnatud kaubal. Paraku on siia eksinud väga palju prügikastides sorijaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:31
Second hand on kasutatud kaup.Oleneb kaubast.Chaneli mantli hind oluliselt ei kuku,kui keegi seda paar korda kandnud on.Mingi Vero Moda on peale paarikordset kasutust kalts.Sellest ka erinevad nimetused-vintage ja second hand.Ehk siis väga tasemel naise hind oluliselt paarist kasutajast ei kuku.
Allahinnatud on see kaup,mis on küll kasuatamata,aga mida keegi ei taha. Ehk siis naisterahvas,kes on küll süütu,aga keegi ikka ei taha.Kole asi siis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:39
Lastega naine on second hand=elu lõppeb kolmekümneselt.

Kes usub ühte, usub ka teist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:53
Aga Demile meeldib liisingus(kasutusrent) olla
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:56
küsimus. mida tähendab tasemel naine ja kuidas või milliste märgide alusel eristada teda muust „kaltsust“? Chaneli mantli järgi? milles seisneb siis naise hind
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:02
Nojah, liisingussevõtja ei saa ju omanikuks. Lisaks veel sunnib ta peale kohustuslikui kasko omavastutusega ning kui liisingussevõtja ei sobi, siis ei jõua liisingu lõppmakse kunagi kohale, st. liisingu viimast osamakset, kus liisinguvõtja oleks omanik, ei juhtugi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:04
Seda, milline on tasemel naine, Demi ainult arvab teadvat. Miks muidu mõni superisane teda päriseks pole tahtnud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:07
tasemel naine on pigem siuke ..... näiteks too kohtunik keda need ärimehed põrutasid....
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 10:24
jotteff, sa ikka tark mees. nüüd jõudis midagi kohale. küll teemaväliselt. Aga shoksi komenteerides, siis tihti peab ennast suvaline hiina riideräbal chanelliks. Ja vahet ka ei ole, kas shanel või siis veromoda, tehtud ikka hiina koolilaste nobedate näppudega.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 16:12
Mõningane kvaliteedivahe erinevatel esemetel siiski on. Vahel on see vahe väga suur, vahel väike, aga üldiselt on alati olemas.

Mis puutub naistesse, siis kõige hullem ilmselt on see allahinnatud second-hand tüüp, kes ei oma ei välimust, mõistust, positiivsust ega süütust, küll aga tahab väga keskmisest parem olla, ilma midagi enese juures muutmata. Selliseid leidub kaunis rohkelt.

Minu jaoks on naise puhul esmatähtis mõistvus, järgnevad võrdselt olulised välimus ja üldine arukus. Ma ei tahaks kindlasti koledat ega lolli naist, aga veel hullem, kui omavaheline klapp täiesti puuduks.
Ajalugu, rikkus ja suhtevälised lisakohustused tulevad nende kolme samba järel, olles seega tähtsuselt alles triviaalseks paigutatud. Aga see on vaid minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 18:57
Ma enne olen üksikema,kelle mees sai tööõnnetusel surma,kui poeg oli 2a,kui Veltsi laste ema,,,,Siin nii mõnelgi on õigus,kes ütles,et üksikvanem hindab kriitilisemalt,,,,Mul küll poeg juba samas nii vana et laseb minul otsustada--st-ei sekku,,,,
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 11:09
Teemaalgatajale, et second handist võib väga head kaupa saada!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 13:08
Kui lastega naine on second hand kaup, siis kes või mis on mees, kellel on lapsed järelmaksuga?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 13:28
jaa, hakake siis nüüd tilli pikkust kah mõõtma
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 13:36
Olen kindel, et iga mees teab täpselt oma tilli pikkust Iseasi, kui pikaks ta selle valetab
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 14:16
arvad, et kõik mõõdavad oma tilli? Sa oma tupe suurust ka tead muidu?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 14:21
sheeba, tahtsin just öelda kasuisa, aga edasi vaagides tundus kohatu natuke nii nende kohta arvata kasuisad käituvad ka vahel oma lastega paremini.
on olemas selline väljend nagu vaegkuulja ja -nägija jne. äkki vaegisa siis? seda second handi ei oska praegu kommenteerida nende puhul. eks nad ole ka sama lenduvad nagu lendoravad - puult puule
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 14:25
kusjuures rõhk oli sellel osal, mis puudutas "kasu" (kasuisa). teine teema on see, kes siit kasu saab - kas laps sellisest isast või isa isaks olemisest või on veel mingi variant
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 14:30
Utha lisaks on olemas neid isasid, k es oma järeltulevate põlvede eest rohkem muret ei tunne, kui vaid seda, et suureks saades oleks lastest neile toetust, seda kuidas need lapsed suureks kasvavad, neid paraku ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 15:05
no milleks teile üldse keerata kui oht nii suur on
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 15:11
sheeba - on on. ja muide see pole kahjuks ainult isade puhul nii. leidub ka emasid, kes kasvatavad omal lapse suureks selle jaosk, et see teda toetama asuks. seda loota on tegelikult loomulik ja normaalne, aga kui lausa lastelt seda eeldatakse ja see neile kohustuseks tehakse, siis... natuke raske on sellise vaneme laps olla. samas huvi olemasolu oma lapse tegemiste vastu ja „second hand“ vanem pole omavahel seotud. see on rohkem suhtumise asi. seda peaks siin kindlasti toonitama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 15:15
Isiklik arvamus selle kohta, kas üldse saab võrrelda inimest asjana. Olgu ta mees või naine, näitab selline suhtumine teemaalgata alaväärsust. Ja on solvav kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 16:18
Hm, see võttis siin nüüd mingi delfi poliitbroilerite stiilis teema. Üks tõstatab teema, et ära panna, teine paneb vastu, et tema tegi kaa, tema tegi veel hullemini! Lõpuks jäävad kõik asjassepuutuvad parteilased oma arvamuse juurde ja ükski normaalne inimene enam vahele sõna ei võta. Ning kõik jätkub täpselt vanaviisi.

Isade kohta, kes oma lastest ei hooli, võiks äkki teise teema teha?
˅ näita rohkem ˅
1
2