Foorum
1
2
2009-12-19 17:18
diamond ära ültse muretse sest mina tean et sin u pildid on õiged kuna olen sinuga ennemgi suhelnud nii siin kui ka mujal portaalis aga mis puutub osadesse kasutajatesse siis jääb küll katlus et ei ole need kelleks end peavad aga sinus olen täiestikindel et pildid vastavad omanikule
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 19:38
mnjah....olgem tolerantsed!
laskem rate koos "ühtede" ja egodega Ihasse tulla!...oiijahh...!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 19:54
Tegelikult saab ju päris kiiresti pildi selgeks kas kontot omav isuksus on sama ka isikus
Nagunii on ajapikku välja kujunenud inimesed kellega me siin suhtleme.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 20:06
Lili, aga seda òelutsemise ja tagasitegemise lastehaigust pòevad siin päris küpses eas inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 00:42
Illusioon on pettekujutelm, millesse on peidetud tõde. Kõige suurem illusioonide meister on elu. Kuna iga inimene on ainulaadne, oma eluteele vastava arenguprogrammiga, siis on ka iga inimese illusioonid ainulaadsed. Illusioonide peegeldajaks materiaalsel tasandil on inimese nägu... täna ruulib reit, homme vb kodutud
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 02:14
till10: mina ei põe midagi mul suht kama, mis siin saidil toimub
Jfjm: endast räägid vä?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 02:31
jfjm: Ega päriselus ei saa selline olla nagu siin. Päriselus ei kannatata seda välja ja teekond lõppeb rohelise aia taga, seal kus kuuled hobuste kauget kappamist.
R tähega lehete ärge maha tehke! Sealt scoorib meeleheitel koduperenaisi rohkem kui kuskilt mujalt. Seksi ennast kasvõi ribadeks.
Piltide hindamine pole üldse põnev teema. Sellega saab palju nalja ja lõppeb alati millegipärast et mind plokitakse.
Vahel solvutakse ka sellepeale kui ütled, et vaat Photsohopiga saad veel nii ja nii ka seda kohta lihvida Mujalt pärit piltidest ei maksa rääkidagi, niikui vihjad nii oled kohe plok listis hoobilt.
Hm irooniat ja õelutsemist saaks vast hea fantaasia puhul perverssusena kasutada?!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 10:44
..igatahes mina pole vist terve Ihas- viibimise aja jooksul nii palju "ühtesid" saanud, kui peale eilset sõnavõttu siin
laske käia, sõbrakesed, minu pildid on teile alati avatud...kui sellest kergendust saate, kullakesed, on mul ka hea meel..ega
pime viha ei tohi inimese sisse jääda, siis on tõesti tänavatel juba ohtlik, las settib parem siin netis ära...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 11:11
To Kirglik: loomulikult räägin ma iseendast. Eks kòik inimlikkud pisikud on ka minus olemas,lihtsalt osad tòved olen juba läbipòdenud ja osasid suudan vaoshoida ning varjata.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 15:50
Kuigi see on raske ----ei tohi tunnetel lasta ennast juhtida
teeme J6ulurahu
k6igile palju seksi J6uluööl
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 16:31
Ei noh kena tore. Ja sinnani tuleb paastudavä?
Ma olen rautselt esimene kes reegleid rikub.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 16:42
nii peabki Aike
aga jah, enne J6ule peab ikka nii söögi , kui seksiga paastuma
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 18:00
Kuule Sina paastu kõigi eest ja korralikult. Üle jäänud jätkavad vingumist vastavalt teemale.Oli vist midagi kellelgi tõestada vaja.
Mina isiklikult mnjah...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-24 03:42
Loen ja ei usu..ausalt ka.. aga inimesed ongi erinevad ja yhe ja sama inimesega võivad erinevatel inimestel väga erinevad suhted olla. Nii palju, kui mina Pauloga suhelnud olen on ta väga tore inimene... võib rääkida kuust ja tähtedest ja mõtetutest päevamuredest või lihtsalt öelda, mis teed, kuidas läheb... hindamisest ka..mina olin õnnelik kui neljad sain...vähemalt on kindel et keegi ikka suvatseb päriselt oma arvamust avaldada mitte nii sama 5 laduda... samas ise ma ei hinda... olen siin teistel esmärkidel samas on lahe võimalus enast nidata ja nagu väike võistlus moment ja hellitus egole... me kõik tahame ju olla ainulaatsed ja erilised... samas mulle meeldib kriitika.. põhjendatud kriitika...yks võimalus ise oma vigu näha ja muutuda paremaks. Tean eestlane on julm ja tige ning kiuslik inimene enamalt jaolt aga ma tean, et on vägapalju ilusaid inimesi ka... need ilusamad võiks ka teisi aidata ilusamateks saada- hingeliselt siis. Kauneid Sõbralike Pühi!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-24 03:44
nägin ise oma vigusisigusi...aga muuta siin foorumis vist oma teksti ei saa... krt kyll ma ytlen. häbi kohe.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-24 16:13
aga miks sa peaksid midagi tõestama,kui ei usuta siis ei usuta,sina ju tead kes sa oled ,see ju kellegi teise probleem kui ta sinus kahtleb,siis pole ju mõtet selle inimesega üldse suheldagi,sellepärast ei pea küll nüüd põdema et keegi kahtleb selle et kas ikka oled sina või mitte,nii et elu läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-24 18:33
eelmisega osaliselt nõus- miks peaks end ilmtingimata tõestama? kui oled kellestki tõsiselt huvitatud, siis ehk on sellel tõestamisel mingi mõte(aga enne mõtle hoolega järele). aga kui tegemist on lihtsa lobisemise-suhtlemisega- no milleks?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-24 18:34
eelmisega osaliselt nõus- miks peaks end ilmtingimata tõestama? kui oled kellestki tõsiselt huvitatud, siis ehk on sellel tõestamisel mingi mõte(aga enne mõtle hoolega järele). aga kui tegemist on lihtsa lobisemise-suhtlemisega- no milleks?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 10:28
tore mees on see paul tõesti .pilte hinnaku ja kritiseerigu ikke proffesionaalid ,mitte lambikad kes neist midagi ei tea .pildistab sada erinevat kaadrit oma elukaaslasest ja reklaamib oma pangalaenuga ostetud valget diivanit .mees müüb oma naist piretit ,et saaks pangale võlad makstud.ise lepib kokku hinnas ja ise viib oma naise kätte kliendile .kulla piret ,mine tööle see raha on räpane !kahju tütrest et tal sellised vanemad on ja kass kasvatagu karvad selga praegu talv ja tal on külm .
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 15:53
lahe ma ei saa aru enam mis siin foorumiss toimub
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 16:06
Kuidas sa siis kaunitar30 aru ei saa Sina ju võtad sõna siin oma erinevate kasutajate alt ( nunnuke55, suvekuumus jne).
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 16:25
kuidas palun, kuule oled noormees kursisi sellega ,et laimamis eest v6ib kohtusse anda. Jäta minu imi küll oma sepitsustest välja v mis te siin teete ja kes sa üldse oled ,Kas ma tea sind ,et laimama tuled
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 18:11
Kui sul kaunitar 30 pole midagi sellega pistmist ,mida sa siis siin sõna võtad?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 18:24
kaunitar, ära mängi süütukest
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 22:36
kirjutasin lihtsalt ,et mis siin toimub ,ligedes teemat aga sain sõimata , ja mu arust ei ole see sõnavõtt ja mu arust on ka foorum selleks ,et kõik kes soovivad võivad arvamust avaldada
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 21:11
näha et lasteaed on igalpool . ok 1 üheks või kaks. ei meeldi ja läheb. aga et suured inimesed sõimavad, laimavad.. jms. kas tõesti endal imelik peeglis ei hakka. minul otseselt ei ole pea kellegi vastu midagi v.a muidugi ei meeldi inimesed kel üht on ja teist pole..kõige kurvem kui mõistust pole. ja sellised roppusi karjuvad ja niimoodi tänitades inimesed ja ära panijad on ka haiged.
sooviksin pühade lõpuks ja uueks aastaks, et inimesed veidi kasvaksid ja oleksid tolerantsed. mitte ei ela ei punktimaailmas, ei ropendamise maailmas ja enda alandamise maailmas, kus teevad niigi margi endal täis.
nii et leppige ära või igroneerige teineteist. paratamatult on igal saidil hunnik inimesi nii tavakasutajaid kui moderaatorid kes ei sümpatiseeri, aga ega sellepärast elu seisma jää.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 21:31
oioii...see enam ei ole düsgraafia...see, pagan, saab olla ainult valge hiinlane
˅ näita rohkem ˅
2009-12-31 21:57
Niipalju kui mina aru saan, siis paljud siin ei tahagi enda isksust väga avalikstada...jätame siis kõigile nende privaatsuse ja hea nõuanne teile, kes te siin arvate, et teile tekitatakse probleeme: ärge kunagi muutuge oma vastase sarnaseks....edu teile, nautige iha ja meeleolukat aastavahetust!
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 07:22
No vot
˅ näita rohkem ˅
1
2